Ухвала
від 17.07.2018 по справі 727/1909/18
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про прийняття справи до свого провадження

17 липня 2018 р. м. Чернівці Справа № 727/1909/18

Чернівецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Григораша В.О. розглянувши в порядку письмового провадження справу за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Вест Буковина" до Чернівецької міської ради, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради та Чернівецького міського голови ОСОБА_2 про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити дії,-

ВСТАНОВИВ:

В поданому до суду адміністративному позові Товариство з обмеженою відповідальністю "Вест Буковина" (позивач) просило визнати протиправною бездіяльність Чернівецької міської ради по ухиленню від прийняття рішення з питання затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер НОМЕР_1 за адресою АДРЕСА_1 та зобов'язати відповідача, після набрання рішенням суду законної сили, на найближчому засіданні сесії розглянути питання, щодо затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 3,3112 га, кадастровий номер НОМЕР_2 за адресою АДРЕСА_1.

Ухвалою судді Чернівецького окружного адміністративного суду Лелюка О.П. від 02.05.2018 року відкрито провадження у даній справі та призначено її до судового розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Ухвалою суду від 13.06.2018 року в судовому засіданні до участі в справі залучено Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача. Оголошено перерву до 25.05.2018року

Ухвалою суду від 25.06.2018 року в судовому засіданні до участі в справі залучено Чернівецького міського голову ОСОБА_2 в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача.

25.06.2018 року оголошено перерву у розгляді справи у зв'язку з витребуванням доказів та наданням часу третій особі подати пояснення щодо спірних правовідносин. Також в судовому засіданні сторонам було роз'яснено, що про дату наступного судового засідання їх буде повідомлено додатково.

У зв'язку із закінченням повноважень у судді Лелюка О.П. проводились повторні автоматизовані розподіли справи, проте за відсутності потрібної кількості суддів для розподілу справи автоматичний розподіл справи не відбувся.

Відповідно до ч. 1 ст. 31 КАС України визначення судді, а в разі колегіального розгляду - судді-доповідача для розгляду конкретної справи здійснюється Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою під час реєстрації документів, зазначених в частині другій статті 18 цього Кодексу, а також в інших випадках визначення складу суду на будь-якій стадії судового процесу, з урахуванням спеціалізації та рівномірного навантаження для кожного судді, за принципом випадковості та в хронологічному порядку надходження справ.

12.07.2018 року за наявності потрібної кількості суддів для проведення розподілу справи, проведено автоматизований розподіл справи за результатами якого справу передано на розгляд головуючому судді Григорашу В.О.

На підставі наведеного та керуючись статтями 241, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти адміністративну справу до свого провадження.

2. Справа розглядатиметься одноособово під головуванням судді Григораша В.О.

3. Призначити справу до судового розгляду на 10:00 год. 02.08.2018 року.

4. Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В.О. Григораш

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.07.2018
Оприлюднено14.08.2018
Номер документу75848447
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —727/1909/18

Ухвала від 13.06.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Григораш Віталій Олександрович

Рішення від 18.10.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Григораш Віталій Олександрович

Ухвала від 17.07.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Григораш Віталій Олександрович

Ухвала від 02.05.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Лелюк Олександр Петрович

Ухвала від 04.04.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Лелюк Олександр Петрович

Ухвала від 28.02.2018

Адміністративне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні