Ухвала
від 30.08.2018 по справі 803/724/18
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про поновлення провадження у справі

30 серпня 2018 року ЛуцькСправа № 803/724/18

Волинський окружний адміністративний суд у складі судді Каленюк Ж.В., розглянувши у порядку письмового провадження за правилами спрощеного позовного провадження питання про поновлення провадження в адміністративній справі за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області до Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. М.Заліпи про застосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю),

ВСТАНОВИВ:

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звернулося з позовом до Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. М.Заліпи про застосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю) у вигляді повного зупинення експлуатації загальноосвітнього навчального закладу за адресою: Волинська область, селище міського типу Ратне, вулиця Шевченка, 15, до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, встановлених актом від 04 квітня 2018 року №11 за результатами проведення позапланової перевірки щодо додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

Ухвалою Волинського окружного адміністративного суду від 07 червня 2018 року задоволено клопотання учасників справи про надання їм часу для примирення та надано час для примирення до 01 вересня 2018 року, у зв'язку із чим провадження у справі було зупинено.

21 серпня 2018 року від учасників справи надійшла взаємна заява про примирення (а.с.76).

Згідно з ухвалою від 07 травня 2018 року розгляд даної справи здійснюється в порядку спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи за наявними у ній матеріалами відповідно до статті 262 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України).

Відповідно до статті 237 КАС України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Перевіривши матеріали справи, суд дійшов висновку про необхідність поновлення провадження у справі, оскільки до закінчення строку, на який воно було зупинено, від сторін надійшла спільна заява про врегулювання спору на підставі взаємних поступок.

Керуючись статтями 237, 248, 256, 262 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Провадження в адміністративній справі за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області до Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. М.Заліпи про застосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю) поновити.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена окремо від рішення суду.

Суддя                     Ж.В. Каленюк

Дата ухвалення рішення30.08.2018
Оприлюднено04.09.2018
Номер документу76132552
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —803/724/18

Ухвала від 30.08.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 30.08.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 07.06.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 07.05.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 23.04.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні