Ухвала
від 08.08.2018 по справі 2-н-28/11
ГОЛОВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-н-28/11

Провадження № 6/386/8/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 серпня 2018 року смт. Голованівськ

Голованівський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого судді Шкамерда К. С.

при секретарі судового засідання Максютенко О.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Голованівськ подання начальника Голованівського РВ ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, зацікавлені особи ОСОБА_1, ОСОБА_2, про видачу дубліката судового наказу ,

в с т а н о в и в :

Начальник Голованівського РВ ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області звернулась до суду з поданням про видачу дубліката судового наказу в якому вказала, що у зв?язку з тим, що судовий наказ №2-н-28/11, виданий Голованівським районним судом Кіровоградської області 13.09.2012 року про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_1 аліментів на утримання доньки Вероніки, ІНФОРМАЦІЯ_1 в розмірі ? частини з усіх видів заробітку (доходу) був втрачений при пересилці.

Просить видати дублікат судового наказу №2-н-28/11, виданого Голованівським районним судом Кіровоградської області 13.09.2012 року про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_1 аліментів на утримання доньки Вероніки, ІНФОРМАЦІЯ_1 в розмірі ? частини з усіх видів заробітку (доходу) для подальшого виконання.

В судове засідання начальник Голованівського РВ ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області ОСОБА_3 та зацікавлені особи не з?явились, про час та місце розгляду подання повідомлені належним чином. Їх неявка не перешкоджає розгляду заяви .

Відповідно до ч.2ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання усіх осіб,які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Начальник Голованівського РВ ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області ОСОБА_3 звернулась до суду з поданням про видачу дубліката судового наказу №2-Н-28/11 , однак до суду не надано жодного належного та достатнього доказу щодо втрати отриманого оригіналу виконавчого документа при пересилці, не надано доказів того, що судовий наказ - не виконано; не доведено, що не проведено стягнення з боржника за судовим наказом, дублікат якого заявник просить видати.

Відповідно до п. 17.4перехідних положень ЦПК України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу, як суд першої інстанції, незалежно від того суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для предявлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк з дня надходження заяви. За видачу стягувачу дублікату виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0, 03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Ухвала про видачу чи відмову у видачі дубліката виконавчого документа може бути оскаржена у апеляційному та касаційному порядку.

Оскільки заявником не надано належних доказів втрати оригіналу судового наказу , а видача його дубліката може призвести до подвійного стягнення, суд не вбачає законних підстав для задоволення вимог начальника Голованівського РВ ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області ОСОБА_3Фщодо видачі дубліката судового наказу, що в подальшому не перешкоджає надавши відповідні докази , звернутися до суду з відповідною заявою.

На підставі викладеного, керуючись п. 17.4.Перехідних положень ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

В задоволенні подання начальника Голованівського РВ ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області зацікавлені особи ОСОБА_1, ОСОБА_2 про видачу дубліката судового наказу - відмовити .

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Кіровоградської області через Голованівський районний суд протягом 15 ( п?ятнадцяти ) днів з дня її проголошення . У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи , яка її оскаржує апеляційна скарга подається протягом 15 (п?ятнадцяти ) днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Шкамерда К. С.

СудГолованівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення08.08.2018
Оприлюднено10.08.2018
Номер документу75791175
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-28/11

Судовий наказ від 27.01.2011

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

Судовий наказ від 27.01.2011

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 29.11.2019

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 22.11.2019

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Судовий наказ від 28.03.2011

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Горошко Л. Б.

Ухвала від 21.04.2011

Цивільне

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін В. Є.

Ухвала від 20.03.2019

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 27.12.2011

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко Г. К.

Ухвала від 08.08.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Шкамерда К. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні