Ухвала
від 08.10.2018 по справі 344/5922/17
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/5922/17

Провадження № 2-а/344/789/18

У Х В А Л А

08 жовтня 2018 року м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Польська М.В., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Приватного підприємства Клива до Івано-Франківської міської ради, Управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради, третя особа фізична особа-підприємець ОСОБА_1 про визнання нечинним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області (суддя Пастернак І.А.) перебувала адміністративна справа за позовом Приватного підприємства Клива до Івано-Франківської міської ради, Управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради, третя особа фізична особа-підприємець ОСОБА_1 про визнання нечинним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії.

Постановою Верховного Суду України від 05.09.2018 року постанову Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 01 грудня 2017 року та постанову Львівського апеляційного адміністративного суду від 22 лютого 2018 року у справі 344/5922/17 скасовано, а справу направлено на новий судовий розгляд до суду першої інстанції.

Системою автоматичного розподілу дану адміністративну справу розподілено судді Польській М.В..

Зважаючи на вищевикладене, Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області вважає за необхідне прийняти адміністративну справу за позовом Приватного підприємства Клива до Івано-Франківської міської ради, Управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради, третя особа фізично особа-підприємець ОСОБА_1 про визнання нечинним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії, до свого провадження та призначити судове засідання.

Керуючись ст. ст. 49, 159, 162, 257, 259, 260, 268-272, 286 КАС України суддя, -

У Х В А Л И В :

Прийняти до свого провадження адміністративну справу за позовом Приватного підприємства Клива до Івано-Франківської міської ради, Управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради, третя особа фізична особа-підприємець ОСОБА_1 про визнання нечинним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії, та призначити до судового розгляду на 15 листопада 2018 року на 10 год. 10 хв. в приміщенні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11, зал 14, про що повідомити учасників справи.

Копії позовної заяви та доданих до неї документів направляються відповідачу й іншим учасникам справи на офіційну електронну адресу, а за її відсутності - електронною поштою, якщо така відома суду, або надаються для ознайомлення в судовому засіданні.

У справах, визначених статтями 273-277, 280-283, 285-289 цього Кодексу, щодо подання позовної заяви та про дату, час і місце розгляду справи суд негайно повідомляє відповідача та інших учасників справи шляхом направлення тексту повістки на офіційну електронну адресу, а за її відсутності - кур'єром або за відомими суду номером телефону, факсу, електронною поштою чи іншим технічним засобом зв'язку.

Учасник справи вважається повідомленим належним чином про дату, час та місце розгляду справи, визначеної частиною першою цієї статті, з моменту направлення такого повідомлення працівником суду, про що останній робить відмітку у матеріалах справи, та (або) з моменту оприлюднення судом на веб-порталі судової влади України відповідної ухвали про відкриття провадження у справі, дату, час та місце судового розгляду.

Відповідач має право подати відзив на позов до початку розгляду справи по суті (окрема категорія термінових адміністративних справ), який повинен відповідати вимогам ст. 162 КАС України. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду на електронну адресу inbox@ifm.if.court.gov.ua. У разі наявності та надання доказів до відзиву, направити до суду поштовим зв'язком з зазначенням цього у відзиві. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз'яснити учасникам справи, що у відповідності до ч. 3 ст. 268 КАС України, неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положень цієї статті, не перешкоджає розгляду справи у судах першої та апеляційної інстанцій.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua.

Ухвалу про відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги в порядку та строки передбачені ст.ст. 294, 295, п. 15.5 Розділу VII Перехідні положення КАС України.

Суддя М.В.Польська.

СудІвано-Франківський міський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення08.10.2018
Оприлюднено06.11.2018
Номер документу77601886
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —344/5922/17

Ухвала від 15.11.2018

Адміністративне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Ухвала від 08.10.2018

Адміністративне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Постанова від 05.09.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Анцупова Т.О.

Ухвала від 15.08.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Анцупова Т.О.

Ухвала від 04.05.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Анцупова Т.О.

Ухвала від 26.03.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Анцупова Т.О.

Постанова від 22.02.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Старунський Дмитро Миколайович

Ухвала від 30.01.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Старунський Дмитро Миколайович

Ухвала від 27.12.2017

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Старунський Дмитро Миколайович

Ухвала від 19.12.2017

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Старунський Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні