Ухвала
від 25.09.2018 по справі 183/2415/18
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/2415/18

№ 2/183/2103/18

У Х В А Л А

25 вересня 2018 року м. Новомосковськ

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Городецького Д.І.

секретаря Макаренко А.О.

за участю:

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області цивільну справу за позовом Фермерського господарства Дар до ОСОБА_3, Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Фелікс про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним, зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ОСОБА_4 до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_3 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним ,

в с т а н о в и в :

В провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом Фермерського господарства Дар до ОСОБА_3, Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Фелікс про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним, зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ОСОБА_4 до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_3 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним .

В підготовчому судовому засіданні представник позивача, Фермерського господарства Дар зазначила, що позовні вимоги підтримує в повному обсязі, в неї відсутні доповнення та уточнення до позову, зустрічні вимоги не визнає, коло осіб, які приймають участь у справі визначено. Вона повідомила про всі обставини справи, які їй відомі та надала всі докази на підтвердження позову, підстав для забезпечення позову немає, також відсутні клопотання про витребування, забезпечення доказів, підстав для направлення судових доручень, врегулювання спору за участю судді немає. Не заперечує проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Судовий розгляд вважає за необхідне проводити у відкритому судовому засіданні, встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів: заслухати вступні промови сторін, дослідити письмові докази.

Представник відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Фелікс в судому засіданні посилався на те, що первісний позов не визнає, підтримує зустрічні вимоги в повному обсязі, в нього відсутні доповнення та уточнення до позову, відсутні підстави для залучення співвідповідачів, третіх осі. Він повідомив про всі обставини справи, які йому відомі та надав всі докази на заперечення вимог позивача та підтвердження зустрічного позову, підстав для забезпечення позову немає, також в нього відсутні клопотання про витребування, забезпечення доказів, підстав для направлення судових доручень, врегулювання спору за участю судді немає. Не заперечує проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Судовий розгляд вважає за необхідне проводити у відкритому судовому засіданні, встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів: заслухати вступні промови сторін, дослідити письмові докази.

Відповідач ОСОБА_3 в судове засідання не з'явилася, була належним чином повідомлена про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Заслухавши представників сторін, суд приходить до наступного.

Встановлено, що заяви та клопотання від сторін не надходили, відповідачем наданий відзив на позов та заявлено зустрічний позов .

Суд приходить до висновку, що відсутні підстави для залучення до участі у справи інших осіб (співвідповідачів, третіх осіб).

З повідомлених сторонами обставин справи та наданих доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, ухвалення рішення за результатами підготовчого провадження.

Згідно вимог п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В зв'язку з наведеним, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду, судовий розгляд проводити одноособово суддею, справу розглядати у відкритому судовому засіданні, встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів: заслухати вступні промови сторін, дослідити письмові докази.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 84, 92, 200, 260, 294, 315 ЦПК України , суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Фермерського господарства Дар до ОСОБА_3, Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Фелікс про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним, зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ОСОБА_4 до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_3 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 04 жовтня 2018 року о 14 годині 00 хвилин в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, місто Новомосковськ, вулиця Велика Ковалівка 10б.

Встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів у справі: заслухати вступні промови сторін, дослідити письмові докази.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Д.І. Городецький

СудНовомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення25.09.2018
Оприлюднено28.09.2018
Номер документу76738706
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —183/2415/18

Постанова від 10.07.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 14.02.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 14.02.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 21.01.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Рішення від 16.10.2018

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Постанова від 21.11.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 22.10.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 25.09.2018

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 14.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Каратаєва Л. О.

Ухвала від 15.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Каратаєва Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні