Ухвала
від 23.08.2018 по справі 743/159/18
РІПКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 743/159/18

Провадження №2/743/135/18

У Х В А Л А

23 серпня 2018 року Ріпкинський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого - судді СТАШКІВА В.Б.,

при секретарі НЕРУС Н.І.,

за участю позивача РЕЗАН Т.П., представника позивача ОСОБА_1, представника співвідповідача - ТОВ "Північноукраїнськ агропромислова компанія" ОСОБА_2, представника ФОП ОСОБА_3 - ОСОБА_4,

розглянувши у, відкритому судовому засіданні в смт. Ріпки, в залі суду справу

за позовом РЕЗАН ОСОБА_5

до Фізичної особи підприємця КОВАЛЕНКА ОСОБА_3

Миколайовича,

Товариства з обмеженою відповідальністю

"Північноукраїнська агропромислова компанія"

про відшкодування матеріальної та моральної шкоди,

третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору:

- ОСОБА_6,

У С Т А Н О В И В :

В провадженні Ріпкинського районного суду Чернігівської області перебуває справа за позовом РЕЗАН Т.П. до ФОП ОСОБА_3, ТОВ "Північноукраїнська агропромислова компанія" про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, в якій третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору являється ОСОБА_6.

В матеріалах справи наявні докази про вручення ОСОБА_6 судової повістки 18.07.2018 р.. В той же час, в матеріалах кримінального провадження відносно ОСОБА_6 за ч. 2 ст. 286 КК України, яке досліджено судом, маються відомості про поміщення останнього до ІТТ № 3 (м.Глухів). За наявною інформацією останній, на разі, перебуває в ДУ "Сумський слідчий ізолятор".

Після заслуховування пояснень позивачки, її представника, представників відповідача та співвідповідача, показань свідка ОСОБА_7, після дослідження матеріалів справи та матеріалів кримінального провадження, судом на обговорення було поставлено питання про необхідність заслуховування пояснень третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору ОСОБА_6.

Позивач РЕЗАН Т.П., її представник ОСОБА_8, представник співвідповідача - ТОВ "Північноукраїнська агропромислова компанія" ОСОБА_2 вважали за необхідне заслухати пояснення третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору ОСОБА_6

Представник ФОП ОСОБА_3 - ОСОБА_4 заперечував проти того, що необхідно заслуховувати пояснення третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору ОСОБА_6, так як у вироку вказані його пояснення.

Виходячи з предмета позову, зважаючи на те, що вирок суду не має преюдиціального значення в частині цивіль-правової відповідальності особи, беручи до уваги на необхідність заслуховування пояснень ОСОБА_6, те, що останній перебуває в ДУ "Сумський слідчий ізолятор", суд вважає за необхідне заслухати пояснення третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору ОСОБА_6 в судовому засіданні, яке відбудеться 17 вересня 2018 року о 12 год. 00 хв. в режимі відеоконференції з ДУ "Сумський слідчий ізолятор".

Керуючись ст. 121 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Доручити ДУ "Сумський слідчий ізолятор" забезпечити проведення судового засідання о 12 год. 00 хв. 17 вересня 2018 року в режимі відеоконференції за участю ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1.

Виконання ухвали, в частині забезпечення відеозвязку з ДУ "Сумський слідчий ізолятор", в т.ч. з використанням веб-програми Бронюванням системи відеоконференцзвязку ,доручити головному спеціалісту з інформаційних технологій Ріпкинського районного суду Чернігівсьокої області ОСОБА_9, або іншій особі.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам цивільного провадження має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити до ДУ "Сумський слідчий ізолятор", для виконання.

У разі вибуття ОСОБА_6 з ДУ "Сумський слідчий ізолятор" для подальшого відбування покарання, терміново про це повідомити Ріпкинський районний суд Чернігівської області в телефонному режимі або шляхом направлення повідомлення на електронну адресу суду.

Головуючий В.Б.Сташків

СудРіпкинський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення23.08.2018
Оприлюднено24.08.2018
Номер документу76045029
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —743/159/18

Постанова від 15.01.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Кузюра Л. В.

Постанова від 15.01.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Кузюра Л. В.

Ухвала від 21.11.2018

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Кузюра Л. В.

Ухвала від 06.11.2018

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Кузюра Л. В.

Ухвала від 29.10.2018

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Кузюра Л. В.

Рішення від 17.09.2018

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

Рішення від 17.09.2018

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

Ухвала від 23.08.2018

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

Ухвала від 16.05.2018

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

Ухвала від 16.05.2018

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні