Ухвала
від 06.08.2018 по справі 554/5432/18
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 06.08.2018 Справа № 554/5432/18

Справа № 554/5432/18

Провадження № 1-кс/554/7229/2018

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 серпня 2018 року м. Полтава

Слідчий суддя Октябрського районного суду міста Полтави ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Полтавській області ОСОБА_3 , в рамках досудового розслідування, внесеного 08.06.2018 до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42018170000000182, за ч.2 ст. 364 КК України про арешт майна -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про арешт майна, в обґрунтування якого посилається на наступне.

Державним реєстратором комунального підприємства Кобеляцького району здійснено незаконну перереєстрацію договорів оренди земельних ділянок, внаслідок чого невстановлені особи неправомірно заволоділи майном підприємства, що спричинило тяжкі наслідки інтересам ТОВ «Громада Агро».

Разом із тим, встановлено, що на території Кобеляцького району Полтавської області здійснює свою фінансово - господарську діяльність ТОВ «Громада Агро», код ЄДРПОУ 38237067, юридична та фактична адреса смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1. Основний вид діяльності згідно КВЕД 01.11 вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

В період часу з 14.08.2012 по 29.03.2017 на посаді генерального директора товариства перебував ОСОБА_4 . Станом на 2016 рік земельний банк господарства налічував близько 4000 га земель, в який входили людські паї, землі запасу та не витребувані паї. Право користування виникало на підставі договорів оренди з фізичними особами - власниками паїв. Договори оренди земельних ділянок укладено терміном на 10 років. Договори були зареєстровані відповідно до чинного законодавства України, а інформація про право користування земельними ділянками внесена до Державного реєстру майнових прав на нерухоме майно. ОСОБА_4 як керівника підприємства було уповноважено на підписання договорів оренди земельних ділянок

На початку листопада 2016 року ОСОБА_4 незаконно, без відома власників земельних ділянок та рішення загальних зборів підприємства, шляхом підроблення документів, почав вносити недостовірні дані до офіційних документів, а саме додаткових угод про розірвання договорів оренди та одночасне їх пере заключення (пере підписання) на ввірене йому підприємство, а саме ФГ «Громада», код ЄДРПОУ 22526553, юридична адреса Полтавська область, Кобеляцький район, с. Жуки, вул. Колгоспна, 26, таким чином незаконно заволодівши земельними ділянками, які перебували у законному володінні ТОВ «Громада Агро» загальною площею близько 2000 га. В подальшому за сприяння державного реєстратора комунального підприємства Кобеляцького району ОСОБА_5 незаконно зареєстрував право власності на вказані земельні ділянки за ФГ «Громада».

Ухвалою слідчого судді Кобеляцького районного суду ОСОБА_6 № 1-кс/532/348/2016 від 29.12.2016 в рамках досудового розслідування кримінального провадження №12016170190000790, за ч. 1 ст. 358 КК України накладено арешт на все майно ТОВ «Сільські традиції», код ЄДРПОУ 36156348, смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1, ТОВ «Ясні зорі - Полтавщина», код ЄДРПОУ 38237046, смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1 та ТОВ «Громада-Агро», код ЄДРПОУ 38237067, смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1, в тому числі рухоме, нерухоме та орендоване, і заборонено будь-яким особам, в тому числі державним реєстраторам речових прав на нерухоме майно, нотаріусам, іншим акредитованим суб`єктам, посадовим особам, які уповноважені здійснювати реєстраційні дії в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, проводити будь-які реєстраційні дії в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, та з метою виконання даної ухвали відповідні відомості були внесені до реєстру нерухомого майна, та проведено оповіщення суб`єктів реєстрації області.

Всупереч наявної судової заборони, ОСОБА_4 продовжуючи незаконні дії спрямовані на заволодіння майном ТОВ «Громада Агро», в період часу з травня по червень 2018 року подав державним реєстраторам комунального підприємства Кобеляцького району підроблений пакет документів на розірвання діючих договорів земельних ділянок між пайовиками та ТОВ «Громада Агро», та їх перезаключення на підконтрольне йому підприємство ФГ «Громада» та ФГ «Кобеляцький отаман», код ЄДРПОУ 37048535, де власником являється його донька ОСОБА_7 . В подальшому право власності на земельні ділянки загальною площею близько 1500 га зареєстровано в державному реєстрі, державними реєстраторами комунального підприємства Кобеляцького району ОСОБА_5 , ОСОБА_8 та ОСОБА_9

31.07.2018 о 12 год. 40 хв. старшим слідчим в ОВС СУ ГУНП в Полтавській області ОСОБА_3 на підставі ухвали слідчого судді Октябрьського районного суду м. Полтави про проведення обшуку від 17.07.2018 проведено обшук приміщень за адресою: АДРЕСА_1 , де розміщується Комунальне підприємство «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації», код ЄДРПОУ 34274634 у ході обшуку якого вилучено документи зазначені в ухвалі суду як такі, що підлягають вилученню, а також документи, які не входили до переліку, однак мають доказове значення для повноти, всебічності, об`єктивності розслідування кримінального провадження, а саме виготовлені, пристосовані та використані як засоби та знаряддя вчинення кримінального правопорушення та зберегли на собі його сліди, тому вважаються тимчасово вилученим майном, зокрема документи, які зазначені у п.п. 1-2529 відповідного протоколу.

З метою здобуття доказів вини службових осіб КП «Кобеляцьке БТІ» у внесенні завідомо неправдивих відомостей до реєстрів, а також зловживання службовим становищем останніми, у т.ч. для подальшого проведення перевірок, разом із тим, з метою проведення ряду експертиз необхідні вищевказані документи, які вилучені під час проведення санкціонованого обшуку приміщень за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 28/15, де розміщується Комунальне підприємство «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації», код ЄДРПОУ 34274634.

У зв`язку з чим, вилучені документи, реєстраційні справи на земельні ділянки у приміщеннях за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 28/15, де розміщується Комунальне підприємство «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації», код ЄДРПОУ 34274634 під час обшуку, зазначені у протоколі обшуку від 31.07.2018 належить арештувати, так як у відповідності до ст.167 КПК України у слідства є достатні підстави вважати, що вони являються доказом кримінального правопорушення та зберегла на собі сліди вчинених кримінальних правопорушень.

Слідчий в судове засідання не зявився, подав заяву про розгляд без його участі.

Володілець майна в судове засідання не зявився, повідомлений про дату та час судового засідання, причини неявки суду не повідомив.

Дослідивши матеріали справи, приходжу до наступного.

Згідно п. 7 ч. 2ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ч. 5ст. 132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Відповідно до ч. 1ст. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п. 1 ч. 2ст. 170 КПК Україниарешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

За змістом ч. 3ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цьогоКодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч.2ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу).

Згідно ч. 11ст. 170 КПК України, заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першоїстатті 170 цього Кодексу(ч. 1ст. 173 КПК України).

Слідчим доведено, що вищевказане майно, має значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що це майно є доказом злочину, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 КПК України.

На виконання вимог ч.1ст.173 КПК Українислідчий довів необхідність арешту майна, а також наявність ризиків, передбачених ч.1ст.170 КПК України.

На даному етапі досудового розслідування його потреби виправдовують втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення кримінального правопорушення, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність тієї чи іншої особи до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою для застосування щодо неї заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 117, 131, 132, 167, 170-173, 175, 309 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Полтавській області ОСОБА_3 , - задовольнити.

Накласти арешт на вилучені 31.07.2018 у приміщенні Комунального підприємства «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації», код ЄДРПОУ 34274634, за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 28/15, документи, а саме:

1.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0145 на 1 арк.,

2.Копія платіжного доручення №1315 на 1 арк.,

3.Копія паспорту на 1 арк.,

4.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП №123710279 на 1 арк.,

5.Інформація із ДРРП № 123716409 на 1 арк.,

6.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень №41065200 на 1 арк.,

7.Витяг з державного реєстру РП № 123720016 на 1 арк.,

8.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0198 на 1 арк.,

9.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

10.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

11.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

12.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

13.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

14.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0064 на 1 арк.,

15.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

16.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

17.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

18.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

19.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

20.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0316 на 1 арк.,

21.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

22.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

23.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

24.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

25.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

26.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0240 на 1 арк.,

27.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

28.Копія паспорту на 1 арк.,

29.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

30.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

31.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

32.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

33.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:002:0124 на 1 арк.,

34.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

35.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

36.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

37.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

38.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

39.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0539 на 1 арк.,

40.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

41.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

42.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

43.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

44.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

45.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0127 на 1 арк.,

46.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

47.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

48.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

49.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

50.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

51.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0180 на 1 арк.,

52.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

53.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

54.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

55.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

56.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

57.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0139 на 1 арк.,

58.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

59.Копія паспорту на 1 арк.,

60.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

61.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

62.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

63.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

64.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0251 на 1 арк.,

65.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

66.Копія паспорту на 1 арк.,

67.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

68.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

69.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

70.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

71.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0186 на 1 арк.,

72.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

73.Копія паспорту на 1 арк.,

74.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

75.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

76.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

77.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

78.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0198 на 1 арк.,

79.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

80.Копія паспорту на 2 арк.,

81.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

82.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

83.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

84.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

85.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0068 на 1 арк.,

86.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

87.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

88.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

89.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

90.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

91.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0169 на 1 арк.,

92.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

93.Копія паспорту на 2 арк.,

94.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

95.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

96.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

97.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

98.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0064 на 1 арк.,

99.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

100.Копія паспорту на 2 арк.,

101.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

102.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

103.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

104.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

105.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:002:0025 на 1 арк.,

106.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

107.Копія паспорту на 2 арк.,

108.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

109.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

110.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

111.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

112.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0074 на 1 арк.,

113.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

114.Копія паспорту на 1 арк.,

115.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

116.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

117.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

118.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

119.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0182 на 1 арк.,

120.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

121.Копія паспорту на 1 арк.,

122.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

123.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

124.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

125.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

126.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0131 на 1 арк.,

127.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

128.Копія паспорту на 2 арк.,

129.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

130.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

131.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

132.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

133.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:002:0045 на 2 арк.,

134.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

135.Копія паспорту на 1 арк.,

136.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

137.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

138.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

139.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

140.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0167 на 1 арк.,

141.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

142.Копія паспорту на 2 арк.,

143.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

144.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

145.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

146.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

147.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0179 на 2 арк.,

148.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

149.Копія паспорту на 1 арк.,

150.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

151.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

152.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

153.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

154.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0175 на 1 арк.,

155.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

156.Копія паспорту на 1 арк.,

157.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

158.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

159.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

160.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

161.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0242 на 2 арк.,

162.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

163.Копія паспорту на 1 арк.,

164.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

165.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

166.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

167.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

168.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:002:0026 на 1 арк.,

169.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

170.Копія паспорту на 1 арк.,

171.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

172.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

173.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

174.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

175.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0552 на 2 арк.,

176.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

177.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

178.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

179.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

180.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

181.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0553 на 2 арк.,

182.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

183.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

184.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

185.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

186.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

187.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0309 на 2 арк.,

188.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

189.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

190.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

191.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

192.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

193.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0042 на 1 арк.,

194.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

195.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

196.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

197.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

198.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

199.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0447 на 2 арк.,

200.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

201.Копія паспорту на 1 арк.,

202.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

203.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

204.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

205.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

206.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0203 на 2 арк.,

207.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

208.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

209.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

210.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

211.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

212.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0191 на 2 арк.,

213.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

214.Копія паспорту на 1 арк.,

215.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

216.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

217.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

218.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

219.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0263 на 2 арк.,

220.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

221.Копія паспорту на 1 арк.,

222.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

223.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

224.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

225.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

226.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0186 на 1 арк.,

227.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

228.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

229.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

230.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

231.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

232.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0127 на 1 арк.,

233.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

234.Копія паспорту на 2 арк.,

235.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

236.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

237.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

238.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

239.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0042 на 1 арк.,

240.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

241.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

242.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

243.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

244.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

245.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0086 на 1 арк.,

246.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

247.Копія паспорту на 1 арк.,

248.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

249.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

250.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

251.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

252.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0410 на 1 арк.,

253.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

254.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

255.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

256.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

257.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

258.

259.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0006 на 1 арк.,

260.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

261.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

262.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

263.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

264.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

265.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:002:0124 на 1 арк.,

266.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

267.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

268.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

269.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

270.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

271.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0180 на 1 арк.,

272.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

273.Копія паспорту на 1 арк.,

274.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

275.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

276.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

277.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

278.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0073 на 1 арк.,

279.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

280.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

281.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

282.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

283.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

284.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0070 на 1 арк.,

285.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

286.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

287.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

288.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

289.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

290.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0251 на 1 арк.,

291.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

292.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

293.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

294.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

295.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

296.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0392 на 1 арк.,

297.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

298.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

299.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

300.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

301.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

302.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0180 на 1 арк.,

303.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

304.Копія паспорту на 1 арк.,

305.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

306.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

307.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

308.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

309.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0143 на 1 арк.,

310.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

311.Копія паспорту на 1 арк.,

312.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

313.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

314.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

315.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

316.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0220 на 1 арк.,

317.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

318.Копія паспорту на 1 арк.,

319.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

320.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

321.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

322.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

323.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0309 на 1 арк.,

324.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

325.Копія паспорту на 1 арк.,

326.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

327.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

328.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

329.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

330.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0553 на 1 арк.,

331.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

332.Копія паспорту на 1 арк.,

333.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

334.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

335.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

336.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

337.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0253 на 1 арк.,

338.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

339.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

340.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

341.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

342.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

343.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0552 на 1 арк.,

344.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

345.Копія паспорту на 1 арк.,

346.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

347.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

348.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

349.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

350.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0500 на 1 арк.,

351.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

352.Копія паспорту на 2 арк.,

353.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

354.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

355.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

356.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

357.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0229 на 1 арк.,

358.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

359.Копія паспорту на 1 арк.,

360.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

361.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

362.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

363.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

364.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0182 на 1 арк.,

365.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

366.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

367.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

368.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

369.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

370.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0169 на 1 арк.,

371.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

372.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

373.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

374.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

375.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

376.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0139 на 1 арк.,

377.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

378.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

379.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

380.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

381.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

382.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0074 на 1 арк.,

383.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

384.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

385.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

386.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

387.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

388.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0242 на 1 арк.,

389.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

390.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

391.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

392.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

393.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

394.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0144 на 1 арк.,

395.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

396.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

397.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

398.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

399.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

400.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0131 на 1 арк.,

401.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

402.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

403.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

404.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

405.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

406.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0263 на 1 арк.,

407.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

408.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

409.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

410.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

411.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

412.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0145 на 1 арк.,

413.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

414.Копія паспорту на 1 арк.,

415.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

416.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

417.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

418.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

419.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0258 на 1 арк.,

420.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

421.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

422.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

423.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

424.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

425.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:002:0045 на 1 арк.,

426.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

427.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

428.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

429.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

430.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

431.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0016 на 1 арк.,

432.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

433.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

434.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

435.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

436.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

437.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:002:0025 на 1 арк.,

438.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

439.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

440.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

441.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

442.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

443.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0175 на 1 арк.,

444.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

445.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

446.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

447.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

448.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

449.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0179 на 1 арк.,

450.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

451.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

452.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

453.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

454.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

455.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:002:0015 на 1 арк.,

456.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

457.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

458.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

459.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

460.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

461.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0167 на 1 арк.,

462.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

463.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

464.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

465.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

466.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

467.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0436 на 1 арк.,

468.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

469.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

470.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

471.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

472.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

473.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0539 на 1 арк.,

474.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

475.Копія паспорту на 1 арк.,

476.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

477.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

478.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

479.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

480.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0240 на 1 арк.,

481.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

482.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

483.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

484.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

485.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

486.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0252 на 1 арк.,

487.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

488.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

489.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

490.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

491.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

492.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:003:0333 на 1 арк.,

493.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

494.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

495.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

496.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

497.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

498.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0259 на 1 арк.,

499.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

500.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

501.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

502.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

503.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

504.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0141 на 1 арк.,

505.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

506.Копія паспорту на 1 арк.,

507.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

508.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

509.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

510.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

511.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:002:0015 на 1 арк.,

512.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

513.Копія паспорту на 2 арк.,

514.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

515.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

516.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

517.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

518.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0072 на 1 арк.,

519.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

520.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

521.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

522.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

523.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

524.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0055 на 1 арк.,

525.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

526.Копія паспорту на 1 арк.,

527.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

528.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

529.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

530.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

531.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

532.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0081 на 1 арк.,

533.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

534.Копія паспорту на 1 арк.,

535.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

536.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

537.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

538.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

539.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

540.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0084 на 1 арк.,

541.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

542.Копія паспорту на 1 арк.,

543.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

544.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

545.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

546.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

547.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

548.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0122 на 1 арк.,

549.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

550.Копія паспорту на 1 арк.,

551.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

552.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

553.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

554.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

555.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

556.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0516 на 1 арк.,

557.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

558.Копія паспорту на 1 арк.,

559.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

560.Копія витягу на 1 арк.,

561.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

562.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

563.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

564.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

565.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0022 на 1 арк.,

566.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

567.Копія паспорту на 1 арк.,

568.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

569.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

570.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

571.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

572.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

573.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0218 на 1 арк.,

574.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

575.Копія паспорту на 1 арк.,

576.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

577.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

578.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

579.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

580.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

581.

582.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0076 на 1 арк.,

583.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

584.Копія паспорту на 1 арк.,

585.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

586.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

587.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

588.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

589.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

590.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0018 на 1 арк.,

591.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

592.Копія паспорту на 1 арк.,

593.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

594.Копія витягу на 2 арк.,

595.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

596.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

597.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

598.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

599.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0252 на 1 арк.,

600.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

601.Копія паспорту на 2 арк.,

602.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

603.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

604.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

605.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

606.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

607.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0153 на 1 арк.,

608.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

609.Копія паспорту на 1 арк.,

610.Копія свідоцтва про право на спадщину на 1 арк.,

611.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

612.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

613.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

614.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

615.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

616.

617.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0088 на 1 арк.,

618.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

619.Копія паспорту на 1 арк.,

620.Копія витягу на 2 арк.,

621.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

622.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

623.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

624.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

625.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

626.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0028 на 1 арк.,

627.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

628.Копія паспорту на 1 арк.,

629.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

630.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

631.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

632.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

633.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

634.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0048 на 1 арк.,

635.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

636.Копія паспорту на 1 арк.,

637.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

638.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

639.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

640.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

641.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

642.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0013 на 1 арк.,

643.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

644.Копія паспорту на 2 арк.,

645.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

646.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

647.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

648.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

649.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

650.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:006:0010 на 1 арк.,

651.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

652.Копія паспорту на 1 арк.,

653.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

654.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

655.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

656.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

657.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

658.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0007 на 1 арк.,

659.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

660.Копія паспорту на 1 арк.,

661.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

662.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

663.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

664.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

665.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

666.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0031 на 1 арк.,

667.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

668.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

669.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

670.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

671.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

672.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

673.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0039 на 1 арк.,

674.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

675.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

676.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

677.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

678.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

679.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

680.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0074 на 1 арк.,

681.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

682.Копія паспорту на 2 арк.,

683.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

684.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

685.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

686.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

687.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

688.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0190 на 1 арк.,

689.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

690.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

691.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

692.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

693.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

694.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

695.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0067 на 1 арк.,

696.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

697.Копія паспорту на 2 арк.,

698.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

699.Копія інформаційної довідки на 2 арк.,

700.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

701.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

702.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

703.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

704.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0038 на 1 арк.,

705.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

706.Копія паспорту на 2 арк.,

707.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

708.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

709.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

710.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

711.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

712.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0105 на 1 арк.,

713.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

714.Копія витягу на 1 арк.,

715.Копія паспорту на 1 арк.,

716.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

717.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

718.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

719.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

720.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

721.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0016 на 1 арк.,

722.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

723.Копія паспорту на 2 арк.,

724.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

725.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

726.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

727.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

728.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

729.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0224 на 1 арк.,

730.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

731.Копія інформаційної довідки на 2 арк.,

732.Копія паспорту на 1 арк.,

733.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

734.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

735.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

736.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

737.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

738.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0107 на 1 арк.,

739.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

740.Копія витягу на 1 арк.,

741.Копія паспорту на 1 арк.,

742.Угода про розірвання договору на 1 арк.,

743.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

744.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

745.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

746.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

747.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0065 на 1 арк.,

748.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

749.Копія паспорту на 1 арк.,

750.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

751.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

752.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

753.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

754.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0072 на 2 арк.,

755.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

756.Договір оренди землі від 04.112016 на 3 арк.,

757.Копія витягу на 1 арк.,

758.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

759.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

760.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

761.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

762.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0070 на 2 арк.,

763.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

764.Договір оренди землі від 04.112016 на 3 арк.,

765.Копія витягу на 2 арк.,

766.Копія паспорту на 1 арк.,

767.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

768.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

769.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

770.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

771.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0076 на 2 арк.,

772.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

773.Договір оренди землі від 04.112016 на 3 арк.,

774.Копія витягу на 1 арк.,

775.Копія паспорту на 1 арк.,

776.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

777.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

778.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

779.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

780.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0112 на 1 арк.,

781.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

782.Копія паспорту на 1 арк.,

783.Копія витягу на 1 арк.,

784.Угода на 1 арк.,

785.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

786.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

787.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

788.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

789.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0119 на 1 арк.,

790.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

791.Копія паспорту на 1 арк.,

792.Копія витягу на 2 арк.,

793.Угода на 1 арк.,

794.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

795.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

796.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

797.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

798.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0174 на 1 арк.,

799.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

800.Копія паспорту на 1 арк.,

801.Копія витягу на 2 арк.,

802.Угода на 1 арк.,

803.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

804.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

805.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

806.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

807.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0204 на 1 арк.,

808.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

809.Копія паспорту на 2 арк.,

810.Копія витягу на 2 арк.,

811.Угода на 1 арк.,

812.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

813.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

814.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

815.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

816.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0410 на 2 арк.,

817.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

818.Договір оренди землі від 04.11.2016 на 3 арк.,

819.Угода на 1 арк.,

820.Копія паспорту на 1арк.,

821.Копія витягу на1 арк.,

822.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

823.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

824.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

825.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

826.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0006 на 2 арк.,

827.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

828.Копія паспорту на 2 арк.,

829.Інформаційна довідка на 2 арк.,

830.Договір оренди землі на 3 арк.,

831.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

832.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

833.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

834.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

835.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0016 на 2 арк.,

836.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

837.Договір оренди землі від 04.11.2016 на 3 арк.,

838.Копія паспорту на 1арк.,

839.Копія витягу на 2 арк.,

840.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

841.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

842.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

843.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

844.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0258 на 2 арк.,

845.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

846.Договір оренди землі від 04.11.2016 на 3 арк.,

847.Копія витягу на 1 арк.,

848.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

849.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

850.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

851.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

852.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0073 на 2 арк.,

853.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

854.Копія паспорту на 1 арк.,

855.Договір оренди землі від 04.11.2016 на 3 арк.,

856.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

857.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

858.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

859.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

860.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0316 на 2 арк.,

861.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

862.Договір оренди землі на 3 арк.,

863.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

864.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

865.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

866.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

867.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0503 на 2 арк.,

868.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

869.Копія паспорту на 1 арк.,

870.Інформаційна довідка на 1 арк.,

871.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

872.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0122 на 2 арк.,

873.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

874.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

875.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

876.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

877.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

878.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0414 на 2 арк.,

879.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

880.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

881.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

882.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

883.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

884.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0209 на 2 арк.,

885.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

886.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

887.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

888.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

889.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

890.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0199 на 2 арк.,

891.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

892.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

893.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

894.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

895.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

896.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0044 на 1 арк.,

897.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

898.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

899.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

900.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

901.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

902.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0420 на 1 арк.,

903.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

904.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

905.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

906.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

907.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

908.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0165 на 1 арк.,

909.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

910.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

911.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

912.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

913.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

914.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0428 на 1 арк.,

915.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

916.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

917.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

918.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

919.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

920.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0146 на 1 арк.,

921.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

922.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

923.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

924.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

925.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

926.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0163 на 1 арк.,

927.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

928.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

929.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

930.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

931.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

932.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0164 на 1 арк.,

933.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

934.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

935.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

936.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

937.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

938.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0505 на 1 арк.,

939.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

940.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

941.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

942.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

943.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

944.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0020 на 1 арк.,

945.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

946.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

947.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

948.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

949.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

950.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0392 на 1 арк.,

951.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

952.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

953.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

954.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

955.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

956.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0230 на 1 арк.,

957.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

958.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

959.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

960.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

961.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

962.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0208 на 1 арк.,

963.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

964.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

965.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

966.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

967.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

968.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0220 на 1 арк.,

969.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

970.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

971.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

972.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

973.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

974.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0104 на 1 арк.,

975.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

976.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

977.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

978.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

979.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

980.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0133 на 1 арк.,

981.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

982.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

983.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

984.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

985.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

986.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0077 на 1 арк.,

987.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

988.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

989.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

990.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

991.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

992.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0193 на 1 арк.,

993.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

994.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

995.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

996.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

997.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

998.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0119 на 1 арк.,

999.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1000.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1001.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1002.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1003.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1004.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0126 на 1 арк.,

1005.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1006.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1007.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1008.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1009.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1010.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0104 на 1 арк.,

1011.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1012.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1013.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1014.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1015.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1016.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0228 на 1 арк.,

1017.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1018.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1019.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1020.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1021.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1022.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0235 на 1 арк.,

1023.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1024.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1025.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1026.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1027.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1028.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0236 на 1 арк.,

1029.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1030.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1031.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1032.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1033.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1034.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0157 на 1 арк.,

1035.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1036.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1037.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1038.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1039.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1040.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0436 на 1 арк.,

1041.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1042.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1043.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1044.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1045.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1046.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0259 на 1 арк.,

1047.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1048.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1049.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1050.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1051.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1052.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0145 на 1 арк.,

1053.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1054.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1055.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1056.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1057.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1058.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0141 на 2 арк.,

1059.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1060.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1061.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1062.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1063.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1064.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0280 на 2 арк.,

1065.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1066.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1067.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1068.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1069.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1070.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0280 на 1 арк.,

1071.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1072.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1073.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1074.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1075.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1076.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0015 на 1 арк.,

1077.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1078.Копія паспорту на 2 арк.,

1079.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1080.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1081.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1082.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1083.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0022 на 1 арк.,

1084.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1085.Копія паспорту на 1 арк.,

1086.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1087.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1088.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1089.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1090.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0032 на 1 арк.,

1091.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1092.Копія паспорту на 2 арк.,

1093.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1094.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1095.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1096.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1097.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0009 на 1 арк.,

1098.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1099.Копія паспорту на 2 арк.,

1100.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1101.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1102.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1103.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1104.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0021 на 1 арк.,

1105.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1106.Копія паспорту на 1 арк.,

1107.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1108.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1109.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1110.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1111.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0041 на 1 арк.,

1112.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1113.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1114.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1115.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1116.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1117.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:024:0021 на 1 арк.,

1118.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1119.Копія паспорту на 2 арк.,

1120.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1121.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1122.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1123.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1124.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0066 на 1 арк.,

1125.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1126.Копія паспорту на 1 арк.,

1127.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1128.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1129.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1130.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1131.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0034 на 1 арк.,

1132.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1133.Копія паспорту на 1 арк.,

1134.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1135.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1136.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1137.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1138.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0068 на 1 арк.,

1139.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1140.Копія паспорту на 1 арк.,

1141.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1142.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1143.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1144.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1145.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0007 на 1 арк.,

1146.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1147.Копія паспорту на 1 арк.,

1148.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1149.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1150.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1151.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1152.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:022:0003 на 1 арк.,

1153.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1154.Копія паспорту на 1 арк.,

1155.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1156.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1157.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1158.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1159.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0019 на 1 арк.,

1160.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1161.Копія паспорту на 1 арк.,

1162.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1163.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1164.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1165.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1166.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0052 на 1 арк.,

1167.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1168.Копія паспорту на 1 арк.,

1169.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1170.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1171.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1172.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1173.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0017 на 1 арк.,

1174.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1175.Копія паспорту на 1 арк.,

1176.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1177.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1178.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1179.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1180.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0031 на 1 арк.,

1181.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1182.Копія паспорту на 1 арк.,

1183.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1184.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1185.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1186.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1187.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0069 на 1 арк.,

1188.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1189.Копія паспорту на 1 арк.,

1190.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1191.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1192.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1193.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1194.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0008 на 1 арк.,

1195.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1196.Копія паспорту на 1 арк.,

1197.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1198.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1199.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1200.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1201.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0056 на 1 арк.,

1202.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1203.Копія паспорту на 1 арк.,

1204.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1205.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1206.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1207.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1208.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0039 на 1 арк.,

1209.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1210.Копія паспорту на 2 арк.,

1211.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 2 арк.,

1212.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1213.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1214.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1215.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0037 на 1 арк.,

1216.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1217.Копія паспорту на 1 арк.,

1218.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1219.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1220.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1221.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1222.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0050 на 1 арк.,

1223.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1224.Копія паспорту на 1 арк.,

1225.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1226.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1227.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1228.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1229.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:022:0005 на 1 арк.,

1230.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1231.Копія паспорту на 2 арк.,

1232.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1233.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1234.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1235.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1236.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0014 на 1 арк.,

1237.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1238.Копія паспорту на 1 арк.,

1239.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1240.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1241.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1242.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1243.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0013 на 1 арк.,

1244.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1245.Копія паспорту на 2 арк.,

1246.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1247.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1248.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1249.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1250.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:024:0014 на 1 арк.,

1251.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1252.Копія паспорту на 1 арк.,

1253.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1254.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1255.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1256.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1257.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:024:0014 на 1 арк.,

1258.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1259.Копія паспорту на 1 арк.,

1260.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1261.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1262.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1263.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1264.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0069 на 1 арк.,

1265.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1266.Копія паспорту на 3 арк.,

1267.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1268.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1269.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1270.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1271.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:006:0002 на 1 арк.,

1272.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1273.Копія паспорту на 2 арк.,

1274.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1275.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1276.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1277.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1278.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0124 на 1 арк.,

1279.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1280.Копія паспорту на 1 арк.,

1281.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1282.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1283.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1284.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1285.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0046 на 1 арк.,

1286.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1287.Копія паспорту на 1 арк.,

1288.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1289.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1290.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1291.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1292.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0038 на 1 арк.,

1293.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1294.Копія паспорту на 1 арк.,

1295.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1296.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1297.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1298.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1299.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0021 на 1 арк.,

1300.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1301.Копія паспорту на 1 арк.,

1302.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1303.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1304.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1305.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1306.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0030 на 1 арк.,

1307.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1308.Копія паспорту на 1 арк.,

1309.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1310.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1311.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1312.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1313.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0021 на 2 арк.,

1314.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1315.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1316.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1317.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1318.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1319.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0043 на 2 арк.,

1320.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1321.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1322.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1323.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1324.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1325.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0022 на 2 арк.,

1326.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1327.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1328.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1329.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1330.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1331.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0024 на 1 арк.,

1332.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1333.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1334.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1335.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1336.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1337.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0022 на 1 арк.,

1338.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1339.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1340.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1341.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1342.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1343.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0025 на 1 арк.,

1344.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1345.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1346.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1347.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1348.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1349.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0033 на 1 арк.,

1350.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1351.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1352.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1353.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1354.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1355.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0007 на 1 арк.,

1356.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1357.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1358.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1359.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1360.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1361.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0012 на 1 арк.,

1362.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1363.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1364.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1365.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1366.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1367.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324080100:00:007:0036 на 1 арк.,

1368.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1369.Копія паспорту на 2 арк.,

1370.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1371.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1372.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1373.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1374.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324080100:00:010:0018 на 1 арк.,

1375.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1376.Копія паспорту на 2 арк.,

1377.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1378.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1379.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1380.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1381.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0049 на 1 арк.,

1382.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1383.Копія паспорту на 2 арк.,

1384.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1385.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1386.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1387.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1388.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0028 на 1 арк.,

1389.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1390.Копія паспорту на 1 арк.,

1391.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1392.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1393.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1394.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1395.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0030 на 1 арк.,

1396.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1397.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1398.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1399.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1400.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1401.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0030 на 1 арк.,

1402.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1403.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1404.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1405.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1406.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1407.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0013 на 1 арк.,

1408.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1409.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1410.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1411.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1412.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1413.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0023 на 1 арк.,

1414.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1415.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1416.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1417.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1418.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1419.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0028 на 1 арк.,

1420.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1421.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1422.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1423.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1424.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1425.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0006 на 1 арк.,

1426.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1427.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1428.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1429.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1430.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1431.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0156 на 1 арк.,

1432.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1433.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1434.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1435.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1436.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1437.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0029 на 1 арк.,

1438.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1439.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1440.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1441.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1442.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1443.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0045 на 1 арк.,

1444.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1445.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1446.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1447.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1448.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1449.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0011 на 1 арк.,

1450.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1451.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1452.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1453.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1454.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1455.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0027 на 1 арк.,

1456.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1457.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1458.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1459.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1460.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1461.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0013 на 1 арк.,

1462.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1463.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1464.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1465.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1466.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1467.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0033 на 1 арк.,

1468.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1469.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1470.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1471.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1472.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1473.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0050 на 1 арк.,

1474.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1475.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1476.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1477.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1478.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1479.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0053 на 1 арк.,

1480.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1481.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1482.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1483.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1484.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1485.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0015 на 1 арк.,

1486.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1487.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1488.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1489.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1490.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1491.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0059 на 1 арк.,

1492.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1493.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1494.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1495.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1496.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1497.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0021 на 1 арк.,

1498.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1499.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1500.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1501.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1502.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1503.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0006 на 1 арк.,

1504.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1505.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1506.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1507.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1508.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1509.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0015 на 1 арк.,

1510.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1511.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1512.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1513.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1514.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1515.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0036 на 1 арк.,

1516.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1517.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1518.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1519.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1520.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1521.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0190 на 1 арк.,

1522.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1523.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1524.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1525.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1526.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1527.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0186 на 1 арк.,

1528.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1529.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1530.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1531.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1532.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1533.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0019 на 1 арк.,

1534.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1535.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1536.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1537.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1538.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1539.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0031 на 1 арк.,

1540.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1541.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1542.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1543.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1544.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1545.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0075 на 1 арк.,

1546.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1547.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1548.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1549.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1550.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1551.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0003 на 1 арк.,

1552.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1553.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1554.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1555.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1556.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1557.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0056 на 1 арк.,

1558.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1559.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1560.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1561.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1562.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1563.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:020:0013 на 1 арк.,

1564.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1565.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1566.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1567.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1568.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1569.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:006:0005 на 1 арк.,

1570.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1571.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1572.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1573.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1574.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1575.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0021 на 1 арк.,

1576.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1577.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1578.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1579.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1580.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1581.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0023 на 1 арк.,

1582.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1583.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1584.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1585.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1586.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1587.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0010 на 1 арк.,

1588.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1589.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1590.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1591.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1592.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1593.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0038 на 1 арк.,

1594.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1595.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1596.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1597.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1598.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1599.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:006:0002 на 1 арк.,

1600.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1601.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1602.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1603.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1604.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1605.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0022 на 1 арк.,

1606.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1607.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1608.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1609.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1610.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1611.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0021 на 1 арк.,

1612.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1613.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1614.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1615.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1616.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1617.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0046 на 1 арк.,

1618.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1619.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1620.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1621.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1622.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1623.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0067 на 1 арк.,

1624.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1625.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1626.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1627.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1628.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1629.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0023 на 1 арк.,

1630.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1631.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1632.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1633.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1634.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1635.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0008 на 1 арк.,

1636.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1637.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1638.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1639.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1640.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1641.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0046 на 1 арк.,

1642.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1643.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1644.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1645.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1646.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1647.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0037 на 1 арк.,

1648.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1649.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1650.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1651.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1652.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1653.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0028 на 1 арк.,

1654.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1655.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1656.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1657.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1658.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1659.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0009 на 1 арк.,

1660.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1661.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1662.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1663.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1664.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1665.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0025 на 1 арк.,

1666.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1667.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1668.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1669.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1670.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1671.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0047 на 1 арк.,

1672.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1673.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1674.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1675.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1676.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1677.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0043 на 1 арк.,

1678.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1679.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1680.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1681.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1682.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1683.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:020:0011 на 1 арк.,

1684.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1685.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1686.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1687.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1688.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1689.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0014 на 1 арк.,

1690.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1691.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1692.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1693.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1694.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1695.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0031 на 1 арк.,

1696.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1697.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1698.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1699.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1700.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1701.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0124 на 2 арк.,

1702.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1703.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1704.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1705.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1706.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1707.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0007 на 2 арк.,

1708.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1709.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1710.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1711.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1712.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1713.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:023:0015 на 2 арк.,

1714.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1715.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1716.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1717.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1718.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1719.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0035 на 2 арк.,

1720.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1721.Копія паспорту на 1 арк.,

1722.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1723.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1724.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1725.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1726.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0005 на 1 арк.,

1727.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1728.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1729.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1730.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1731.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1732.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0069 на 1 арк.,

1733.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1734.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1735.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1736.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1737.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1738.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0061 на 1 арк.,

1739.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1740.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1741.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1742.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1743.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1744.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0017 на 1 арк.,

1745.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1746.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1747.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1748.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1749.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1750.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0009 на 1 арк.,

1751.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1752.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1753.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1754.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1755.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1756.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0015 на 2 арк.,

1757.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1758.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1759.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1760.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1761.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1762.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0024 на 2 арк.,

1763.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1764.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1765.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1766.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1767.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1768.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0040 на 2 арк.,

1769.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1770.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1771.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1772.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1773.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1774.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0011 на 2 арк.,

1775.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1776.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1777.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1778.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1779.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1780.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0041 на 2 арк.,

1781.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1782.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1783.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1784.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1785.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1786.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0010 на 2 арк.,

1787.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1788.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1789.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1790.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1791.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1792.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0049 на 1 арк.,

1793.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1794.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1795.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1796.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1797.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1798.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:020:0007 на 1 арк.,

1799.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1800.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1801.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1802.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1803.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1804.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0065 на 1 арк.,

1805.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1806.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1807.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1808.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1809.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1810.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0061 на 1 арк.,

1811.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1812.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1813.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1814.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1815.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1816.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:006:0010 на 1 арк.,

1817.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1818.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1819.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1820.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1821.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1822.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0057 на 1 арк.,

1823.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1824.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1825.Інформація із ДРРП на 1 арк.,

1826.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1827.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1828.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0059 на 1 арк.,

1829.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1830.Копія паспорту на 1 арк.,

1831.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1832.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1833.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1834.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1835.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:008:0009 на 1 арк.,

1836.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1837.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1838.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1839.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1840.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1841.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:006:0005 на 1 арк.,

1842.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1843.Копія паспорту на 2 арк.,

1844.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1845.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1846.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1847.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1848.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0023 на 1 арк.,

1849.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1850.Копія паспорту на 1 арк.,

1851.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1852.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1853.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1854.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1855.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:020:0013 на 1 арк.,

1856.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1857.Копія паспорту на 1 арк.,

1858.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1859.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1860.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1861.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1862.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0005 на 1 арк.,

1863.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1864.Копія паспорту на 1 арк.,

1865.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1866.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1867.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1868.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1869.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0182 на 1 арк.,

1870.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1871.Копія паспорту на 1 арк.,

1872.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1873.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1874.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1875.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1876.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0006 на 1 арк.,

1877.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1878.Копія паспорту на 1 арк.,

1879.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1880.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1881.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1882.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1883.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0043 на 1 арк.,

1884.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1885.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1886.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1887.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1888.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1889.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0244 на 1 арк.,

1890.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1891.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1892.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1893.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1894.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1895.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0132 на 1 арк.,

1896.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1897.Копія паспорту на 1 арк.,

1898.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1899.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1900.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1901.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1902.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0118 на 1 арк.,

1903.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1904.Копія паспорту на 2 арк.,

1905.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1906.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1907.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1908.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1909.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0033 на 1 арк.,

1910.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1911.Копія паспорту на 1 арк.,

1912.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1913.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1914.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1915.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1916.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0161 на 1 арк.,

1917.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1918.Копія паспорту на 1 арк.,

1919.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1920.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1921.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1922.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1923.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0117 на 1 арк.,

1924.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1925.Копія паспорту на 1 арк.,

1926.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1927.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1928.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1929.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1930.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0243 на 1 арк.,

1931.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1932.Копія паспорту на 1 арк.,

1933.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1934.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1935.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1936.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1937.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0031 на 1 арк.,

1938.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1939.Копія паспорту на 1 арк.,

1940.Угода на 1 арк.,

1941.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1942.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1943.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1944.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1945.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:023:0019 на 1 арк.,

1946.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1947.Угода на 1 арк.,

1948.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1949.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1950.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1951.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1952.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0078 на 1 арк.,

1953.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1954.Копія паспорту на 1 арк.,

1955.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1956.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1957.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1958.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1959.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0104 на 1 арк.,

1960.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1961.Копія паспорту на 1 арк.,

1962.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1963.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1964.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1965.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1966.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0060 на 1 арк.,

1967.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1968.Копія паспорту на 1 арк.,

1969.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1970.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1971.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1972.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1973.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0083 на 1 арк.,

1974.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1975.Копія паспорту на 1 арк.,

1976.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1977.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1978.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1979.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1980.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0043 на 1 арк.,

1981.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1982.Копія паспорту на 1 арк.,

1983.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1984.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1985.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1986.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1987.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0104 на 1 арк.,

1988.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1989.Копія паспорту та код 2 арк.,

1990.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1991.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1992.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

1993.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

1994.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0165 на 1 арк.,

1995.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

1996.Копія паспорту на 1 арк.,

1997.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

1998.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

1999.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2000.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2001.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0428 на 1 арк.,

2002.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2003.Копія паспорту на 1 арк.,

2004.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2005.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2006.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2007.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2008.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0146 на 1 арк.,

2009.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2010.Копія паспорту на 1 арк.,

2011.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2012.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2013.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2014.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2015.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0230 на 1 арк.,

2016.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2017.Копія паспорту на 1 арк.,

2018.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2019.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2020.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2021.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2022.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0208 на 1 арк.,

2023.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2024.Копія паспорту на 1 арк.,

2025.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2026.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2027.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2028.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2029.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0228 на 1 арк.,

2030.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2031.Копія паспорту на 1 арк.,

2032.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2033.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2034.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2035.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2036.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0209 на 1 арк.,

2037.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2038.Копія паспорту на 1 арк.,

2039.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2040.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2041.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2042.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2043.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0446 на 1 арк.,

2044.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2045.Копія паспорту на 1 арк.,

2046.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2047.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2048.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2049.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2050.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0199 на 1 арк.,

2051.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2052.Копія паспорту на 1 арк.,

2053.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2054.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2055.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2056.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2057.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0418 на 1 арк.,

2058.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2059.Копія паспорту на 1 арк.,

2060.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2061.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2062.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2063.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2064.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0044 на 1 арк.,

2065.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2066.Копія паспорту на 1 арк.,

2067.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2068.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2069.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2070.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2071.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321880700:00:003:0046 на 1 арк.,

2072.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2073.Копія паспорту на 1 арк.,

2074.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2075.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2076.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2077.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2078.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0420 на 1 арк.,

2079.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2080.Копія паспорту на 1 арк.,

2081.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2082.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2083.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2084.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2085.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321884500:00:001:0020 на 1 арк.,

2086.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2087.Копія паспорту на 1 арк.,

2088.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2089.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2090.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2091.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2092.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0505 на 1 арк.,

2093.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2094.Копія паспорту на 1 арк.,

2095.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2096.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2097.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2098.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2099.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0503 на 1 арк.,

2100.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2101.Копія паспорту на 1 арк.,

2102.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2103.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2104.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2105.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2106.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:007:0414 на 1 арк.,

2107.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2108.Копія паспорту на 1 арк.,

2109.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2110.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2111.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2112.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2113.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0122 на 1 арк.,

2114.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2115.Копія паспорту на 1 арк.,

2116.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2117.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2118.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2119.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2120.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0164 на 1 арк.,

2121.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2122.Копія паспорту на 2 арк.,

2123.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2124.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2125.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2126.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2127.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321886600:00:009:0163 на 1 арк.,

2128.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2129.Копія паспорту на 1 арк.,

2130.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2131.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2132.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2133.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2134.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0077 на 1 арк.,

2135.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2136.Копія паспорту на 1 арк.,

2137.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2138.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2139.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2140.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2141.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:003:0133 на 1 арк.,

2142.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2143.Копія паспорту на 1 арк.,

2144.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2145.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2146.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2147.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2148.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:001:0193 на 1 арк.,

2149.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2150.Копія паспорту на 1 арк.,

2151.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2152.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2153.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2154.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2155.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321882000:00:005:0119на 1 арк.,

2156.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2157.Копія паспорту на 1 арк.,

2158.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2159.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2160.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2161.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2162.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0034 на 1 арк.,

2163.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2164.Копія паспорту на 1 арк.,

2165.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2166.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2167.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2168.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2169.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0225 на 1 арк.,

2170.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2171.Копія паспорту на 1 арк.,

2172.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2173.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2174.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2175.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2176.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0157 на 1 арк.,

2177.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2178.Копія паспорту на 2 арк.,

2179.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2180.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2181.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2182.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2183.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0023 на 1 арк.,

2184.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2185.Копія паспорту на 1 арк.,

2186.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2187.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2188.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2189.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2190.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0154 на 1 арк.,

2191.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2192.Копія паспорту на 1 арк.,

2193.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2194.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2195.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2196.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2197.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0156 на 1 арк.,

2198.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2199.Копія паспорту на 2 арк.,

2200.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2201.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2202.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2203.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2204.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0191 на 1 арк.,

2205.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2206.Копія паспорту на 1 арк.,

2207.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2208.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2209.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2210.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2211.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0006 на 1 арк.,

2212.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2213.Копія паспорту на 1 арк.,

2214.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2215.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2216.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2217.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2218.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0188 на 1 арк.,

2219.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2220.Копія паспорту на 1 арк.,

2221.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2222.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2223.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2224.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2225.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0057 на 1 арк.,

2226.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2227.Копія паспорту на 2 арк.,

2228.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2229.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2230.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2231.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2232.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0010 на 1 арк.,

2233.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2234.Копія паспорту на 2 арк.,

2235.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2236.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2237.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2238.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2239.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0053 на 1 арк.,

2240.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2241.Копія паспорту на 1 арк.,

2242.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2243.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2244.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2245.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2246.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0067 на 1 арк.,

2247.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2248.Копія паспорту на 1 арк.,

2249.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2250.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2251.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2252.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2253.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:7055 на 1 арк.,

2254.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2255.Копія паспорту на 2арк.,

2256.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2257.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2258.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2259.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2260.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0050 на 1 арк.,

2261.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2262.Копія паспорту на 1 арк.,

2263.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2264.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2265.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2266.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2267.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0019 на 1 арк.,

2268.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2269.Копія паспорту на 1 арк.,

2270.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2271.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2272.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2273.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2274.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0026 на 1 арк.,

2275.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2276.Копія паспорту на 2 арк.,

2277.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2278.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2279.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2280.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2281.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0027 на 1 арк.,

2282.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2283.Копія паспорту на 1 арк.,

2284.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2285.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2286.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2287.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2288.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:023:0010 на 1 арк.,

2289.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2290.Копія паспорту на 1 арк.,

2291.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2292.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2293.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2294.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2295.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0004 на 1 арк.,

2296.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2297.Копія паспорту на 1 арк.,

2298.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2299.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2300.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2301.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2302.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0023 на 1 арк.,

2303.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2304.Копія паспорту на 2 арк.,

2305.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2306.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2307.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2308.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2309.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:003:0038 на 1 арк.,

2310.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2311.Копія паспорту на 2 арк.,

2312.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2313.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2314.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2315.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2316.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0042 на 1 арк.,

2317.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2318.Копія паспорту на 2 арк.,

2319.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2320.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2321.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2322.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2323.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0024 на 1 арк.,

2324.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2325.Копія паспорту на 1 арк.,

2326.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2327.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2328.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2329.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2330.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0015 на 1 арк.,

2331.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2332.Копія паспорту на 2 арк.,

2333.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2334.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2335.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2336.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2337.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0144 на 1 арк.,

2338.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2339.Копія паспорту на 1 арк.,

2340.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2341.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2342.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2343.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2344.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0184 на 1 арк.,

2345.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2346.Копія паспорту на 1 арк.,

2347.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2348.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2349.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2350.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2351.

2352.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:004:0078 на 1 арк.,

2353.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2354.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2355.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2356.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2357.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2358.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0030 на 1 арк.,

2359.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2360.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2361.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2362.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2363.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2364.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0052 на 1 арк.,

2365.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2366.Копія паспорту на 1 арк.,

2367.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2368.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2369.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2370.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2371.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0061 на 1 арк.,

2372.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2373.Копія паспорту на 1 арк.,

2374.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2375.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2376.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2377.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2378.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0145 на 1 арк.,

2379.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2380.Копія паспорту на 1 арк.,

2381.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2382.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2383.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2384.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2385.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0103 на 1 арк.,

2386.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2387.Копія паспорту на 1 арк.,

2388.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2389.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2390.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2391.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2392.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0031 на 1 арк.,

2393.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2394.Копія паспорту на 1 арк.,

2395.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2396.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2397.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2398.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2399.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0121 на 1 арк.,

2400.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2401.Копія паспорту на 1 арк.,

2402.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2403.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2404.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2405.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2406.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0001 на 1 арк.,

2407.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2408.Копія паспорту на 1 арк.,

2409.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2410.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2411.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2412.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2413.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5321885800:00:001:0028 на 1 арк.,

2414.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2415.Копія паспорту на 1 арк.,

2416.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2417.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2418.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2419.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2420.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:025:0009 на 1 арк.,

2421.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2422.Копія паспорту на 1 арк.,

2423.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2424.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2425.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2426.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2427.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0066 на 1 арк.,

2428.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2429.Копія паспорту на 1 арк.,

2430.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2431.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2432.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2433.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2434.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0075 на 1 арк.,

2435.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2436.Копія паспорту на 2арк.,

2437.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2438.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2439.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2440.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2441.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0023 на 1 арк.,

2442.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2443.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2444.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2445.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2446.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2447.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0030 на 1 арк.,

2448.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2449.Копія паспорту на 2арк.,

2450.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2451.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2452.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2453.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2454.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:020:0011 на 1 арк.,

2455.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2456.Копія паспорту на 1 арк.,

2457.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2458.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2459.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2460.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2461.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0021 на 1 арк.,

2462.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2463.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2464.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2465.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2466.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2467.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:016:0026 на 1 арк.,

2468.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2469.Копія паспорту на 1 арк.,

2470.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2471.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2472.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2473.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2474.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:018:0029 на 1 арк.,

2475.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2476.Копія паспорту на 1 арк.,

2477.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2478.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2479.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2480.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2481.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0061 на 1 арк.,

2482.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2483.Копія паспорту на 1 арк.,

2484.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2485.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2486.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2487.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2488.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:001:0009 на 1 арк.,

2489.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2490.Копія паспорту на 1 арк.,

2491.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2492.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2493.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2494.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2495.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0033 на 1 арк.,

2496.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2497.Копія паспорту на 1 арк.,

2498.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2499.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2500.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2501.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2502.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:026:0015 на 1 арк.,

2503.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2504.Копія паспорту на 1 арк.,

2505.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2506.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2507.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2508.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2509.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:015:0027 на 1 арк.,

2510.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2511.Копія паспорту на 1 арк.,

2512.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2513.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2514.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2515.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2516.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0047 на 1 арк.,

2517.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2518.Копія паспорту на 1 арк.,

2519.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2520.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2521.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2522.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

2523.заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень по земельній ділянці №5324085200:00:019:0046 на 1 арк.,

2524.Копія платіжного доручення на 1 арк.,

2525.Копія паспорту на 1 арк.,

2526.Відомості із бази даних про реєстрацію заяв та запитів ДРРП на 1 арк.,

2527.Інформація із ДРРП на 2 арк.,

2528.Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 1 арк.,

2529.Витяг з державного реєстру РП на 1 арк.,

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Полтавської області на протязі 5 днів з моменту проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення06.08.2018
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу75813068
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —554/5432/18

Ухвала від 06.08.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Шевська О. І.

Ухвала від 17.07.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 17.07.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні