Рішення
від 10.12.2018 по справі 455/1294/17
СТАРОСАМБІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 455/1294/17

Провадження № 2/455/103/2018

РІШЕННЯ

Іменем України

(Вступна та резолютивна частини)

10 грудня 2018 року м.Старий Самбір

Старосамбірський районний суд Львівської області

в складі: головуючої - судді Ніточко Л.Й.,

при секретарі - Сенеті Г.Н.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду - в залі засідань, цивільну справу №455/1294/17 за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Кушнерика Андрія Мар'яновича, Добромильської міської ради Старосамбірського району Львівської області, Старосамбірської районної державної адміністрації Львівської області про визнання права власності в порядку спадкування, зобов'язання вчинити певні дії,

та за зустрічним позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_1, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Кушнерика Андрія Мар'яновича, Добромильської міської ради Старосамбірського району Львівської області, Старосамбірської районної державної адміністрації Львівської області про визнання права власності в порядку спадкування за кожним з них по 1/3 ідеальній частці земельної ділянки та зобов'язань вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В:

Враховуючи складність справи, а також значний обсяг описової і мотивувальної частин рішення суду, виготовлення яких вимагає тривалого часу, суд, відповідно до ч.6ст.259, частин 1,6 ст. 268 ЦПК України, оголошує вступну та резолютивну частини рішення, відклавши складання повного рішення суду на десять днів.

Керуючись ч.6 ст.259, ч.ч.1,6 ст. 268 ЦПК України , суд, -

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Кушнерика Андрія Мар'яновича, Добромильської міської ради Старосамбірського району Львівської області, Старосамбірської районної державної адміністрації Львівської області про визнання права власності в порядку спадкування, зобов'язання вчинити певні дії - задовольнити частково.

Визнати за ОСОБА_1 право власності на 1/3 частку земельної ділянки кадастровий номер - НОМЕР_1, площею 0,8027 га, цільове призначення - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться на території Добромильської міської ради Старосамбірського району Львівської області.

В задоволенні решти позову ОСОБА_1,- відмовити.

Зустрічний позов ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_1, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Кушнерика Андрія Мар'яновича, Добромильської міської ради Старосамбірського району Львівської області, Старосамбірської районної державної адміністрації Львівської області про визнання права власності в порядку спадкування за кожним з них по 1/3 ідеальній частці земельної ділянки та зобов'язань вчинити певні дії - задовольнити частково.

Визнати за ОСОБА_2 право власності на 1/3 ідеальну частку земельної ділянки (кадастровий номер - НОМЕР_1), площею 0,8027 га, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться на території Добромильської міської ради.

Визнати за ОСОБА_3 право власності на 1/3 ідеальну частку земельної ділянки (кадастровий номер - НОМЕР_1), площею 0,8027 га, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться на території Добромильської міської ради.

В задоволенні решти зустрічного позову ОСОБА_2, ОСОБА_3, - відмовити.

Апеляційна скарга на рішення суду до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи подається за правилами п.п. 15.5 п. 15 Перехідних положень ЦПК України через Старосамбірський районний суд Львівської області до Львівського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч.2 ст.358 ЦПК України.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення , якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного розгляду.

Суддя Л.Й.Ніточко

СудСтаросамбірський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення10.12.2018
Оприлюднено11.12.2018
Номер документу78424014
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —455/1294/17

Рішення від 10.12.2018

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

Рішення від 10.12.2018

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

Ухвала від 05.09.2018

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

Ухвала від 20.06.2018

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

Ухвала від 25.04.2018

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

Ухвала від 13.02.2018

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

Ухвала від 13.11.2017

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні