Ухвала
від 22.12.2018 по справі 382/2362/18
ЯГОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Яготинський районний суд Київської області

Справа № 382/2362/18

Провадження № 1-кс/382/496/18

У Х В А Л А

Іменем України

22 грудня 2018 року м. Яготин

Слідчий суддя Яготинського районного суду Київської області ОСОБА_1 за участю прокурора Яготинського відділуБориспільської місцевоїпрокуратури Київськоїобласті ОСОБА_2 , при секретарі ОСОБА_3 , розглянувши клопотання прокурора Яготинського відділуБориспільської місцевоїпрокуратури Київськоїобласті юрист1класу ОСОБА_4 про проведення обшуку у кримінальному провадженню № 12017110320000131від 30.03.2017року заознаками кримінальногоправопорушення,передбаченого ч.1ст.203-2КК України,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури Київської області ОСОБА_4 звернувсядо судуз клопотаннямпро проведенняобшуку,котре обгрунтувавтим,що Яготинським відділом Бориспільської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні №12017110320000131 від 30.03.2017 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України. Досудовим розслідуванням встановлено, що 30.03.2017 року в приміщенні по АДРЕСА_1 під вивіскою «МСЛ» виявлено факт зайняття гральним бізнесом. В ході огляду виявлено та вилучено: 8 системних блоків; 9 моніторів; 8 комп`ютерних мишок; 8 клавіатур; 1 інтернет-модем. Крім того, 21.08.2018 року під час санкціонованого обшуку проведеного Яготинським відділом поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області спільно з Яготинським відділом Бориспільської місцевої прокуратури, в приміщенні по вул. Незалежності, 122 в м. Яготин Київської області під вивіскою «Спорт Лото» виявлено факт зайняття гральним бізнесом. В ході обшуку виявлено та вилучено: 20 системних блоки; 20 моніторів; 20 клавіатур; 20 комп`ютерних мишок; 1 інтернет-модем. Окрім того, 23.08.2017 року під час санкціонованого обшуку проведеного Яготинським відділом поліції спільно з Яготинським відділом Бориспільської місцевої прокуратури, в приміщенні по вул. Котляревського, 18 в м. Яготині під вивіскою « ІНФОРМАЦІЯ_1 » виявлено факт зайняття гральним бізнесом. В ході обшуку виявлено та вилучено: 3 системні блоки; 3 монітори; 3 комп`ютерні мишки. Крім того, 23.08.2018 року під час санкціонованого обшуку проведеного Яготинським відділом поліції спільно з Яготинським відділом Бориспільської місцевої прокуратури, в приміщенні по АДРЕСА_2 виявлено факт зайняття гральним бізнесом. В ході обшуку виявлено та вилучено: 3 системних блоки; 3 монітори; 3 клавіатури; 3 комп`ютерних мишок. Окрім того, 27.08.2018 року під час санкціонованого обшуку проведеного Яготинським відділом поліції спільно з Яготинським відділом Бориспільської місцевої прокуратури, в приміщенні по АДРЕСА_3 виявлено факт зайняття гральним бізнесом. В ході обшуку виявлено та вилучено: 15 системних блоки; 15 моніторів; 15 клавіатур; 15 комп`ютерних мишок; 2 мобільних телефони, журнали. Крім цього, в приміщенні по АДРЕСА_4 встановлено залу ігрових автоматів з вивіскою « ІНФОРМАЦІЯ_1 », в якому надаються послуги в сфері грального бізнесу. Відповідно до договору оренди нежитлового приміщення від 23.09.2018 за №1/1, укладеного між ФОП ОСОБА_5 та ТОВ «Ведмідь Секьюріті», передано в користування нежитлове приміщення, загальною площею 52,4 кв.м., що розташоване по АДРЕСА_4 . Згідно до наявної інформації та показів свідка ОСОБА_6 , на даний час в приміщенні по АДРЕСА_4 , під вивіскою « ІНФОРМАЦІЯ_1 », функціонують гральні автомати та надаються послуги в сфері грального бізнесу. Відповідно до наявної інформації, в даному приміщенні працівники надають коди клієнтам для увімкнення гри.

Враховуючи вищевикладене у слідства є достатні підстави вважати, що у приміщенні, що знаходиться по АДРЕСА_5 , передане 23.09.2018 ФОП ОСОБА_5 ( АДРЕСА_6 , ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) в оренду ТОВ «Ведмідь Секьюріті», строком на один рік ( АДРЕСА_7 , ЄДРПОУ 38905525, ІПН 389055226516, контактний телефон НОМЕР_2 ), можуть зберігатись речі і предмети, які вказують на організацію, проведення та надання можливості доступу до азартних ігор: гральні автомати, комп`ютерні системні блоки, магнітні пристрої зберігання даних (HDD, «вінчестери», жорсткі диски), пристрої візуалізації (монітори, термінали), пристрої для підключення до інтернету - модеми, маршрутизатори, роутери, касові термінали, документи підтверджуючі проведення азартних ігор, а також гроші, які знаходяться в касі грального закладу та інші знаряддя вчиненняданого злочинуабо іншіречі,а також з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення даного кримінального правопорушення, що можуть мати доказове значення для досудового розслідування і в подальшому можуть бути доказами під час судового розгляду, з метою їх виявлення та вилучення.

З метою виявлення та фіксації відомостей, щодо обставин вчинення даного кримінального правопорушення, відшукання і вилучення предметів, а також інших речей, які мають значення для досудового розслідування та в подальшому можуть бути доказами під час судового розгляду, просив надати дозвіл на проведенняобшуку вприміщенні заадресою: АДРЕСА_4 , з метою виявлення та вилучення: витягу про реєстрацію права власності із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, договорів оренди, купівлі-продажу земельної ділянки та приміщення, документів про реєстрацію підприємницької діяльності, ліцензійних договорів; речей і предметів, які вказують на організацію, проведення та надання можливості доступу до азартних ігор: гральні автомати, комп`ютерні системні блоки, магнітні пристрої зберігання даних (HDD, «вінчестери», жорсткі диски), пристрої візуалізації (монітори, термінали), пристрої для підключення до інтернету - модеми, маршрутизатори, роутери, касові термінали, документи підтверджуючі проведення азартних ігор, а також гроші, які знаходяться в касі грального закладу.

Під час розгляду клопотання прокурор Яготинського відділуБориспільської місцевоїпрокуратури Київськоїобласті юрист1класу ОСОБА_2 його підтримав.

Перевіривши матеріали, додані до клопотання, заслухавши думку прокурора, суд вважає, що є всі підстави для його задоволення.

В силу ч. 1, ч. 2 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Так, матеріали, додані до клопотання дають підстави вважати, що у приміщенні, що знаходиться по АДРЕСА_5 , передане 23.09.2018 ФОП ОСОБА_5 ( АДРЕСА_6 , ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) в оренду ТОВ «Ведмідь Секьюріті», строком на один рік ( АДРЕСА_7 , ЄДРПОУ 38905525, ІПН 389055226516, контактний телефон НОМЕР_2 ), можуть зберігатись речі і предмети, які вказують на організацію, проведення та надання можливості доступу до азартних ігор: гральні автомати, комп`ютерні системні блоки, магнітні пристрої зберігання даних (HDD, «вінчестери», жорсткі диски), пристрої візуалізації (монітори, термінали), пристрої для підключення до інтернету - модеми, маршрутизатори, роутери, касові термінали, документи підтверджуючі проведення азартних ігор, а також гроші, які знаходяться в касі грального закладу та інші знаряддя вчиненняданого злочинуабо іншіречі,а також з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення даного кримінального правопорушення, що можуть мати доказове значення для досудового розслідування і в подальшому можуть бути доказами під час судового розгляду, в зв`язку з чим, вважаю, що клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України,

УХВАЛИВ:

Надати дозвіл прокурору Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури ОСОБА_2 , прокурору Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури ОСОБА_4 , слідчому СВ Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київські області ОСОБА_7 , або за їх дорученням працівникам Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури, Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київські області на проведення обшуку в приміщенні за адресою: АДРЕСА_4 , з метою виявлення та вилучення: витягу про реєстрацію права власності із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, договорів оренди, купівлі-продажу земельної ділянки та приміщення, документів про реєстрацію підприємницької діяльності, ліцензійних договорів; речей і предметів, які вказують на організацію, проведення та надання можливості доступу до азартних ігор: гральні автомати, комп`ютерні системні блоки, магнітні пристрої зберігання даних (HDD, «вінчестери», жорсткі диски), пристрої візуалізації (монітори, термінали), пристрої для підключення до інтернету - модеми, маршрутизатори, роутери, касові термінали, документи підтверджуючі проведення азартних ігор, а також гроші, які знаходяться в касі грального закладу, що можуть мати доказове значення для досудового розслідування і в подальшому можуть бути доказами під час судового розгляду, з метою їх виявлення та вилучення.

Строк дії ухвали по 21 січня 2019 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЯготинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення22.12.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78797024
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —382/2362/18

Ухвала від 28.03.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Присяжнюк Олег Богданович

Ухвала від 28.12.2018

Кримінальне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

Ухвала від 28.12.2018

Кримінальне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

Ухвала від 22.12.2018

Кримінальне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

Ухвала від 22.12.2018

Кримінальне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні