Ухвала
від 25.02.2019 по справі 500/58/19
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 500/58/19

Провадження № 2/500/1472/19

УХВАЛА

25 лютого 2019 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого судді - Пащенко Т.П.

при секретарі - Топтигіній О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ОСОБА_1 про витребування доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до Ізмаїльської державної нотаріальної контори Одеської області, треті особи, які не заявляють самостійні вимоги публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України , ОСОБА_2 про припинення дії обтяження (заборони на нерухоме майно),-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Ізмаїльської державної нотаріальної контори Одеської області, треті особи, які не заявляють самостійні вимоги публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України , ОСОБА_2 про припинення дії обтяження (заборони на нерухоме майно).

Позивач звернулася до суду з заявою, яку представник позивача ОСОБА_3 просив розглянути у відсутності його та позивача, про витребування доказів по справі, а саме, від Ізмаїльської державної нотаріальної контори належним чином завірені копії документів, на підставі яких Ізмаїльською державною нотаріальною конторою накладено заборону на нерухоме майно (житловий будинок з надвірними спорудами, розташований за адресою: Одеська обл., м.Ізмаїл, вул.Сафронова,1), реєстраційний номер обтяження: 8276094, зареєстрований 09.12.2008 року реєстратором: Ізмаїльська державна нотаріальна контора на підставі повідомлення про видачу позики від 05.05.1993 року; від ПАТ Державний ощадний банк України (01001, м. Кив, вул. Госпітальна, 12-Г) інформацію на підставі яких правовстановлюючих документів на житловий будинок з надвірними спорудами, розташований за адресою: Одеська обл., м.Ізмаїл, вул.Сафронова,1 накладено заборону на вказаний житловий будинок, чи погашена ОСОБА_2 позика, отримана нею 05.05.1993 року у Ізмаїльському відділенні Ощадбанку; чи мається заборгованість за ОСОБА_2 перед ПАТ Ощадбанк , якщо так - зазначити суму заборгованості; від КП Ізмаїльське МБТІ відомостей про власника (ів) житлового будинку з надвірними спорудами та господарськими будівлями за адресою: Одеська обл., м.Ізмаїл, вул.Сафронова, 1.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, заяв чи клопотань по справі суду не надав.

Треті особи в судове засідання не з'явилися, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, заяв чи клопотань по справі суду не надали.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява про витребування доказів підлягає задоволенню, з наступних підстав.

Відповідно до ч.ч.1, 3, 6 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

На підставі викладеного та керуючись статтями 84, 260 ЦПК України, суд ,-

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 про витребування доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до Ізмаїльської державної нотаріальної контори Одеської області, треті особи, які не заявляють самостійні вимоги публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України , ОСОБА_2 про припинення дії обтяження (заборони на нерухоме майно) - задовольнити.

Зобов'язати Ізмаїльську державну нотаріальну контору (вул.Клушина,2а, м.Ізмаїл Одеської області) надати на адресу суду належним чином завірені копії документів, на підставі яких Ізмаїльською державною нотаріальною конторою накладено заборону на нерухоме майно (житловий будинок з надвірними спорудами, розташований за адресою: Одеська область, м.Ізмаїл, вул.Сафронова,1), реєстраційний номер обтяження: 8276094, зареєстрований 09.12.2008 року реєстратором: Ізмаїльська державна нотаріальна контора на підставі повідомлення про видачу позики від 05.05.1993 року.

Зобовязати публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України (01001, м. Кив, вул. Госпітальна, 12-Г) надати на адресу суду інформацію:

- на підставі яких правовстановлюючих документів на житловий будинок з надвірними спорудами, розташований за адресою: Одеська область, м.Ізмаїл, вул.Сафронова,1 накладено заборону на вказаний житловий будинок?

- чи погашена ОСОБА_2 позика, отримана нею 05 травня 1993 року у Ізмаїльському відділенні Ощадбанку;

- чи мається заборгованість за ОСОБА_2 перед публічним акціонерним товариством Ощадбанк , якщо так - зазначити суму заборгованості;

Зобовязати комунальне підприємство Ізмаїльське МБТІ надати на адресу суду відомості про власника (ів) житлового будинку з надвірними спорудами та господарськими будівлями за адресою: Одеська область, м.Ізмаїл, вул.Сафронова, 1.

Копію ухвали надіслати для виконання до Ізмаїльської державної нотаріальної контори (вул.Клушина,2а, м.Ізмаїл Одеської області), публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України (01001, м. Кив, вул. Госпітальна, 12-Г), комунального підприємства Ізмаїльське МБТІ (вул.Героїв Сталінграда,36, м.Ізмаїл Одеської області, 68600).

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення та апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_4

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення25.02.2019
Оприлюднено28.02.2019
Номер документу80108457
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —500/58/19

Рішення від 30.05.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 15.04.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 15.04.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Рішення від 27.02.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач Микола Петрович

Ухвала від 25.02.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 07.02.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач Микола Петрович

Ухвала від 14.01.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 08.01.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач Микола Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні