Ухвала
від 07.08.2018 по справі 813/2530/17
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа №813/2530/17

У Х В А Л А

про витребування доказів

07 серпня 2018 року

зал судових засідань № 6

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Гулика А.Г.,

секретар судового засідання Козак О.М.

за участю:

представника позивача Полуліх Н.І.

представника відповідача Подоляка Б.Р.

розглянувши у підготовчому засіданні питання про витребування доказів у справі за позовом Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області до приватного підприємства "Астро" про стягнення заборгованості, -

в с т а н о в и в:

Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області звернулося до суду з позовом до приватного підприємства "Астро", в якому просить суд стягнути з відповідача заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пенсій за Списком №2 у розмірі 9314,92 грн.

Суддя поставив на обговорення питання про витребування додаткових доказів, а саме від Державного архіву Львівської області матеріалів реєстраційної справи ДП ЗАТ ПОБ об'єднання Львівмісьвбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод та управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради матеріали реєстраційних справ приватного підприємства "Астро" код ЄДРПОУ 23271196, вул.Пластова, 6, м.Львів та ДП ЗАТ ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод .

Представник позивача в підготовчому засіданні питання про витребування додаткових доказів підтримала.

Представник відповідача в підготовчому засіданні проти витребування додаткових доказів не заперечив.

Заслухавши думку представників сторін, суд дійшов висновку про необхідність витребування від Державного архіву Львівської області матеріалів реєстраційної справи ДП ЗАТ ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод та управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради матеріалів реєстраційних справ приватного підприємства "Астро" код ЄДРПОУ 23271196, вул.Пластова, 6, м.Львів та ДП ЗАТ ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод .

Згідно з ст. 9 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) розгляд і вирішення справ в адміністративних судах здійснюється на засадах змагальності сторін та свободи в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості. Крім того, суд вживає передбачені законом заходи необхідні для з'ясування обставин справи, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до ч.ч.1, 3 ст. 80 КАС України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу.

З огляду на вказане, суд вважає, що для з'ясування усіх обстави справи необхідно дослідити матеріали реєстраційних справ приватного підприємства "Астро" та ДП ЗАТ ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод .

Таким чином, суд дійшов висновку про необхідність витребування від Державного архіву Львівської області матеріалів реєстраційної справи ДП ЗАТ ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод та управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради матеріалів реєстраційних справ приватного підприємства "Астро" код ЄДРПОУ 23271196, вул.Пластова, 6, м.Львів та ДП ЗАТ ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод для огляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 9, 80, 242, 243, 248 КАС України, суд, -

у х в а л и в:

витребувати від Державного архіву Львівської області матеріали реєстраційної справи Дочірнього підприємства Закритого акціонерного товариства ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод .

Витребувати від управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради матеріали реєстраційних справ приватного підприємства "Астро" код ЄДРПОУ 23271196 та Дочірнього підприємства Закритого акціонерного товариства ПОБ об'єднання Львівміськбуд Львівський експериментальний ремонтно-механічний завод .

Вказані матеріали надіслати до суду протягом 7 робочих днів з моменту отримання ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Повна ухвала суду складена і підписана 13.08.2018.

Суддя А.Г. Гулик

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.08.2018
Оприлюднено14.08.2018
Номер документу75847822
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/2530/17

Ухвала від 28.02.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гриців М.І.

Ухвала від 31.01.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Сеник Роман Петрович

Рішення від 17.12.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 12.11.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 22.10.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 07.08.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 07.08.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 04.06.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Постанова від 03.04.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гімон М.М.

Ухвала від 02.04.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гімон М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні