Постанова
від 08.02.2010 по справі 4-93/10
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

справа № 4-93/10

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М     У К Р А Ї Н И

            8  лютого 2010 року                                                                                        місто Суми

Суддя Ковпаківського районного суду м. Суми Фоменко І.М., розглянувши подання   ст. слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в Сумській області погоджене з прокурором Сумської області про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні слідчого відділу податкової міліції ДПА в Сумській області знаходиться кримінальна справа № 10310001, яка порушена 01.02.2010 відносно невстановлених осіб за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, підробки та використання завідомо підроблених документів, за знаками злочинів, передбачених ст. ст.212 ч.3, 358 ч.2 і ч.3 КК України.

Відповідно до матеріалів кримінальної справи встановлено, що невстановлені особи у 2008-2009 роках підробили документи про здійснення фінансово-господарської діяльності від імені зареєстрованих ними на підставних осіб суб’єктів підприємницької діяльності, які в подальшому використовували в бухгалтерському та податковому обліку цих та інших суб’єктів господарської діяльності, внаслідок чого до бюджету не сплачено податків в особливо великих розмірах на загальну суму 1 454 643, 67 грн.

Для здійснення злочинної діяльності невстановлені особи використовували підприємство ТОВ «Факел (код 31616844), через розрахункові рахунки якого перераховувались кошти з метою подальшої конвертації. Директором зазначеного підприємства є ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, який своїми діями сприяв у скоєнні злочину шляхом оформлення бухгалтерських документів.  

Слідчий звернувся до Ковпаківського районного суду м. Суми з поданням про проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_1 за адресою: с. Русанівка Липово-Долинського р-ну, вул. Радянська, 17, де можуть зберігатися печатки фіктивних підприємств, підроблені фінансово-господарські документи, комп’ютерна техніка за допомогою якої готувались зазначені документи, чорнові записи в яких міститься інформація щодо вчинення злочину та інші документи, які можуть мати значення у справі.

За даними КП “Сумське міське бюро технічної інвентаризації", дане помешкання належить безпосередньо ОСОБА_1

Заслухавши думку слідчого, вивчивши матеріали справи вважаю, що подання є обґрунтованим і підлягає задоволенню, оскільки в домоволодінні, розташованому за адресою: с. Русанівка Липово-Долинського р-ну, вул. Радянська, 17, можуть зберігатися печатки фіктивних підприємств, підроблені фінансово-господарські документи, технічні засоби (у тому числі комп’ютерна техніка) задіяні в здійсненні злочину; чорнові записи та записні книжки, в яких міститься інформація щодо вчинення злочину та інша інформація необхідна для встановлення істини по справі (у т.ч. зразки почерку); мобільні телефони, як засоби зв’язку для спілкування осіб, які підозрюються у вчиненні злочину; чекові книжки, платіжні картки та інші засоби доступу до банківських рахунків які використовувалися в злочинній схемі; грошові кошти та цінності здобуті злочинним шляхом; інших документи (на паперових та електронних носіях), предмети, печатки та штампи, які можуть свідчить про вчинення злочину, та мають значення для встановлення істини по кримінальній справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 177 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Провести обшук в житловому приміщенні, розташованому за адресою: с. Русанівка Липово-Долинського р-ну, вул. Радянська, 17, в якому мешкає ОСОБА_1, та яке безпосередньо йому належить.

Постанова оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:                                                                                                І.М.Фоменко

СудКовпаківський районний суд м.Сум
Дата ухвалення рішення08.02.2010
Оприлюднено12.02.2010
Номер документу7844806
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-93/10

Постанова від 08.10.2010

Кримінальне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Литвинова Р. А.

Постанова від 15.10.2010

Кримінальне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Єфименко В. І.

Постанова від 24.12.2010

Кримінальне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Постанова від 22.06.2010

Кримінальне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Ю.В. Ю. В.

Постанова від 19.02.2010

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Куліш Ю. В.

Постанова від 21.10.2010

Кримінальне

Кролевецький районний суд Сумської області

Школа М. Г.

Постанова від 09.09.2010

Кримінальне

Бериславський районний суд Херсонської області

Захарчук В. В.

Постанова від 24.09.2010

Кримінальне

Черняхівський районний суд Житомирської області

Сергійко В. В.

Постанова від 20.05.2010

Кримінальне

Білозерський районний суд Херсонської області

Коваленко А. В.

Постанова від 01.10.2010

Кримінальне

Черняхівський районний суд Житомирської області

Сергійко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні