Ухвала
від 27.01.2010 по справі 6-48/09
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                

             Копія         Справа № 6-48/09 р.

           

    У Х В А Л А

    ПРО ВІДМОВУ У ВІДКРИТТІ ПРОВАДЖЕННЯ

27 січня 2010 року Суддя Кам”янка-Бузького районного суду Львівської області Горошко Л.Б. розглянувши матеріали подання державного виконавця відділу державної виконавчої служби Кам”янка-Бузького районного управління юстиції Львівської області про встановлення тимчасового обмеження боржнику ОСОБА_1 у праві виїзду за межі України з вилученням паспортного документа чи без такого до виконання ним своїх зобов”язань,      

                           

                       в с т а н о в и в :

державний виконавець відділу державної виконавчої служби Кам”янка-Бузького районного управління юстиції Львівської області ОСОБА_2 звернулася до суду з поданням про встановлення тимчасового обмеження боржнику ОСОБА_1 у праві виїзду за межі України з вилученням паспортного документа чи без такого до виконання ним своїх зобов”язань.

Відповідно до ст. 15 ЦПК України суди розглядають в порядку цивільного судочинства справи про захист порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів, що виникають із цивільних, житлових, земельних, сімейних, трудових відносин, а також з інших правовідносин, крім випадків, коли розгляд таких справ проводиться за правилами іншого судочинства.

Пунктом 4 ч. 1 ст. 17 КАС України встановлено, що на спори за зверненням суб”єкта владних повноважень у випадках, встановлених законом, поширюється компетенція адміністративних судів.

Судом встановлено, що ВДВС Кам”янка-Бузького районного управління юстиції Львівської області, як орган державної влади, звернувся до суду з метою реалізації повноважень, наданих йому ст. 5 Закону України „Про виконавче провадження”, якою до функцій органів державної виконавчої служби віднесено здійснення контролю за додержанням своєчасного і повного виконання рішення суду.

Таким чином, у справі виник спір за зверненням суб”єкта владних повноважень із приводу реалізації наданих йому законом функцій, а тому розгляд такого слід проводити за правилами адміністративного судочинства.  

Відповідно до п. 1 ч. 2  ст. 122  ЦПК України суддя відмовляє у відкритті провадження у справі, якщо заява не підлягає розгляду в судах у порядку цивільного судочинства.

Тому,  керуючись  п. 1 ч. 2  ст. 122  ЦПК України,                                                                                      

   у х в а л и в :                                    

у відкритті провадження в справі за поданням державного виконавця відділу державної виконавчої служби Кам”янка-Бузького районного управління юстиції Львівської області про встановлення тимчасового обмеження боржнику ОСОБА_1 у праві виїзду за межі України з вилученням паспортного документа чи без такого до виконання ним своїх зобов”язань                        в і д м о в и т и, оскільки таке не підлягає розгляду в судах в порядку цивільного судочинства.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Львівської області через Кам”янка-Бузький районний суд Львівської області шляхом подачі в 5-денний строк з дня винесення ухвали заяви про апеляційне оскарження і поданням після цього протягом 10 днів апеляційної скарги, з подачею її копії до апеляційної інстанції або в порядку ч. 4 ст. 295 ЦПК України.  

Суддя :(підпис)

З оригіналом згідно.

Суддя Кам”янка-Бузького районного суду

    Львівської області:                         ОСОБА_3

 

СудКам'янка-Бузький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення27.01.2010
Оприлюднено09.02.2010
Номер документу7791992
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-48/09

Ухвала від 30.06.2020

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Васильченко О. В.

Ухвала від 01.09.2009

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Жук М. І.

Ухвала від 03.08.2009

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Рибальченко І. Г.

Ухвала від 16.07.2009

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 18.02.2009

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Шелепа А.А.

Ухвала від 18.02.2009

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Шелепа А.А.

Ухвала від 09.07.2009

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Потеряйко С.А.

Ухвала від 29.01.2010

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В'ячеслав Миколайович

Ухвала від 27.01.2010

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Горошко Лідія Богданівна

Ухвала від 01.12.2009

Адміністративне

Микитівський районний суд м.Горлівки

Наумик Олена Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні