Ухвала
від 10.08.2018 по справі 757/37617/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/37617/18-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 серпня 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду у місті Києві клопотання прокурора четвертого відділу управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Головного слідчого управління Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, підслідних Державному бюро розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , про арешт майна, -

В С Т А Н О В И В:

До провадження слідчого судді надійшло вказане клопотання прокурора, про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №42017111200000142.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що управлінням з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42017111200000142 від 17.03.2017 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 209, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 222-1, ч. 2 ст. 364 КК України.

В судове засідання прокурор не з`явився, про місце і час розгляду клопотання повідомлений належним чином, подав до суду заяву про розгляд вказаного провадження у відсутність сторони обвинувачення, клопотання підтримав та просив його задовольнити.

На підставі ч. 2 ст.172КПК України слідчий суддя визнав за можливе проводити розгляд клопотання у відсутності власника майна, з огляду на те, що це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Слідчий суддя, вивчивши клопотання та дослідивши матеріали надані в його обґрунтування, приходить до наступного висновку.

Прокурор у своєму клопотанні вказує, що в період з 2016 року по теперішній час групою осіб, діючою за попередньою змовою між собою, створено та придбано ряд суб`єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб) з метою прикриття незаконної діяльності, яка полягає у проведенні фінансово-господарських операцій по переведенню безготівкових коштів у готівку, формуванню дебіторської заборгованості, витрат та податкового кредиту для інших суб`єктів підприємницької діяльності без фактичного здійснення господарських операцій з продажу (придбання) товарів, цінних паперів, виконання робіт, надання послуг.

Так, зазначена група осіб, використовуючи низку юридичних осію емітентів цінних паперів, вчиняє незаконні умисні дії з цінними паперами, що мають ознаки маніпулювання на фондовій біржі, встановлені відповідно до закону щодо державного регулювання ринку цінних паперів.

Після цього, отримані цінні папери, вартість яких «штучно» завищена в десятки разів, використовуються організаторами злочинної діяльності для вчинення фінансових операцій з коштами, одержаними в наслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів (фіктивне підприємництво та маніпулювання на фондовому ринку), операції по яким спрямовані на приховування та маскування незаконного походження таких коштів.

Легалізація грошових коштів відбувається шляхом перерахування грошових коштів за цінні папери в адресу фізичних осіб, якими здійснюється їх обготівкування через каси відділень банківських установ, а також шляхом погашення боргових зобов`язань (кредитів) третіх осіб.

Окрім того, зазначена група осіб отримує кредитні кошти від банківських установ, в забезпечення яких надаються цінні папери задіяних у незаконній діяльності юридичних осіб (емітентів), а отримані від банків кредитні кошти спрямовуються в адресу юридичних осіб страхових компаній для відображення платоспроможності останніх.

Дії групи осіб, які використовуючи підконтрольні їм фіктивні підприємства та здійснюють незаконну діяльність, кваліфіковано за ч. 1, ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 209, ч. 3

ст. 212, ч. 2 ст. 222-1, ч. 2 ст. 364 КК України. Відповідно до ст. 12 КК України за сукупністю дані злочини є особливо тяжкими.

Свідчення, викладені у клопотанні, підтверджуються інформацією Департаменту захисту економіки Національної поліції України, показаннями свідків, протоколами огляду речей і документів, вилучених за результатами проведення обшуків, матеріалами щодо діяльності юридичних осіб, у тому числі емітентів цінних паперів, на фондовому ринку та іншими матеріалами кримінального провадження №№42017111200000142 в їх сукупності.

Так, у ході здійснення досудового розслідування від Державної служби фінансового моніторингу України отримано узагальнений матеріал, складений з урахуванням вимог Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Серед іншого, зазначеною службою було встановлено факти проведення фінансового-господарських операцій, з використанням цінних паперів низки емітентів, які можуть бути пов`язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, та маскування джерел їх походження.

Так, проведеними слідчими (розшуковими) діями отримано відомості, що участь у проведенні вказаних незаконних операцій, направлених на ухилення від сплати податків до державного бюджету та подальшу легалізацію отриманих таким шляхом коштів з здійснювало ТОВ «МОРИНЕР» (ЄДРПОУ 40638601), що підтверджується проведеними заходами забезпечення кримінального провадження (тимчасові доступи до банківських документів) та слідчими діями (протоколи огляду).

Вивченням отриманих документів установлено факти, які можуть свідчити про факти виведення за участю перелічених вище юридичних осіб коштів у «тіньовий» обіг, шляхом проведення операцій з купівлі-продажу цінних паперів без будь-якого економічного сенсу.

Таким чином, у ході досудового слідства в кримінальному провадженню зібрано достатньо доказів та встановлені підстави, які свідчать що група осіб, використовуючи реквізити суб`єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб), які вказані у клопотанні прокурора.

Орган досудового розслідування вважає, що в матеріалах кримінального провадження наявна справжня потреба в накладенні арешту на грошові кошти, оскільки майно, а саме грошові кошти, на яке накладено арешт, відповідає критеріям ст. 167 КПК України, а саме вони є предметом кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 209, ч. 3 ст. 212 КК України, відомості про які внесено до ЄРДР, тобто є такими, на які спрямоване кримінальне правопорушення.

Постановою старшого слідчого в ОВС третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 від 01 серпня 2018 року вказані у клопотанні грошові кошти, які розміщені на рахунках визнано речовими доказами.

Статтею 170КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

У випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

Згідно з ч. 10 ст.170КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Відповідно до ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном може бути застосована лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Окрім того, відповідно до ч. 2 ст. 172 КПК України клопотання прокурора про арешт вказаного майна, яке не було тимчасово вилучене, необхідно розглядати без повідомлення підозрюваного, іншого власника майна, їх захисників, представників чи законних представників, оскільки це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Згідно ч.2ст.173КПК України,при вирішенніпитання проарешт майнаслідчий суддя,суд повиненвраховувати: 1)правову підставудля арештумайна; 2)можливість використаннямайна якдоказу укримінальному провадженні(якщоарешт майнанакладається увипадку,передбаченому пунктом1частини другоїстатті 170цього Кодексу); 3)наявність обґрунтованоїпідозри увчиненні особоюкримінального правопорушенняабо суспільнонебезпечного діяння,що підпадаєпід ознакидіяння,передбаченого закономУкраїни прокримінальну відповідальність(якщоарешт майнанакладається увипадках,передбачених пунктами3,4частини другоїстатті 170цього Кодексу); 3-1)можливість спеціальноїконфіскації майна(якщоарешт майнанакладається увипадку,передбаченому пунктом2частини другоїстатті 170цього Кодексу); 4)розмір шкоди,завданої кримінальнимправопорушенням,неправомірної вигоди,яка отриманаюридичною особою(якщоарешт майнанакладається увипадку,передбаченому пунктом4частини другоїстатті 170цього Кодексу); 5)розумність таспіврозмірність обмеженняправа власностізавданням кримінальногопровадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Слідчий суддя, вивчивши клопотання та докази, якими воно обґрунтовано, дійшов до висновку про те, що зазначене в клопотанні прокурора майно, на яке він просить накласти арешт, з метою збереження речових доказів є доцільним, а отже, клопотання в цій частині підлягає задоволенню.

Стосовно вимог клопотання щодо зобов`язання відповідних службових осіб банківської установи зазначити дату та час ознайомлення з ухвалою, а також повідомляти правоохоронні органи письмово, про суму коштів, що знаходяться на цих рахунках за першим запитом слідчого, на час його надання і на момент оголошення ухвали слідчого судді, то в цій частині вимог клопотання слід відмовити, оскільки, зазначене не відповідає вимогам ст.ст. 170-173 КПК України, в порядку яких вирішується питання щодо заходів забезпечення кримінального провадження, таких як арешт майна.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 98, 130, 132, 170-175, 309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити частково.

Накласти арешт на кошти, які знаходяться на рахунках:

- АТ «ОТП БАНК» (МФО300528), адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 43: ТОВ «МИНЕРАЛ ОЙЛ» (ЄДРПОУ 41770462) № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , ТОВ «ОЙЛ СИСТЕМ ГРУП» (ЄДРПОУ 41770559) № НОМЕР_3 , № НОМЕР_4 , ТОВ ВКФ «ПМК-1» (ЄДРПОУ 33248907) № НОМЕР_5 № НОМЕР_6 , ТОВ «ПЕТРОЛ МАКСИ ТОРГ» (ЄДРПОУ 41770208) № НОМЕР_7 , № НОМЕР_8 , ТОВ «ПЕТРОЛ ПЛЮС» (ЄДРПОУ 39890832) № НОМЕР_9 , № НОМЕР_10 , ТОВ «ВТГ-ТРЕЙДІНГ» (ЄДРПОУ 39615460) № НОМЕР_11 , ТОВ «ДНІПРО-АГРОХІМІЯ» (ЄДРПОУ 40536618) № НОМЕР_12 , ТОВ «АКЦЕНТ БЮРО» (ЄДРПОУ 41195279) № НОМЕР_13 , № НОМЕР_14 ,

- АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (МОФ 305299), адреса: м. Київ, вул. Грушевського, 1-д: ТОВ ВКФ «ПМК-1» (ЄДРПОУ 33248907) № НОМЕР_15 , № НОМЕР_16 , № НОМЕР_17 , № НОМЕР_18 , ТОВ «АГРО ФІНАНС ЛТД» (ЄДРПОУ 41398734) № НОМЕР_19 , № НОМЕР_20 , ТОВ «ДЕМЕТРА-ПЛЮС» (ЄДРПОУ 41652894) № НОМЕР_21 , ТОВ «ЕКСІТ ІНТЕРНЕШИНАЛ» (ЄДРПОУ 41694709) № НОМЕР_22 , № НОМЕР_23 , № НОМЕР_24 , ТОВ «ВТОРМЕТ 2020» (ЄДРПОУ 40561100) № НОМЕР_25 , ТОВ «УРОЖАЙ ДНІПРО» (ЄДРПОУ 41029822) № НОМЕР_26 , ТОВ «АГРОБЕСТ» (ЄДРПОУ 41679806) № НОМЕР_27 , № НОМЕР_28 , ТОВ «СЕІДА-Д» (ЄДРПОУ 41363654) № НОМЕР_29 , ТОВ «ТМ-ТРЕЙД» (ЄДРПОУ 20242917) № НОМЕР_30 , № НОМЕР_31 , ТОВ «УКРТРАНСКОНСТРУКЦІЯ» (ЄДРПОУ 35341800) № НОМЕР_32 , № НОМЕР_33 , ТОВ «ТД ДТЗ» (ЄДРПОУ 39879565) № НОМЕР_34 , № НОМЕР_35 , № НОМЕР_36 , № НОМЕР_37 , Харківське ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (МФО 351533): ТОВ «ВТГ-ТРЕЙДІНГ» (ЄДРПОУ 39615460) № НОМЕР_38 , Южне ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (МФО 328704): ТОВ «АКТИВ ІНВЕСТ ГРУП» (ЄДРПОУ 39896632) № НОМЕР_39 , ТОВ «МОНЕДА ТРЕЙД» (ЄДРПОУ 41771133) № НОМЕР_40 , № НОМЕР_41 , ТОВ «ІНТАЙМ СОЛО» (ЄДРПОУ 41677987) № НОМЕР_42 , Миколаївське РУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (МФО 326610): ТОВ «АВИОР» (ЄДРПОУ 41314214) № НОМЕР_43 , ТОВ «МИДЛ-НИК» (ЄДРПОУ 42012228) № НОМЕР_44 , № НОМЕР_45 , Філія «Розрахунковий центр» АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (МФО320649): ТОВ «ЕЛІТА СИСТЕМ» (ЄДРПОУ 41864898) № НОМЕР_46 ,

- ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНIПРО» (МФО 305749), адреса: м. Київ,

вул. Мечникова, 3: ТОВ ВКФ «ПМК-1» (ЄДРПОУ 33248907) № НОМЕР_47 , ТОВ «НОВАСТЕЙТ» (ЄДРПОУ 41152413) № НОМЕР_48 , ТОВ «ДНІПРО-АГРОХІМІЯ» (ЄДРПОУ 40536618) № НОМЕР_49 , ТОВ «ТЕХНОСТЕК-2000» (ЄДРПОУ 41686017) № НОМЕР_50 , № НОМЕР_51 ,

- АБ «Пiвденний» (МФО 328209), адреса: м. Київ, вул. Краснова, 6/1: ТОВ «ПЕТРОЛ ПЛЮС» (ЄДРПОУ 39890832) № НОМЕР_52 , ТОВ «ДЕГЕР» (ЄДРПОУ 37811431) № НОМЕР_53 , № НОМЕР_54 , № НОМЕР_55 ,

- ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123), адреса: м. Дніпро, вул. Курсантська, 24: ТОВ «ПЕТРОЛ ПЛЮС» (ЄДРПОУ 39890832) № НОМЕР_56 , ТОВ «ВТГ-ТРЕЙДІНГ» (ЄДРПОУ 39615460) № НОМЕР_57 , № НОМЕР_58 , ТОВ «МОНЕДА ТРЕЙД» (ЄДРПОУ 41771133) № НОМЕР_59 , ТОВ «УКРТРАНСКОНСТРУКЦІЯ» (ЄДРПОУ 35341800) № НОМЕР_60 , ТОВ «ВП «ГАММА» (ЄДРПОУ 20246625) № НОМЕР_61 ,

- АТ «БАНК «ГРАНТ» (МФО 351607), адреса: м. Харків, вул. Данилевського, 19: ТОВ «ВТГ-ТРЕЙДІНГ» (ЄДРПОУ 39615460) № НОМЕР_62 ,\

- АТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627), адреса: м. Київ, вул. Володимирська, 46: ТОВ «ВТОРМЕТ 2020» (ЄДРПОУ 40561100) № НОМЕР_63 , № НОМЕР_64 , № НОМЕР_65 , ТОВ «ТАКТА ГРУП 2016» (ЄДРПОУ 40544566) № НОМЕР_66 , № НОМЕР_67 , № НОМЕР_68 , ТОВ «АВИОР» (ЄДРПОУ 41314214) № НОМЕР_69 , ТОВ «МИДЛ-НИК» (ЄДРПОУ 42012228) № НОМЕР_70 , ТОВ «ІНТАЙМ СОЛО» (ЄДРПОУ 41677987) № НОМЕР_71 , № НОМЕР_72 , № НОМЕР_73 , ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ ПЛЮС» (ЄДРПОУ 41779394) № НОМЕР_74 , № НОМЕР_75 , № НОМЕР_76 , ТОВ «АЛЬТІСБУД» (ЄДРПОУ 41771169) № НОМЕР_77 , № НОМЕР_78 , № НОМЕР_79 ,

- АТ «ПЕРШИЙ IНВЕСТИЦIЙНИЙ БАНК» (МФО 300506), адреса: м. Київ, площа Перемоги, 1: ТОВ «ДНІПРО-АГРОХІМІЯ» (ЄДРПОУ 40536618) № НОМЕР_80 ,

- АТ «ТАСКОМБАНК» (МФО 339500), адреса: м. Київ, вул. С. Петлюри, 30: ТОВ «ДНІПРО-АГРОХІМІЯ» (ЄДРПОУ 40536618) № НОМЕР_81 , ТОВ «КРЕСПО» (ЄДРПОУ 41488780) № НОМЕР_82 ,

- ПАТ «АБ «РАДАБАНК» (МФО 306500), адреса: м. Дніпро, проспект Олександра Поля, 46: ТОВ «ДНІПРО-АГРОХІМІЯ» (ЄДРПОУ 40536618) № НОМЕР_83 , ТОВ «УКРТРАНСКОНСТРУКЦІЯ» (ЄДРПОУ 35341800) № НОМЕР_84 , № НОМЕР_85 , ТОВ «ВП «ГАММА» (ЄДРПОУ 20246625) № НОМЕР_86 , № НОМЕР_87 , № НОМЕР_88 , № НОМЕР_89 ,

- ПАТ «КРИСТАЛБАНК» (МФО 339050), адреса: м. Київ, вул. Кудрявський узвіз, 2: ТОВ «ДНІПРО-АГРОХІМІЯ» (ЄДРПОУ 40536618) № НОМЕР_90 ,

- АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478), адреса: м. Київ, вул. Єреванська, 1: ТОВ «ТАКТА ГРУП 2016» (ЄДРПОУ 40544566) № НОМЕР_91 , ТОВ «АГРОГАРАНТ-ПЛЮС» (ЄДРПОУ 41506736) № НОМЕР_92 , № НОМЕР_93 , ТОВ «АДАЛОН КОМПАНІ» (ЄДРПОУ 41359763) № НОМЕР_94 , ТОВ «ІЛОН ГРУП» (ЄДРПОУ 41776880) № НОМЕР_95 , ТОВ «УКР СЕРВІС АЛЬТА» (ЄДРПОУ 41591685) № НОМЕР_96 ,

- АТ «Ощадбанк» (МФО 300465), адреса: м. Київ, вул. Госпітальна, 12-г: Філія ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» (МФО 322669): ТОВ «ТАКТА ГРУП 2016» (ЄДРПОУ 40544566) № НОМЕР_97 , Філія Дніпропетровське обласне управління АТ «Ощадбанк» (МФО 305482): ТОВ «АГРОГАРАНТ-ПЛЮС» (ЄДРПОУ 41506736) НОМЕР_98 , ТОВ «СІРОКО» (ЄДРПОУ 41506998) № НОМЕР_99 , ТОВ «САФОС» (ЄДРПОУ 41507090) № НОМЕР_100 ,

- АТ «Укрексімбанк» (МФО 322313), адреса: м. Київ, вул. Антоновича, 127: ТОВ «ДИОНІС ТРЕЙД» (ЄДРПОУ 41781728) № НОМЕР_101 ,

- АТ «УКРБУДIНВЕСТБАНК» (МФО 380377), адреса: м. Київ, бульв. Лесі Українки, 30-б: ТОВ «АВИОР» (ЄДРПОУ 41314214) № НОМЕР_102 ,

- ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» (МФО 380634), адреса: м. Київ, вул. Стеценко, 6: ТОВ «АГРОГАРАНТ-ПЛЮС» (ЄДРПОУ 41506736) № НОМЕР_103 , ТОВ «СОЛТАН» (ЄДРПОУ 41124407) № НОМЕР_104 ,

- ПАТ «АЛЬФА-БАНК» (МФО 300346), адреса: м. Київ, вул. Десятинна, 4/6: ТОВ «СОЛТАН» (ЄДРПОУ 41124407) № НОМЕР_105 , ТОВ «ТД ДТЗ» (ЄДРПОУ 39879565) № НОМЕР_106 , № НОМЕР_107 ,

- ПАT «ПУМБ» (МФО 334851), адреса: м. Київ, вул. Андріївська, 4: ТОВ «СОЛТАН» (ЄДРПОУ 41124407) № НОМЕР_108 , № НОМЕР_109 , ТОВ «ШЕРІН.» (ЄДРПОУ 40406581) № НОМЕР_110 , № НОМЕР_111 , ТОВ «МОНЕДА ТРЕЙД» (ЄДРПОУ 41771133) № НОМЕР_112 , ТОВ «БІЛД ТРЕЙДИНГ» (ЄДРПОУ 41194406) № НОМЕР_113 , ТОВ «АРКАНДО» (ЄДРПОУ 41378629) № НОМЕР_114 , ТОВ «ТД ДТЗ» (ЄДРПОУ 39879565) № НОМЕР_115 ,

- ПАТ «АКБ «КОНКОРД» (МФО 307350), адреса: м. Дніпро, площа Троїцька, 2: ТОВ «БІЗНЕСПОСТАЧКОМПЛЕКТ» (ЄДРПОУ 41030639) № НОМЕР_116 ,

- ПАТ «Промiнвестбанк» (МФО 300012), адреса: м. Київ, пров. Шевченка, 12: ТОВ «ОЙЛ-ТРЕЙД 2000» (ЄДРПОУ 41541990) № НОМЕР_117 , № НОМЕР_118 , № НОМЕР_119 ,

- АТ «А-БАНК» (МФО 307770), адреса: м. Дніпро, вул. Батумська, 11: ТОВ «ПРОФТ ЛОК» (ЄДРПОУ 41760776) № НОМЕР_120 , № НОМЕР_121 ,

- ПАТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПIТАЛ» (МФО 305880), адреса: м. Дніпро, проспект Пушкіна, 15: ТОВ «ПРОФТ ЛОК» (ЄДРПОУ 41760776) № НОМЕР_122 , ТОВ «АРКАНДО» (ЄДРПОУ 41378629) № НОМЕР_123 ,

- ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168), адреса: м. Чорноморськ, проспект Миру, 28: ТОВ «ПРОФТ ЛОК» (ЄДРПОУ 41760776) № НОМЕР_124 , № НОМЕР_125 , ТОВ «ТД ДТЗ» (ЄДРПОУ 39879565) № НОМЕР_126 , № НОМЕР_127 , № НОМЕР_128 , № НОМЕР_129 , № НОМЕР_130 , № НОМЕР_131 ,

- ПАТ «КРЕДОБАНК» (МФО 325365), адреса: м. Львів, вул. Сахарова, 78: ТОВ «ПРОФТ ЛОК» (ЄДРПОУ 41760776) № НОМЕР_132 ,

- ПАТ «БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ КАПIТАЛ» (МФО 320371), адреса: м. Київ, проспект Перемоги, 67: ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ ПЛЮС» (ЄДРПОУ 41779394) № НОМЕР_133 , № НОМЕР_134 , № НОМЕР_135 , № НОМЕР_136 , № НОМЕР_137 , ТОВ «АЛЬТІСБУД» (ЄДРПОУ 41771169) № НОМЕР_138 , № НОМЕР_139 , № НОМЕР_140 , № НОМЕР_141 , № НОМЕР_142 , ТОВ «ТД ДТЗ» (ЄДРПОУ 39879565) № НОМЕР_143 ,

- АТ «БАНК АЛЬЯНС» (МФО 300119), адреса: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 50: ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ ПЛЮС» (ЄДРПОУ 41779394) № НОМЕР_144 , ТОВ «АЛЬТІСБУД» (ЄДРПОУ 41771169) № НОМЕР_145 ,

- АТ «УкрСиббанк» (МФО 351005), адреса: м. Київ, вул. Андріївська, 2/12: ТОВ «ТМ-ТРЕЙД» (ЄДРПОУ 20242917) № НОМЕР_146 , ТОВ «ВП «ГАММА» (ЄДРПОУ 20246625) № НОМЕР_147 , № НОМЕР_148 , в частині видатку коштів, з можливістю зарахування на зазначені рахунки коштів, що надходять.

В задоволенні решти вимог клопотання відмовити.

Роз`яснити власникам майна, які не були присутніми при розгляді питання про арешт майна, право заявити клопотання в порядкуст. 174 КПК України, про скасування арешту майна повністю або частково до слідчого судді Печерського районного суду міста Києва.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду міста Києва протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.08.2018
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу75820223
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —757/37617/18-к

Ухвала від 01.08.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

Ухвала від 20.12.2018

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 20.12.2018

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 10.08.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні