Ухвала
від 18.02.2019 по справі 398/4133/18
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/4133/18

провадження №: 2/398/417/19

УХВАЛА

"18" лютого 2019 р. Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого судді Авраменка О.В.,

з участю секретаря судового засідання Міщенко С.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в засіл судових засідань в м. Олександрія в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Головного управління державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в Кіровоградській області про поновлення на роботі, виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди

В С Т А Н О В И В:

В судове засідання учасники та їх представники, належним чином повідомлені про час, дату та місце проведення судового засідання, не з'явилися.

Представник позивача через канцелярію суду подав заяву про уточнення позовних вимог та клопотання про залучення як співвідповідача ОСОБА_2 міжрайонної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Згідно з ч. 1 ст. 51 ЦПК України суд першої інстанції має право за клопотанням позивача, у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до початку першого судового засідання, залучити до участі у ній співвідповідача. Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

Таким чином, суд вважає за можливе прийняти заяву представника позивача про уточнення позовних вимог, а також з урахуванням підстав та предмету позову - залучити до участі у цій справі ОСОБА_2 міжрайонну державну лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів як співвідповідача.

У зв'язку із залученням співвідповідача розгляд цієї справи підлягає відкладенню.

Керуючись ст. ст. 49, 51, 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду уточнену позовну заяву у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в Кіровоградській області про поновлення на роботі, виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди.

Клопотання представника позивача про залучення співвідповідача задовольнити.

Залучити ОСОБА_2 міжрайонну державну лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (адреса місцезнаходження: Кіровоградська область, м. Олександрія, Кременчуцьке шосе, 1) як співвідповідача до участі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в Кіровоградській області про поновлення на роботі, виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди.

Відкласти судове засідання у цій справі на 11 год. 00 хв. 15 березня 2019 року, яке відбудеться в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області (вул. Г. Сокальського, 76, м. Олександрія), про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Встановити відповідачу ОСОБА_2 міжрайонній державній лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів п'ятнадцятиденний строк із дня вручення їм цієї ухвали для подання відзиву на позов, який має відповідати вимогам ч. ч. 3 - 6 ст. 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз'яснити відповідачу ОСОБА_2 міжрайонній державній лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1118/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Авраменко

СудОлександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення18.02.2019
Оприлюднено21.02.2019
Номер документу79974911
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —398/4133/18

Рішення від 26.03.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Рішення від 26.03.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Ухвала від 15.03.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Ухвала від 18.02.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Ухвала від 26.11.2018

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Ухвала від 09.11.2018

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні