Ухвала
від 15.11.2018 по справі 478/1777/18
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №478/1777/18 Провадження №2/478/540/2018

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

15 листопада 2018 року смт.Казанка

Суддя Казанківського районного суду Миколаївської області Іщенко Х.В., ознайомившись з матеріалами позовної заяви товариства з обмеженою відповідальністю РОЯЛ ГАЗ (знаходиться за адресою: 50077, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Івана Сірка, буд. №70 Г ) до ОСОБА_1 (проживаючого за адресою: 56044, Миколаївська обл., Казанківський р-н., с. Новогригорівка, вул. Набережна, буд. №55) про стягнення боргу за договором позики,

В С Т А Н О И В:

Директор ТОВ РОЯЛ ГАЗ Жинько О.В. звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 про стягнення боргу за договором позики, де посилаючись на невиконання відповідачем своїх зобов'язань, просив стягнути з відповідача на користь ТОВ РОЯЛ ГАЗ борг за договором позики у розмірі 21750 грн. та судові витрати в сумі 1762 грн.

Позовну заяву ТОВ РОЯЛ ГАЗ подано і оформлено в порядку, встановленому ст.ст.175, 177 ЦПК України, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні, тому маються підстави для відкриття провадження у справі, яка буде розглядатися в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст.ст.13, 187, 274-279 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю РОЯЛ ГАЗ до ОСОБА_1 про стягнення боргу за договором позики, яка буде розглядатися в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін за наявними у справі матеріалами.

Призначити судове засідання на 13 годину 40 хвилин, 03 грудня 2018 року у приміщенні Казанківського районного суду Миколаївської області.

Запропонувати відповідачу у строк до 30 листопада 2018 року надати суду відзив на позовну заяву, в якому викласти пояснення по суті заявлених вимог погоджуючись з ними або заперечуючи їх повність чи частково, всі документи та докази, що підтверджують заперечення проти позову. Повідомити відповідача про те, що копія відзиву та додані до нього документи повинні бути надіслані позивачу одночасно з надісланням відзиву до суду, про що надати документи, що підтверджують надіслання (надання) позивачу відзиву і доданих до нього доказів. У разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз'яснити позивачу, що він має право подати до суду відповідь на відзив, в якому викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотивів їх визнання або відхилення. Про що надати документи, що підтверджують надіслання (надання) відповідачу відповіді на відзив і доданих до нього доказів.

Роз'яснити відповідачу, що він має право подати до суду заперечення, в якому викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотивів їх визнання або відхилення. Про що надати документи, що підтверджують надіслання (надання) позивачу заперечення і доданих до нього доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою сторінки: https://court.gov.ua/sud1413/.

Надіслати учасникам справи копію цією ухвали. Копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати відповідачу.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання лише в частині недотримання правил підсудності, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудКазанківський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення15.11.2018
Оприлюднено20.11.2018
Номер документу77937989
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —478/1777/18

Рішення від 21.05.2019

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 04.02.2019

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 21.01.2019

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 15.11.2018

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні