Ухвала
від 02.10.2018 по справі 623/858/17
ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 623/858/17

Номер провадження 2/623/20/2018

У Х В А Л А

іменем України

про відкладення розгляду справи

02 жовтня 2018 року Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

в складі: головуючого - судді: Бєссонова Т. Д.

за участю:

секретаря судового засідання: Ноль С. В.

судового розпорядника: ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Ізюмі справу № 623/858/17 за позовом ОСОБА_2 до Приватного підприємства "ОСОБА_3 - 1", третя особа: сектор з питань державної реєстрації Ізюмської районної державної адміністрації Харквівської області про визнання недійсною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки та зобов"язання передати земельну ділянку,-

в с т а н о в и в:

В провадженні Ізюмського міськарайонного суду Харківської області перебуває справа за позовом ОСОБА_2 до Приватного підприємства "ОСОБА_3 - 1", третя особа: сектор з питань державної реєстрації Ізюмської районної державної адміністрації Харквівської області про визнання недійсною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки та зобов"язання передати земельну ділянку.

12.09.2018 року директором ПП Золота Нива 1 ОСОБА_4 на адресу суду надійшло клопотання про витребування доказів, яке в подальшому уточнене клопотанням від 02.10.2018 року. В зазначеному клопотанні просить суд витребувати:

- від Ізюмського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області (64309, Харківська обл., м.Ізюм, пр-кт Незалежності, 2) пенсійну справу ОСОБА_2; ;

- від Ізюмського районного сектору ДМС України у Харківській області (64309, Харківська обл., м.Ізюм, пров.Георгіївський, 2) оригінали матеріалів справи щодо видачі ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 паспорту серії МК №671935, виданого Ізюмським МРВ УМВС України в Харківській області 30.12.1997 р., ідентифікаційний номер НОМЕР_1, та щодо реєстрації цієї особи за адресою: Харківська обл., Ізюмський р-н, с. Козютівка (заяви про видачу паспорта форма №1,);

- від Виконавчого комітету Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області (64321, Харківська обл., Ізюмський район, с.Олександрівка, вул.Перемоги, 4), оригінали матеріалів щодо реєстрації ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2, ідентифікаційний номер НОМЕР_1 за адресою: Харківська обл., Ізюмський район, с. Казютівка (заяви щодо реєстрації місця проживання)

- від Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області (64321, Харківська обл., Ізюмський район, с. Олександрівка, вул. Перемоги, 4), від ОСОБА_2 (64326, Харківська обл., Ізюмський р-н, с. Козютівка, вул. Садова, 14) та від ОСОБА_5 (64326, Харківська обл., Ізюмський р-н, с.Козютівка, вул.Садова, 15) оригінали довіреності від 10.12.2014 р. виданої ОСОБА_5 ОСОБА_2 ОСОБА_6, посвідченої секретарем виконавчого комітету Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області ОСОБА_7, зареєстрованої в реєстрі за №45д;

Сторони в судове засідання не з'явилися.

Представник відповідача ПП Золота Нива 1 ОСОБА_8 надала заяву про проведення судового засідання призначеного на 02.10.2018 року без її участі.

Згідно з ч.2 ст.247 ЦПК України , у зв'язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч.1 ст. 81 ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

За результатами судового засідання, з метою забезпечення дотримання вимог ЦПК України та з метою забезпечення змагальності сторін, правильного, повного та всебічного встановлення обставин, забезпечення права сторін на справедливий і неупереджений розгляд справи, та враховуючи, що від представника відповідача надійшло клопотання про витребування доказів, суд дійшов висновку про відкладення розгляду справи.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 84,223,260 ЦПК України суд, -

у х в а л и в:

Задовольнити клопотання директора Приватного підприємства Золота Нива 1 ОСОБА_4, яке уточнене представником відповідача ОСОБА_8 про витребування доказів.

Відкласти судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Приватного підприємства "ОСОБА_3 - 1", третя особа: сектор з питань державної реєстрації Ізюмської районної державної адміністрації Харквівської області про визнання недійсною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки та зобов"язання передати земельну ділянку на 29 жовтня 2018 року о 14 год. 00 хв ., яке відбудеться в приміщенні Ізюмського міськрайонного суду Харківської області за адресою м. Ізюм, вул. Соборна, 52.

Витребувати від Ізюмського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області (64309, Харківська обл., м.Ізюм, пр-кт Незалежності, 2) пенсійну справу ОСОБА_2;

Витребувати від Ізюмського районного сектору ДМС України у Харківській області від Ізюмського районного сектору ДМС України у Харківській області (64309, Харківська обл., м.Ізюм, пров.Георгіївський, 2) оригінали матеріалів справи щодо видачі ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 паспорту серії МК №671935, виданого Ізюмським МРВ УМВС України в Харківській області 30.12.1997 р., ідентифікаційний номер НОМЕР_1, та щодо реєстрації цієї особи за адресою: Харківська обл., Ізюмський р-н, с. Козютівка (заяви про видачу паспорта форма №1,);

Витребувати від Виконавчого комітету Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області (64321, Харківська обл., Ізюмський район, с.Олександрівка, вул.Перемоги, 4), оригінали матеріалів щодо реєстрації ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2, ідентифікаційний номер НОМЕР_1 за адресою: Харківська обл., Ізюмський район, с. Казютівка (заяви щодо реєстрації місця проживання)

Витребувати від Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області (64321, Харківська обл., Ізюмський район, с. Олександрівка, вул. Перемоги, 4), від ОСОБА_2 (64326, Харківська обл., Ізюмський р-н, с. Козютівка, вул. Садова, 14) та від ОСОБА_5 (64326, Харківська обл., Ізюмський р-н, с.Козютівка, вул.Садова, 15) оригінали довіреності від 10.12.2014 р. виданої ОСОБА_5 ОСОБА_2 ОСОБА_6, посвідченої секретарем виконавчого комітету Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області ОСОБА_7, зареєстрованої в реєстрі за №45д;

Докази, які витребує суд від Ізюмського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області, Ізюмського районного сектору ДМС України у Харківській області, Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області, ОСОБА_2, ОСОБА_5 направити до Ізюмського міськрайонного суду протягом 5-ти днів з дня отримання ухвали.

Роз'яснити керуючим Ізюмського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області, Ізюмського районного сектору ДМС України у Харківській області, Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області та ОСОБА_2, ОСОБА_5 що відповідно до вимог частини 8 статті 84 ЦПК України за неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Копію ухвали направити до Ізюмського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області, Ізюмського районного сектору ДМС України у Харківській області, Олександрівської сільської ради Ізюмського району Харківської області, ОСОБА_2, ОСОБА_5 для виконання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України -

http://izm.hr.court.gov.ua/sud2016/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Харківської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення через Ізюмський міськрайонний суд Харківської області.

Суддя: Т. Д. Бєссонова

СудІзюмський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення02.10.2018
Оприлюднено03.10.2018
Номер документу76860420
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —623/858/17

Рішення від 03.09.2019

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

Ухвала від 14.08.2019

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

Ухвала від 20.06.2019

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

Ухвала від 19.02.2019

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

Ухвала від 23.01.2019

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

Ухвала від 20.12.2018

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

Ухвала від 27.11.2018

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

Ухвала від 26.11.2018

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 02.10.2018

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні