Ухвала
від 16.10.2018 по справі 912/2593/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Кіровоградської області

вул.В'ячеслава Чорновола, 29/32, м.Кропивницький, Україна, 25022,

тел/факс: 22-09-70/24-09-91 E-mail: inbox@kr.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

16 жовтня 2018 року Справа № 912/2593/18

Господарський суд Кіровоградської області у складі судді Коваленко Н.М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 (далі - ОСОБА_1.), РНОКПП - НОМЕР_1, АДРЕСА_2

до відповідача 1.: Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма "ЗОРЯНИ" (далі - ПСП Агрофірма "ЗОРЯНИ"), ЄДР 23683680, 28522, Кіровоградська область, Долинський район, с. Новогригорівка Перша, пров. Степовий, 1

відповідача 2.: К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, м. Нікосія, Леофорос Лемесу, 11 будівля Галатаріотіс, 2-ий поверх, Кіпр, 2112

про визнання недійсними правочинів (договорів) та визнання недійсним рішення

ВСТАНОВИВ:

До господарського суду 10.10.2018 надійшла позовна заява №б/н від 10.10.2018 ПСП Агрофірма "ЗОРЯНИ" з вимогами:

- визнати недійсним договір купівлі-продажу (відступлення) частки у статутному (складеному) фонді (капіталі) ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО П1ДПРИЄМТСВА АГРОФІРМА "ЗОРЯМИ", укладений 20.09.2018 між ОСОБА_1 та К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, посвідчений приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною; зареєстровано в реєстрі за №568;

- визнати недійсною заяву ОСОБА_1 про вихід зі складу засновників ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯМИ" та передачу належної йому частки в розмірі 36 000,00 грн, що складає 60 відсотків статутного (складеною) фонду (капіталу) Підприємства на користь К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, підпис якого 20.09.2018 посвідчений приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною: зареєстровано в реєстрі за №567.

- визнати недійсним з моменту прийняття рішення засновників (учасників) ПСП АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" оформлене протоколом від 20 вересня 2018 року.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилається на укладення договору купівлі-продажу (відступлення) частки у статутному (складеному) фонді (капіталі) відповідача 1. поза його волею, оскільки він такий договір не підписував. Втім, як і заяву про його вихід зі складу засновників відповідача 1. та передачу належної йому частки в розмірі 36000, 00 грн, що складає 60 відсотків статутного (складеною) фонду (капіталу) Підприємства на користь відповідача 2. І як наслідок вказаних дій рішенням зборів засновників відповідача 1. затверджено нову редакцію статуту відповідача 1., де засновником підприємства із часткою 60% значиться відповідач 2. Чим порушені правомочності позивача на участь в управлінні відповідача 1.

Позовні вимоги заявлено на підставі ст. 167 Господарського кодексу України, ст. 8, 202-203, 215, 321, 396, 626, 655, 658 Цивільного кодексу України.

Позовну заяву подано з додержанням процесуальних вимог статей 162, 164, 172, 173 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України), а тому господарський суд визнає їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

Розглянувши матеріали позовної заяви господарський суд дійшов висновку, що вказану заяву слід розглядати за правилами загального позовного провадження.

Позовна заява містить вимогу залучити до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: на стороні позивача - ОСОБА_5, на стороні відповідачів - приватного нотаріуса Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларису Михайлівну, оскільки рішення у даній справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї із сторін.

За ч. 1, 2 ст. 50 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї із сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права та обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Враховуючи викладене, господарський суд приходить до висновку про необхідність залучення, на підставі статті 50 ГПК України, вказаних особи до участі у справі як третьої особи, яка не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача та на стороні відповідача, оскільки рішення у справі може вплинути на її права або обов'язки щодо однієї із сторін.

Крім іншого, позовна заява містить вимоги:

Витребувати у відповідача 2. оригінали, чи належним чином засвідчені копії:

- договору купівлі-продажу (відступлення) частки у статутному (складеному) фонді (капіталі) ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМТСВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ", укладеного 20.09.2018 між ОСОБА_1 та К.М. ЛОТУРЕ АІГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, посвідченого приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною: зареєстровано в реєстрі за №568;

- заяви ОСОБА_1 про вихід зі складу засновників ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" та передачу належної йому частки в розмірі 36000, 00 грн, що складає 60 відсотків статутного (складеного) фонду (капіталу) Підприємства на користь К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, підпис якого 20.09.2018 посвідчений приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною: зареєстровано в реєстрі за №567:

- Акта прийому-передачі частки у статутному (складеному) капіталі ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" від 20.09.2018;

- рішення, яке оформлене протоколом зборів засновників (учасників) ПСП АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" від 20.09.2018;

- Статуту ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" в редакції, затвердженій протоколом зборів засновників (учасників) ПСП АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" від 20.09.2018.

Витребувати в Долинській районній державній адміністрації реєстраційну справу ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ".

Витребувати у приватного нотаріуса Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Лариси Михайлівни належним чином засвідчені копії:

- договору купівлі-продажу (відступлення) частки у статутному (складеному) фонді (капіталі) ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ", укладеного 20.09.2018 між ОСОБА_1 та К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, посвідченого приватним нотаріусом Новобузького районною нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною; зареєстровано в реєстрі за №568;

- заяви ОСОБА_1 про вихід зі складу засновників ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" та передачу належної йому частки в розмірі 36000,00 грн, що складає 60 відсотків статутного (складеного) фонду (капіталу) підприємства на користь К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, підпис якого 20.09.2018 посвідчений приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріальною округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною: зареєстровано в реєстрі за №567.

Відповідно до статті 81 ГПК України учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений в частинах другій та третій статті 80 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Враховуючи викладене, господарський суд дійшов висновку про необхідність задоволення даного клопотання та на підставі статті 81 ГПК України витребування від зазначених осіб необхідних доказів.

Водночас суд зазначає, що відповідно до ст. 7 ГПК України правосуддя в господарських судах здійснюється на засадах рівності всіх юридичних осіб незалежно від організаційно-правової форми, форми власності, підпорядкування, місцезнаходження, місця створення та реєстрації, законодавства, відповідно до якого створена юридична особа, та інших обставин; рівності всіх фізичних осіб незалежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного і соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак; рівності фізичних та юридичних осіб незалежно від будь-яких ознак чи обставин.

Відповідно до ст. 365 ГПК України іноземні особи мають такі самі процесуальні права та обов'язки, що і громадяни України та юридичні особи, створені за законодавством України, крім винятків, встановлених законом або міжнародним договором, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України.

Згідно до ст. 367 ГПК України, у разі якщо в процесі розгляду справи господарському суду необхідно вручити документи, отримати докази, провести окремі процесуальні дії на території іншої держави, господарський суд може звернутися з відповідним судовим дорученням до іноземного суду або іншого компетентного органу іноземної держави (далі - іноземний суд) у порядку, встановленому цим Кодексом або міжнародним договором, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України.

Судове доручення надсилається у порядку, встановленому цим Кодексом або міжнародним договором, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України, а якщо міжнародний договір не укладено - Міністерству юстиції України, яке надсилає доручення Міністерству закордонних справ України для передачі дипломатичними каналами.

За таких обставин, про розгляд даної справи, відповідача 2., який знаходиться, як зазначено позивачем в позовній заяві, за адресою: К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, м. Нікосія, Леофорос Лемесу, 11 будівля Галатаріотіс, 2-ий поверх, Кіпр, 2112, необхідно повідомити в порядку, передбаченому ст. 367 ГПК України.

Відповідно до п. 4 ч.1 ст. 228 ГПК України суд може за заявою учасника справи, а також з власної ініціативи зупинити провадження у справі у випадку звернення із судовим дорученням про надання правової допомоги або вручення виклику до суду чи інших документів до іноземного суду або іншого компетентного органу іноземної держави.

Оскільки суд повинен належним чином повідомити усіх учасників судового процесу, зокрема, й К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, про час та місце розгляду справи, суд дійшов висновку про необхідність зупинення провадження у справі в порядку статті 228 ГПК України.

Керуючись статтями 7, 12, 50, 80-81, 162, 164, 165-167, 176, 228, 234-235, 247, 367 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №912/2593/18.

2. Справу №912/2593/18 розглядати за правилами загального позовного провадження.

3. Підготовче засідання призначити на 14.02.2019 об 11:00.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Кіровоградської області за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, в залі суд. засідань № 206, тел. 0(522)22-09-70.

4. Залучити до участі у справі в якості третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору:

- на стороні позивача - ОСОБА_5 (РНОКПП - НОМЕР_2, АДРЕСА_3);

- на стороні відповідачів - приватного нотаріуса Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларису Михайлівну (55601, АДРЕСА_1, 2-5), оскільки рішення у справі може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін.

5. Відповідно до ст. 168 Господарського процесуального кодексу України, у поясненнях третьої особи щодо позову або відзиву третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. До пояснень третьої особи застосовуються правила, встановлені частинами третьою-сьомою статті 165 цього Кодексу.

Встановити третім особам строк для надання пояснень щодо позову - протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Докази надіслання (надання) пояснень іншим учасникам справи надати суду до дати підготовчого засідання суду.

6. Відповідачі мають право у строк протягом 15 днів з дня вручення їм ухвали про відкриття провадження у справі подати відзив на позовну заяву, що має відповідати вимогам ст. 165 Господарського процесуального кодексу України.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Докази надіслання (надання) відзиву на позовну заяву іншим учасникам справи надати суду до дати підготовчого засідання суду.

Якщо відзив не містить вказівки на незгоду відповідача з будь-якою із обставин, на яких ґрунтуються позовні вимоги, відповідач позбавляється права заперечувати проти такої обставини під час розгляду справи по суті, крім випадків, якщо незгода з такою обставиною вбачається з наданих разом із відзивом доказів, що обґрунтовують його заперечення по суті позовних вимог, або відповідач доведе, що не заперечив проти будь-якої із обставин, на яких ґрунтуються позовні вимоги, з підстав, що не залежали від нього.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

7. Позивач має право у строк протягом 10 днів з дня отримання відзиву на позовну заяву надати відповідь на відзив, що має відповідати вимогам частин 3-6 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України.

Докази надіслання (надання) відповіді на відзив іншим учасникам справи надати суду до дати підготовчого засідання суду.

Позивачу в підготовче засідання суду надати оригінали письмових доказів, доданих до позовної заяви, та їх копії засвідчені в порядку, встановленому чинним законодавством.

8. Відповідачі мають право у строк протягом 10 днів з дня отримання відповіді на відзив подати заперечення, що мають відповідати вимогам частин 3-6 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України та докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем.

Докази надіслання (надання) заперечення іншим учасникам справи надати суду до дати підготовчого засідання суду.

9. Клопотання позивача про витребування доказів задовольнити.

Зобов'язати відповідача 2. надати господарському суду оригінали для огляду у судовому засіданні та належним чином засвідчені копії (для долучення до матеріалів справи):

- договору купівлі-продажу (відступлення) частки у статутному (складеному) фонді (капіталі) ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМТСВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ", укладеного 20.09.2018 між ОСОБА_1 та К.М. ЛОТУРЕ АІГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, посвідченого приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною: зареєстровано в реєстрі за №568;

- заяви ОСОБА_1 про вихід зі складу засновників ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" та передачу належної йому частки в розмірі 36 000,00 грн, що складає 60 відсотків статутного (складеного) фонду (капіталу) Підприємства на користь К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, підпис якого 20.09.2018 посвідчений приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною; зареєстровано в реєстрі за №567:

- Акта прийому-передачі частки у статутному (складеному) капіталі ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" від 20.09.2018;

- рішення, яке оформлене протоколом зборів засновників (учасників) ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" від 20.09.2018;

- Статуту ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" в редакції, затвердженій протоколом зборів засновників (учасників) ПСП АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" від 20.09.2018.

Зобов'язати Долинську районну державну адміністрацію надати господарському суду для огляду у судовому засіданні оригінал реєстраційної справи ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" (код ЄДР 23683680).

Зобов'язати приватного нотаріуса Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларису Михайлівну надати господарському суду до засідання суду належним чином засвідчені копії (для долучення до матеріалів справи):

- договору купівлі-продажу (відступлення) частки у статутному (складеному) фонді (капіталі) ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ", укладеного 20.09.2018 між ОСОБА_1 та К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, посвідченого приватним нотаріусом Новобузького районною нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною; зареєстровано в реєстрі за №568;

- заяви ОСОБА_1 про вихід зі складу засновників ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" та передачу належної йому частки в розмірі 36 000,00 грн, що складає 60 відсотків статутного (складеного) фонду (капіталу) підприємства на користь К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД, підпис якого 20.09.2018 посвідчений приватним нотаріусом Новобузького районного нотаріальною округу Миколаївської області Паліюк Ларисою Михайлівною: зареєстровано в реєстрі за №567.

У разі неможливості надати на вимогу господарського суду зазначені докази (документи) - відповідні письмові пояснення з зазначенням об'єктивних причин неможливості виконання вимог суду.

10. Зобов'язати позивача надати до суду належним чином засвідчений переклад позовної заяви та ухвали суду про відкриття провадження у справі на англійську мову у строк до 30.10.2018.

11. Провадження у справі № 912/2593/18 зупинити до отримання відповіді від компетентного органу іноземної держави.

12. У випадку, якщо повідомлення про місце та час розгляду справи не буде вручено відповідачу 2. своєчасно, суд врахує це і проведе наступне підготовче засідання 14.03.2019 об 11 год. 00 хв., а за відсутності підстав для відкладення підготовчого засідання суд здійснить розгляд справи по суті в день судового засідання - 11.04.2019 об 11 год. 00 хв.

Явка учасників справи в засідання суду необов`язкова.

До відома учасників справи, документи необхідно надіслати суду з супровідним листом.

Представникам учасників справи, у разі прибуття у судове засідання, необхідно мати документ, що посвідчує особу, а також документи, що підтверджують їхні повноваження, копії яких надаються господарському суду для долучення до матеріалів справи.

Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Примірники ухвали надіслати: позивачу - ОСОБА_1 (АДРЕСА_2) відповідачам - ПСП АГРОФІРМА "ЗОРЯНИ" (28522, Кіровоградська область, Долинський район, село Новогригорівка Перша, пров. Степовий, 1), К.М. ЛОТУРЕ АГРО ХОЛДИНГ ЛІМІТЕД (м. Нікосія, Леофорос Лемесу, 11 будівля Галатаріотіс 2-ий поверх, Кіпр, 2112, від імені якого в Україні діє уповноважений Слободян Руслан Георгійович на підставі Генеральної довіреності від 20.12.2017), третім особам - Приватному нотаріусу Новобузького районного нотаріального округу Миколаївської області Паліюк Ларисі Михайлівні (55601, АДРЕСА_1, 2-5), ОСОБА_5 (АДРЕСА_3), Долинській районній державній адміністрації Кіровоградської області.

Суддя Н.М. Коваленко

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості надавати інформацію про веб-адресу судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, одночасно з врученням (надсиланням/видачі) копії повного або скороченого такого рішення до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Повідомити учасників справи про можливість ознайомитись з електронною копією судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень за його веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Дата ухвалення рішення16.10.2018
Оприлюднено16.10.2018
Номер документу77112017
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання недійсними правочинів (договорів) та визнання недійсним рішення

Судовий реєстр по справі —912/2593/18

Ухвала від 20.02.2024

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 05.02.2024

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 19.01.2024

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 29.03.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 14.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 20.11.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 16.10.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 03.10.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні