Ухвала
від 24.09.2018 по справі 569/18677/17
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/18677/17

У Х В А Л А

24 вересня 2018 року м.Рівне

Рівненський міський суд

в складі судді Бердія М.А.,

при секретарі Кирийчук Н.М.,

з участю представника відповідача ОСОБА_1,

розглянув у відкритому судовому засіданні в м.Рівне цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 закладу Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Рівненської обласної ради про відшкодування шкоди завданої в ДТП, суд -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_2 звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_3 закладу Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Рівненської обласної ради про відшкодування шкоди завданої в ДТП.

До початку судового засідання представник позивача ОСОБА_4 подав до суду клопотання про заміну відповідача, просить суд замінити первісного відповідача ОСОБА_3 заклад Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Рівненської обласної ради на належного відповідача ОСОБА_5 акціонерне товариство Українська пожежно-страхова компанія в особі Рівненської філії Приватного акціонерного товариства Українська пожежно-страхова компанія , оскільки вказана юридична особа являється страховиком автомобіля, належного позивачу ОСОБА_2 Просить суд розгляд клопотання провести у відсутності позивача.

В судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_1 не заперечила проти задоволення клопотання представника позивача про заміну первісного відповідача належним відповідачем.

Відповідно до ч.2 ст. 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Оскільки ОСОБА_5 акціонерне товариство Українська пожежно-страхова компанія являється страховиком автомобіля, належному на праві власності позивачу ОСОБА_6, слід замінити первісного відповідача належним відповідачем.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 51 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Замінити первісного відповідача ОСОБА_3 заклад Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Рівненської обласної ради на належного відповідача - ОСОБА_5 акціонерне товариство Українська пожежно-страхова компанія в особі Рівненської філії Приватного акціонерного товариства Українська пожежно-страхова компанія в справі за позовом ОСОБА_2 про відшкодування шкоди завданої в ДТП.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено Цивільним процесуальним Кодексом України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду по даній справі. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Рівненського

міського суду ОСОБА_7

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення24.09.2018
Оприлюднено26.09.2018
Номер документу76676951
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/18677/17

Рішення від 20.12.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Рішення від 20.12.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 02.04.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 04.12.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 24.09.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 14.12.2017

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М.А. М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні