Ухвала
від 30.11.2018 по справі 203/3838/18
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 203/3838/18

1-кс/0203/525/2018

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 листопада 2018 року Кіровський районний суд м.Дніпропетровська в складі:

слідчого судді - ОСОБА_1

при секретарі - ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Дніпро клопотання старшого слідчого з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області капітана податкової міліції ОСОБА_3 про арешт тимчасово вилученого майна, заявлене в рамках кримінального провадження №32017040650000063,-

ВСТАНОВИВ:

До Кіровського районного суду м.Дніпропетровська надійшло вищезазначене клопотання, погоджене прокурором відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_4 .

В обґрунтування клопотання зазначено, що другим відділом розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №32017040650000063 за фактом ухилення від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток в сумі понад 4 млн. грн. службовими особами ТОВ «Дан-Пак», відомості за яким внесено до ЄРДР 09.11.2017 року з правовою кваліфікацією за ч.3 ст.212 КК України.

27.11.2018 року на підставі ухвали слідчого судді Кіровського районного суду м.Дніпропетровська від 16.11.2018 року було проведено обшук за податковою адресою ТОВ «Дан-Пак» по вул.Шевченка,23/33 в м.Дніпро, під час якого, окрім документів, на які прямо надано дозвіл на вилучення в ухвалі слідчого судді, також було вилучено первинні фінансово-господарські документи ТОВ «Дан-Пак» по взаємовідносинам із підприємствами контрагентами, які мають ознак «фіктивності» та «транзитності»: ТОВ «Піка комерс» (код 40459324), ТОВ «Артіс-опт» (код 41638094), ПП НДФ «Оптимальні технології» (код 36699731), ТОВ «Азимут лімітед» (код 41051732), ТОВ «Абсолютний баланс» (код 41256912), ПП ФІРМА «ОЛБІ» (код 32083863), ТОВ «Чест компані» (код 41017178), дозвіл на вилучення яких безпосередньо не вказаний в ухвалі слідчого судді.

Під час аналізу тимчасово вилучених документів та АІС «Реєстр податкових накладних» встановлено, що вказані підприємства здійснюють реалізацію на адресу ТОВ «Дан-Пак» товарно-матеріальних цінностей: шланги, шатуни, шайби, циліндри, фосфогіпс, стрічки транспортерні, соняшник, розпилювачі, пружини розтягування, поршені, плунжерні пари, підшипники, насоси паливопідкачуючі, масляні та водяні, направляючі апарати рдн-502у, монтажна піну, комплекти опор, клапани нагнітаючі та всмоктуючі, вали колінні та інші деталі, в свою чергу відображаючи власному податковому кредиті придбання ТМЦ, відмінних від реалізованих, а саме: щербет, курчат-бройлерів та їх частини, шинку, чуч-хелу, цукор-пісок, цукерки, халву, печиво, майонез, масло, молоко, чай, сік, трубу, сіль, сир, яловичину, шампунь, чіпси, спеції, напої в асортименті, яблука, шпинат та інші товари широкого вжитку продовольчої та непродовольчої групи.

Отже, відповідно до задекларованих взаємовідносин встановлено «пересорт» нібито закуплених та реалізованих товарно-матеріальних цінностей (послуг).

Таким чином, проведення зазначених вище операцій свідчить про створення видимості фінансово-господарської діяльності цими підприємствами, оскільки останні фактично не здійснюють господарської діяльності та функціонують лише для формування необґрунтованої податкової вигоди підприємствами реального сектору економіки, у т.ч. ТОВ «Дан-Пак», з єдиним наміром, спрямованим на ухилення від сплати податків.

З метою всебічного, повного та неупередженого розслідування необхідно підтвердити збитки, нанесені економічним інтересам держави в результаті протиправної діяльності ТОВ «Дан-Пак», забезпечити їх відшкодування, для чого необхідно провести податкову перевірку, судову почеркознавчу та економічну експертизи, використовуючи відомості, які містяться у тимчасово вилучених документах.

В зв`язку з цим, слідчий в поданому клопотанні просив накласти арешт на тимчасово вилучені під час обшуку 27.11.2018 року документи, як такі, що мають доказове значення для встановлення об`єктивної істини по кримінальному провадженні №32017040650000063.

В призначене судове засідання слідчий та представник ТОВ «Дан-Пак» не з`явились, що в силу ч.1 ст.172 КПК України не перешкоджає розгляду клопотання.

Перевіривши доводи клопотання та дослідивши надані до нього матеріали, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч.ч.1,2 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді місцевого загального суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Згідно ч.ч.6,7ст.236КПК України слідчий, прокурор під час проведення обшуку має право відкривати закриті приміщення, сховища, речі, якщо особа, присутня при обшуку, відмовляється їх відкрити або обшук здійснюється за відсутності осіб, зазначених у частині третій цієї статті.

При обшуку слідчий, прокурор має право проводити вимірювання, фотографування, звуко- чи відеозапис, складати плани і схеми, виготовляти графічні зображення обшуканого житла чи іншого володіння особи чи окремих речей, виготовляти відбитки та зліпки, оглядати і вилучати документи, тимчасово вилучати речі, які мають значення для кримінального провадження. Предмети, які вилучені законом з обігу, підлягають вилученню незалежно від їх відношення до кримінального провадження. Вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Відповідно ч.1 ст.131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Відповідно до п.7 ч.2 ст.131 КПК України одним із заходів такого забезпечення є арешт майна.

Згідно ч.ч.1-3 ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Згідно ст.98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені вчастині першій цієї статті.

Згідно фабули, наведеної у витягу з ЄРДР від 09.11.2017 року, вбачається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні №32017040650000063 було розпочато за ч.3 ст.212 КК України, за фактом ухилення службовими особами ТОВ «Дан-Пак» від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток на суму понад 4 млн. грн., при здійсненні фінансово-господарської діяльності підприємства в період 2015-2016 років, в порушення пп.134.1.1, п.134.1 ст.134, п.п.198.1,198.2,198.6 ст.198 Податкового кодексу України, шляхом безпідставного завищення сум витрат та віднесення до складу податкового кредиту фінансово-господарських взаємовідносин з підприємствами, які мають ознаки «транзитності» та «фіктивності», у т.ч. з ТОВ «Селена-Буд», ТОВ «Інтегріті ЛТД», ТОВ «Дніпроспектрбуд», ТОВ «Юнікод компані», ТОВ «Жордон», ТОВ «Сайдекс», ТОВ «Гарний бізнес», ТОВ «Бізнес трейд імперіал», ТОВ «Праймбуд компані», ТОВ «Брейвіс інцест буд», ТОВ «Карткапітал», ТОВ «Конфорт».

Ухвалою слідчогосудді Кіровськогорайонного судум.Дніпропетровськавід 16.11.2018року булозадоволено клопотанняслідчого,заявленого врамках вказаноговище кримінальногопровадження танадано дозвілна проведенняобшуку вприміщенні за адресою: вул.Шевченка,23/33 в м.Дніпро, що використовується ТОВ «Дан-Пак» (код ЄДРПОУ 39403886) та належить на праві власності засновнику та керівнику вказаного товариства ОСОБА_5 , з метою виявлення та вилучення документів, предметів та речей по взаємовідносинам ТОВ «Дан-Пак» (код ЄДРПОУ 39403886) з ТОВ «Селена-Буд» (код ЄДРПОУ 39627806), ТОВ «Інтегріті ЛТД» (код ЄДРПОУ 39522277), ТОВ «Дніпроспектрбуд» (код ЄДРПОУ 37539083), ТОВ «Юнікод компані» (код ЄДРПОУ 39884496), ТОВ «Жордон» (код ЄДРПОУ 39773173), ТОВ «Сайдекс» (код ЄДРПОУ 40107747), ТОВ «Гарний бізнес» (код ЄДРПОУ 39240589), ТОВ «Бізнес трейд імперіал» (код ЄДРПОУ 40393337), ТОВ «Праймбуд компані» (код ЄДРПОУ 39975111), ТОВ «Брейвіс інцест буд» (код ЄДРПОУ 3988712), ТОВ «Карткапітал» (код ЄДРПОУ 40048142), ТОВ «Конфорт» (код ЄДРПОУ 39410872).

27.11.2018 року було проведено санкціонований обшук під час якого також було вилучено первинні фінансово-господарські документи ТОВ «Дан-Пак» по взаємовідносинам із підприємствами контрагентами, які мають ознак «фіктивності» та «транзитності»: ТОВ «Піка комерс» (код 40459324), ТОВ «Артіс-опт» (код 41638094), ПП НДФ «Оптимальні технології» (код 36699731), ТОВ «Азимут лімітед» (код 41051732), ТОВ «Абсолютний баланс» (код 41256912), ПП ФІРМА «ОЛБІ» (код 32083863), ТОВ «Чест компані» (код 41017178), дозвіл на вилучення яких безпосередньо не вказаний в ухвалі слідчого судді.

Під час аналізу тимчасово вилучених документів та АІС «Реєстр податкових накладних» встановлено, що вказані підприємства здійснюють реалізацію на адресу ТОВ «Дан-Пак» товарно-матеріальних цінностей: шланги, шатуни, шайби, циліндри, фосфогіпс, стрічки транспортерні, соняшник, розпилювачі, пружини розтягування, поршені, плунжерні пари, підшипники, насоси паливопідкачуючі, масляні та водяні, направляючі апарати рдн-502у, монтажна піну, комплекти опор, клапани нагнітаючі та всмоктуючі, вали колінні та інші деталі, в свою чергу відображаючи власному податковому кредиті придбання ТМЦ, відмінних від реалізованих, а саме: щербет, курчат-бройлерів та їх частини, шинку, чуч-хелу, цукор-пісок, цукерки, халву, печиво, майонез, масло, молоко, чай, сік, трубу, сіль, сир, яловичину, шампунь, чіпси, спеції, напої в асортименті, яблука, шпинат та інші товари широкого вжитку продовольчої та непродовольчої групи.

Отже, відповідно до задекларованих взаємовідносин встановлено «пересорт» нібито закуплених та реалізованих товарно-матеріальних цінностей (послуг).

Таким чином, проведення зазначених вище операцій свідчить про створення видимості фінансово-господарської діяльності цими підприємствами, оскільки останні фактично не здійснюють господарської діяльності та функціонують лише для формування необґрунтованої податкової вигоди підприємствами реального сектору економіки, у т.ч. ТОВ «Дан-Пак», з єдиним наміром, спрямованим на ухилення від сплати податків.

Постановою слідчого від 28.11.2018 року вказані тимчасово вилучені документи було визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Таким чином, враховуючи фабулу кримінального правопорушення та оскільки зазначені вище тимчасово вилучені в ході обшуку документи ТОВ «Дан-Пак» по взаємовідносинам із підприємствами контрагентами, які мають ознак «фіктивності» та «транзитності»: ТОВ «Піка комерс» (код 40459324), ТОВ «Артіс-опт» (код 41638094), ПП НДФ «Оптимальні технології» (код 36699731), ТОВ «Азимут лімітед» (код 41051732), ТОВ «Абсолютний баланс» (код 41256912), ПП ФІРМА «ОЛБІ» (код 32083863), ТОВ «Чест компані» (код 41017178), дозвіл на вилучення яких безпосередньо не вказаний в ухвалі слідчого судді, підтверджують фактта відображаютьзлочинний механізмгосподарських операційТОВ «Дан-Пак» спрямований на декларування безтоварних операцій щодо документального оформлення придбання товарів у підприємств створених для мінімізації податків та забезпечення виведення готівкових коштів у «тіньовий сектор» економіки, та як наслідок ухилення від сплати податків, слідчий суддя приходить до висновку, що останні відповідають критеріям речових доказів, визначеним ст.98 КПК України.

В зв`язку з цим, наявні передбачені ч.1, п.1 ч.3 ст.170 КПУ України підстави для накладення арешту на тимчасово вилучені документи, що є речовими доказами, з метою їх збереження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.98,131,170,175,234,236,309,369-372 КПК України, слідчий суддя -

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області капітана податкової міліції ОСОБА_3 про арешт тимчасово вилученого майна, заявлене в рамках кримінального провадження №32017040650000063 - задовольнити.

Накласти арештна тимчасововилучені підчас проведеного27листопада 2018року санкціонованогообшуку вприміщенні за адресою: вул.Шевченка,23/33 в м.Дніпро, що використовується ТОВ «Дан-Пак» (код ЄДРПОУ 39403886), первинні фінансово господарські документи ТОВ «Дан-Пак» по взаємовідносинам із підприємствами контрагентами, в тому числі із контрагентами, які мають ознаки «фіктивності» та транзитності, ТОВ «Піка комерс» (код 40459324), ТОВ «Артіс-опт» (код 41638094), ПП «НДФ «Оптимальні технології» (код 36699731), ТОВ «Азимут лімітед» (код 41051732), ТОВ «Абсолютний баланс» (код 41256912), ПП ФІРМА «ОЛБІ» (код 32083863), ТОВ «Чест компані» (код 41017178), а саме:

-Договір купівлі-продажу № 1705 на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №301-1 на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2909 на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2003 на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1702 на 2 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2909 на 1 арк.;

-Договір №6/1908-01 про відступлення права вимоги на 1 арк.;

-ТТН №0000017 від 24.02.2017 перевізник ТОВ «Лоріон» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000001 від 14.03.2018 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000001 від 14.03.2018 на 1 арк.;

-ТТН №0000001 від 14.03.2018 перевізник ТОВ «ДАН-ПАК» на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000018 від 25.03.2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000018 від 29.03.2018 на 1 арк.;

-ТТН № РН-0000018 від 29.03.2018 перевізник ТОВ «АРНААЛ» на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000079 від 05.04.2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000079 від 05.04.2018 на 1 арк.;

-ТТН № РН-0000079 від 05.04.2018 перевізник ТОВ «ЛОКАРУС Україна» на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000092 від 16.04.2018 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000092 від 16.04.2018 на 1 арк.;

-ТТН № РН-0000092 від 16.04.2018 перевізник ТОВ «ЛОКАРУС Україна» на 1 арк.;

-ТТН № РН-0000092/1 від 16.04.2018 перевізник ТОВ «ЛОКАРУС Україна» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000119 від 12.01.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000119 від 12.01.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000002/1 від 12.01.2017 перевізник ТОВ «ДАН - ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000027 від 05.01.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000027 від 05.01.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000031 від 05.01.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000031 від 05.01.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000004 від 05.01.2017 перевізник ТОВ «ДАН - ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-40101від 04.01.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 40101від 04.01.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000001 від 04.01.2017 перевізник ТОВ «ДАН - ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000462 від 31.01.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000462від 31.01.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000464 від 31.01.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000464 від 31.01.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000007 від 31.01.2017 перевізник ТОВ «ДАН - ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000389 від 26.01.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000389 від 26.01.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000556 від 24.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000556 від 24.02.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000552 від 20.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000552 від 20.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000016 від 20.02.2017 перевізник ТОВ «ЛОРІОН» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-170201 від 20.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000015 від 20.02.2017 перевізник ТОВ «ЛОРІОН» на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 170201 від 17.02.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000510 від 16.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000510 від 16.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000013 від 16.02.2017 перевізник ТОВ «ДАН -ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000481 від 07.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000481 від 07.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000014 від 07.02.2017 перевізник ТОВ «ДАН-ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000476 від 06.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000476 від 06.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000012 від 06.02.2017 перевізник ТОВ «ДАН-ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №СФ-0000473 від 03.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000473 від 03.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000011 від 03.02.2017 перевізник ТОВ «ЛОРІОН» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000468 від 01.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 0000468 від 01.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000009 від 01.02.2017 перевізник ТОВ «ДАН-ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-280244 від 28.02.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 280244 від 28.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000018 від 28.02.2017 перевізник ТОВ «ДАН-ПАК» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-280304 від 30.03.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 280304 від 28.02.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000025 від 30.03.2017 перевізник ТОВ «Лоріон» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-290306 від 29.03.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-290305 від 29.03.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ- 290306 від 29.03.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000026 від 30.03.2017 перевізник ТОВ «Лоріон» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000158 від 20.03.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000158 від 20.03.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000626 від 10.03.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000604 від 06.03.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000604 від 06.03.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000021 від 06.03.2017 перевізник ТОВ «Лоріон» на 1 арк.;

-Реєстр документів за лютий 2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-280401 від 28.04.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-280401 від 28.04.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН 0000036 від 28.04.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-130406 від 13.04.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-130406 від 13.04.2017 на 1 арк.;

-ТТН №ПН-0000034 від 13.04.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000184 від 10.04.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000184 від 10.04.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН 0000032 від 10.04.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000173 від 04.04.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000173 від 04.04.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-30403 від 03.04.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-30403 від 03.04.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН 0000033 від 03.04.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000163 від 03.04.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000163 від 03.04.2017 на 1 арк.;

-Реєстр документів за березень 2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-30505 від 03.05.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-30505 від 03.05.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000038 від 03.05.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000167 від 17.05.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000167 від 17.05.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000040 від 17.05.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-210402 від 05.05.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-210402 від 21.04.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000309 від 25.05.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000309 від 25.05.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000047 від 25.05.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000326 від 29.05.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000326 від 26.05.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-10605 від 01.06.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-10605 від 01.06.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-310519 від 31.05.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-310519 від 31.05.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000041 від 31.05.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-120602 від 12.06.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-120602 від 12.06.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000045 від 12.06.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-0000346 від 09.06.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-0000346 від 09.06.2017 на 1 арк.;

-ТТН № ПН-0000048 від 09.06.2017 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №РН-270602 від 27.06.2017 на 1 арк.;

-Рахунок фактура №СФ-270602 від 27.06.2017 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000063 від 1 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

Видаткова накладна № РН-10907 від 1 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000062 від 4 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-40902 від 4 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000061 від 5 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-50901 від 5 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000065 від 7 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-70914 від 7 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000066 від 11 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-110905 від 11 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000067 від 12 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-120901 від 12 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000069 від 14 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-140914 від 14 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000068 від 15 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-150910 від 15 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000070 від 18 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-1180902 від 18 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000060 від 30 вересня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-300805 від 30 вересня 2017р. у кількості 2 арк.

-Реєстр документів за липень 2017р.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000055 від 3 серпня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-30815 від 3 серпня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000056 від 17 серпня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-170821 від 17 серпня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000057 від 29 серпня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-290804 від 29 серпня 2017р. у кількості 2 арк.

-Видаткова накладна №214 від 03 липня 2017р.

-Реєстр документів за червень 2017р.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000051 від 10 липня серпня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-100701 від 10 липня 2017р. у кількості 2 арк.

-Видаткова накладна № РН-270724 від 27 липня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000053 від 28 липня серпня 2017р. у кількості 1 арк.

-Видаткова накладна № РН-280707 від 28 липня 2017р. у кількості 2 арк.

-Видаткова накладна № РН-140608 від 14 червня 2017р. у кількості 2 арк.

-Товарно-транспортна накладна №ПН-0000049 від 27 червня серпня 2017р. у кількості 1 арк.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Ухвала підлягає негайному виконанню відповідно до ч.1 ст.175 КПК України з дня її постановлення. Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКіровський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення30.11.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу78251884
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —203/3838/18

Ухвала від 16.11.2018

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 16.11.2018

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 30.11.2018

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 01.11.2018

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні