Ухвала
від 20.03.2019 по справі 498/63/19
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/63/19

Провадження по справі №2/498/150/19

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

20 березня 2019 року Великомихайлівський районний суд Одеської області

в складі: головуючої судді - Ткачук О.Л.,

за участю секретаря судового засідання Козачінської Л.Г.,

представника відповідача - адвоката ОСОБА_1

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в смт. Велика Михайлівка позов ОСОБА_2 до товариства з обмеженою відповідальністю Дружба народів в особі директора ОСОБА_3, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: відділ надання адміністративних послуг Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області, Полішпаківська (стара назва Петрівська) сільська рада Великомихайлівського району Одеської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та скасування державної реєстрації,

встановив:

У провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до товариства з обмеженою відповідальністю Дружба народів в особі директора ОСОБА_3, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: відділ надання адміністративних послуг Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області, Полішпаківська (стара назва Петрівська) сільська рада Великомихайлівського району Одеської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та скасування державної реєстрації.

Ухвалою судді Великомихайлівського районного суду Одеської області від 29 січня 2019 року у справі відкрите провадження, призначене підготовче засідання .

У підготовче засідання позивач не з'явилась, через канцелярію суду надала заяву слухати справу у її відсутність, позовні вимоги підтримує у повному обсязі.

У підготовче засідання представник третьої особи відділу надання адміністративних послуг Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області не з'явилась, через канцелярію суду надала заяву слухати справу у їх відсутність. Додатково пояснила, що державна реєстрація іншого речового права, проведена 23.12.2016 року (договір оренди землі) та 10.04.2017 року (додаткова угода до договору оренди землі) згідно чинного законодавства.

У підготовче засідання третя особа Полішпаківська (стара назва Петрівська) сільська рада Великомихайлівського району Одеської області участі свого представника не забезпечила, будучи належним чином повідомленою про дату, час та місце його проведення.

У ході підготовчого провадження з'ясовано наявність відзиву на позовну заяву, надісланого представником відповідача - адвокатом ОСОБА_1 через канцелярію суду 14.02.2019 року та пояснення позивача на відзив, надісланого через канцелярію суду 21.02.2019 року.

Представник відповідача - адвокат ОСОБА_1 в підготовчому засіданні заявив клопотання про допит в якості свідків ОСОБА_4 (адреса місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1), ОСОБА_5 (адреса місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2) та ОСОБА_6 (адреса місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_3), так як зазначені особи можуть підтвердити укладення додаткової угоди між сторонами по справі.

Вислухавши представника відповідача, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання про виклик в судове засідання свідків ОСОБА_4,ОСОБА_5, ОСОБА_6

У відповідності до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначена до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 91,189 - 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до товариства з обмеженою відповідальністю Дружба народів в особі директора ОСОБА_3, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: відділ надання адміністративних послуг Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області, Полішпаківська (стара назва Петрівська) сільська рада Великомихайлівського району Одеської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та скасування державної реєстрації.

Призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні, яке відбудеться 16 квітня 2019 року о 12.30 год. в залі судових засідань № 1 Великомихайлівського районного суду Одеської області (Одеська область, Великомихайлівський район, смт. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2б, ІІ поверх).

Клопотання представника відповідача - адвоката ОСОБА_1 про про допит в якості свідків ОСОБА_4,ОСОБА_5, ОСОБА_6 - задовольнити.

Викликати в призначене судове засідання у якості свідків ОСОБА_4 (адреса місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1), ОСОБА_5 (адреса місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2) та ОСОБА_6 (адреса місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_3).

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки якої http://vmk.od.court.gov.ua/sud1508/.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою: inbox@vmk.od.court.gov.ua з наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала суду надсилається учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя О.Л.Ткачук

Дата ухвалення рішення20.03.2019
Оприлюднено21.03.2019
Номер документу80597877
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —498/63/19

Ухвала від 09.04.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Постанова від 26.11.2019

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

Ухвала від 08.07.2019

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

Ухвала від 05.07.2019

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

Рішення від 17.05.2019

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Рішення від 08.05.2019

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 20.03.2019

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 29.01.2019

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні