Ухвала
від 07.08.2018 по справі 635/5178/18
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/5178/18

Провадження № 2-а/635/138/2018

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

07 серпня 2018 року

смт. Покотилівка Харківського району Харківської області

Суддя Харківського районного суду Харківської області Токарєва Н.М., розглянувши матеріали адміністративної позовної заяви ОСОБА_1 до Головного управління ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ в Харківській області про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,

учасники справи:

позивач: ОСОБА_1, місце реєстрації - Харківська область, Харківський район, смт. Пісочин, вул. Паркова, б. 32,

відповідач: Головне управління ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ в Харківській області, місцезнаходження - м. Харків, пр-т. Науки, б. 40,

В С Т А Н О В И В :

Позивач пред'явив до суду адміністративний позов до Головного управління ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ в Харківській області про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 160, 161 КАС України та підсудна Харківському районному суду Харківської області.

Підстав для залишення адміністративної позовної заяви без руху, її повернення чи передачі за підсудністю, відмови у відкритті провадження суддею при відкритті провадження не встановлено.

Дослідивши матеріали адміністративної позовної заяви, розгляд і вирішення даної адміністративної справи за даним позовом належить здійснювати у спрощеному провадженні відповідно до ст. 257 КАС України, з урахуванням п. 2 ч. 1 ст. 263 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до ч. 2 ст. 263 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що справи, визначені частиною першою цієї статті, суд розглядає у строк не більше тридцяти днів з дня відкриття провадження у справі.

Частиною 3 статті 263 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що у справах, визначених частиною першою цієї статті, заявами по суті справи є позов та відзив.

Згідно з ч. 5 ст. 262 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи вищевикладене, суддя вважає за необхідне провести судове засідання з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст.12, 171, 257 - 263 Кодексу адміністративного судочинства України, -

П О С Т А Н О В И В :

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Головного управління ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ в Харківській області про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Розгляд справи здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження.

Повідомити сторони, що розгляд справи за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Головного управління ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ в Харківській області про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення відбудеться 23 жовтня 2018 року о 11 годині 00 хвилин в приміщенні Харківського районного суду Харківської області за адресою: Харківська область, Харківський район, смт. Покотилівка, вул. Сковороди, 18.

Встановити строк відповідачу для подання до суду відзиву на адміністративний позов разом з усіма доказами, що обґрунтовують доводи, які в ньому наведені або заяву про визнання позову протягом п'ятнадцяти днів з дня одержання копії ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття спрощеного провадження у справі.

Роз'яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз'яснити учасникам справи процесуальні права і обов'язки, що передбачені статтями 44, 45, 47 КАС України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена в частині порушення правил підсудності протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, апеляційні та/або касаційні скарги подаються учасниками справи до/або через Харківський районний суд Харківської області.

Суддя Н.М. Токарєва

Дата ухвалення рішення07.08.2018
Оприлюднено08.08.2018
Номер документу75737070
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —635/5178/18

Ухвала від 15.09.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 15.09.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 28.05.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 06.05.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 23.05.2019

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Токарєва Н. М.

Ухвала від 07.08.2018

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Токарєва Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні