Ухвала
від 28.01.2019 по справі 640/21270/18
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 640/21270/18

н/п 2/640/915/19

УХВАЛА

"28" січня 2019 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого - судді Зуб Г.А.

за участю секретаря Черниш О.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Харкові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа - Управління ведення реєстру Територіальної громади департаменту реєстрації Харківської міської ради про визнання особи такою, що втратила право користування житлом, -

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою судді від 16.11.2018 року було відкрито провадження у даній справі у порядку загального позовного провадження.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

Представник позивача ОСОБА_4 в судове засідання не з'явився, надав до суду заяву, в якій просить провести підготовче судове засідання без своєї участі, просив закрити підготовче провадження, та призначити справу до розгляду по суті, та розглянути клопотання про витребування доказів, яке було подано разом з позовною заявою до суду.

Відповідачі в судове засідання не з'явились, повідомлялись в установленому законом порядку.

Представник третьої особи Управління ведення реєстру Територіальної громади департаменту реєстрації ХМР надав до суду пояснення, в яких просить розглянути справу без участі представника у відповідності до норм матеріального та процесуального права.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позову без розгляду та закриття провадження у справі немає, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Представником позивача надано до суду клопотання про витребування доказів: у Київського ВП ГУНП в Харківській області щодо надання інформації щодо звернень відповідачів із заявами про перешкоди у користуванні квартирою №11 по вул. Астрономічна, 35-Г в м. Харкові за період з листопада 2015 року по цей час; у Харківської дирекції ПАТ Укрпошта інформацію стосовно того, чи отримували відповідачі поштову кореспонденцію за адресою: АДРЕСА_1 за період з листопада 2015 року по цей час, оскільки вказану інформацію представник позивача отримати не взмозі.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи предмет спору, суд приходить до висновку, що клопотання представника позивача про витребування доказів підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 84, 197, 200, 294 ЦПК України, суд -

постановив :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа - Управління ведення реєстру Територіальної громади департаменту реєстрації Харківської міської ради про визнання особи такою, що втратила право користування житлом.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду в приміщенні Київського районного суду м. Харкова на 10 годину 00 хвилин 22 лютого 2019 року.

У судове засідання викликати сторони.

Витребувати:

-у Київського ВП ГУ НП в Харківській області (м. Харків, вул. Алчевських, 49) відомості чи звертались ОСОБА_2 та ОСОБА_3 із заявами щодо перешкод у користуванні квартирою №11 по вул. Астрономічна, 35-Г в м. Харкові за період з листопада 2015 року по цей час?

-у Харківської дирекції ПАТ Укрпошта (61052, м. Харків, пл. Привокзальна, 2) відомості чи отримували ОСОБА_2 та ОСОБА_3 поштову кореспонденцію за адресою: АДРЕСА_1 за період з листопада 2015 року по цей час?

Роз'яснити, що витребувані документи повинні бути надіслані (надані) безпосередньо до Київського районного суду м. Харкова у строк до 22 лютого 2019 року. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

СУДДЯ Г.А. ЗУБ

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення28.01.2019
Оприлюднено30.01.2019
Номер документу79446578
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —640/21270/18

Ухвала від 27.05.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Кучма Андрій Юрійович

Ухвала від 25.04.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Кучма Андрій Юрійович

Рішення від 26.03.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Зуб Г. А.

Ухвала від 29.03.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Маруліна Л.О.

Рішення від 26.03.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Зуб Г. А.

Ухвала від 09.01.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Маруліна Л.О.

Ухвала від 28.01.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Зуб Г. А.

Ухвала від 16.11.2018

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Зуб Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні