Ухвала
від 06.03.2019 по справі 2-а-2690/11
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-а-2690/11

№ 6-а/183/19/19

У Х В А Л А

06 березня 2019 року м. Новомосковськ

Новомосковського міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Городецького Д.І.,

секретаря Данильченко Т.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області подання Новомосковського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області про оголошення розшуку боржника, -

в с т а н о в и в:

05 березня 2019 року Новомосковський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області звернувся до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області з поданням про розшук боржника ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, останнє місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Подання мотивує тим, що в провадженні Новомосковського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області на виконанні знаходиться виконавчий лист № 2-2690/11 від 26 липня 2011 року виданий Новомосковським міськрайонним судом Дніпропетровської області про стягнення з ОСОБА_1 на користь Новомосковського міськрайонного центру зайнятості незаконно отриманих коштів.

Внаслідок вжитих державним виконавцем заходів при примусовому виконанні рішення суду встановлено, що ОСОБА_1 заборгованість на користь стягувача не сплачує, за неодноразовими викликами до відділу державної виконавчої служби не з'являється, документи підтверджуючи сплату заборгованості не надає.

Місце реєстрації ОСОБА_1 зазначене у виконавчому листі - Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вул.. Радянська, 15а/41.

Згідно відповіді з Відділу адресно-довідкового підрозділу ГУ ДМС УДМС України у Дніпропетровській області вбачається останнє місце реєстрації ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_3 - Дніпропетровська область, Новомосковський район, с. Підпільне, вул. Кулішівська, 10 з 17 березня 2017 року.

Відповідно до відповіді Знаменівського старостинського округу № 1 Піщанської сільської ради на запит виконавчої служби, боржник фактично не проживає за адресою місця реєстрації та на теперішній час його місцезнаходження не відоме.

Заходами вжитими державною виконавчою службою встановити місце проживання боржника не вдалося.

Суд, розглянувши подання Новомосковського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області дійшов до наступного.

Постановою Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 07 червня 2011 року у справі № 2а-2690/11 за позовом Новомосковського міськрайонного центру зайнятості до ОСОБА_1 про стягнення незаконно отриманих коштів позовні вимоги задоволені, з відповідача на користь позивача стягнуто 17927,14 грн. незаконно отриманих коштів.

Як зазначається в поданні та підтверджується матеріалами доданими в обґрунтування подання про розшук ОСОБА_1 постанова суду звернута до примусового виконання, в ході якого державним виконавцем встановлено, що боржник заборгованість на користь стягувача не сплачує, за неодноразовими викликами до відділу державної виконавчої служби не з'являється, документи підтверджуючи сплату заборгованості не надає.

Заборгованість складає 17927,14 грн.

Згідно відповіді Відділу адресно-довідкового підрозділу ГУ ДМС УДМС України у Дніпропетровській області, останнє місце реєстрації ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_3 - Дніпропетровська область, Новомосковський район, с. Підпільне, вул. Кулішівська, 10 з 17 березня 2017 року.

Відповідно до ч.1 ст.36 закону України Про виконавче провадження у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

У зв'язку з тим, що на теперішній час місцезнаходження боржника невідоме та заходами державної виконавчої служби встановити місце проживання боржника неможливо, суд дійшов висновку, що з метою забезпечення можливості здійснити необхідні дії, направлені на виконання постанови суду, необхідно оголосити розшук ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, останнє місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2.

На підставі викладеного, керуючись ст.36 Закону України Про виконавче провадження від 02.06.2016 № 1404-VIII в редакції від 17.06.2018 року , Наказом №64/261/5 від 30.01.2018 року Про затвердження Порядку взаємодії Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України та органів і осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів,суд, -

п о с т а н о в и в:

Оголосити розшук боржника ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, останнє місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Виконання ухвали про розшук боржника покласти на Новомосковський відділ поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області, Новомосковський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Третього апеляційного адміністративного суду через Новомосковський міськрайонний суду Дніпропетровської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Д.І. Городецький

СудНовомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення06.03.2019
Оприлюднено19.03.2019
Номер документу80502904
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-2690/11

Ухвала від 13.09.2023

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Оладенко О. С.

Ухвала від 31.08.2023

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Оладенко О. С.

Ухвала від 08.08.2023

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Оладенко О. С.

Ухвала від 19.06.2023

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Оладенко О. С.

Ухвала від 26.04.2023

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Ухвала від 27.01.2023

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 03.10.2011

Адміністративне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Шишилін О. Г.

Постанова від 07.06.2011

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Соколянська О. М.

Ухвала від 06.03.2019

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Постанова від 02.09.2011

Адміністративне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Соловйова Л. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні