Ухвала
від 09.10.2018 по справі 375/1010/18
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 375/1010/18

Провадження № 1-кс/375/741/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09.10.2018 року слідчий суддя Рокитнянського районного суду ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого Рокитнянського відділення Миронівського відділу поліції ГУ НП в Київській області ОСОБА_3 в досудовому розслідуванні кримінального провадження № 12017110030001662 від 29.03.2017 за ч. 3 ст. 190 КК України,

про тимчасовий доступ до речей і документів, -

в с т а н о в и в :

08.10.2018 до суду надійшло клопотання старшого слідчого ОСОБА_3 в досудовому розслідуванні кримінального провадження № 12017110030001662 від 29.03.2017 за ч. 3 ст. 190 КК України, про надання тимчасового доступу до речей і документів слідчому СВ Рокитнянського ВП Миронівського ВП ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , заступнику начальника відділу СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_4 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_5 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_6 , старшому слідчому в СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_7 чи/та старшому оперуповноваженому УКР ГУНП в Київській області ОСОБА_8 на тимчасовий доступ до речей і документів із можливістю вилучення копій документів, які містять охоронювану законом банківську таємницю та перебувають у володінні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 .

В обгрунтування свого клопотання посилається на те, з 25.01.2017 до травня 2017 року, більш точна дата досудовим слідством не встановлена, ОСОБА_9 діючи за попередньою змовою групою осіб з ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , який виконував роль як «кур`єра» та іншими невстановленими на даний час досудовим розслідуванням особами, маючи злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном, шляхом обману, діючи з корисливих мотивів, умисно з метою наживи та незаконного збагачення шляхом заволодіння грошовими коштами осіб, які здійснюють вантажні перевезення, створили підприємство, що не мало на меті ведення господарської діяльності, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), з метою заволодіння шахрайським шляхом грошовими коштами підприємств-перевізників.

З метою реалізації спільного злочинного умислу, в невстановлений досудовим розслідуванням час, вказаними особами на сайті « ІНФОРМАЦІЯ_3 » встановлене підприємство реального сектору економіки, яке мало позитивні відгуки відвідувачів сайту - ПП « ОСОБА_12 » (код НОМЕР_3 ).

Після чого з метою заволодіння чужим майном шляхом обману, з метою створення уяви здійснення свої діяльності від імені ПП « ОСОБА_12 » ОСОБА_9 діючи за попередньою змовою групою осіб з ОСОБА_10 , ОСОБА_11 на сайті « ІНФОРМАЦІЯ_3 » зареєстровано ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », де в реєстраційних даних даного підприємства були вказані недостовірні дані працівників даного підприємства, а також абонентські телефони для зв`язку. Далі на вищевказаному сервері з метою створення враження про свою належність до ПП « ОСОБА_12 », виставляли заявки на здійснення міжнародного вантажного перевезення, де були зазначені привабливі умови оплати для перевізників, з метою укладення договорів й отримання грошей за послуги, які фактично надавалися іншими перевізниками.

У подальшому, з метою заволодіння шахрайським шляхом грошовими коштами осіб, ОСОБА_9 за попередньою змовою з ОСОБА_10 , ОСОБА_11 та іншими невстановленими на даний час досудовим розслідуванням осіб, перебуваючи в м.Біла Церква Київської області, діючи від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), вводячи в оману осіб, які займаються перевезеннями, шляхом надання недостовірних відомостей, та створення уяви, що вони діють від імені ПП « ОСОБА_12 », укладали договори від імені директора ОСОБА_13 з підприємствами-перевізниками щодо надання експедиторських послуг для здійснення перевезення вантажу з країн Європи до України, а саме:

27.01.2017договір №27/01/17 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код НОМЕР_4 ) про перевезення вантажу з м.Хассельрот Федеративної Республіки Німеччини до м. Рівне. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 36505 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » протягом 10 робочих днів.

31.01.2017договір №31/01/2017 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з СГК « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код НОМЕР_5 ) про перевезення вантажу з м. Глівіце Республіки Польща до м. Києва. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 25000 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на рахунок СГК « ІНФОРМАЦІЯ_5 » протягом 10 робочих днів.

31.01.2017договір №180-17 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код НОМЕР_6 ) про перевезення вантажу з м. Швабіц Федеративної Республіки Німеччина до м. Києва. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 24500 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код НОМЕР_6 ) протягом 14 робочих днів.

03.02.2017договір №180-15 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код НОМЕР_7 ) про перевезення вантажу з м.Шемере Республіки Франція до м. Миколаїв. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 74078,54 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код НОМЕР_7 ) протягом 12-13 робочих днів.

09.02.2017договір №9/1 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ПП « ОСОБА_14 » (код НОМЕР_8 ) про перевезення вантажу з м.Глівіце Республіки Польща до м. Києва. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 25000 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на рахунок ПП « ОСОБА_14 » (код НОМЕР_8 ) протягом 10 робочих днів.

23.03.2017договір №180-15 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код НОМЕР_9 ) про перевезення вантажу з м. Болонья Республіки Італія до м. Біла

Церква Київської області. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 69515 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код НОМЕР_9 ) протягом 10 робочих днів.

З метою приховування своїх злочинних намірів та запобігання викриття, укладання договорів відбувалося в телефонному режимі, а також шляхом пересиланнями офіційних документів засобами електронного зв`язком (через мережу Інтернет) та через відділення « ІНФОРМАЦІЯ_9 » використовуючи при цьому «кур`єра» в особі ОСОБА_11 , що представлявся недостовірними анкетними даними для відправлення та отримання документів з метою не розкриття спільної злочинної діяльності.

У подальшому, згідно укладених договорів про надання транспортно- експедиторських послуг у міжнародному сполученні та по території України перевізники здійснили перевезення вантажу з країн Європи до України для ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

Після чого, замовники перевезення вантажу за умовами укладеного договору про надання транспортно-експедиторських послуг здійснили оплату за виконане перевезення на розрахунковий рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » № НОМЕР_10 в AT « ІНФОРМАЦІЯ_10 » в м. Києві.

У подальшому, отримавши оригінали документів щодо відвантаження товару ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , за попередньою змовою групою осіб, реалізуючи спільний злочинний умисел спрямований на незаконне збагачення та заволодіння грошовими коштами, що належать перевізникам, діючи від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та представляючись заздалегідь недостовірними даними, уникали спілкування з перевізниками, заволодівши грошовими коштами підприємств- перевізників, завдавши їм матеріальну шкоду.

Своїми умисними діями ОСОБА_9 за попередньою змовою групою осіб з ОСОБА_10 , ОСОБА_11 та іншими невстановленими на даний час досудовим розслідуванням особами спричинила перевізникам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код НОМЕР_4 ), СГК « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код НОМЕР_5 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код НОМЕР_7 ), ПП « ОСОБА_14 » (код НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код НОМЕР_9 ) матеріальної шкоди на загальну суму 264598,54 гривень, що відповідно до примітки до ст. 185 КК України є великим розміром.

Крім того, продовжуючи свою злочинну діяльність, в період часу з жовтня 2017 року до грудня 2017 року, більш точна дата у ході досудового розслідування не встановлена, ОСОБА_9 діючи за попередньою змовою групою осіб з ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , який виконував роль як «кур`єра» та іншими невстановленими на даний час досудовим розслідуванням особами, маючи злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном, повторно, шляхом обману, діючи з корисливих мотивів, умисно з метою наживи та незаконного збагачення шляхом заволодіння грошовими коштами осіб, які здійснюють вантажні перевезення, з метою створення уяви здійснення своєї законної діяльності невстановленим способом на інтернет-сайті « ІНФОРМАЦІЯ_3 », що спеціалізується на вантажних перевезеннях по світу, ввели в реєстраційних (контактних) даних ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код НОМЕР_11 ), яке мало позитивні відгуки відвідувачів на вищевказаному сайті, недостовірні дані працівників даного підприємства, а також свої абонентські телефони для зв`язку.

Далі на вищевказаному сервері з метою створення враження про свою належність до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 », виставляли заявки на здійснення міжнародного вантажного перевезення, де були зазначені привабливі умови оплати для перевізників, з метою

укладення договорів й отримання грошей за послуги, які фактично надавалися іншими перевізниками.

У подальшому, з метою заволодіння шахрайським шляхом грошовими коштами осіб, ОСОБА_9 за попередньою змовою з ОСОБА_10 , ОСОБА_11 та іншими невстановленими на даний час досудовим розслідуванням осіб, перебуваючи в м. Біла Церква Київської області, діючи від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код НОМЕР_11 ), вводячи в оману осіб, які займаються перевезеннями, шляхом надання недостовірних відомостей, та створення уяви, що вони діють від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код НОМЕР_11 ), укладали договори від імені директора ОСОБА_15 з підприємствами-перевізниками щодо надання експедиторських послуг для здійснення перевезення вантажу з країн Європи до України, а саме:

17.10.2017договір №17/10/2017 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код НОМЕР_12 ) про перевезення вантажу з м. Грефрат Федеративної Республіки Німеччини до с.Мартусівка Бориспільського району Київської області. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 43904,06 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » на рахунок ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » протягом ЗО днів.

17.10.2017договір №17/10/1/2017 про надання транспортно-експедиторських

послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ФОП « ОСОБА_16 » (код НОМЕР_13 ) про перевезення вантажу з м. Ехінгем Федеративної Республіки Німеччини до м.Харків. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 63796 гривень та повинна бути оплачена ТОВ

« ІНФОРМАЦІЯ_11 » на рахунок ФОП « ОСОБА_16 » протягом 12 днів.

23.10.2017договір №173/1 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ПП ПВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_14 ) про перевезення вантажу з м. Ехінгем Федеративної Республіки Німеччини до м. Харків. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 68776,44 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » на рахунок ПП ПВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_14 ) протягом ЗО банківських днів.

01.11.2017договір №2017-58 про надання транспортно-експедиторських послуг у міжнародному автомобільному сполучені та по території України з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код НОМЕР_15 ) про перевезення вантажу з м. Фралай Федеративної Республіки Німеччини до м.Вінниця. Згідно умов вищевказаного договору вартість наданих послуг становила 63467,87 гривень та повинна бути оплачена ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » протягом 10 днів.

З метою приховування своїх злочинних намірів та запобігання викриття, укладання договорів відбувалося в телефонному режимі, а також шляхом пересиланнями офіційних документів засобами електронного зв`язком (через мережу Інтернет) та через відділення « ІНФОРМАЦІЯ_9 » використовуючи при цьому «кур`єра» в особі ОСОБА_11 , що представлявся недостовірними анкетними даними для відправлення та отримання документів з метою не розкриття спільної злочинної діяльності.

У подальшому, згідно укладених договорів про надання транспортно- експедиторських послуг у міжнародному сполученні та по території України перевізники здійснили перевезення вантажу з країн Європи до України для ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 ».

Після чого, замовники перевезення вантажу за умовами укладеного договору про надання транспортно-експедиторських послуг здійснили оплату за виконане перевезення на розрахунковий рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » № НОМЕР_16 в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в м. Києві.

У подальшому, отримавши оригінали документів щодо відвантаження товару ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , за попередньою змовою групою осіб, реалізуючи спільний злочинний умисел спрямований на незаконне збагачення та заволодіння грошовими коштами, що належать перевізникам, діючи від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » та представляючись заздалегідь недостовірними даними, уникали спілкування з перевізниками, заволодівши грошовими коштами підприємств- перевізників та завдавши матеріальну шкоду останнім.

Своїми умисними діями ОСОБА_9 за попередньою змовою групою осіб з ОСОБА_10 , ОСОБА_11 та іншими невстановленими на даний час досудовим розслідуванням особами спричинила перевізникам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 », повідомляли перевізникам: ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код НОМЕР_12 ), ФОП « ОСОБА_16 » (код НОМЕР_13 ), ПП ПВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код НОМЕР_15 ) матеріальної шкоди на загальну суму 239944 гривень 37 копійок, що відповідно до примітки до ст. 185 КК України є великим розміром.

Під час досудового розслідування 27.06.2018 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_2 , де мешкають підозрювана ОСОБА_9 та її чоловік ОСОБА_17 . Під час обшуку було виявлено та вилучено банківські картки:

1.Банківська карта « ІНФОРМАЦІЯ_1 » № НОМЕР_17 , термін дії до 12/2020 на ім`я ОСОБА_18 ;

2.Банківська карта « ІНФОРМАЦІЯ_15 » № НОМЕР_18 з валютним рахунком в доларах США;

3.Банківська карта « ІНФОРМАЦІЯ_15 » № НОМЕР_19 з валютним рахунком у ЄВРО;

4.Банківські картки « ІНФОРМАЦІЯ_15 » № НОМЕР_20 та № НОМЕР_21 закріплені за ОСОБА_17 ;

Згідно відомостей з інформаційного фонду Державного реєстру фізичних осіб- платників податків №12442/5/99-99-08-02-02-18 від 16.07.2018 інформація про доходи, отримані від податкових агентів з 2016 до 2018 року стосовно ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_16 та ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_17 відсутня.

З метою встановлення осіб, що причетні до незаконної діяльності ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), перевірки на причетність до вчинення злочину ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , податковий номер НОМЕР_22 , підтвердження фактів надходження грошових коштів здобутих злочинним шляхом на його рахунок, встановлення подальшого напрямку руху грошових коштів, виникла необхідність у отриманні тимчасового доступу та вилученні документів в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , по відкриттю та обслуговуванню банківської картки № НОМЕР_17 .

Приймаючи до уваги, що зазначені відомості містять охоронювану законом таємницю, іншими способами довести зазначені обставини неможливо.

У зв`язку з викладеним, з метою встановлення осіб причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення, встановлення подальшого напрямку руху грошових коштів по номеру банківської картки № НОМЕР_17 , є необхідність у тимчасовому доступі та отриманні копій документів, які містять охоронювану законом таємницю і їх вилученні у ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 .

Відомості, які містяться у зазначених документах нададуть можливість встановити осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, подальший напрямок руху грошових коштів, надходження коштів здобутих злочинним шляхом та використати їх як доказ незаконної діяльності ОСОБА_17 , підозрюваної ОСОБА_9 та осіб, які представляються від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), а іншими способами довести зазначені обставини неможливо.

Будучи належним чином повідомленим, слідчий в судове засідання не зявився.

Представник особи, у володінні якої знаходиться інформація, доступ до якої просить надати слідчий, в судове засідання у відповідності до положень ч. 2 ст. 163 КПК України не викликався.

Відповідно до ст. 107 КПК України фіксування кримінального провадження за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчого не здійснювалося.

Вважаю, що клопотання обгрунтоване та підлягає задоволенню, виходячи із наступного.

Виходячи зі змісту вимог ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження. Одним з таких заходів забезпечення є тимчасовий доступ до речей і документів.

Згідно зі ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Відповідно до положень ст.160 КПК України слідчий під час досудового розслідування має право звернутися до слідчого судді із погодженим з прокурором клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, за винятком зазначених у статті 161 цього Кодексу.

Відповідно положень ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи:

1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи;

2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні;

3) не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

З огляду на положення статті 162вказаного Кодексу інформація, доступ до якої просить надати слідчий, не відноситься до охоронюваної законом таємниці. Разом з тим, остання в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні та сприятиме розкриттю злочину.

Клопотання таким чином підлягає задоволенню.

Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді.

Керуючись ст. ст. 160, 163, 164, 309, КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в:

Клопотання задовольнити.

Розкрити банківську таємницю та надати слідчому СВ Рокитнянського ВП Миронівського ВП ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , заступнику начальника відділу СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_4 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_5 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_6 , старшому слідчому в СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_7 чи/та старшому оперуповноваженому УКР ГУНП в Київській області ОСОБА_8 в досудовому розслідуванні кримінального провадження № 12017110030001662 від 29.03.2017 за ч. 3 ст. 190 КК України, тимчасовий доступ до речей і документів із можливістю вилучення копій документів клієнта ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » за період з 01.01.2018 року по 23.08.2018 року по номеру банківської картки № НОМЕР_17 , яким належать банківські рахунки , які містять охоронювану законом банківську таємницю та перебувають у володінні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , МФО НОМЕР_23 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

- платіжних документів, складених щодо надходження та списання коштів (рух коштів) по номеру банківської картки № НОМЕР_17 , які належать клієнту банка - ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_16 на паперових та електронних носіях із зазначенням часу та реферансу трансакції, дати, суми, призначення платежів, назви і коду ЄДРПОУ контрагентів, номеру рахунків на який відправлено та з якого надійшли кошти, за весь період співпраці банка та клієнта;

-копій касових чеків, які були складені під час видачі готівкових коштів;

-копій паспортів, що відкрили даний рахунок;

-заяв на замовлення готівкових коштів;

-довіреностей на отримання готівкових коштів;

-договорів щодо автоматизованого обслуговування поточного рахунку з обов`язковим зазначенням IP-адреси з якої були зроблені сеанси зв`язку, дати, часу та номеру телефону з якого було зроблено дзвінок;

-документів щодо проведення фінансового моніторингу працівниками ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » банківських операцій по номеру банківської картки № НОМЕР_17 ;

-видаткових касових ордерів про використання готівки,

для дослідження обставин у зазначеному кримінальному провадженні.

Ухвала слідчого судді про доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, підлягає обов`язковому виконанню.

Роз`яснити службовим особам ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), що особа, зазначена в ухвалі слідчого судді, суду про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, зобов`язана згідно ч. 1 ст. 165 КПК України надати тимчасовий доступ до визначених в ухвалі речей або документів особі, вказаній у відповідній ухвалі слідчого судді, суду або ж особі, уповноваженій на здійснення тимчасового доступу на підставі доручення слідчого.

Строк дії даної ухвали до 08.11.2018.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала набрала законної сили "____"


"____.

Дата ухвалення рішення09.10.2018
Оприлюднено01.03.2023

Судовий реєстр по справі —375/1010/18

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 03.12.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 03.12.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 09.10.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 09.10.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 09.10.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 08.10.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 08.10.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 08.10.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Голік Н. О.

Ухвала від 27.09.2018

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Литвин О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні