Ухвала
від 23.11.2018 по справі 336/4238/18
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

23.11.18

№ 336/4238/18

Пр.1-кс/336/2242/2018

УХВАЛА

Іменем України

про дозвіл на обшук приміщення

23 листопада 2018 року м. Запоріжжя

Слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Запоріжжя ОСОБА_1 , розглянувши клопотання старшого слідчого СВ Шевченківського ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_2 про дозвіл на обшук приміщення при проведенні досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018080080002580 від 27.07.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 213 КК України,

В С Т А Н О В И Л А:

Старший слідчий СВ Шевченківського ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_2 за погодженням з прокурором Запорізької місцевої прокуратури № 1 звернувся до слідчого судді з клопотанням про надання дозволу на обшук домоволодіння, яке розташовано за адресою: АДРЕСА_1 з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення, або майна, яке було здобуте у результат його вчинення, а саме незаконний пункт прийому металобрухту, документація, викрадене майно (люки, зливні решітки та ін.), які мають безпосереднє значення для встановлення істини у справі, осіб, які надають приміщення та споруди для розташування незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини по досудовому розслідуванні.

В обґрунтування клопотання зазначив, що 27.07.2018 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018080080002580 внесено відомості за ч. 1 ст. 213 КК України за фактом порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом

Під час здійснення слідчих дій в ході досудового розслідування по справі встановлено, що за адресою: АДРЕСА_1 виявлено пункт прийому металобрухту.

В інтересах розкриття правопорушення, виявлення фактичних даних і речей, що мають відношення до кримінально караних дій, а також з метою встановлення осіб, причетних до злочину, слідчий просить дозволу на проведення зазначеної слідчої дії.

Перевіривши надані матеріали клопотання, суддя знаходить, що клопотання підлягає задоволенню, виходячи з таких міркувань.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Оскільки є достатні дані вважати, що за вказаним місцем можуть знаходитися знаряддя злочину, майно, набуте злочинним шляхом, інші речі, належні до вчиненого правопорушення і які мають доказове значення в справі, суддя вважає, що надання дозволу є процесуально обґрунтованим і зумовленим необхідністю збирання доказів та перевірки вже отриманих а також переслідуванням осіб, причетних до кримінально караних дій.

Керуючись ст. ст. 234, 235, 395 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И Л А:

Клопотання старшого слідчого СВ Шевченківського ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_2 задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому СВ Шевченківського ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_2 на проведення обшуку домоволодіння, яке розташовано за адресою: АДРЕСА_1 з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення, або майна, яке було здобуте у результат його вчинення, а саме незаконний пункт прийому металобрухту, документація, викрадене майно (люки, зливні решітки та ін.), які мають безпосереднє значення для встановлення істини у справі, осіб, які надають приміщення та споруди для розташування незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини по досудовому розслідуванні.

Ухвала може бути використана для реалізації права на проникнення до вказаного приміщення з метою проведення обшуку один раз.

Ухвала залишається в силі протягом одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення23.11.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78089833
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —336/4238/18

Ухвала від 23.11.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Щаслива О. В.

Ухвала від 23.11.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Щаслива О. В.

Ухвала від 23.08.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Голубкова М. А.

Ухвала від 23.08.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Голубкова М. А.

Ухвала від 02.08.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Голубкова М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні