Ухвала
від 06.03.2019 по справі 824/1740/15-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення до судового розгляду

заяви про видачу дубліката виконавчого документа та заміну стягувача у виконавчому листі

06 березня 2019 р. м. Чернівці Справа № 824/1740/15-а

Чернівецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Анісімова О.В., розглянувши заяву про видачу дубліката виконавчого документа та заміну стягувача у виконавчому листі у справі за адміністративним позовом відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Глибоцькому районі до відкритого акціонерного товариства "Букогор" про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області звернулось до суду із заявою, в якій просить:

- видати дублікат виконавчого листа №824/1740/15-а, виданого 14.09.2015 року Чернівецьким окружним адміністративним судом.

- замінити стягувача у виконавчому листі №824/1740/15-а, виданому 14.09.2015 року Чернівецьким окружним адміністративним судом його правонаступником, а саме: відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Глибоцькому районі на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області (код ЄДРПОУ 41314497).

Ухвалою суду від 25.02.2019 року дану заяву залишено без руху та встановлено строк для усунення недоліків - п'ять днів з дня отримання заявником копії ухвали про залишення заяви без руху.

05.03.2019 року, у встановлений судом строк, заявником усунуто недоліки заяви про видачу дубліката виконавчого документа та заміну стягувача у виконавчому листі, на які вказувалось в ухвалі про залишення заяви без руху.

Враховуючи вищенаведене, адміністративна справа №824/1740/15-а підлягає прийняттю до провадження.

Відповідно до частини 1-2 статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Згідно п. 18.4 Перехідних положень КАС України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред'явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

Враховуючи викладене, суд приходить висновку про необхідність призначення заяви Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області про видачу дубліката виконавчого документа та заміну стягувача у виконавчому листі до розгляду в судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 248, 256, 379 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Призначити заяву до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 12:00 хв. 11 березня 2019 р. Засідання відбудеться у приміщенні Чернівецького окружного адміністративного суду за адресою: м. Чернівці, вул.Садова 1 «І».

2. Справа буде розглядатись суддею Анісімовим О.В. одноособово.

3. Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Заперечення проти неї можуть бути включені до апеляційної чи касаційної скарги на постанову чи ухвалу суду, прийняту за наслідками розгляду справи.

          

          Суддя           О.В. Анісімов

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.03.2019
Оприлюднено07.03.2019
Номер документу80262662
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —824/1740/15-а

Ухвала від 29.05.2023

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 22.05.2023

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 11.03.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 06.03.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 25.02.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 28.07.2015

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 28.07.2015

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні