Ухвала
від 12.12.2018 по справі 821/1210/18
П'ЯТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

П'ЯТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

12 грудня 2018 р. м. ОдесаСправа № 821/1210/18

Категорія: 5.1.1 Головуючий в 1 інстанції: Дубровна В.А.

П'ятий апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

судді-доповідача: Яковлєва О.В.,

суддів: Градовського Ю.М., Крусяна А.В.

розглянувши у порядку письмового провадження питання про витребування доказів у справі за позовом Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до Державного реєстратора Київської філії комунального підприємства "Новозаводське" Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області Осиповича Ігоря Віталійовича, за участі третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮБК-БУД", про скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні П'ятого апеляційного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за апеляційною скаргою Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 23 липня 2018 року, у справі №821/1210/18 за позовом Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до Державного реєстратора Київської філії комунального підприємства "Новозаводське" Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області Осиповича Ігоря Віталійовича, за участі третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮБК-БУД", про скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії.

Згідно з ч. 4 ст. 9 Кодексу адміністративного судочинства України суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до ч. 3 ст. 80 КАС України, про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу.

Згідно ч. 3 ст. 29 ЗУ "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", реєстраційна справа в паперовій формі зберігається у суб'єкта державної реєстрації за місцезнаходженням юридичної особи - виконавчими органами міської ради міст обласного та/або республіканського Автономної Республіки Крим значення, Київській, Севастопольській міських, районними, районними у містах Києві та Севастополі державними адміністраціями.

В даному випадку, під час розгляду справи колегія суддів дійшла висновку, що з метою з'ясування всіх обставин у справі необхідно витребувати у Святошинської районної в м.Києві державної адміністрації та Київської філії комунального підприємства "Новозаводське" Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області копії (завірені належним чином у відповідності до чинного законодавства) матеріалів реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮБК-БУД" (код ЄДРПОУ 41576337).

Керуючись ст. 9, 80 КАС України, суд,-

У Х В А Л И В:

Витребувати від Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації та Київської філії комунального підприємства "Новозаводське" Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області належним чином завірені копії матеріалів реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮБК-БУД" (код ЄДРПОУ 41576337).

Витребувані документи (матеріали) необхідно терміново направити/надати до канцелярії П'ятого апеляційного адміністративного суду та на електронну адресу суду - inbox@5аа.court.gov.ua., до 18 січня 2019 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач: О.В. Яковлєв

Судді: Ю.М. Градовський

А.В. Крусян

Дата ухвалення рішення12.12.2018
Оприлюднено23.12.2018
Номер документу78794744
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —821/1210/18

Ухвала від 26.03.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гімон М.М.

Постанова від 13.02.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 12.12.2018

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 25.10.2018

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 24.10.2018

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 07.09.2018

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Шевчук О.А.

Рішення від 23.07.2018

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Дубровна В.А.

Рішення від 23.07.2018

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Дубровна В.А.

Ухвала від 27.06.2018

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Дубровна В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні