Ухвала
від 08.10.2018 по справі б8/108-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Симона Петлюри, 16/108, м. Київ, 01032, тел. (044) 235-95-51, е-mail: inbox@ko.arbitr.gov.ua

У Х В А Л А

"08" жовтня 2018 р. Справа № Б8/108-10

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "ДОНБАСТРАНЗИТСЕРВІС", Донецька обл., м. Маріуполь

до Товариства з обмеженою відповідальністю "ФІРМА "ТРАНЗИТ", м. Фастів

про банкрутство

Суддя Лопатін А.В.

Обставини справи:

У провадженні господарського суду Київської області перебуває справа № Б8/108-10 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "ДОНБАСТРАНЗИТСЕРВІС" про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Транзит» , провадження в якій порушено ухвалою господарського суду Київської області від 17.09.2010 р.

Постановою господарського суду Київської області від 02.09.2013 р. визнано банкрутом ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ"; відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" арбітражного керуючого ОСОБА_1

Ухвалою господарського суду Київської області від 24.02.2014 р. визнано поточні вимоги виконавчої дирекції Київського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності; визнано поточні вимоги ПАТ АБ "Укргазбанк"; вирішено інші процедурні питання по справі.

Ухвалою господарського суду Київської області від 17.11.2014 р. в зв'язку з приведенням у відповідність реєстру вимог кредиторів ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" вимогам ст. 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визнано таким, що відповідає зазначеним вимогам Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (в ред., затв. Законом від 22 грудня 2011 року N 4212-VI) реєстр вимог кредиторів товариства з обмеженою відповідальністю "ФІРМА "ТРАНЗИТ"; визнано формування комітету кредиторів ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" у складі: УПФУ у м. Фастові Київської області, ТОВ "ОСОБА_2 Донбас", ДП "Український державний центр залізничних рефрижераторних перевезень "Укррефтранс" таким, що утворений відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", який в наступному під час проведення процедур банкрутства представляє інтереси всіх кредиторів банкрута.

Ухвалою господарського суду Київської області від 02.03.2015 р. заяву арбітражного керуючого ОСОБА_1 задоволено, звільнено останню від виконання нею повноважень ліквідатора банкрута - ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", заяву арбітражного керуючого ОСОБА_3 про участь у справі задоволено, призначено останнього ліквідатором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", відмовлено у задоволенні заяви арбітражного керуючого ОСОБА_4 про участь у даній справі, зобов'язано арбітражного керуючого ОСОБА_1 передати ліквідатору ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" - арбітражному керуючому ОСОБА_3 всю наявну бухгалтерську та іншу документацію банкрута, документацію пов'язану з провадженням у даній справі та ліквідаційною процедурою, печатки і штампи, всі наявні матеріальні та інші цінності банкрута, зобов'язано ліквідатора банкрута - арбітражного керуючого ОСОБА_3 один раз на місяць з дати винесення даної ухвали звітувати суду про фактично виконану роботу в ліквідаційній процедурі та надавати суду підтверджуючі докази, призначено судове засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута на 25.05.2015 р., зобов'язано ліквідатора банкрута подати до суду остаточний звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс банкрута з додатками, визначеними Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та належними доказами всіх вжитих ним заходів в ліквідаційній процедурі, в тому числі продажу майна банкрута та погашення вимог кредиторів, окрім долучених.

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 21.04.2015 р. апеляційну скаргу ПАТ АБ «Укргазбанк» задоволено частково, ухвалу господарського суду Київської області від 02.03.2015 у справі № Б8/108-10 скасовано.

Постановою Вищого господарського суду України від 28.07.2015 р. касаційну скаргу арбітражного керуючого ОСОБА_3 задоволено, постанову Київського апеляційного господарського суду від 21.04.2015 р. по справі № Б8/108-10 скасовано, ухвалу господарського суду Київської області від 02.03.2015 по справі № Б8/108-10 залишено в силі.

За час перебування матеріалів справи у суді касаційної інстанції, до господарського суду Київської області надійшло клопотання ПАТ АБ «Укргазбанк» про продовження строку ліквідаційної процедури банкрута та призначення ліквідатором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" арбітражного керуючого ОСОБА_5; заява ТОВ «Автомобільний центр» про визнання кредиторських вимог останнього на суму 12160,00 грн.

06.08.2015 р. матеріали господарської справи № Б8/108-10 супровідним листом від 04.08.2015 р. № 04-22/356 повернуто до господарського суду Київської області.

Ухвалою господарського суду Київської області від 14.08.2015 р. суддею Лопатіним А.В. прийнято справу № Б8/108-10 до свого провадження, розгляд справи, розгляд клопотання ПАТ АБ «Укргазбанк» про продовження строку ліквідаційної процедури банкрута та призначення ліквідатором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" арбітражного керуючого ОСОБА_5, розгляд кредиторських вимог ТОВ «Автомобільний центр» призначено на 28.10.2015 р., зобов'язано ліквідатора банкрута подати до суду відзив на заявлені до боржника кредиторські вимоги ТОВ «Автомобільний центр» , письмові пояснення щодо правових підстав визнання заборгованості банкрута перед ТОВ «Автомобільний центр» (відповідь на претензію № 28/15-1 від 08.04.2015 р.), з документальним підтвердженням своєї позиції; зобов'язано ТОВ «Автомобільний центр» подати до суду докази сплати судового збору за подання кредиторської заяви та належним чином завірену копію акту прийому-передачі на зберігання SKODA OKTAVIA TOUR 1.61, державний номер НОМЕР_1; попереджено ТОВ «Автомобільний центр» про можливість залишення кредиторської заяви останнього без розгляду, у разі неподання витребуваних документів та неявки в судове засідання уповноваженого представника (п. 5 частини першої статті 81 ГПК України); зобов'язано ліквідатора банкрута подати на затвердження до суду за результатами ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс банкрута з пояснювальними записками до них.

10.09.2015 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання про усунення перешкод у користуванні майном, скасування обтяжень та інших обмежень щодо розпорядження майном боржника.

Ухвалою господарського суду Київської області від 11.09.2015 р. розгляд клопотання ліквідатора банкрута про усунення перешкод у користуванні майном, скасування обтяжень та інших обмежень щодо розпорядження майном боржника призначено на 28.10.2015 р.

12.10.2015 р. через канцелярію господарського суду Київської області представником ПАТ АБ «Укргазбанк» подано скаргу на дії/ бездіяльність ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" - арбітражного керуючого ОСОБА_3

Ухвалою господарського суду Київської області від 13.10.2015 р. розгляд скарги ПАТ АБ «Укргазбанк» на дії/ бездіяльність ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" - арбітражного керуючого ОСОБА_3 призначено на 28.10.2015 р.

28.10.2015 р. через канцелярію господарського суду Київської області представником ТОВ «ОСОБА_2 Донбас» подано письмові пояснення щодо продовження строку ліквідаційної процедури та щодо клопотання ліквідатора банкрута про усунення перешкод у користуванні майном.

28.10.2015 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано відзив на заявлені до боржника кредиторські вимоги, клопотання про прийняття відмови від частини заявлених вимог, клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури.

Ухвалою господарського суду Київської області від 28.10.2015 р. розгляд клопотання ліквідатора банкрута про усунення перешкод у користуванні майном, скасування обтяжень та інших обмежень щодо розпорядження майном боржника розгляд клопотання ПАТ АБ «Укргазбанк» про продовження строку ліквідаційної процедури банкрута та призначення ліквідатором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" арбітражного керуючого ОСОБА_5, розгляд кредиторських вимог ТОВ «Автомобільний центр» , розгляд скарги ПАТ АБ «Укргазбанк» на дії/ бездіяльність ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" - арбітражного керуючого ОСОБА_3 відкладено на 18.11.2015 р., зобов'язано ліквідатора банкрута подати до суду письмові пояснення щодо правових підстав визнання заборгованості банкрута перед ТОВ «Автомобільний центр» (відповідь на претензію № 28/15-1 від 08.04.2015 р.), з документальним підтвердженням своєї позиції, повторно зобов'язано ТОВ «Автомобільний центр» подати до суду належним чином завірену копію акту прийому-передачі на зберігання SKODA OKTAVIA TOUR 1.61, державний номер НОМЕР_1, зобов'язано ліквідатора банкрута організувати та провести збори комітету кредиторів, на яких надати кредиторам поточний звіт ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" про виконану останнім роботу та на яких вирішити питання щодо продовження строку ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" та стосовно здійснення оцінки майна банкрута, зобов'язано ліквідатора банкрута подати до суду письмові пояснення та докази усунення обставин, які зумовили ПАТ АБ «Укргазбанк» на подання скарги на дії/ бездіяльність ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ".

10.11.2015 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання про виключення зі складу учасників у справі № Б8/108-10 Української універсальної біржі «Капітал» .

17.11.2015 р. через канцелярію господарського суду Київської області представником ПАТ АБ «Укргазбанк» подано заяву, якою останній, врахувавши проведену ліквідатором банкрута в листопаді 2015 р. роботу, просить суд залишити без розгляду клопотання, які стосуються ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" - арбітражного керуючого ОСОБА_3, а саме: про призначення ліквідатором банкрута арбітражного керуючого ОСОБА_5 та про припинення повноважень ліквідатора банкрута арбітражного керуючого ОСОБА_3 та призначення іншого ліквідатора, а також скарги на дії ліквідатора банкрута.

Ухвалою господарського суду Київської області від 18.11.2015 р. клопотання від 22.05.2015 р. № 11012/4548/2015 в частині призначення ліквідатором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" ОСОБА_5, клопотання від 18.09.2015 р. про припинення повноважень арбітражного керуючого ОСОБА_3, як ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" та призначення нового ліквідатора банкрута, скаргу на дії/ бездіяльність ліквідатора банкрута - арбітражного керуючого ОСОБА_3 залишено без розгляду, визнатно ТОВ «Автомобільний центр» кредитором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" з грошовими вимогами у розмірі 13378,00 грн., зобов'язано ліквідатора банкрута подати до суду реєстр вимог кредиторів ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" з внесеними змінами, з урахуванням визнаних грошових вимог ТОВ «Автомобільний центр» , в задоволенні заяви ліквідатора банкрута від 21.08.2015 р. № 55/15 в частині зобов'язання Управління ДАІ ГУ МВС у м. Києві оголосити розшук транспортного засобу відмовлено, заяву ліквідатора банкрута від 21.08.2015 р. № 55/15 в частині витребування у Управлінні ДАІ ГУ МВС у м. Києві інформації щодо транспортного засобу задоволено, прийнято відмову ліквідатора банкрута від частини заявлених вимог в клопотанні від 09.09.2015 р. № 59/15, а саме: в частині усунення перешкод у користуванні квартирами № 6 та № 7, за адресою: 03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, буд. 89 зі сторони ОСОБА_6 шляхом її виселення та випискою з даних приміщень, в цій частині припинити провадження з розгляду клопотання від 09.09.2015 р. № 59/15, продовжено строк ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" на шість місяців, виключено зі складу учасників у справі № Б8/108-10 про банкрутство ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" Українську універсальну біржу «Капітал» , розгляд справи відкладено на 11.05.2016 р., зобов'язано ліквідатора банкрута подати до суду, за результатами проведення ліквідаційної процедури, на затвердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута з пояснювальними записками до них.

Направлено судовий запит Управлінню ДАІ ГУ МВС у м. Києві про надання інформації за ким наразі зареєстровано транспортний засіб, а саме: автомобіль «Ягуар X-Type» (номер кузова НОМЕР_2, державний номер АА4329EH, 2007 року випуску.

21.12.2015 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання про визнання учасником у справі Б8/108-10 організатора аукціону ТОВ «Універсальний торговий дім «Меркурій» .

Ухвалою господарського суду Київської області від 23.12.2015 р. розгляд клопотання ліквідатора банкрута про визнання учасником у справі Б8/108-10 організатора аукціону ТОВ «Універсальний торговий дім «Меркурій» відкладено на 03.02.2016 р., зобов'язано кредиторів ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" подати до суду письмові пояснення, а у разі наявності, заперечення щодо вищезазначеного клопотання ліквідатора банкрута.

22.01.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано звіт про виконану останнім роботу.

02.02.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області представником кредитора - ПАТ АБ «Укргазбанк» подано письмові пояснення щодо клопотання ліквідатора банкрута.

02.02.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області представником кредитора - ТОВ «ОСОБА_2 Донбас» подано письмові пояснення щодо клопотання ліквідатора банкрута.

03.02.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області представником кредитора - ТОВ «ОСОБА_2 Донбас» подано уточнення щодо клопотання ліквідатора банкрута.

Ухвалою господарського суду Київської області від 03.02.2016 р. клопотання ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" від 21.12.2015 р. № 89/15 задоволено, залучено до участі у справі № Б8/108-10 організатора аукціону - ТОВ «Універсальний торговий дім «Меркурій» , зобов'язано ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" - ОСОБА_3 до початку виконання договору на організацію продажу майна банкрута з аукціону, укладеного між ТОВ «Універсальний торговий дім «Меркурій» та ліквідатором ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", погодити його умови з кредиторами, а у разі відсутності погодження кредиторів з умовами вказаного договору, внести відповідні зміни.

Ухвалою (додатковою) господарського суду Київської області від 03.02.2016 р. клопотання ліквідатора банкрута від 09.09.2015 р. № 59/15 в частині скасування обтяжень та інших обмежень щодо розпорядження майном боржника задоволено, скасовано обтяження та будь-які обмеження щодо розпорядження майном ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", а саме: обтяження та заборони відчуження нерухомого майна банкрута, зокрема квартир № 6 та № 7, які знаходяться за адресою: 03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, буд. 89.

26.02.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання про зняття обмежень щодо розпорядження майном банкрута та надання згоди на продаж заставного майна банкрута.

Ухвалою господарського суду Київської області від 29.02.2016 р. розгляд клопотання ліквідатора банкрута про зняття обмежень щодо розпорядження майном банкрута та надання згоди на продаж заставного майна призначено на 20.04.2016 р.

08.04.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області гр. ОСОБА_7 подано скаргу на організатора аукціону.

20.04.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання про відкладення розгляду справи у зв'язку із перебуванням останнього на лікарняному.

Ухвалою господарського суду Київської області від 20.04.2016 р. розгляд клопотання ліквідатора банкрута про зняття обмежень щодо розпорядження майном банкрута та надання згоди на продаж заставного майна відкласти, а розгляд скарги гр. ОСОБА_8 на організатора аукціону призначено на 11.05.2016 р., повторно зобов'язано ПАТ «Банк «Український капітал» подати до суду письмові пояснення щодо ненадання згоди на продаж майна банкрута, яке є предметом забезпечення вимог ПАТ «Банк «Український капітал» , з правовим обґрунтуванням своїх заперечень, зобов'язано ТОВ «Універсальний торговий дім «Меркурій» подати до суду письмові заперечення щодо скарги.

11.05.2016 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано письмові пояснення до клопотання від 26.02.2016 р. № 10/16 про зняття обтяжень та затвердження порядку продажу заставного майна банкрута, звіт про виконану роботу, клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" на шість місяців, письмові пояснення щодо скарги гр. ОСОБА_8 на організатора аукціону.

Ухвалою господарського суду Київської області від 11.05.2016 р. скаргу гр. ОСОБА_7 на дії організатора аукціону - ТОВ «Універсальний торговий дім «Меркурій» залишено без розгляду, прийнято відмову ліквідатора банкрута від розгляду клопотання № 10/16 від 26.02.2016 р. в частині надання згоди на продаж майна ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", а саме: автомобіля марки Skoda Octavia Tour 1.6I; державний номер НОМЕР_1; кузов № НОМЕР_3; рік випуску - 2007; тех. паспорт ААС № 177815, провадження з розгляду клопотання № 10/16 від 26.02.2016 р. в зазначеній частині припинено, клопотання ліквідатора банкрута № 10/16 від 26.02.2016 р. в частині скасування обтяжень та будь-яких обмежень щодо розпорядження майном ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", а саме: автомобілем марки Skoda Octavia Tour 1.6I; державний номер НОМЕР_1; кузов № НОМЕР_3; рік випуску - 2007; тех. паспорт ААС № 177815 задоволено, клопотання ліквідатора банкрута від 11.05.2016 р. № 23/16 про продовження стоку ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" на шість місяців залишено без задоволення, розгляд справи відкладено на 14.09.2016 р., зобов'язано ліквідатора банкрута подати до суду, за результатами проведення ліквідаційної процедури, на затвердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута з пояснювальними записками до них.

22.07.2016 р. на адресу суду від ліквідатора банкрута надійшов звіт про виконану роботу.

29.08.2016 р. на адресу суду від ліквідатора банкрута надійшов звіт про виконану роботу.

14.09.2016 р. ліквідатором банкрута через канцелярію суду подано документи для долучення до матеріалів справи, а саме: протокол засідання комітету кредиторів ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", звіт ліквідатора про понесені останнім витрати, поточний звіт та клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури.

Ухвалою господарського суду Київської області від 14.09.2016 р. залишено без задоволення клопотання ліквідатора банкрута про продовження строку ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", розгляд справи відкладено, розгляд звіту ліквідатора про здійснення та відшкодування витрат призначено на 01.03.2017 р.

22.02.2017 р. на поштову адресу господарського суду Київської області від ліквідатора банкрута надійшов поточний звіт.

27.02.2017 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання про відкладення розгляду справи.

Ухвалою господарського суду Київської області від 01.03.2017 р. розгляд справи, розгляд звіту ліквідатора про здійснення та відшкодування витрат відкладено на 17.05.2017 р., зобов'язано ліквідатора подати до суду додаткові докази та за результатами проведення ліквідаційної процедури, на затвердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута з пояснювальними записками до них.

17.05.2017 р. ліквідатором банкрута подано клопотання про залишення без розгляду звіту ліквідатора про здійснення та відшкодування витрат, які були здійснені ліквідатором частково на заправку картриджа на суму 1768,00 грн., на папір та файли на суму 791,85 грн., на транспортні витрати на суму 6953,34 грн., на охорону майна на суму 93038,70 грн. та відкладення розгляду справи на три місяці.

Ухвалою господарського суду Київської області від 17.05.2017 р. клопотання ліквідатора банкрута від 16.05.2017 р. № 20/17 задовольнити, звіт ліквідатора про здійснення та відшкодування витрат, понесених під час виконання повноважень ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" залишено без розгляду, розгляд справи відкладено на 20.09.2017 р., повторно зобов'язано ліквідатора банкрута подати на затвердження до суду за результатами проведення ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута до якого долучити відомості та документи, перелік яких встановлено статтею 46 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» . У разі відсутності такої можливості, - письмові пояснення щодо причин неподання кінцевого звіту та деталізований поточний звіт про виконану роботу.

20.09.2017 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання, яким останній просить відкласти розгляд справи на два місяці та залишити без розгляду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Ухвалою господарського суду Київської області від 20.09.2017 р. клопотання ліквідатора банкрута від 20.09.2017 р. № 90/17 задоволено частково, розгляд справи відкладено на 29.11.2017 р., в іншій частині клопотання ліквідатора банкрута від 20.09.2017 р. № 90/17 залишено без розгляду та повторно зобов'язано ліквідатора банкрута подати на затвердження до суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

28.11.2017 р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатором банкрута подано клопотання про відкладення розгляду справи до якого, у свою чергу, додано протокол засідання комітету кредиторів ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" від 23.11.2017 р. на якому було розглянуто поточний звіт ліквідатора, затверджено звіт про грошову винагороду арбітражному керуючому, а також обговорено питання щодо відкладення розгляду справи на шість місяців.

Ухвалою господарського суду Київської області від 29.11.2017 р. клопотання ліквідатора банкрута від 28.11.2017 р. № 112/17 задоволено, розгляд справи відкладено на 23.05.2018 р., зобов'язано ліквідатора банкрута вжити заходів щодо пошуку автотранспортного засобу, а саме Jaguar X-Type, номер кузова НОМЕР_2, державний номер НОМЕР_4, 2007 року випуску, докази вжиття відповідних заходів подати до суду, повторно зобов'язано ліквідатора банкрута подати на затвердження до суду за результатами проведення ліквідаційної процедури ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута до якого долучити відомості та документи, перелік яких встановлено статтею 46 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» . У разі відсутності такої можливості, - письмові пояснення щодо причин неподання кінцевого звіту та деталізований поточний звіт про виконану роботу.

24.04.2018 р. на адресу господарського суду від ліквідатора банкрута надійшло клопотання про витребування доказів, яким ліквідатор просить суд витребувати від Регіонального сервісного центру МВС в м. Києві інформацію про нового власника автомобіля Jaguar X-Type, номер кузова НОМЕР_2, державний номер НОМЕР_4, 2007 року та Головного управління Національної поліції в Київській області інформації щодо результатів розшуку вказаного транспортного засобу.

Ухвалою господарського суду Київської області від 02.05.2018 р. розгляд клопотання ліквідатора банкрута про витребування доказів призначено на 23.05.2018 р.

17.05.2018 р. через канцелярію суду ліквідатором банкрута подано письмові обґрунтування клопотання про витребування доказів.

Ухвалою господарського суду Київської області від 23.05.2018 р. клопотання ліквідатора банкрута від 20.04.2018 р. № 228/18 про витребування доказів, з урахуванням уточнення, викладеного в правових обґрунтуваннях клопотання від 16.05.2018 р. № 236/18 задоволено, витребувано від Регіонального сервісного центру МВС в м. Києві інформацію про власника автотранспортного засобу, а саме: Jaguar X-Type, номер кузова НОМЕР_2, державний номер НОМЕР_4, 2007 року випуску, станом на сьогодні, встановлено ліквідатору банкрута строк до 01.10.2018 р. для подання на затвердження до суду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

01.10.2018 р. через канцелярію суду ліквідатором банкрута подано клопотання про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута, до якого долучено відповідні документи. Крім того, ліквідатором банкрута подано клопотання про затвердження звіту про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення і відшкодування витрат, пов'язаних із процедурою банкрутства, арбітражного керуючого (ліквідатора) ОСОБА_3 та про здійснення оплати основної грошової винагороди за рахунок коштів кредиторів, пропорційно їх грошових вимог. До матеріалів справи також долучено звіт про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення і відшкодування витрат, пов'язаних із процедурою банкрутства, арбітражного керуючого (ліквідатора) ОСОБА_3 за період з 02.09.2013 р. по 28.09.2018 р.

Зважаючи на вищевикладене, керуючись ст. 234 Господарського процесуального кодексу України, Законом України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом , суд

ухвалив:

1. Розгляд клопотання ліквідатора банкрута про затвердження звіту про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення і відшкодування витрат, пов'язаних із процедурою банкрутства, арбітражного керуючого (ліквідатора) ОСОБА_3 та про здійснення оплати основної грошової винагороди за рахунок коштів кредиторів, пропорційно їх грошових вимог, розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута призначити на 28 листопада 2018 року о 12:15 год.

2. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна щодо банкрута станом на поточну дату.

3. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду докази закриття банківських рахунків, відкритих ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ", а саме: довідку податкового органу.

4. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду належні та допустимі докази відсутності зареєстрованих за банкрутом об'єктів промислової та інтелектуальної власності.

5. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду довідку Державної митної служби України щодо перебування банкрута на обліку в митницях як суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності.

6. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду довідку Державної архітектурно-будівельної інспекції щодо наявності/відсутності у банкрута дозволу на виконання будівельних робіт та переліку замовника будівництва.

7. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду належні докази: оплати послуг архіваріуса та підстав здійснення такої оплати; оплати послуг охорони майна та підстав здійснення такої оплати, а також належні докази понесення ліквідатором інших витрат в межах саме виконання повноважень ліквідатора ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ".

8. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду письмові пояснення щодо правових підстав здійснення розрахунків з кредиторами, вимоги яких включено в реєстр до другої черги задоволення, проте не здійснити оплату послуг ліквідатора, відшкодування якої віднесено Законом до першої черги задоволення, що в подальшому призвело до звернення з клопотанням до суду про покладення обов'язку здійснення оплати послуг арбітражного керуючого на всіх кредиторів.

9. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду документи, на підставі яких вибув з володіння ТОВ "ФІРМА "ТРАНЗИТ" транспортний засіб Jaguar X-Type, номер кузова НОМЕР_2, державний номер НОМЕР_4, 2007 року випуску, враховуючи дату реєстрації вказаного транспортного засобу за новим власником - 24.09.2011 р. (лист Регіонального сервісного центру в м. Києві від 03.08.2018 р. № 31/2б-146961), тобто після відкриття провадження у даній справі.

10. Зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду обґрунтовані письмові пояснення щодо не виставлення на продаж автотранспортного засобу OPEL ASTRA 1.4 І 1389, (1999), № двигуна Х 14ХЕ20Н64801, який згідно з листом Управління ДАІ в м. Києві від 29.06.2011 р. зареєстровано за боржником.

11. Встановити строк для подання учасниками у справі про банкрутство заперечень, аргументів, пояснень та міркувань щодо предмету розгляду в судовому засіданні, що відбудеться 28.11.2018 р. - до 21.11.2018 р.

12. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. С.Петлюри, 16/108.

13. Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду у відповідності до вимог ст. 80 ГПК України, оформити відповідно до вимог ст. 91 ГПК України, а заяви, клопотання та заперечення - в письмовій формі у відповідності до вимог ст.ст. 169, 170 ГПК України, вимоги, заперечення, аргументи, пояснення та міркування в заявах по суті відповідно до статті 161 ГПК України.

14. Повноваження представників учасників судового процесу мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника); у разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом або засновниками - відповідним документом, що підтверджує його призначення або обрання (або засвідчені належним чином витяги з них).

15. Повідомити учасників справи, що інформацію по справі, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://ko.arbitr.gov.ua/sud5012.

Копії ухвали направити учасникам у справі про банкрутство.

Дата підписання 08.10.2018 р.

Суддя А.В. Лопатін

Дата ухвалення рішення08.10.2018
Оприлюднено12.10.2018
Номер документу77073637
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б8/108-10

Ухвала від 12.06.2019

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 12.06.2019

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 15.05.2019

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 25.03.2019

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 23.01.2019

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 28.11.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 08.10.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 04.07.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 23.05.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 06.06.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні