Ухвала
від 18.09.2018 по справі 183/5564/17
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/5564/17

№ 2/183/835/18

У Х В А Л А

18 вересня 2018 року Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді - Сороки О.В.,

секретаря - Пономаренко О.О.,

розглянувши у підготовчому засіданні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області цивільну справу за позовом Фермерського господарства Дар до ОСОБА_1, Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_1 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним,-

за участю учасників справи:

представника позивача Сипало М.А.,

представника відповідача ОСОБА_3,

в с т а н о в и в и в:

В провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом Фермерського господарства Дар до ОСОБА_1, Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_1 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Ухвалою Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 20 листопада 2017 року по справі відкрито провадження.

Протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями, від 01 червня 2018 року, справу передано на розгляд судді Сорокі О.В.

В підготовчому засіданні представники сторін вказали, що не заперечують проти закінчення підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті. Представник позивача зазначив, що уточнення до позовної заяви відсутні, коло осіб встановлено вірно. Сторони та їх представники повідомили про всі обставини справи, які їм відомі та надали всі докази до позовної заяви. Клопотання про проведення експертизи та про залучення перекладача, спеціаліста не має. Відсутні підстави для направлення судових доручень, колегіального розгляду справи, врегулювання спору за участю судді та наявні підстави для призначення справи до розгляду по суті. ТзОВ Агро Феликс надали до суду зустрічну позовну заяву до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_1 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним. Ухвалою Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 12 квітня 2018 року, прийнято до спільного розгляду зустрічну позовну заяву з первісним позовом. Також, судом було встановлено загальний порядок дослідження доказів.

Суд, вислухавши думку учасників справи, дослідивши матеріали справи прийшов до наступного висновку.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У відповідності до ст. 280 ЦПК України, суд з погодження позивача, вирішив заочно розглядати справу на підставі доказів, що є у справі.

З наданих сторонами доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, винесення рішення за результатами підготовчого провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 84, 92, 200, 260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Закінчити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Фермерського господарства Дар до ОСОБА_1, Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_1 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Цивільну справу за позовом Фермерського господарства Дар до ОСОБА_1, Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агро Феликс до Фермерського господарства Дар , ОСОБА_1 про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 19 листопада 2018 року о 14.00 годині під головуванням судді Сороки О.В., в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Сорока

СудНовомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення18.09.2018
Оприлюднено02.11.2018
Номер документу77530895
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —183/5564/17

Постанова від 05.07.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Варенко О. П.

Постанова від 03.04.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Каратаєва Л. О.

Ухвала від 06.02.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Варенко О. П.

Ухвала від 17.01.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Варенко О. П.

Рішення від 19.11.2018

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 18.09.2018

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 22.10.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Каратаєва Л. О.

Ухвала від 02.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Лаченкова О. В.

Ухвала від 27.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Лаченкова О. В.

Ухвала від 24.04.2018

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні