Ухвала
від 24.09.2018 по справі 751/6821/17
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/6821/17

Провадження №1-кс/751/2759/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 вересня 2018 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2

розглянувши клопотання слідчого з ОВС 2-го ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , погоджене процесуальним керівником у кримінальному провадженні - прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до речей і документів та проведення їх виїмки,

Встановив:

До суду з даним клопотанням звернувся слідчий, вказавши, що в провадженні знаходяться матеріали кримінального провадження, внесені до ЄРДР за №32017270000000054 від 30.08.2017 року, за ознаками складу злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України.

З метою швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінального провадження, та встановлення істини у кримінальному провадженні, виникла необхідність тимчасового доступу до оригіналів (за їх відсутності завірених належним чином копій) документів, згідно опису, вказаного в клопотанні, які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 ) та можливість їх вилучення (проведення виїмки).

В судове засідання слідчий не з`явився, надіславши до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Представник особи, у володінні якої знаходяться документи, згідно ч. 2 ст. 163 КПК України, в судове засідання не з`явився, оскільки слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза пошкодження, приховання, підміна речей.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Вивчивши матеріали справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до оригіналів (за їх відсутності завірених належним чином копій) документів, які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 ) та можливість їх вилучення (проведення виїмки), є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки дані відомості можуть бути використані як докази під час проведення досудового розслідування.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст.159-164, 166, 309 КПК України ,-

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого з ОВС 2-го ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , погоджене процесуальним керівником у кримінальному провадженні - прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до речей і документів та проведення їх виїмки - задовольнити.

Надати слідчому з ОВС другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , начальнику другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_5 , заступнику начальника другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_6 , старшому слідчому з ОВС першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_7 , старшому слідчому з ОВС другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_8 , старшому слідчому з ОВС першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_9 , прокурору відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_10 , прокурору відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 права на тимчасовий доступ до оригіналів (за їх відсутності завірених належним чином копій) документів, які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 ) та можливість їх вилучення (проведення виїмки), а саме:

- всіх фінансово-господарських документів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), а саме: договорів та додаткових угод до них, податкових накладних, видаткових накладних, актів здачі-прийняття робіт (наданих послуг) з додатками до них, товарно-транспортних накладних, рахунків-фактур, шляхових листів, протоколів погодження договірної ціни, сертифікатів, рахунків на оплату, сертифікатів, банківських виписок, платіжних доручень, сальдових відомостей, довіреностей (в т.ч. і на отримання товару), карток рахунків, журналів ордерів і відомостей по рахунках, та інших документів, що свідчать про проведення взаємовідносин із ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) за період 01.01.2015-31.12.2016;

- всіх фінансово-бухгалтерських документів (за їх відсутності завірених належним чином копій) щодо оренди ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » транспортних засобів у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 »;

- всіх документів погодження маршрутів перевезення вогненебезпечних вантажів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) в адресу: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (теперішня назва ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 », ЄДРПОУ НОМЕР_5 , юридична адреса: АДРЕСА_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 , юридична адреса: АДРЕСА_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 , юридична адреса: АДРЕСА_4 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 , юридична адреса: АДРЕСА_5 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 , юридична адреса: АДРЕСА_6 ) у період 2015-2016 років та надати, завірені належним чином, копії документів, що складались під час погодження маршрутів перевезення вогненебезпечних вантажів в адресу вищезгаданих підприємств.

На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених оригіналів документів. Копії документів, які вилучаються або оригінали яких вилучаються, виготовляються з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Згідно вимог ч. 1 ст. 166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.09.2018
Оприлюднено23.02.2023

Судовий реєстр по справі —751/6821/17

Ухвала від 24.09.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 24.09.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 18.06.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Чернігівської області

Заболотний В. М.

Ухвала від 18.06.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Чернігівської області

Заболотний В. М.

Ухвала від 14.06.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Чернігівської області

Заболотний В. М.

Ухвала від 03.05.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Чернігівської області

Заболотний В. М.

Ухвала від 24.10.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні