Ухвала
від 03.10.2018 по справі 489/5867/18
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

"03" жовтня 2018 р. Справа № 489/5867/18

Провадження №2/489/2593/18

УХВАЛА

про залучення третьої особи

03 жовтня 2018 року м. Миколаїв

Ленінський районний суд м. Миколаєва у складі головуючого - судді Рум'янцевої Н.О., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Туристична фірма САМ про звільнення з посади та внесення змін до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Ленінського районного суду м. Миколаєва знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Туристична фірма САМ про звільнення з посади та внесення змін до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб. Позивач просить визнати ОСОБА_1 таким, що звільнений з посади директора дочірного підприємства Туристична фірма САМ м.Миклаїв з 01 жотня 2018 року, зобов'язати Товариства з обмеженою відповідальністю Туристична фірма САМ м.Київ, внести зміни до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному держаному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, про звільнення ОСОБА_1 з посади директора дочірного підприємства Туристична фірма САМ м.Миклаїв.

У відповідності до ч.1 ст. 53 ЦПК України, Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Згідно ч.3, 5 ЦПК України якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов'язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору. Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов'язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов'язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов'язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

Згідно наданого позивачем копії Статуту дочірного підприємства Туристична фірма САМ (м.Миколаїв), вбачається що засновником підприємства є: Товариство з обмеженою відповідальністю Туристична фірма САМ (ідентифікаційний код 13688707), юридична особа за законодавством України, що знаходиться за адресою: Україна, м.Київ, вул.Кіквідзе, 18А.

Проте згідно зробленого судом Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 26.09.2018 за №1004467264, вбачається що за таким же вищезазначеним ідентифікаційним кодом 13688707 зареєстровано Товариство з обмеженою відповідальністю Арета , місце знаходження юридичної особи таж сама що і вищезазначеного товариства м.Київ, вул.Кіквідзе, 18А.

На підставі вищевикладеного та враховуючи, що Товариство з обмеженою відповідальністю Арета є засновником згідно наданого статуту дочірного підприємства Туристична фірма САМ (м.Миколаїв) , суд вважає за потрібне залучити до участі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Туристична фірма САМ про звільнення з посади та внесення змін до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Товариство з обмеженою відповідальністю Арета (м.Київ, вул.Кіквідзе, 18А).

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 4, 53, 259-260 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Туристична фірма САМ про звільнення з посади та внесення змін до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб - Товариство з обмеженою відповідальністю Арета .

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, в порядку статті 181 ЦПК України, має право подати пояснення щодо позову або відзиву впродовж десяти днів з моменту отримання позовної заяви, відзиву.

Веб-адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається http://ln.mk.court.gov.ua/sud1416/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ленінського районного

суду міста ОСОБА_2 Рум'янцева

Дата ухвалення рішення03.10.2018
Оприлюднено05.10.2018
Номер документу76916794
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення з посади та внесення змін до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб

Судовий реєстр по справі —489/5867/18

Рішення від 15.02.2019

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 12.12.2018

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 03.10.2018

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 28.09.2018

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні