Ухвала
від 26.02.2019 по справі 581/50/19
ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 581/50/19

Провадження № 2/581/89/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

26 лютого 2019 року сел. ОСОБА_1

Липоводолинський районний суд Сумської області в складі: головуючого - судді Бутенка Д.В., за участю секретаря судового засідання Бочкун Л.І., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу у порядку загального позовного провадження за позовом Зіньківського дитячого будинку-інтернату ім. О.В. Синяговського до ОСОБА_2, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Московська сільська рада Липоводолинського району Сумської області, служба у справах дітей Липоводолинської районної державної адміністрації Сумської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на неповнолітню дитину,

в с т а н о в и в :

У січні 2019 року позивач звернувся до Липоводолинського районного суду Сумської області з позовом, у якому порушував питання про позбавлення батьківських прав відповідача ОСОБА_2 та стягнення з відповідача ОСОБА_2 на користь Зіньківського дитячого будинку-інтернату ім. О.В. Синяговського аліменти, на утримання неповнолітнього сина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, у розмірі 1/4 усіх видів заробітку (доходу), але не менше половини неоподаткованого мінімуму доходів громадян щомісячно і до досягнення дитиною повноліття.

Ухвалою Липоводолинського районного суду від 23 січня 2019 року справа призначена до підготовчого судового засідання на 06 лютого 2019 року за правилами загального позовного провадження.

Позивач 26 лютого 2019 року у судове засідання не з'явилася, подала до суду клопотання про розгляд справи у її відсутність.

Відповідачка ОСОБА_2 26 лютого 2019 року в судове засідання з'явилася.

Преставник третьої особи, спеціаліст Московської сільської ради Липоводолинського району Сумської області ОСОБА_4 26 лютого 2019 року в судовому засіданні позовні вимоги підтримала в повному обсязі.

Представник служби у справах дітей Липоводолинської районної державної адміністрації Сумської області 26 лютого 2019 року про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

У порядку підготовки даної справи до судового розгляду проведені наступні підготовчі дії:

- з'ясовано остаточний обсяг позовних вимог та докази, які подані в їх обгрунтування;

- приєднано до матеріалів справи висновок виконавчого комітету Московської сільської ради Липоводолинського району Сумської області про доцільність позбавлення батьківських прав відповідача;

- за клопотанням представника третьої особи залучено у якості свідка дільничного інспектора Кулібабу Михайла Сергійовича.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, або закриття провадження у справі, або закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Від сторін не надходило заперечень щодо призначення справи до судового розгляду по суті, а позивач письмово заявив про необхідність розгляду у його відсутність, що є підставою для продовження подальшого розгляду даної справи.

Зважаючи на вищевикладене, суд уважає, за необхідне закрити підготовче провадження, та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 51, 84, 189, 196, 198, 200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Зіньківського дитячого будинку-інтернату ім. О.В. Синяговського до ОСОБА_2, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Московська сільська рада Липоводолинського району Сумської області, служба у справах дітей Липоводолинської районної державної адміністрації Сумської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на неповнолітню дитину та призначити до судового розгляду по суті, яке відбудеться 15 березня 2019 року о 14 год. 00 хв. з викликом сторін у даній справі.

Залучити у якості свідка дільничного інспектора Липоводолинського ВП ГУНП ОСОБА_5.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1811/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д. В. Бутенко

Дата ухвалення рішення26.02.2019
Оприлюднено05.03.2019
Номер документу80220196
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —581/50/19

Рішення від 18.03.2019

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

Ухвала від 12.03.2019

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

Ухвала від 26.02.2019

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

Ухвала від 06.02.2019

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

Ухвала від 23.01.2019

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні