Ухвала
від 06.03.2019 по справі 2-а-2140/08
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення заяви без руху

06 березня 2019 року м. Рівне №2-а-2140/08

Рівненський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Друзенко Н.В., перевіривши виконання вимог пункту 18.4 Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України за поданням Володимирецького районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області в адміністративній справі за позовом:

Володимирецького районного центру зайнятості

до Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім.Шевченка

про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

05.03.2019 Володимирецький районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області звернувся до суду з поданням про видачу дублікату виконавчого листа.

Відповідно до пункту 18.4 Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред'явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви. За видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Ухвала про видачу чи відмову у видачі дубліката виконавчого документа може бути оскаржена в апеляційному та касаційному порядку.

Проте Володимирецьким районним відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області не подано до суду документу про сплату судового збору.

Відповідно до частини першої статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, встановивши, що заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 161 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

За таких обставин подання слід залишити без руху.

Позивачу недоліки позовної заяви усунути шляхом подання до суду : оригіналу документа про сплату судового збору в розмірі 57,63 грн., за реквізитами: Отримувач коштів УК у м.Рiвному/м.Рiвне/22030101; Код отримувача (код за ЄДРПОУ) 38012714; Банк отримувача Казначейство України (ЕАП); Код банку отримувача (МФО) 899998; Рахунок отримувача 34311206084031; Код класифікації доходів бюджету 22030101; призначення платежу "Судовий збір, за позовом


(ПІБ чи назва установи, організації позивача), Рівненський окружний адміністративний суд (назва суду, де розглядається справа)" .

Керуючись статтею 169 КАС України, суд,-

У Х В А Л И В :

Подання Володимирецького районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області про видачу дубліката виконавчого листа залишити без руху.

Встановити позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви тривалістю не більше 10 днів з дня вручення даної ухвали.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремо не оскаржується.

Суддя                               Друзенко Н.В.

                                        

Дата ухвалення рішення06.03.2019
Оприлюднено07.03.2019
Номер документу80262300
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —2-а-2140/08

Ухвала від 14.03.2019

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Друзенко Н.В.

Ухвала від 06.03.2019

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Друзенко Н.В.

Постанова від 17.02.2009

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Мачульський В.В.

Постанова від 17.02.2009

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Гарань С.М.

Ухвала від 21.05.2008

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Шлай А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні