Ухвала
від 07.12.2018 по справі 522/17431/17
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Провадження № 2-а/522/489/18

Справа № 522/17431/17

У Х В А Л А

07 грудня 2018 року м. Одеса

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

Головуючого судді Домусчі Л.В.,

за участю секретаря судового засідання - Вадуцкої В.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засідання адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, треті особи без самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне підприємство Міське капітальне будівництво , Комунальне підприємство Одесміськелектротранс , Комунальне підприємство Міські дороги , Комунальне підприємство Міськзелентрест , Міністерство оборони України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, Державна авіаційна служба України, Військова частина А3571, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Одеси, про визнання рішень незаконними та їх скасування, за участі прокурора Військової прокуратури Південного регіону України, та за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, за участю третьої особи на боці відповідача без самостійних вимог щодо предмету позову - Комунальне підприємство Міське капітальне будівництво , третіх осіб на боці позивача без самостійних вимог щодо предмету позову - Міністерство оборони України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, Державної авіаційної Служби України, військової частини А 3571 про визнання незаконним та скасування рішення, за участі прокурора Військової прокуратури Південного регіону України,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Приморського районного суду м. Одеси з 18.09.2017 року перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, за участю третьої особи на боці відповідача без самостійних вимог щодо предмету позову - Комунальне підприємство Міське капітальне будівництво , третіх осіб на боці позивача без самостійних вимог щодо предмету позову - Міністерство оборони України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, Державної авіаційної Служби України, військової частини А 3571 про визнання незаконним та скасування рішення.

Ухвалою суду від 19.09.2017 року провадження у справі було відкрито.

Ухвалою суду від 18.06.2018 року було об'єднано адміністративну справу №522/20270/17 за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, треті особи без самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне підприємство Міське капітальне будівництво , Комунальне підприємство Одесміськелектротранс , Комунальне підприємство Міські дороги , Комунальне підприємство Міськзелентрест , Міністерство оборони України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, Державна авіаційна служба України, Військова частина А3571, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Одеси, про визнання рішень незаконними та їх скасування, в одне провадження з адміністративною справою №522/17431/17 за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, за участю третьої особи на боці відповідача без самостійних вимог щодо предмету позову - Комунальне підприємство Міське капітальне будівництво , третіх осіб на боці позивача без самостійних вимог щодо предмету позову - Міністерство оборони України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, Державної авіаційної Служби України, військової частини А 3571 про визнання незаконним та скасування рішення. Присвоєно справі №522/17431/17.

18.07.2018 року суд протокольно прийняв заяву ОСОБА_1 від 10.04.2018 року про зміну підстав позову.

10.08.2018 року від представника Одеської міської ради до суду надійшов відзив на позов, а також суду надано відповідь на відзив та заперечення відповідача на відповідь на відзив.

Судом також розглядалась заяви сторін про витребування та постановлялись відповідні ухвали про витребування доказів, представники третіх осіб надавали суду свої пояснення, а також вирішувалось питання щодо залучення третіх осіб до участі у справі.

Позивач у підготовчому судовому засіданні від 07.12.2018 року підтримали вимоги позовної заяви та зазначив, що всі докази з його сторони надані суду. Представник відповідача у підготовче судове засідання з'явився, заперечував проти задоволення позовних вимог. Іні учасники справи також не заперечувала щодо того, що висловили свої думки по даній справі та з їх сторони надані всі докази.

Відповідно до ч. 2 ст. 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому судовому засіданні виконані вимоги, ч. 2 ст. 180 КАС України. Згідно з п. 15 ч.2ст. 180 КАС Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (засідань) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.180,183,241,248,256 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, треті особи без самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне підприємство Міське капітальне будівництво , Комунальне підприємство Одесміськелектротранс , Комунальне підприємство Міські дороги , Комунальне підприємство Міськзелентрест , Міністерство оборони України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, Державна авіаційна служба України, Військова частина А3571, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Одеси, про визнання рішень незаконними та їх скасування, за участі прокурора Військової прокуратури Південного регіону України, та за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, за участю третьої особи на боці відповідача без самостійних вимог щодо предмету позову - Комунальне підприємство Міське капітальне будівництво , третіх осіб на боці позивача без самостійних вимог щодо предмету позову - Міністерство оборони України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, Державної авіаційної Служби України, військової частини А 3571 про визнання незаконним та скасування рішення, за участі прокурора Військової прокуратури Південного регіону України.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 01 лютого 2019 року о 10:30 год. у приміщенні №105 Приморського районного суду м. Одеси .

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.В. Домусчі

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення07.12.2018
Оприлюднено09.12.2018
Номер документу78401173
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —522/17431/17

Постанова від 30.10.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Димерлій О.О.

Ухвала від 10.09.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Димерлій О.О.

Ухвала від 10.09.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Димерлій О.О.

Ухвала від 10.09.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Димерлій О.О.

Ухвала від 10.09.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Димерлій О.О.

Ухвала від 18.07.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Димерлій О.О.

Рішення від 12.06.2019

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

Рішення від 12.06.2019

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

Ухвала від 07.12.2018

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

Ухвала від 06.12.2018

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні