Ухвала
від 09.10.2018 по справі 499/670/18
ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Іванівський районний суд Одеської області

Іванівський районний суд Одеської області

Справа № 499/670/18

Провадження № 2/499/412/18

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

"09" жовтня 2018 р. смт. Іванівка

Іванівський районний суд Одеської області у складі головуючого судді Погорєлова І.В., за участю секретаря судового засідання Дібрової О.І., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в смт. Іванівка Іванівського району Одеської області справу за позовною заявою органу опіки та піклування Іванівської РДА Одеської області до ОСОБА_1, третя особа: Роздільнянська місцева прокуратура Одеської області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей

ВСТАНОВИВ :

Представник позивач звернувся до суду з позовною заявою до відповідача про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей, мотивуючи свої вимоги тим, що відповідач ухиляються від виконання своїх обов'язків по вихованню та утриманню дітей.

Ухвалою суду від 17 вересня 2018 року було відкрито провадження по даній справі та призначено розгляд справи до підготовчого судового засідання.

Представник позивача в судове засідання не з'явився, про те надав до суду заяву про розгляд справи у їх відсутність, на задоволенні позовних вимог наполягав.

Відповідач у судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, шляхом розміщення оголошення про виклик до суду на сайті Іванівського районного суду Одеської області, отже відповідно до положень ч.11 ст.128 ЦПК України, є таким, який повідомлений про час та дату розгляду справи належним чином, заяв та клопотань до суду не надавав, відзиву не надіслав, про причини неявки не повідомив, тому суд визнає його неявку з неповажних причин, та вважає за можливе провести підготовче судове засідання у його відсутність.

Представник прокуратури у судове засідання не з'явився, заяв та клопотань не надав, про причини неявки не повідомив, однак його неявка не перешкоджає розгляду справи.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовки справи до судового розгляду.

Визнавши підготовку справи до судового розгляду завершеною та керуючись ст. 200 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче судове засідання по справі за позовом органу опіки та піклування Іванівської РДА Одеської області до ОСОБА_1, третя особа: Роздільнянська місцева прокуратура Одеської області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей .

Справу призначити до судового розгляду по суті на 16 листопада 2018 року о 12 годині 00 хвилин, повідомити осіб по справі.

Ухвала набирає законної сини з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_2

СудІванівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення09.10.2018
Оприлюднено10.10.2018
Номер документу76999339
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —499/670/18

Рішення від 16.11.2018

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 09.10.2018

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 17.09.2018

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 17.09.2018

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні