Ухвала
від 13.06.2018 по справі 219/932/18
АРТЕМІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/932/18

Провадження №2/219/937/2018

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

13 червня 2018 року м. Бахмут

Суддя Артемівського міськрайонного суду Донецької області Брежнев О.А., розглянувши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до СКП Комунальник , про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

В С Т А Н О В И В:

позивач звернувся до суду з позовом до відповідача, про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Справа підсудна Артемівському міськрайонному суду Донецької області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не має, дана справа віднесена до юрисдикції Артемівського міськрайонного суду Донецької області.

Відповідно до ст.19 ЦПК України, цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку: 1) наказного провадження; 2) позовного провадження /загального або спрощеного; 3) окремого провадження.

Відповідно до ст. 274 п. ч.1 п.2 ЦПК України, у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються малозначні справи.

Згідно з п.6 ст. 19 ЦПК України малозначними справами є: 1) справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

У зв'язку з вищевикладеним, вказана справа може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження, оскільки вказана справа є малозначною.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного та керуючись статтями 19, 187, 274, 277 Цивільного процесуального кодексу України , суддя,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до СКП Комунальник , про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу .

Судовий розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Судове засідання призначити на 18 липня 2018 року о 10-00 год., що відбудеться у приміщенні Артемівського міськрайонного суду Донецької області (84500, Донецька область, м. Бахмут, вул. Миру, 5, каб. 201) , в яке викликати сторін.

Відповідачу у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали надати до суду відзив на позов, складений у відповідності до ст.178 ЦПК України, до якого додати: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз'яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивачам у десятиденний строк з дня отримання відзиву, але не пізніше 18 липня 2018 року, надати безпосередньо до суду письмові пояснення з викладенням своїх міркувань і аргументів щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення.

Роз'яснити сторонам, що згідно положень ст.83 ЦПК України усі докази повинні бути надані сторонами до 18 липня 2018 року безпосередньо до суду. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Копію ухвали надіслати учасникам процесу, копію позовної заяви та доданих документів - відповідачеві.

Повідомити учасників справи про можливість одержання інформації щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://arm.dn.court.gov.ua/sud0503/ .

Ухвала може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності протягом п'ятнадцяти днів з дня її складення за порядком передбаченим ст. 355 ЦПК України та п.п. 15.5 Перехідних положень ЦПК України, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.А. Брежнев

СудАртемівський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення13.06.2018
Оприлюднено14.08.2018
Номер документу75844709
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —219/932/18

Рішення від 24.02.2020

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Рішення від 17.02.2020

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Ухвала від 28.10.2019

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Ухвала від 07.11.2018

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Харченко О. П.

Ухвала від 24.09.2018

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Харченко О. П.

Ухвала від 15.08.2018

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Харченко О. П.

Ухвала від 13.06.2018

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Брежнев О. А.

Ухвала від 02.02.2018

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Брежнев О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні