Ухвала
від 20.07.2018 по справі 357/7912/18
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 357/7912/18

1-кс/357/3181/18

У Х В А Л А

20 липня 2018 року Слідчий суддя Білоцерківського міськрайонного суду Київської області ОСОБА_1 за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області капітана поліції ОСОБА_3 за матеріалами досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42018111030000101 від 10.04.2018 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України про арешт тимчасово вилученого майна,-

В С Т А Н О В И В:

20.07.2018 до Білоцерківського міськрайонного суду надійшло клопотання старшого слідчого СВ Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області капітана поліції ОСОБА_3 за матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42018111030000101 від 10.04.2018 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України про арешт тимчасово вилученого майна, мотивоване наступним.

Старший слідчий СВ Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором Білоцерківської місцевої прокуратури ОСОБА_4 , звернувся до слідчого судді Білоцерківського міськрайонного суду з названим клопотанням, просить накласти арешт на вилучене 19.07.2018 року під час проведеного обшуку в нежитловому приміщенні будинку АДРЕСА_1 у ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , так як винайдені речіможуть бути використані як докази у кримінальному провадженні, можуть бути предметом злочину, речовими доказами, а тому наявна необхідність у застосуванні до вилученого майна такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна.

В судове засідання слідчий не з`явився, надав до суду заяву про розгляд клопотання без його участі, клопотання підтримав в повному обсязі.

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, врховуючи заяву та доводислідчого на які останній посилається в клопотанні, який просив задовольнити клопотання, приходжу до висновку, що клопотанняпідлягає задоволенню з наступних підстав.

Так, 06.04.2018 до Білоцерківської місцевої прокуратури Київської області надійшла заява Громадської організації «Ліга громадського контролю» про вчинення за попередньою змовою групою осіб шахрайських дій щодо гр. ОСОБА_6 та заволодіння коштами останнього при реалізації продукції, яка не відповідає дійсності, виготовленої Товариством з обмеженою відповідальністю «Смак Продакшн» (юридична адреса місця знаходження підприємства: Київська область, місто Біла Церква, вул. Сквирське шосе, 22, ЄДРПОУ: 40508397).

10.04.2018 вказані відомості внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за №42018111030000101 за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 190 КК України.

19.07.2018 в ході досудового розслідування на підставі ухвали слідчого судді Білоцерківського міськрайного суду від 19.07.2018 року проведено обшук нежитлових приміщень будинку АДРЕСА_1 в ході якого виявлено та вилучено у ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , документи, предмети та речі, які 20.07.2018 року протоколом огляду оглянуті та визнанні речовими доказами, так як мають доказове значення у кримінальному провадженні №42018111030000101, являються предметом даного злочину, зберігаючи на собі сліди та відомості вчиненого злочину.

Виявлене та вилучене 19.07.2018 в ході обшуку майно має доказове значення у кримінальному провадженні, потребує експертного дослідження для встановлення або спростування обставин що досліджуютьсята в даному кримінальному провадженні, необхідне для повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування.

У відповідності до ст.131 КПК України з метою досягнення дієвості кримінального провадження застосовуються заходи забезпечення кримінального провадження, зокрема арешт майна.

У відповідності до ст. 167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, якщо є достатні підстави вважати, що воно є предметом кримінального правопорушення.

Згідност. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Слідчий суддя або суд під час судового провадження накладає арешт на майно у вигляді речей, якщо є достатні підстави вважати, що вони відповідають критеріям, зазначеним у частині другійстатті 167 цього кодексу.

Згідност.167 КПК України- тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним його майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Згідно п.4 ч.2ст. 167 КПК України- тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони:набуті в результаті вчинення кримінального правопорушення, доходи від них, або на які було спрямоване кримінальне правопорушення.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Метою арешту вище описаного майна є визнання його речовими доказами та проведення судових експертиз.

Відповідно до ч. 2ст. 168 КПК України, тимчасове вилучення може здійснюватися також під час обшуку.

Відповідно до ч.1ст.170 КПК Україниарештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, у разі якщо до такої юридичної особи може бути застосовано захід кримінально-правового характеру у вигляді конфіскації майна, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку. Відповідно до вимог цьогоКодексуарешт майна може також передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його. Відповідно до ч. 3 даної статті арешт може бути накладено на нерухоме і рухоме майно, майнові права інтелектуальної власності, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковому вигляді, цінні папери, корпоративні права, які перебувають у власності у підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, і перебувають у нього або в інших фізичних, або юридичних осіб, а також які перебувають у власності юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, з метою забезпечення можливої конфіскації майна, спеціальної конфіскації або цивільного позову.

Відповідно до ч.1,2ст.171 КПК Україниз клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач. У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: 1) підстави, у звязку з якими потрібно здійснити арешт майна; 2) перелік і види майна, що належить арештувати; 3) документи, що підтверджують право власності на майно, що належить арештувати. До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання.

Відповідно до ч.2ст.172 КПК Україниклопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Згідно ч.3ст.173 КПК Українипри вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення; 3) розмір можливої конфіскації майна, можливий розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, та цивільного позову; 4) наслідки арешту майна для інших осіб; 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Отже, суд приходить до висновку, що слідчий надав суду достатньо доказів того, що незастосування арешту до майна може призвести до його зникнення та настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст.167-168,170-173 КПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Клопотання-задовольнити.

Накласти арешт на вилучене 19.07.2018 року під час проведеного обшуку в нежитловому приміщенні будинку АДРЕСА_1 у ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою забезпечення збереження речових доказів у кримінальному провадженні № 42018111030000101, а саме:

1)чотири комп`ютерні системні блоки, суміщених із моніторами, що складаються в одному корпусі кожен, які вилучені та кожен поміщений у поліетиленовий пакет в опечатаному стані;

2)кругла печатка ТОВ «Смак продакшн»: «*Київська обл.,*м.Біла церква*Україна*Товариство з обмеженою відповідальністю* "СМАК ПРОДАКШН"*Ідентифікаційний код 40508397»;

3)документи рукописного і друкованого тексту, що вилучені поміщені разом із круглою печаткою ТОВ «Смак продакшн`у поліетиленовий пакет в опечатаному стані;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065761035 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» ОСОБА_7 шести кілограм харчових добавок;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065761158 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» Охтирському МК 8,2 кілограм харчових добавок;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000351137298 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» фізичній особі-підприємцю ОСОБА_8 0,5 кілограм зразку;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065759741 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» приватній особі ОСОБА_9 2 (двох) палет вагою 816 кг.;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065760072 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ТОВ «Виробництво заморожених продуктів «Еліка» 20 кг харчових добавок;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065760469 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу приватної особи Северин Влад 50 кг харчових добавок;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065504533 від 12.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ТОВ «3Ф» (одержувач: ОСОБА_10 ) 40 кг харчових добавок;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065503978 від 12.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_11 90 кг харчових добавок;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065503485 від 12.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_12 408 кг палет;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000349912636 від 12.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_12 документів;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59998065504269 від 12.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_13 125 кг харчових добавок;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000349914786 від 12.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу АленРуд 1 (одного) кг зразків;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000351139365 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу Войцехівський 0,5 кг зразків;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000351166988 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_14 документів;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000351138835 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_15 0,5 кг зразків;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000351138835 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу Приватне акціонерне товариство «Львівський холодокомбінат» 0,2 кг зразків;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000351165506 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ТОВ «ФЗП» 0,5 кг зразків;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000351164629 від 18.07.2018 про відправку ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_9 0,5 кг зразків;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000349619315 від 11.07.2018 про відправку ОСОБА_16 на адресу ТОВ «Пріоритет Про» 10 кг добавки;

-експрес-накладна «Нова пошта» №59000349309850 від 10.07.2018 про відправку ОПТ Сервіс ПП на адресу ТОВ «Пріоритет Про» 4 кг взірець;

-Квитанція про прийом вантажу №2050026929 про відправку 11.04.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» на адресу ОСОБА_17 50,5 кг. харчової продукції;

-Рахунок-фактура ТОВ «Делівері» №2050026929 від 11.04.2018 р.;

-Протокол розбіжностей від 08.05.2018 р. між ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул» та ТОВ «Пріоритет Про»;

-Етикетки «Какао-порошок», постачальник: ТОВ «Пріоритет Про». Дата виробництва: 03.02.2018 р. 4 (чотири) штуки;

-Етикетки «Крохмаль картопляний», дата виготовлення: 18.04.2018 р.. без зазначення найменування товаровиробника 5 (п`ять) штук;

-Сертифікат товаровиробника із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Какао порошок производственный» з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про», виробництво Україна, на 2 (двох) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат товаровиробника із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Какао порошок натуральный», виробництво Німеччина, на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат товаровиробника із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Какао порошок натуральный», виробництво Малазія, на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат товаровиробника із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Какао порошок алкалізований», виробництво Індонезія, на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат товаровиробника із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Какао порошок алкалізований», виробництво Малазія, на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат товаровиробника із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Какао порошок алкалізований», виробництво Малазія, з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про», на 2 (двох) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Яєчний порошок», дата виготовлення 15.04.2018 р., виробництво Україна, з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 , на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадстких формувань на ТОВ «Пріритет Про», код 41373746 2 (два) арк.;

-Копія наказу директора ТОВ «Пріоритет Про» ОСОБА_18 від 11.08.2017 р. №2;

-Копія довідки Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк ПриватБанк» від 13.06.2017 р. №170613SU0840200;

-Копія Витягу №1726554501635 від 15.06.2017 р. з Реєстру платників податку на додану вартість на ТОВ «Пріоритет Про» - 1 (один) арк.;

-Копія титульної сторінки та витягу із Статуту ТОВ «Пріоритет Про», затвердженого зборами засновників, протокол №1 від 02.06.2017 р. 2 (два) арк.;

-Блокнот із палітуркою сірого кольору Wonderland із рукописними записами;

-етикетки ««Ізольований соєвий білок ISOPRO», виконані друкарським способом барвником чорного кольору на паперовій вирізці довжиною 17,2 см., шириною 4,5 см. із надрукованим текстом: «НЕ МІСТИТЬ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОБ`ЄКТІВ ІЗОЛЬОВАНИЙ СОЄВИЙ БІЛОК ISOPRO Дата виробництва 07.03.2018 Кінцевий термін придатності 08.03.2019 Вга нетто 20 кг Постачальник ТОВ «Пріоритет Про» - 10 (десять) штук;

-товарно-транспортна накладна від 18.07.2018 р., замовник ТОВ «Пріоритет Про», вантажовідправник ЧП Козак 1 (один) арк.;

-оголошення «На роботу потрібен різноробочий (вантажник) тел.: НОМЕР_1 ;

-якісне посвідчення-декларація виробника №361 від 06.07.2018 р.; на крохмаль картопляний виробника ПБП «ВИМАЛ» - 1 арк.;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Натуральний какао-порошок Н-101», країна походження Малазія, з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Сухе незбиране молоко», країна походження Україна, з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Копія сертифікату Certificate of Analysis на продукт: Ізольований Соєвий протеїн, дата виробництва 07.11.2017 р., підприємства Guanxian Ruixiang Biotechnology Development Co, LTD, Китай зі штемпелем ФЛП ОСОБА_19 , м.Одеса, 10, Лінія, 38, свид. №0405782Ф0010123, тел.: 32-90-14 1 (один) арк.;

-Копія сертифікату на відсутність ГМО, виданий 14.11.2017 р. товаровиробником Guanxian Ruixiang Biotechnology Development Co, LTD, Китай зі штемпелем ФЛП ОСОБА_19 , м.Одеса, 10, Лінія, 38, свид. №0405782Ф0010123, тел.: 32-90-14 1 (один) арк.;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Сухе знежирене молоко», країна походження Україна, з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Яєчний порошок вищого гатунку», експлуатаційний дозвіл 09-15-36 EGG, виробництво Україна, з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 , на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Натуральний какао-порошок», країна походження Німеччина, з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Яєчний порошок», дата виробництва 04.06.2018, виробництво Україна, з рукописним надписом «Зразок 3», з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 , на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Яєчний порошок», дата виробництва 024.06.2018, виробництво Україна, з рукописним надписом «Зразок 2», з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 , на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Сертифікат якості товаровиробника ТОВ «Пріоритет Про» із логотопом «PP Prioritet Pro» на продукт «Яєчний порошок», дата виробництва 01.06.2018, виробництво Україна, з рукописним надписом «Зразок 1», з відтиском печатки ТОВ «Пріоритет Про» та підписом та зазначенням прізвища ОСОБА_5 , на 1 (одному) арк. 1 (одна) штука;

-Чотири аркуші формату А4 із рукописними записами виробників, харчової продукції;

-Брошура «Курс молодого бойца. Вводный курс по товарам и специфике продаж сырья и смесей для пищевой промышленности» - на 10 (десяти) арк.;

-35 (тридцять п`ять) аркушів з інформацією із програми Bitrix24 та електронної пошти, скопійованою у ході обшуку з вилученого комп`ютерного системного блоку, який використовувала у роботі менеджер ТОВ «Пріоритет Про» ОСОБА_20 , шляхом фотографування на мобільний телефон Apple Iphone (модель MKQN2CN/А, серійний номер НОМЕР_2 ) 35 арк.;

-23 (двадцять три) аркушів з електронної файлової папки «СМАК ПРОДАКШН», що міститься у папці «Документи» каталогу «Робочий стіл», скопійованих у ході обшуку з вилученого комп`ютерного системного блоку, який використовувала у роботі менеджер ТОВ «Пріоритет Про» ОСОБА_20 , шляхом фотографування на мобільний телефон Apple Iphone (модель MKQN2CN/А, серійний номер НОМЕР_2 ) 23 арк.;

-Технічні умови ТУ У 10.8-41373746-002:2017 «Продукти яєчні сухі для промислової переробки», затверджені директором ТОВ «Пріоритет Про» ОСОБА_18 ;

-Рішення Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області від 02.08.2017 р. №6/01-20-02 про державну реєстрацію потужності ТОВ «Пріорітет Про»;

-Сертифікат якості б/н Prioritet Pro за підписом ОСОБА_5 на тваринний білок країни походження Данія 1 арк.

-Заявка №1107 від 11.07.2018 р. на надання транспортно-експедиційних послуг; виконавець ТОВ «ВМ Транс Логістик», замовник ТОВ «Пріоритет Про» -1 арк.

-Етикетки на крохмаль дати виготовлення 28.05.2018 без зазначення виробника 3 шт.

-Рахунок на оплату №168 від 11.07.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» = 1 арк.

-Видаткова накладна №380 від 11.07.2018 р. 3 шт.

-Видаткова накладна №382 від 12.07.2018 р.- 2 шт.

-Листок із датою 01.06.2018 із переліком складових продуктів та їх цін 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна без дати та без номера на відпуск 4 т. продукції від ТОВ «Пріоритет Про» до ФОП Орлик 3 шт.

-Заявка №1107 від 11.07.2018 р. на надання транспортно-експедиційних послуг; виконавець ТОВ «ВМ Транс Логістик», замовник ТОВ «Пріоритет Про», із біркою ТОВ «Пріоритет Про» на «Эль-1 без промивання 5 л суміші на 100 кг шкіри» та етикеткою «Суміш комплексна рідка для м`ясопереробної Ель-1» виробника ПП «Укрпродсировина» -1 арк.

-Товарно-транспортна накладна без дати та без номера на відпуск 1,34 т. продукції від ТОВ «Пріоритет Про» на ТОВ «Соколівський м`ясокомбінат «Українські ковбаси» - 3 шт.

-Зобов`язання про не розголошення комерційної таємниці та конфіденційної інформації товариства з обмеженою відповідальністю «Пріоритет Про» від 11.07.2018 р. ОСОБА_21 на 2 арк.

-Листок, на якому записані номери телефонів: 0474437376, 0911143161 Евгения, 0632284682 1 арк.

-Заява ОСОБА_21 від 11.07.2018 на ім`я директора ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Видаткова накладна №367 від 03.07.2018 ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Конверт від ПрАТ «Шполянський завод продтоварів» на ТОВ «Пріоритет Про» 1 арк.

-Видаткова накладна №1326 від 13.07.2018 р. ТОВ «Лосинівський маслосирзавод» - 2 шт.

-Декларація виробника ТОВ «Лосинівський маслосирзавод» від 13.07.2018 р. (посвідчення з якості №166 від 13.07.2018 р.) 1 арк.

-Експрес-накладна ТОВ «Нова пошта» №59000350037819 від 13.07.2018 р. 1 арк.

-Видаткова накладна № ГУ000000912 від 18.07.2018 р. ТОВ «Гайсинський молокозавод» - 1 арк.

-Рахунок на оплату №531 від 17.07.2018 ТОВ «Гайсинський молокозавод» - 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ГУ912 від 18.07.2018 р. ТОВ «Гайсинський молокозавод» -1 арк.

-Видаткова накладна №000084168 від 18.07.2018 10:21:01- 1 арк.

-Фіскальний чек ТОВ «Епіцентр К» від 04.07.18 на 179,68 грн 1 арк.

-Фіскальні чеки ПАТ «Укрпошта» - 5 арк.

-Видаткова накладна №1171 від 10.07.2018 р. ТОВ «Ларус 2 шт.

-Рахунок на оплату №1222 від 10.07.2018 р. ТОВ «Ларус».

-Копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05/03-02-03/32074 від 21.07.2015 р. 1 арк.

-Сертифікат аналізів ТзОВ «Ларус» на какао-порошок алкалізований 10-12% жирності, темно-коричневий 1 арк.

-Сертифікат здоров`я Міністерства здоров`я Малайзії №Bil. (82) dlm. PKJB/900/02/16-4 Jilid 48 1 арк.

-Конверт від ООО «Ларус» на ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Видаткова накадна №358 від 27.06.2018 ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Конверт від ТОВ «Контакт Плюс» на ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Повідомлення повторне МВПЗ №10 м. Умань від 17.07.2018 щодо рекомендованого листа №1402102697485 1 арк.

-Заявка від «09/07» 9 липня 2018 р; клієнт ТОВ «Пріоритет Про», перевізник ФОП ОСОБА_22 2 шт.

-Товарно-транспортна накладна без номера і без дати на відпуск 1,6 т. продукції від ТОВ «Пріоритет Про». 1 арк.

-Видаткова накладна №7075 від 09.07.2018 ТОВ «Імперово Фудз» - 1 арк.

-Рахунок-фактура №358 від 10.07.2018 р. ФОП ОСОБА_22 1 арк.

-Акт №358 від 10.07.2018 р. здачі-прийняття робіт (надання послуг) між ФОП ОСОБА_22 та ТОВ «Пріоритет Про» - 2 шт.

-Конверт від ТОВ «ВІРАТРАНС» на ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Накладна б/н від 18.07.2018 р. ФОП ОСОБА_23 1 арк.

-Гарантійний лист від 09.07.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Замовлення №2 до Договору №1-1431/17 від 13.06.2017 на послугу фіксованого телефонного зв`язку «IP-телефонні лінії через Інтернет»- 1 арк.

-Довіреність №13040907 від 09.07.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» -1 арк.

-Видаткова накладна №356 від 26.06.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про».

-Рахунок-фактура №040820171101 від 04.08.2017 р. ТОВ «Пріоритет Про».

-Видаткова накладна №10020409 від 04.09.2017 ТОВ «Пріоритет Про».

-Расходная накладная №73 от 12.02.2018 ТОВ «Пріоритет Про» -2 шт.

-Рахунок на оплату №6488 від 09.08.2017 ТОВ «Інтерстарч Україна» - 1 арк.

-Видаткова накладна №12292009 від 20.09.2017 ТОВ «Пріоритет Про» - 2 шт.

-Расходная накладная №6 от 15.01.2018 ТОВ «Пріоритет Про» -1 арк.

-Видаткова накладна №708 від 07.08.2017 р. ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Видаткова накладна №17260210 від 02.10.2017 ТОВ «Пріоритет Про» - 2 шт.

-Видаткова накладна №208 від 04.08.2017 ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Платіжне доручення №22 від 18.08.2017 ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Довіреність №13040907 від 09.07.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-2-га сторінка виписки від 20.04.2018 р. -1 арк.

-Копія експертного висновку №001816 с/18 від 21.05.2018 р 1 арк.

-Договір на перевезення вантажу №18/07 від 18.07.2018 р. між ТОВ «Пріоритет Про та ПП «Роял Транс Компані».

-Договір поставки №10062018 від 21.06.2018 р. між ТОВ «Пріоритет Про» та ТОВ «Пустомити м`ясо» - 3 арк.

-Рахунок на оплату №154 від 21.06.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» із рукописними написами на звороті 1 арк.

-Видаткова накладна №352 від 21.06.2018 ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Конверт ФОП ОСОБА_24 на ТОВ «Пріоритет Про» - 1арк.

-Довіреність №13071007 від 10.07.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Заявка на перевезення вантажів автотранспортом від 13.06.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Заявка на перевезення вантажів автотранспортом від 18.07.2018 р. ТОВ «Пріоритет Про» - 1 арк.

-Декларація виробника (якісне посвідчення) №18.7.7 від 18.07.2018 р. ТОВ «Гайсинський молокозавод» - 1 арк.;

-Видаткова накладна № 238 від 14 травня 2018, покупець Житомирські ласощі ТД ТОВ;

-Видаткова накладна № 240 від 14 травня 2018, покупець Шлях ТОВ;

-Видаткова накладна № 239 від 14 травня 2018, покупець, Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛЬФА ФУД»;

-Видаткова накладна № 237 від 14 травня 2018, покупець Мельник-Хліб ТОВ;

-Видаткова накладна № 47 від 15 травня 2018, покупець ЗФ ТОВ;

-Видаткова накладна № 242 від 16 травня 2018, покупець ТОВ «Київські пиріжки»;

-Видаткова накладна № 236 від 11 травня 2018, покупець Приватне акціонерне товариство «Козятинхліб»;

-Видаткова накладна № 234 від 10 травня 2018, покупець Гереженівський хліб ТОВ;

-Видаткова накладна № 233 від 08 травня 2018, покупець Заяц Светлана;

-Видаткова накладна № 232 від 08 травня 2018, покупець Перший столичний хлібзавод ТОВ;

-Видаткова накладна № 231 від 08 травня 2018, покупець Гольскі Світ Компані ТОВ;

-Видаткова накладна № 32 від 26 квітня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «ЄВРО ВІК»;

-Видаткова накладна № 224 від 04 травня 2018, покупець ОСОБА_25 ФОП;

-Видаткова накладна № 34 від 02 травня 2018, покупець Пломбиро Итальяно ФОП;

-Видаткова накладна № 222 від 03 травня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «НіжинХліб»;

-Видаткова накладна № 213 від 03 травня 2018, покупець ОСОБА_26 ФОП;

-Видаткова накладна № 212 від 03 травня 2018, покупець Перший Столичний хлібзавод ТОВ;

-Видаткова накладна № 223 від 03 травня 2018, покупець Майстров ФОП;

-Видаткова накладна № 211 від 02 травня 2018, покупець Гереженівський хліб ТОВ;

-Видаткова накладна № 33 від 27 квітня 2018, покупець Чернігівська кондитерська фабрика Стріла ПАТ;

-Видаткова накладна № 202 від 27 квітня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛЬЯНС СТІК»;

-Видаткова накладна № 203 від 27 квітня 2018, покупець ПРОКОПЕНКО ФОП;

-Видаткова накладна № 159 від 30 березня 2018, покупець ОСОБА_26 ФОП;

-Расходная накладная № 14 от 17 января 2018, покупець Гереженівський хліб ТОВ;

-Счет на оплату № 23 от 26 января 2018, покупатель Фізична особа-підприємець ОСОБА_27 ;

-Расходная накладная № 44 от 26 января 2018, покупатель Приватне акціонерне товариство «Козятинхліб»;

-Расходная накладная № 56 от 31 января 2018, покупатель Приватне акціонерне товариство «Шполянський завод продтоварів»;

-Видаткова накладна № 90 від 26 лютого 2018, покупець ОСОБА_28 ;

-Видаткова накладна № 102 від 02 березня 2018, покупець ТОВ «Батоша»;

-Видаткова накладна № 90 від 06 березня 2018, покупець ОСОБА_28 ;

-Видаткова накладна № 181 від 12 квітня 2018, покупець ОСОБА_25 ФОП;

-Видаткова накладна № 128 від 20 березня 2018, покупець ОСОБА_25 ФОП;

-Видаткова накладна № 132 від 20 березня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «Хліб Токмака»;

-Видаткова накладна № 133 від 21 березня 2018, покупець Гереженівський хліб ТОВ;

-Видаткова накладна № 134 від 21 березня 2018, покупець Орлик ФОП;

-Видаткова накладна № 148 від 27 березня 2018, покупець Приватне акціонерне товариство «Козятинхліб»;

-Видаткова накладна № 136 від 24 березня 2018, покупець Степанов;

-Видаткова накладна № 158 від 30 березня 2018, покупець Фабрика кулінарії;

-Видаткова накладна № 169 від 03 квітня 2018, покупець ТОВ Куп`янський М`ясокомбінат;

-Видаткова накладна № 171 від 05 квітня 2018, покупець ШУБСЬКЕ ФГ ТОВ;

-Видаткова накладна № 173 від 11 квітня 2018, покупець ПрАТ «ІЗЯСЛАВСЬКИй ХЛІБЗАВОД»;

-Видаткова накладна № 177 від 11 квітня 2018, покупець ОСОБА_26 ФОП;

-Видаткова накладна № 24 від 11 квітня 2018, покупець Чернігівська кондитерська фабрика Стріла ПАТ;

-Видаткова накладна № 182 від 13 квітня 2018, покупець Перший столичний хлібзавод ТОВ;

-Видаткова накладна № 184 від 18 квітня 2018, покупець ПрАТ «ІЗЯСЛАВСЬКИЦ ХЛІБЗАВОД»;

-Видаткова накладна № 187 від 18 квітня 2018, покупець Приватне акціонерне товариство «КозятинХліб»;

-Видаткова накладна № 193 від 23 квітня 2018, покупець Перший столичний хлібзавод ТОВ;

-Видаткова накладна № 196 від 25 квітня 2018, покупець Гольскі Світ Компані ТОВ;

-Видаткова накладна № 230 від 08 травня 2018, покупець ОСОБА_25 ФОП.

-

-Видаткова накладна № 367 від 03 липня 2018, покупець Приватне акціонерне товариство «Шполянський завод продтоварів»;

-Видаткова накладна № 362 від 02 липня 2018, покупець ОСОБА_26 ФОП;

-Видаткова накладна № 361 від 02 липня 2018, покупець Приватне акціонерне товариство «КОЗЯТИНХЛІБ»;

-Видаткова накладна № 365 від 03 липня 2018, покупець ФОП ОСОБА_25 ;

-Видаткова накладна № 357 від 26 червня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «М`ясокомбінат «Куп`янський»;

-Видаткова накладна № 356 від 26 червня 2018, покупець ТОВ «БАТОША»;

-Видаткова накладна № 354 від 25 червня 2018, покупець ФОП ОСОБА_25 ;

-Видаткова накладна № 353 від 25 червня 2018, покупець ОСОБА_26 ФОП;

-Видаткова накладна № 355 від 25 червня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛЬЯНС СТІК»;

-Повернення постачальнику № 1 від 18 серпня 2017, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «ПРІОРІТЕТ ПРО»;

-Видаткова накладна № 350 від 20 червня 2018, покупець Майстров ФОП;

-Видаткова накладна № 349 від 20 червня 2018, покупець ФОП ОСОБА_29 ;

-Видаткова накладна № 57 від 19 червня 2018, покупець Імпульс ТОВ;

-Видаткова накладна № 352 від 21 червня 2018, покупець ПРОКОПЕНКО ФОП;

-Видаткова накладна № 59 від 20 червня 2018, покупець АДРЕСА_2 ;

-Видаткова накладна № 335 від 13 червня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «Хліб Токмака»;

-Видаткова накладна № 334 від 13 червня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «Хліб Токмака»;

-Видакткова накладна № 344 від 18 червня 2018, покупець ФОП ОСОБА_25 ;

-Видаткова накладна № 325 від 11 червня 2018, покупець ШУБСЬКЕ ФГ ТОВ;

-Видаткова накладна № 336 від 14 червня 2018, покупець ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат № 2»;

-Видаткова накладна № 333 від 13 червня 2018, покупець ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБЗАВОД»;

-Видаткова накладна № 324 від 11 червня 2018, покупець Фабрика кулінарії;

-Видаткова накладна № 326 від 11 червня 2018, покупець Приватне акціонерне товариство «КОЗЯТИНХЛІБ»;

-Видаткова накладна № 55 від 08 червня 2018, покупець М`ясне ремесло ТОВ;

-Видаткова накладна № 49 від 29 травня 2018, покупець Лата Прим ФОП;

-Видаткова накладна № 50 від 01 червня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «Алдея»;

-Видаткова накладна № 322 від 08 червня 2018, покупець ФОП ОСОБА_29 ;

-Видаткова накладна № 321 від 07 червня 2018, покупець ФОП ОСОБА_25 ;

-Видаткова накладна № 319 від 06 червня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «НіжинХліб»;

-Видаткова накладна № 320 від 06 червня 2018, покупець ЧОКОЛЯДОВАГРА ТОВ;

-Видаткова накладна № 312 від 04 червня 2018, покупець Фізична-особа підприємець ОСОБА_30 ;

-Видаткова накладна № 314 від 04 червня 2018, покупець ПРАТ «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД»;

-Видаткова накладна № 313 від 04 червня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю «Кондитерська фабрика «Стимул»;

-Видаткова накладна № 298 від 31 травня 2018, покупець Степанов;

-Видаткова накладна № 297 від 31 травня 2018, покупець Тульчинм`ясо ТОВ;

-Видаткова накладна № 294 від 30 травня 2018, покупець ТОВ «Торговий дім «Житомирські ласощі»;

-Видаткова накладна № 295 від 30 травня 2018, покупець Товариство з обмеженою відповідальністю Спільне українсько-естонське підприємство фірма «Вибір»;

-Видаткова накладна № 296 від 30 травня 2018, покупець Шлях ТОВ;

-Видаткова накладна № 274 від 25 травня 2018, покупець ПП ОСОБА_31 ;

-Видаткова накладна № 291 від 25 травня 2018, покупець ФОП ОСОБА_29 ;

-Видаткова накладна № 275 від 25 травня 2018, покупець ТОВ «СОКОЛІВСЬКИЙ М`ЯСОКОМБІНАТ «УКРАЇНСЬКІ КОВБАСИ»;

-Видаткова накладна № 276 від 25 травня 2018, покупець ТОВ ТОВ «СОКОЛІВСЬКИЙ М`ЯСОКОМБІНАТ «УКРАЇНСЬКІ КОВБАСИ»;

-Видаткова накладна № 273 від 24 травня 2018, покупець Фабрика Кулінарії;

-Видаткова накладна № 272 від 24 травня 2018, покупець ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБЗАВОД»;

-Видаткова накладна № 270 від 23 травня 2018, покупець ПРОКОПЕНКО ФОП;

-Видаткова накладна № 246 від 21 травня 2018, покупець ШУБСЬКЕ ФГ ТОВ;

-Видаткова накладна № 245 від 22 травня 2018, покупець ФОП ОСОБА_25 ;

-Видаткова накладна № 243 від 18 травня 2018, покупець ТОВ ТОВ «СОКОЛІВСЬКИЙ М`ЯСОКОМБІНАТ «УКРАЇНСЬКІ КОВБАСИ».

-Замовлення на виробництво № 191 від 02 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 194 від 02 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 196 від 03 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 192 від 02 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 189 від 26 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 188 від 26 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 187 від 25 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 185 від 25 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 186 від 25 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 184 від 25 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 173 від 13 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 181 від 20 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 180 від 20 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 177 від 19 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 183 від 21 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 172 від 13 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 170 від 11 червня 2018 з рукописними написами та з численними відтисками печаток ТОВ «СМАК ПРОДАКШН» та ТОВ «ПРІОРИТЕТ ПРО» на зворотній стороні аркуша;

-Замовлення на виробництво № 174 від 14 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 176 від 18 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 168 від 11 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 171 від 13 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 233 від 01 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 155 від 29 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 166 від 08 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 169 від 11 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 167 від 11 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 164 від 06 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 165 від 07 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 162 від 06 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 163 від 06 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 159 від 04 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 161 від 04 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 160 від 04 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 154 від 29 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 158 від 30 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 143 від 22 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 149 від 24 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 151 від 24 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 150 від 24 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 147 від 24 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 145 від 23 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 148 від 24 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 133 від 11 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 141 від 22 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 140 від 18 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 156 від 30 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 157 від 30 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 153 від 29 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 154 від 29 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 131 від 10 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 137 від 14 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 136 від 11 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 135 від 11 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 134 від 11 травня 2018 з рукописними написами та з численними відтисками печаток ТОВ «ПРІОРИТЕТ ПРО» на зворотній стороні аркуша;

-Замовлення на виробництво № 139 від 15 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 138 від 15 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 132 від 11 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 130 від 10 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 129 від 08 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 127 від 07 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 128 від 08 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 114 від 26 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 122 від 03 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 125 від 03 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 124 від 03 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 119 від 02 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 116 від 02 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 118 від 02 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 117 від 02 травня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 7 від 27 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 112 від 26 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 110 від 25 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 113 від 26 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 104 від 23 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 105 від 23 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 103 від 23 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 67 від 19 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 68 від 19 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 70 від 20 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 71 від 20 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 72 від 21 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 74 від 26 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 76 від 27 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 77 від 28 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 79 від 29 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 83 від 30 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 84 від 30 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 75 від 26 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 81 від 30 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 82 від 30 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 73 від 24 березня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 88 від 02 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 90 від 03 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 91 від 05 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 92 від 10 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 93 від 10 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 97 від 12 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 96 від 12 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 94 від 10 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 99 від 16 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 98 від 16 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 100 від 18 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 101 від 18 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 102 від 19 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 108 від 24 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 109 від 25 квітня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 212 від 16 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 214 від 16 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 211 від 13 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 213 від 16 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 198 від 06 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 197 від 06 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 213 від 16 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 195 від 06 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 201 від 06 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 193 від 02 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 190 від 27 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 184 від 25 червня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 205 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 200 від 09 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 207 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 202 від 09 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 208 від 11 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 204 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 203 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 206 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 210 від 11 липня 2018 з рукописними написами;

-Замовлення на виробництво № 209 від 11 липня 2018 з рукописними написами;

-Прайс-лист на товари: білкові концентрати, яічні продукти, какао, крахмалі, молочні продукти, асорті на на 10.07.2018 з цінами, залежно від ступеню домішок;

-Товарно-транспортна накладна № 471 від 18 липня 2018р.;

-Сертификат анализа от 12 марта 2018г. з оттиском печати ТОВ «СІНГЛОРІ ПРАЙМ»;

-Сертифікат аналізу № 3058 від 10 липня 2018р.;

-Сертифікат аналізу № 3059 від 10 липня 2018р.;

-Схема груп товарів, якими займається компанія з рукописними написами з обох боків аркуша;

-Сертифікат якості

-Видаткова накладна № 385 від 13 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 386 від 16 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 387 від 16 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 369 від 09 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 368 від 06 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 372 від 06 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 366 від 03 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 363 від 02 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 359 від 27 червня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 358 від 27 червня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 376 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 371 від 09 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 377 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 373 від 09 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 378 від 11 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 379 від 11 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 381 від 12 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 382 від 12 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 380 від 11 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 374 від 11 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 375 від 10 липня 2018 з рукописними написами;

-Видаткова накладна № 333 від 13 червня 2018 з підписом та мокрою печаткою ТОВ «ПРІОРИТЕТ ПРО»;

-Видаткова накладна № 333 від 13 червня 2018 з підписом та мокрою печаткою ТОВ «ПРІОРИТЕТ ПРО» - 2 екземпляри;

-Рахунок на оплату № 147 від 13 червня 2018 з підписом та мокрою печаткою ТОВ «ПРІОРИТЕТ ПРО»;

-2-га сторінка протоколу №5029/17-ВЦ/1 від 12.03.2018 із печаткою ТОВ «Пріоритет Про№ - 1 арк.

-Декларації виробника, експертні висновки, сертифікат аналізів, рахунки на оплату, технічні умови, накладні, договори поставки різних товаровиробників - на 208 арк.;

4)документи рукописного та друкованого тексту, що вилучені та кожен поміщені у поліетиленовий пакет в опечатаному стані із завірянням підписами слідчого ОСОБА_32 та понятих:

-Замовлення на виробництво № 54 від 06 березня 2018 року на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 15 від 06 березня 2018 року на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 64 від 14 березня 2018 року на 1 арк., які знаходяться у поліетиленовому файлі «Накладні за березень 2018 року «Смак продакшн»;

-Експрес-накладна «Нова пошта» № 59000321306795 від 02 березня 2018 р. на 1 арк.;

-Експрес-накладна «Нова пошта» № 100 2878 7837 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 1670 від 01 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 1670 від 01 березня 2018 на 1 арк.;

-Декларація виробника № 123/12: Яєчний порошок вищого сорту (ТУ 15.8-34845075-001:2007) на 1 арк.;

-Рахунок на оплату № 35 від 27 лютого 2018 р. на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 119 від 02 березня 2018 р. на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 119 від 02 березня 2018 р. на 1 арк.;

-Декларація виробника/якісне посвідчення № 57 від 02.03.2018 року на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 125 від 16 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 66 від 16 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 123 від 13 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 61 від 13 березня 2018, підрозділ «Производство и склад (пп)» на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 61 від 13 березня 2018, підрозділ «Отдел продаж (пп)» на 1 арк.;

-Звіт за 14.03.18 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 62 від 13 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 119 від 12 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 60 від 12 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 118 від 12 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 59 від 12 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 56 від 05 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 106 від 06 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 52 від 06 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 107 від 06 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 53 від 06 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 103 від 05 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 51 від 05 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 101 від 03 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 49 від 01 березня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 98 від 01 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 50 від 01 березня 2018 на 1 арк..

-Видаткова накладна № 395 від 04 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна Рнк/UM-0000298 від 07.02.2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 82 від 19 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 40 від 19 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 81 від 19 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 42 від 20 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 83 від 20 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 43 від 21 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 84 від 21 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 44 від 21 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 85 від 21 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 77 від 15 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 45 від 26 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 90 від 26 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 46 від 26 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 48 від 27 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 95 від 27 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 47 від 27 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 91 від 27 лютого 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 35 от 12 февраля 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 73 від 16 лютого 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 34 от 12 февраля 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 74 від 13 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 36 від 15 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 79 від 16 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 41 від 19 лютого 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 80 від 16 лютого 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 39 від 16 лютого 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 69 от 05 февраля 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 33 от 05 февраля 2018 на 1 арк.;

-Звіт за 29.01.2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 64 от 02 февраля 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 32 от 02 февраля 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 63 от 02 февраля 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 31 от 01 февраля 2018 на 1 арк..

-Видаткова накладна № 573 від 29 січня 2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №-000000041 від 30 січня 2018р. на 1 арк.;

-Расходная накладная № 53 от 29 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 27 от 29 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 56 от 31 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 29 от 31 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 28 от 29 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 29 от 23 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 13 от 22 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 12 от 21 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 11 от 20 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 19 от 24 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 50 от 22 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 14 от 22 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 1 от 05 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 1 от 05 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 46 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 16 от 24 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 43 от 26 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 24 от 26 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 45 от 26 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 26 от 26 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 44 от 26 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 25 от 26 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 40 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 23 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 35 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 17 от 23 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 33 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 22 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 32 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 21 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 36 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 20 от 24 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 18 от 23 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 42 от 25 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 27 от 17 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 10 от 17 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 14 от 17 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 9 от 17 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 13 от 15 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 6 от 14 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 12 от 17 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 7 от 14 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 10 от 17 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 8 от 17 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 6 от 15 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 4 от 14 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 5 от 10 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 3 от 09 января 2018 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 3 от 05 января 2018 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 2 от 05 января 2018 на 1 арк.

-Расходная накладная № 235 от 28 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 127 от 27 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 231 от 28 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 128 от 27 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 233 от 28 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 129 от 27 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 239 от 29 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 132 от 29 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 133 от 29 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 241 от 29 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 216 от 20 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 124 от 18 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 218 от 20 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 121 от 15 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 219 от 20 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 125 от 19 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 167 от 14 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 120 от 14 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 164 от 12 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 119 от 12 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 158 от 08 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 115 от 08 декабря 2017 на 1 арк.;

-Расходная накладная № 154 от 08 декабря 2017 на 1 арк.;

-Заказ на производство № 114 от 08 декабря 2017 на 1 арк..

-Документ «Зразки за березень 2018 року» на 2-х аркушах;

-Документ «Зразки за лютий 2018 року» на 3-х аркушах;

-Документ «Зразки за січень 2018 року» на 1-му аркуші.

-Замовлення на виробництво № 58 від 12 березня 2018 на 1 арк.;

-Замовлення на виробництво № 55 від 06 березня 2018 на 1 арк.;

-Етикетки з написом «Сухе знежирене молоко» з торгівельною маркою «Смак продакшн» у кількості 4 штуки на 1 арк.;

-Етикетки з написом «Яєчний білок» з торгівельною маркою «Смак продакшн» та позначенням «виробник: ТОВ «Смак продакшн» у кількості 5 штук на 1 арк.;

-Етикетки з написом «Яєчний порошок» з торгівельною маркою «Смак продакшн» та позначенням «виробник: ТОВ «Смак продакшн» у кількості 4 штуки на 1 арк.;

-Етикетки з написом «Крохмаль», виробник не зазначений у кількості 12 штук на 2 арк. та 23 штуки вирізаних копій;

-Перелік складових «Н-78», «А-76», «А-74», «Н-65», «S-85», «S-75» на 1 арк.;

-Документ «Інвертаризація сировини і сировини» від 15.03.2018 року на 5-ти аркушах рукописного тексту;

-Товарно-транспортна накладна № 471 від 18 липня 2018р.;

-Сертификат анализа от 12 марта 2018г. з оттиском печати ТОВ «СІНГЛОРІ ПРАЙМ»;

-Сертифікат аналізу № 3058 від 10 липня 2018р.;

-Сертифікат аналізу № 3059 від 10 липня 2018р.;

-Схема груп товарів, якими займається компанія з рукописними написами з обох боків аркуша;

-Сертифікат якості продукту: Яєчний порошок вищого ґатунку;

-Акт № ДС-0477799900574297-2018 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 30 червня 2018р.;

-Акт № Д-0477799900569189-2018 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 30 червня 2018р.

-Сертифікати якості ТОВ «Пріоритет Про» на харчові продукти та інші товаросупровідні документи на 40 арк.;

5)документи рукописного та друкованого тексту, що вилучені та кожен поміщені у поліетиленовий пакет в опечатаному стані із завірянням підписами слідчого ОСОБА_32 та понятих:

-Рішення про державну реєстрацію потужності від 02.08.2017 р. №6/01-20-02.

-Протокол випробувань №5029/17-ВЦ/1 від 18.12.2017 ДП «Черкасистандартметрологія».

-Одна сторінка протоколу №5029/17-ВЦ/1 від 12.03.2018 р.

-1-ша та 10-а сторінки технічних умов «Продукти яєчні сухі для промислової переробки», затверджені директором ТОВ «Пріоритет Про» 25.08.2017 р.

-Декларація виробника (посвідчення про якість продукції) ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» № П-00513 від 22.12.17.

-Довіреність №2712116 від 27.12.2017 р. ТОВ «Пріоритет Про» на ОСОБА_18

-Довіреність №10491011 від 29.12.2017 р. ТОВ «Пріоритет Про» на ОСОБА_33

-Декларація виробника ТОВ «Андркшівський маслосирзавод» до накладної № П-00513 від 22.12.17.

-Флеш-накопичувач GoodRam 8GB із скопійованими у ході обшуку файлами з вилученого комп`ютерного системного блоку, який використовувала у роботі менеджер ТОВ «Пріоритет Про» ОСОБА_20 .

6)Два аркуші паперу формату А4 із виконаними зразками відстисків віднайдених у ході обшуку круглих печаток ТОВ «Смак продакшн», ТОВ «Пріоритет Про», що підписані понятими та слідчим, і долучені до матеріалів протоколу обшуку 2 арк.;

7)Паперові мішки в упакованому прошитому стані із сухою порошкоподібною речовиною в середині, до яких пришиті паперові маркувальні бірки з текстами у наступній кількості 32 (тридцять два) мішки, молоко знежирене 69 мішків; крохмал картопляний (Vimal) 107 білих мішків; крохмаль кукурудзяний 191 мішків; крохмаль картопляний 199 жовтих мішків; ізолят соєвого протеїну 370 мішків; соєве волокно 88 мішків; мішки без тикеток 55 мішків та половина мішка; яєчний порошок 6 коробок; мішки коричневі без бірок 51 мішок; какао (JB Cocoa) 7 (сім) мішків; какао-порошок ТОВ «Пріоритет» - 47 мішків; суміш суха молоковмісна №15 18 мішків; мука у білих мішках 3 мішки; крохмаль 2 білих відкритих мішки; одна коробка з нитками; один опечатаний політиеленовий пакет з використаними мішками від сипучих речовин; полетиленова стрічка 2 коробки; поліетиленові пакети 2 коробки; пусті (нові) паперові мішки в кількості 750 штук;

8)Виробниче обладнання та устаткування:

-смеситель сыпучих продуктов ССП-1, 2004 року випуску 1 шт.

-ваги електронні 1 шт.

-пристрій просіювання муки (мод. ПРМ-1) із маркуванням на блоку живлення ПМЛ 1220 1 шт.

-V-образный смеситель с куттером на 200 литров, № проекта 2338, дата здачі 07.2016р. виробник ТОВ «ХІММІКС» 1 шт.

-компресор виробництва ООО «Техмаш» з назвою «Ресивер Р100, №0167», 2014 року випуску, - 1 шт.

-апарат змішувальний синього кольору без маркування 1 штука.

Арештом визначити заборону зберігання, користування, розпорядження зазначеним майном їх власника та інших осіб.

Уповноваженим службовим особам, для досягнення цілей кримінального провадження дозволити зберігання та розпорядження зазначеним майном.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Київської області протягом 5 днів з моменту її оголошення.

Слідчий суддяОСОБА_1

СудБілоцерківський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення20.07.2018
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу75487458
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —357/7912/18

Ухвала від 19.11.2018

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 07.09.2018

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 07.09.2018

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 07.07.2020

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 09.04.2020

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 07.04.2020

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Шовкопляс О. П.

Ухвала від 27.12.2019

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 09.04.2019

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 25.02.2019

Кримінальне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бобкова Н. В.

Ухвала від 06.02.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Присяжнюк Олег Богданович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні