Ухвала
від 20.08.2018 по справі 601/789/18
КРЕМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 601/789/18

Провадження № 1-кс/601/688/2018

У Х В А Л А

20 серпня 2018 року Слідчий суддя Кременецького районного суду Тернопільської області ОСОБА_1 , з участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду м. Кременець клопотання старшого слідчого СВ Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_3 , яке погоджене прокурором Кременецької місцевої прокуратури ОСОБА_4 про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів,

В С Т А Н О В И В :

З клопотання вбачається, що СВ Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 12018210120000163 від 02.04.2018 року, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.358 КК України, за інформацією про те, що в період з 2016 по 2018 рр., працівники ІНФОРМАЦІЯ_1 (далі ДЮСШ) підробили табеля обліку використання робочого часу працівникам ДЮСШ та журнали обліку роботи. Під час досудового розслідування встановлено, що згідно інформації ІНФОРМАЦІЯ_2 окрім вищезазначеного виявлено ряд порушень під час встановлення метало - пластикових вікон та дверей в приміщенні спортзалу ІНФОРМАЦІЯ_3 по АДРЕСА_1 та капітального ремонту підпірної стінки міського стадіону по АДРЕСА_2 . Ремонтні роботи виконані по завищеній вартості, їх якість не відповідає технічним специфікаціям, чим завдано збитків бюджету.

З метою всебічного, повного та об`єктивного розслідування кримінального правопорушення слідчий просить надати дозвіл на тимчасовий доступ до оригіналів документів Товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_4 », які свідчать про укладення, виконання та оплату робіт з капітального ремонту підпірної стінки міського стадіону по АДРЕСА_2 , зокрема:договори підряду з додатками, договори про виконання робіт, інші договори та додаткові договори (угоди), акти приймання виконаних робіт КБ-2в, довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витратиКБ-3, дефектні акти, акти на закріплення прихованих робіт, локальні та зведені кошториси, платіжні доручення) і інші документи про відомості щодо обсягів виконаних робіт та їх вартості, що знаходяться в Товаристві з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_4 (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , місцезнаходження юридичної особи - АДРЕСА_3 ).

Суд, ознайомившись з клопотанням та доданими до нього документами приходить до висновку, що органу досудового розслідування доцільно надати тимчасовий доступ до речей та документів, які знаходяться в Товариствіз обмеженоювідповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_4 (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ,місцезнаходження юридичноїособи - АДРЕСА_3 ).

Як вбачається із змісту частин 3, 4 статті 165 КПК України особа,яка пред`являєухвалу протимчасовий доступдо речейі оригіналівабо копійдокументів,зобов`язана залишитиволодільцю речейі оригіналівабо копійдокументів описречей іоригіналів абокопій документів,які буливилучені навиконання ухвалислідчого судді,суду. На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених оригіналів документів.

На підставі наведеного, керуючись статтями 135, 160, 163, 165, 309 КПК України,-

У Х В А Л И В:

Надати старшому слідчому СВ Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_3 , оперуповноваженому СКП Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_5 , оперуповноваженому СКП Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_6 , оперуповноваженому СКП Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_7 , оперуповноваженому Кременецького МРВ УСБ України в Тернопільській області ОСОБА_8 , оперуповноваженому Кременецького МРВ УСБ України в Тернопільській області ОСОБА_9 , оперуповноваженому Кременецького МРВ УСБ України в Тернопільській області ОСОБА_10 право тимчасового доступ до документів, а саме: до оригіналів документів Товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_4 », які свідчать про укладення, виконання та оплату робіт з капітального ремонту підпірної стінки міського стадіону по АДРЕСА_2 , зокрема: договори підряду з додатками, договори про виконання робіт, інші договори та додаткові договори (угоди), акти приймання виконаних робіт КБ-2в, довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати КБ-3, дефектні акти, акти на закріплення прихованих робіт, локальні та зведені кошториси, платіжні доручення) і інші документи про відомості щодо обсягів виконаних робіт та їх вартості, що знаходяться в Товаристві з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_4 (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , місцезнаходження юридичної особи - АДРЕСА_3 ) , з можливістю їх подальшого вилучення для запобігання ризикам їх знищення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів (ч. 1 ст. 166 КПК України).

Строк дії ухвали - один місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення20.08.2018
Оприлюднено24.02.2023

Судовий реєстр по справі —601/789/18

Ухвала від 25.10.2018

Кримінальне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Білосевич Г. С.

Ухвала від 10.09.2018

Кримінальне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Білосевич Г. С.

Ухвала від 10.09.2018

Кримінальне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Білосевич Г. С.

Ухвала від 20.08.2018

Кримінальне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Білосевич Г. С.

Ухвала від 20.08.2018

Кримінальне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Білосевич Г. С.

Ухвала від 10.05.2018

Кримінальне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Білосевич Г. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні