Ухвала
від 16.11.2018 по справі 146/235/18
ТОМАШПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 146/235/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"16" листопада 2018 р. Томашпільський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого-судді Пилипчука О.В.

з участю секретаря судового засідання Бойко Т.Є.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Томашпіль цивільну справу ім'я (найменування) сторін та інших учасників справи:

позивач: ОСОБА_1

відповідач: ОСОБА_2

треті особи: орган опіки та піклування Кислицької сільської ради Томашпільського району Вінницької області,

Крищинецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Тульчинського району Вінницької області,

ОСОБА_3 сільська рада Томашпільського району Вінницької області,

Нечуївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Ямпільського району Вінницької області

вимоги позивача: про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини

представник позивача: ОСОБА_4

представник відповідача: ОСОБА_5

представник органу опіки та піклування Кислицької сільської ради Томашпільського району Вінницької області: ОСОБА_6

представник Нечуївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Ямпільського району Вінницької області ОСОБА_7

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Томашпільського районного суду на розгляді перебуває дана цивільна справа.

Ухвалою Томашпільського районного суду від 25 вересня 2018 року розгляд справи відкладено на 16 листопада 2018 року на 09-00 годину, залучено до участі в справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, треті особи: орган опіки та піклування Кислицької сільської ради Томашпільського району Вінницької області, Крищинецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Тульчинського району Вінницької області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача ОСОБА_3 сільську раду Томашпільського району Вінницької області та Нечуївську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат Ямпільського району Вінницької області, зобов'язано на протязі місяця з дня отримання копії даної ухвали ОСОБА_3 сільську раду Томашпільського району Вінницької області та Нечуївську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат Ямпільського району Вінницької області надати до Томашпільського районного суду Вінницької області висновок про доцільність (недоцільність) позбавлення ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 батьківських прав відносно неповнолітньої дитини ОСОБА_8, ІНФОРМАЦІЯ_2.

29 жовтня 2018 року директором Нечуївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Ямпільського району Вінницької області надано суду повідомлення про неможливість надання висновку в зв'язку з коротким терміном перебування у їхньому закладі ОСОБА_8, однак зазначив, що і мама, і бабуся цікавляться дитиною.

16 листопада 2018 року в судове засідання з'явилися відповідач ОСОБА_2 та її представник ОСОБА_5, представник Нечуївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Ямпільського району Вінницької області ОСОБА_7

Позивач ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_4 не з'явилися, представник позивача надав суду заяву про перенесення розхгляду справи в зв'язку з перебуванням в Апеляційному суді.

Представник третьої особи- органу опіки та піклування Кислицької сільської ради не з'явився, представник сільської ради ОСОБА_6 подала до суду заяву, в якій просить справу слухати без її участі.

Представник третьої особи-Крищинецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату в судове засідання не з'явився по невідомій суду причині, хоча належним чином були повідомлені про слухання справи.

Представник третьої особи- органу опіки та піклування ОСОБА_3 сільської ради не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, висновок на виконання ухвали суду до суду не подав.

Представник Нечуївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Ямпільського району Вінницької області ОСОБА_7 пояснила, що висновок на виконгання ухвали суду надасть на слідуюче судове засідання.

Відповідно до ч.2 ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку.

У зв'язку із заявленими клопотанням сторони позивача про перенесення слухання справи, неявкою всіх учасників справи, не виконанням ухвали Томашпільського районного суджу від 25 вересня 2018 року суд вважає за необхідне відкласти розгляд даної справи.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 91, 223 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Відкласти розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, треті особи: орган опіки та піклування Кислицької сільської ради Томашпільського району Вінницької області, Крищинецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Тульчинського району Вінницької області, ОСОБА_3 сільська рада Томашпільського району Вінницької області, Нечуївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Ямпільського району Вінницької області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини на 10:00 годину 19.12.2018 року.

Викликати в судове засідання учасників судового процесу.

Зобов'язати ОСОБА_3 сільську раду Томашпільського району Вінницької області виконати вимоги ухвали Томашпільського районного суду від 25 вересня 2018 року та надати до Томашпільського районного суду Вінницької області висновок про доцільність (недоцільність) позбавлення ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 батьківських прав відносно неповнолітньої дитини ОСОБА_8, ІНФОРМАЦІЯ_2.

Учасникам справи надіслати копії ухвали (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://tm.vn.court.gov.ua/sud0224/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:ОСОБА_9

СудТомашпільський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення16.11.2018
Оприлюднено20.11.2018
Номер документу77936678
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —146/235/18

Ухвала від 22.03.2019

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Шемета Т. М.

Постанова від 22.03.2019

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Шемета Т. М.

Ухвала від 15.02.2019

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Шемета Т. М.

Ухвала від 29.01.2019

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Шемета Т. М.

Рішення від 19.12.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 19.12.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 16.11.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 25.09.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 03.07.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 29.05.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні