Ухвала
від 14.03.2019 по справі 173/2345/17
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/2345/17

Провадження №2/173/23/2019

У Х В А Л А

іменем України

14 березня 2019 р. Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

в складі: головуючої - судді Петрюк Т.М.

При секретарі - Рудовій Л.В.

За участю: позивача - ОСОБА_1

Представника позивача - ОСОБА_2

Представника відповідача ОСОБА_3

Розглянувши клопотання ОСОБА_1 про застосування заходів процесуального примусу по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 про забезпечення позову по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора ОСОБА_4 районної державної адміністрації Збаранської ОСОБА_4 районної державної адміністрації, товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка- АГРО , приватного підприємства СТД-АГРО , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Першотравеньска сільська рада Верхньодніпровського району Дніпропетровської області про визнання недійсним рішення і його скасування, про визнання додаткових угод до договору оренди землі недійсними,-

ВСТАНОВИВ:

14 лютого 2019 року Верхньодніпровським районним судом Дніпрпоетровської області задоволене клопотання представника позивача про витребування доказів та зобов'язано Дніпропетровську дирекцію ПАТ Укрпошта протягом двох тижнів з моменту отримання зазначеної ухвали надати суду належним чином завірену ксерокопію форми про поштовий переказ або інший встановлений поштовими правилами документ на підставі якого 19.10.2018 року був оформлений ВЗП № 89 м. Дніпропетровськ вул. Янгеля,16, квитанція ПН 215600426655; 00001 Ластовська поштовий переказ на суму 24200 грн., адресат ОКОЛОВИЧ Верхівцеве із відомостями про особу, яка отримала цей переказ, якщо отримувала, та підписом цієї особи. Надати відомості про відправника вказаного переказу, якщо відправник є юридична особа, надати копії документів про оплату цією юридичною особою послуг за пересилання вищезазначеного переказу на поточний рахунок переказних операцій об'єкта поштового зв'язку.

Зобов'язано начальника відділення поштового зв'язку ОСОБА_4 Центру поштового зв'язку № 4 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку Укрпошта протягом двох тижнів з моменту отримання зазначеної ухвали надати суду належним чином завірену ксерокопію форми про поштовий переказ на підставі якого 19.10.2018 року був оформлений ВЗП № 89 м. Дніпропетровськ вул. Янгеля,16, квитанція ПН 215600426655; 00001 Ластовська поштовий переказ на суму 24200 грн., адресат ОКОЛОВИЧ Верхівцеве із відомостями про особу, яка отримала цей переказ, якщо отримувала, та підписом цієї особи

Копія ухвали направлена для виконання до Дніпропетровській дирекції ПАТ Укрпошта (49000 м. Дніпро проспект Дмитра Яворницького, 62) та відділенню поштового зв'язку ОСОБА_4 Центру поштового зв'язку № 4 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку Укрпошта (51600 вул. Тітова, 8 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровської області)

Зобов'язано Дніпропетровську дирекцію ПАТ Укрпошта та відділення поштового зв'язку ОСОБА_4 Центру поштового зв'язку № 4 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку Укрпошта у випадку, якщо вони не мають можливості надати суду документи та інформацію, зазначені в ухвалі, повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з моменту отримання ухвали.

Копія вищезазначеної ухвали отримана відділенням поштового зв'язку ОСОБА_4 Центру поштового зв'язку № 4 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку Укрпошта , що підтверджується підписом про отримання від 19.02.2019 року, а також отримана Дніпропетровською дирекцією ПАТ Укрпошта , що підтверджується поштовим повідомленням про вручення рекомендованої кореспонденції від 20.02.2019 року.

Проте ухвала суду про витребування доказів зобов'язаними особами станом на 14.03.2019 року не виконана, а також не повідомлено про неможливість її виконання.

В судовому засіданні позивач та представник позивача заявили клопотання про застосування процесуального примусу до зобов'язаних осіб шляхом примусового вилучення зазначених в ухвалі документів, яку просять направити на виконання до відділу державної виконавчої служби.

Представник відповідача проти задоволення заявленого клопотання не заперечувала.

Заслухавши думку учасників розгляду справи, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 146 ЦПК України у разі ненадання речових чи електронних доказів, що витребувані судом, без поважних причин або без повідомлення причин їх неподання суд може постановити ухвалу про тимчасове вилучення цих доказів державним виконавцем для дослідження судом.

Враховуючи, що зобов'язаними особами ухвала суду про витребування доказів не виконана, а також не повідомлено про причини неможливості її виконання, суд вважає за можливе задовольнити заявлене клопотання так як існують підстави для застосування заходів процесуального примусу.

Керуючись ст. 146 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання ОСОБА_1 про застосування заходів процесуального примусу по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 про застосування процесуального примусу по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора ОСОБА_4 районної державної адміністрації Збаранської ОСОБА_4 районної державної адміністрації, товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка- АГРО , приватного підприємства СТД-АГРО , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Першотравеньска сільська рада Верхньодніпровського району Дніпропетровської області про визнання недійсним рішення і його скасування, про визнання додаткових угод до договору оренди землі недійсними, розірвання договору шляхом примусового вилучення документів - задовольнити .

Примусово вилучити наступні документи :

У Дніпропетровській дирекції ПАТ Укрпошта (49000 м. Дніпро проспект Дмитра Яворницького, 62)

-належним чином завірену ксерокопію форми про поштовий переказ або інший встановлений поштовими правилами документ на підставі якого 19.10.2018 року був оформлений ВЗП № 89 м. Дніпропетровськ вул. Янгеля,16, квитанція ПН 215600426655; 00001 Ластовська поштовий переказ на суму 24200 грн., адресат ОКОЛОВИЧ Верхівцеве із відомостями про особу, яка отримала цей переказ, якщо отримувала, та підписом цієї особи;

- відомості про відправника вказаного переказу, якщо відправник є юридична особа;

- копії документів про оплату цією юридичною особою послуг за пересилання вищезазначеного переказу на поточний рахунок переказних операцій об'єкта поштового зв'язку.

У відділенні поштового зв'язку ОСОБА_4 Центру поштового зв'язку № 4 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку Укрпошта (51600 вул. Тітова, 8 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровської області)

- належним чином завірену ксерокопію форми про поштовий переказ на підставі якого 19.10.2018 року був оформлений ВЗП № 89 м. Дніпропетровськ вул. Янгеля,16, квитанція ПН 215600426655; 00001 Ластовська поштовий переказ на суму 24200 грн., адресат ОКОЛОВИЧ Верхівцеве із відомостями про особу, яка отримала цей переказ, якщо отримувала, та підписом цієї особи.

Копію ухвали направити на виконання ОСОБА_4 районному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області ( м. Верхньодніпровськ пл. О.Поля, 5). А також Дніпропетровській дирекції ПАТ Укрпошта та відділенні поштового зв'язку ОСОБА_4 Центру поштового зв'язку № 4 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку Укрпошта для відома.

Зобов'язані особи Дніпропетровська дирекція ПАТ Укрпошта та відділення поштового зв'язку ОСОБА_4 Центру поштового зв'язку № 4 м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку Укрпошта мають право виконати дану ухвалу в добровільному порядку або повідомити про причини неможливості її виконання ОСОБА_4 районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області та суд

Ухвала суду є виконавчим документом та підлягає негайному виконанню.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена 14.03.2019 року.

Cуддя Петрюк Т.М.

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення14.03.2019
Оприлюднено17.03.2019
Номер документу80471941
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —173/2345/17

Рішення від 11.04.2019

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 14.03.2019

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 14.02.2019

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 04.12.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 04.12.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 08.10.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 18.06.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 22.05.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 26.03.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 17.01.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні