Ухвала
від 13.03.2019 по справі 358/10/19
БОГУСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

гСправа № 358/10/19 Провадження № 1-кс/358/139/19

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

продовження строку проведення позапланової перевірки

13 березня 2019 року м. Богуслав

Слідчий суддя Богуславського районного суду Київської області ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання слідчого СВ Богуславського ВП Миронівського ВП ГУ НП України в Київській області, старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 , у кримінальному провадженні № 42018111190000295 від 20.12.2018 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України, погоджене начальником Богуславського відділу Кагарлицької місцевої прокуратури в Київській області ОСОБА_4 про продовження строку проведення позапланової перевірки фінансово-господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій» в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: м. Богуслав, вул. Острів, 1-Т, Київської області»,-

В С Т А Н О В И В:

Слідчий СВ Богуславського ВП Миронівського ВП ГУ НП України в Київській області, старший лейтенант поліції ОСОБА_3 (далі слідчий поліції) звернувся до слідчого судді з клопотанням, в якому просить продовжити строки проведення позапланової виїзної ревізії (перевірки) окремих питань фінансово-господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій», в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: м. Богуслав, вул. Острів, 1-Т, Київської області».

Клопотання мотивує тим, що в провадженні слідчого відділу Богуславського ВП Миронівського ВП ГУ НП України в Київській області перебуває кримінальне провадження № 42018111190000295 від 20.12.2018 року, відомості про яке внесені до ЄРДР за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України, та розпочато досудове розслідування.

11 лютого 2019 року ухвалою слідчого судді Богуславського районного суду Київської області №358/10/19 у вказаному кримінальному провадженні призначено позапланову виїзну ревізію (перевірку) окремих питань фінансово- господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій», код ЄРДПОУ: 40705714, в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні КП БМР «Богуславблагоустрій» фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: вул. Острів, 1-Т в м. Богуслав», проведення якої доручено спеціалістам Північного офісу Держаудитслужби у строк з 27 лютого 2018 року по 14 березня 2019 року включно.

Проведення вказаної перевірки станом на 14 березня 2019 року не може бути закінчено, а тому в органу досудового розслідування виникла необхідність в продовженні терміну проведення позапланової виїзної ревізії (перевірки) окремих питань фінансово-господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій», код ЄРДПОУ: 40705714, в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні КП БМР «Богуславблагоустрій» фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: вул. Острів, 1-Т в м. Богуслав».

В судове засідання слідчий поліції не з`явився, причини неявки суду не повідомив.

За відсутності клопотань від учасників, на підставі ч.1 ст.107 КПК України, фіксування процесуальної дії за допомогою технічних засобів не здійснюється.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, слідчий суддя приходить до наступного висновку про можливість задоволення клопотання про продовження строку проведення позапланової перевірки виходячи з наступного.

Відповідно до п. 9 «Порядку проведення інспектування Державною аудиторською службою, її міжрегіональними територіальними органами», затвердженого постановою КМУ від 20.04.2006 року, склад, кількість посадових осіб органу державного фінансового контролю та строки проведення ревізії визначаються органом державного фінансового контролю з урахуванням обсягу передбачених програмою ревізії питань та в межах визначеної її тривалості (30 робочих днів для планової та 15 - для позапланової).

Строк проведення ревізії в межах визначеної Законом тривалості продовжується за рішенням керівника органу державного фінансового контролю, а понад визначену Законом тривалість - за рішенням суду на строк, що не перевищує 15 робочих днів для планової виїзної ревізії та 5 - для позапланової виїзної ревізії.

Для всебічного, повного, об`єктивного розслідування даного кримінального провадження, встановлення суми матеріального збитку, а також з метою встановлення фактів порушення вимог законодавства України в ході досудового розслідування виникає необхідність в продовженні строку проведення позапланової перевірки додержання вимог законодавства України про використання коштів.

Таким чином слідчий суддя вважає, що слідчим СВ Богуславського ВП Миронівського ВП ГУНП в Київській області ОСОБА_3 доведена необхідність продовження строку проведення позапланової виїзної ревізії (перевірки) окремих питань фінансово-господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій» в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: м. Богуслав, вул. Острів, 1-Т, Київської області», в кримінальному проваджені, відкритому за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України, що неможливо встановити без залучення відповідних спеціалістів для перевірки дотримання вимог чинного законодавства України, що є доцільним та відповідає завданням кримінального провадження.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 36, 40, 93, ч.1ст. 107, 132, 309 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого СВ Богуславського ВП Миронівського ВП ГУ НП України в Київській області, старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 про продовження строку проведення позапланової виїзної ревізії (перевірки) окремих питань фінансово-господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій» в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: м. Богуслав, вул. Острів, 1-Т, Київської області» - задовольнити.

На виконання ухвали слідчого судді Богуславського районного суду Київської області №358/10/19 від 11.02.2019 року про призначення проведення позапланової виїзної ревізії (перевірки) окремих питань фінансово-господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій», в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: м. Богуслав, вул. Острів, 1-Т, Київської області» - продовжити строк проведення позапланової перевірки до 21 березня 2019 року включно.

Зобов`язати представників КП БМР «Богуславблагоустрій» забезпечити допуск до перевірки працівникам Північного офісу Держаудитслужби та надати всі необхідні документи для проведення позапланової перевірки.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Матеріали перевірки в оригіналах направити до слідчого відділення Богуславського ВП Миронівського ВП ГУНП в Київській області для долучення до матеріалів кримінального провадження №42018111190000295 від 20.12.2018 року.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення13.03.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80414341
СудочинствоКримінальне
Сутьпродовження строку проведення позапланової перевірки фінансово-господарської діяльності в КП БМР «Богуславблагоустрій» в частині додержання вимог бюджетного та іншого законодавства при здійсненні фінансування із статного фонду підприємства будівництва «Громадська вбиральня модульного типу за адресою: м. Богуслав, вул. Острів, 1-Т, Київської області

Судовий реєстр по справі —358/10/19

Ухвала від 22.06.2021

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 17.06.2021

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 23.05.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 13.03.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 13.03.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 11.02.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 11.02.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

Ухвала від 01.02.2019

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Кіхтенко С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні