Ухвала
від 17.01.2019 по справі 462/8218/18
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/8218/18

У Х В А Л А

17 січня 2019 року Слідчий суддя Залізничного районного суду міста Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку,

ВСТАНОВИВ:

22 грудня 2018 року внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018140060004557 та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.191 КК України.

Старший слідчий Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором, звернувся до слідчого судді з клопотанням про проведення обшуку, покликаючись на те, що 22.12.2018 року в Залізничний ВП ГУНП у Львівській області надійшли матеріали з Управління Служби безпеки України у Львівській області щодо можливого вчинення службовими особами ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» розтрати майна.

У відповідності до рапорту працівника ст. о/у в ОВС 3 відділу ГВ КЗЕ УСБУ у Львівській області майора ОСОБА_4 , що у ході здійснення контррозвідувального забезпечення транспортної галузі економіки регіону отримано матеріали щодо протиправної діяльності службових осіб ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод», ЄДРПОУ 00740599, що за адресою: м. Львів, вул. Залізнична, 1А.

Всупереч вимогам листа в.о. голови ПАТ «Укрзалізниця» ОСОБА_5 , яким зобов`язано керівників структурних підрозділів апарату управління, регіональних філій, філій ПАТ «Укрзалізниця» призупинити розміщення лотів щодо реалізації брухту чорних, кольорових металів і сплавів на електронних торгах до введення в дію локального нормативно-правового акту. За вказівкою службових осіб ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод», без проведення будь-яких електронних торгів та дотримання процедур реалізації майна ПАТ «Укрзалізниця», здійснюється реалізація по заниженій вартості брухту кольорових металів (латунь, бронза, олово, мідь), чим могло бути спричинено збитків підприємству, власником якого є ПАТ «Укрзалізниця» на суму понад 500 тисяч гривень.

Відповідно до копій накладних ПАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» №№НВМ/00303 та № НВМ/00304, відпуск брухту було дозволено ОСОБА_6 та головним бухгалтером ОСОБА_7 та передано для транспортування гр. ОСОБА_8 та ОСОБА_9 .

Відповідно до рапорту працівника УСБУ у Львівській області ОСОБА_10 за адресою місцезнаходження ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» (ЄДРПОУ 00740599), адреса: м. Львів, вул. Залізнична, 1а, знаходяться речі і документи, які можуть бути використані як докази у даному кримінальному провадженні, а саме: оригінали документів, які стали підставою загрузки та відправлення металобрухту для ТОВ «Криворіжбуд» за підписом директора з виробництва ОСОБА_6 та головного бухгалтера ОСОБА_7 , також інших чорнових записів та документів щодо системної протиправної реалізації ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» брухту кольорових та чорних металів, вилучених із залізничної техніки під час проведення ремонтних робіт, на користь третіх осіб, носії інформації ПЕОМ, ноутбуки, мобільні телефони, планшети, жорсткі диски, флеш-карти, карти-пам`яті, інша комп`ютерна техніка, де може зберігатись інформація щодо протиправних господарських операцій з брухтом кольорових та чорних металів; зразки почерку та підписів службових осіб, ОСОБА_6 та ОСОБА_11 , інших осіб, які причетні до даного правопорушення, а також інші предмети, речі і документи, які можуть мати значення для досудового розслідування.

На підставі вищенаведеного, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчиненого кримінального правопорушення, відшукання засобів та знарядь його вчинення, просить надати дозвіл на проведення обшуку в приміщеннях ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Залізнична, 1-а.

Заслухавши пояснення слідчого, який клопотання підтримав, розглянувши матеріали клопотання, вважаю, що його слід задовольнити, оскільки стороною кримінального провадження доведено, що проведення обшуку в приміщеннях ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Залізнична, 1-а є необхідним для встановлення істини у даному кримінальному провадженні.

Враховуючи наведене, вважаю, що старшому слідчому Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 слід надати дозвіл на обшук в приміщеннях ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Залізнична, 1-а.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому Залізничного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області капітану поліції ОСОБА_3 , або іншому слідчому із групи слідчих на проведення обшуку в приміщеннях ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» (ЄДРПОУ 00740599), що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Залізнична, 1а з метою відшукання та вилучення оригіналів документів, які стали підставою загрузки та відправлення металобрухту для ТОВ «Криворіжбуд» за підписом директора з виробництва ОСОБА_6 та головного бухгалтера ОСОБА_7 , також інших чорнових записів та документів щодо системної протиправної реалізації ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» брухту кольорових та чорних металів, вилучених із залізничної техніки під час проведення ремонтних робіт, на користь третіх осіб; відшукання носіїв інформації ПЕОМ, ноутбуків, мобільних телефонів, планшетів, жорстких дисків, флеш-карт, карт-пам`яті, іншої комп`ютерної техніки, де може зберігатись інформація щодо протиправних господарських операцій з брухтом кольорових та чорних металів з можливістю зняття інформації з них; зразки почерку та підписів службових осіб, ОСОБА_6 та ОСОБА_11 , інших осіб, які причетні до даного правопорушення.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Оригінал ухвали.

СудЗалізничний районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення17.01.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу79261066
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —462/8218/18

Ухвала від 06.02.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 18.01.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 17.01.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 17.01.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 10.01.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 27.12.2018

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 27.12.2018

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 27.12.2018

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні