Ухвала
від 28.05.2020 по справі 635/5178/18
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/5178/20

Провадження 2-а/635/22/2020

УХВАЛА

28 травня 2020 року смт. Покотилівка

Харківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді: Назаренко О.В.,

за участю секретаря судового засідання Літінської Г.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, -

ВСТАНОВИВ:

в провадженні Харківського районного суду Харківської області перебуває адміністративна справа за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

27 травня 2020 до суду від представника відповідача Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області - в.о. начальника А.Бабарук надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, проведення якої просить доручити Червонозаводському районному суду м. Харкова.

В обґрунтування заяви посилається на те, що представник Головного управління не зможе прибути до Харківського районного суду Харківської області 04.06.2020. Неможливість прибуття у судове засідання представника Головного управління обумовлена тим, що територіально представник знаходиться в місті Харкові, поширенням на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19 та обмеженнями, встановленими постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом 8АКБ-СоУ-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів . У зв`язку з даними обставинами Головне управління просить суд забезпечити можливість участі представника Головного управління у вищевказаному судовому засіданні шляхом забезпечення проведення відеоконференції.

Суд, вивчивши клопотання представника позивача, приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 195 КАС України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

З огляду на вищевикладене, з метою забезпечення оперативності судового провадження у розумний строк, суд вважає доцільним проведення дистанційного судового провадження в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. 195 КАС України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області - в.о. начальника А.Бабарук про проведення судового засідання при розгляді адміністративного позову ОСОБА_1 до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання, призначене на 04 червня 2020 року об 11-45 годині, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Червонозаводському районному суду м. Харкова (61001, м. Харків, майдан Небесної Сотні, б. 36, 3 під`їзд) проведення відеоконференції за участю представника відповідача Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області .

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Назаренко

Дата ухвалення рішення28.05.2020
Оприлюднено01.06.2020
Номер документу89507335
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —635/5178/18

Ухвала від 15.09.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 15.09.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 28.05.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 06.05.2020

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 23.05.2019

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Токарєва Н. М.

Ухвала від 07.08.2018

Адміністративне

Харківський районний суд Харківської області

Токарєва Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні