Ухвала
від 11.02.2019 по справі 758/6085/18
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/6085/18

Категорія 5

У Х В А Л А

11 лютого 2019 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Войтенко Т. В. ,

при секретарі - Дідук С. В.,

представника позивача ОСОБА_1,

представника відповідача Третяк О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві питання про заміну відповідача його правонаступником у справі за адміністративним позовом ОСОБА_3 до Управління державної міграційної служби України в Київській області, заступника начальника Ірпінського МВ УДМС України в Київській області Ковальової Надії Арнольдівни, головного спеціаліста Ірпінського МВ УДМС України в Київській області Баранчук Світлани Іванівни про скасування протоколу та постанови про накладення адміністративного стягнення, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Подільського районного суду м. Києва перебуває справа за адміністративним позовом ОСОБА_3 до Управління державної міграційної служби України в Київській області, заступника начальника Ірпінського МВ УДМС України в Київській області Ковальової Надії Арнольдівни, головного спеціаліста Ірпінського МВ УДМС України в Київській області Баранчук Світлани Іванівни про скасування протоколу та постанови про накладення адміністративного стягнення.

У судовому засіданні від представника Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області до суду надійшло клопотання про заміну відповідача Управління Державної міграційної служби України в Київській області його правонаступником - Центральним міжрегіональним управлінням ДМС у м. Києві та Київській області.

Заслухавши думку представника позивача, яка не заперечувала проти задоволення клопотання, вивчивши письмові матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до вимог ст.52 КАС України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником.

Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Судом встановлено, що Постановою Кабінету Міністрів України від 12.09.2018 №732 утворено Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області як юридичну особу публічного права, реорганізувавши шляхом злиття Управління Державної міграційної служби у Київській області та Головного управління Державної міграційної служби у м. Києві.

Пунктом другим зазначеного акту установлено, що Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби у м, Києві та Київській області є правонаступником майна, прав та обов'язків Управління Державної міграційної служби у Київській області та Головного управління Державної міграційної служби у м. Києві.

Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області з 03.01.2019 року розпочало свою роботу.

Зважаючи на те, що з 3 січня 2019 року розпочало свою діяльність Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області як правонаступник Управління Державної міграційної служби України в Київській області, яке є відповідачем по справі, суд приходить до висновку про необхідність здійснення заміни даного учасника справи його правонаступником.

На підставі викладеного, керуючись ст. 52 КАС України, -

П О С Т А Н О В И В :

У справі за позовом ОСОБА_3 до Управління державної міграційної служби України в Київській області, заступника начальника Ірпінського МВ УДМС України в Київській області Ковальової Надії Арнольдівни, головного спеціаліста Ірпінського МВ УДМС України в Київській області Баранчук Світлани Іванівни про скасування протоколу та постанови про накладення адміністративного стягнення - замінити відповідача - Управління Державної міграційної служби України в Київській області його правонаступником - Центральним міжрегіональним управлінням Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяТ. В. Войтенко

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення11.02.2019
Оприлюднено12.02.2019
Номер документу79737723
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —758/6085/18

Ухвала від 16.12.2021

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 16.12.2021

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Рішення від 16.12.2021

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Рішення від 16.12.2021

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 16.10.2019

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 11.02.2019

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

Ухвала від 16.10.2018

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

Ухвала від 21.08.2018

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

Ухвала від 16.05.2018

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні