Ухвала
від 03.04.2019 по справі 401/1180/17
СВІТЛОВОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 401/1180/17

Провадження № 6-а/401/3/19

У Х В А Л А

03 квітня 2019 р. Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області, в складі:

- головуючий суддя - Андріянов О.В.

За участю: - секретаря - Суботніцької О.А.,

розглянувши у відкритому судовому засідання заяву ОСОБА_1, про заміну боржника, у справі за позовом ОСОБА_1 до Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, ІІІ-тя особа - ОСОБА_2, про скасування наказу в частині, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

Заявник звернувся до суду із заявою про заміну сторони, боржника, так як юридична особа, установа, звідки її було незаконно звільнено, припинила своє існування шляхом приєднання. В зв'язку із чим виникає необхідність про заміну боржника, з метою виконання судового рішення.

В судове засідання учасники розгляду не з'явилися.

Неприбуття у судове засідання учасників, відповідно до ч. 2, ст. 379 КАС України, не перешкоджає судовому розгляду.

Судом встановлено, що відповідно до рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 19.01.2018 р., у справі № 401/1180/17, за позовом ОСОБА_1 до Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, ІІІ-тя особа - ОСОБА_2, про скасування наказу в частині, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, позовні вимоги були задоволенні частково:

Було визнане незаконним звільнення ОСОБА_1 та скасований п. 1 наказу Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області від 03.04.2017 р. № 19-о Про звільнення ОСОБА_1, ОСОБА_3, ОСОБА_4О. ;

Поновлено ОСОБА_1 на посаді головного спеціаліста сектора ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області;

Стягнуто з Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області на користь ОСОБА_1 середній заробіток за час вимушеного прогулу в сумі сорок сім тисяч триста вісімдесят одну гривню 90 коп.

Стягнуто з Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області на користь ОСОБА_1 п'ять тисяч гривень, матеріального еквіваленту відшкодування моральної шкоди.

Стягнуто з Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області на користь ОСОБА_1 судовий збір з позовних вимог майнового характеру в сумі 640,0 грн.

Стягнуто з Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області на користь відповідного бюджету судовий збір з позовних вимог про поновлення на роботі в сумі 1762,0 грн.

Покладено на начальника Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, ОСОБА_2, обов'язок відшкодувати заподіяну установі матеріальну шкоду, пов'язану з виплатою середнього заробітку за час вимушеного прогулу, в сумі сорок сім тисяч триста вісімдесят одну гривню 90 коп.

Допущено до негайного виконання рішення суду в частині поновлення на роботі та стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу в сумі п'ять тисяч гривень.

Відповідно до рішення апеляційного суду від 21.05.2018 р., рішення суду І-ї інстанції було скасоване в частині покладення обов'язків відшкодування заподіяну установі матеріальну шкоду, пов'язану з виплатою середнього заробітку за час вимушеного прогулу на ІІІ - тю особу. В решті судове рішення було залишено без змін.

Як слідує з наявних витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, юридична особа відповідач, Світловодське об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, було припинено. У відомостях, які містяться у вказаному реєстрі відсутні які-небудь данні про наявність правонаступників юридичної особи, проте, згідно повідомлення про вивільнення працівника, позивача по справі, від 26.01.2018 р., відповідач, Світловодське об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, припинило своєї існування шляхом реорганізації, приєднання до Головного Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, на підставі Постанови КМ України № 821 від 08.11.2017 р.

Таким чином, судом було встановлено, що припинення відповідача відбулося відповідно до ст. 107 ЦК України, шляхом його приєднання до Головного Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, яке є правонаступником прав та обов'язків припиненої особи, відповідача по справі, а тому заява стягувача про заміну боржника підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.: 241, 242, 248, 293, 294, 379, п. 18.2, р. VII КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Замінити боржника у виконавчому провадженні, по виконанню рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 19.01.2018 р., у справі № 401/1180/17, за позовом ОСОБА_1 до Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, ІІІ-тя особа - ОСОБА_2, про скасування наказу в частині, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, з Світловодського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, код ЄДРПОУ: 40388620 на Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградської області, код ЄДРПОУ: 20632802.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана на протязі 15 днів до Третього апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга подається учасниками справи до апеляційного суду або через Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Суддя Світловодського міськрайонного суду

Кіровоградської області ОСОБА_5

СудСвітловодський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення03.04.2019
Оприлюднено04.04.2019
Номер документу80903829
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —401/1180/17

Ухвала від 03.04.2019

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянов О. В.

Ухвала від 25.03.2019

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянов О. В.

Ухвала від 26.11.2018

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянов О. В.

Ухвала від 03.07.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Смокович М.І.

Постанова від 21.05.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Бишевська Н.А.

Ухвала від 14.05.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Бишевська Н.А.

Ухвала від 06.04.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Бишевська Н.А.

Ухвала від 06.04.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Бишевська Н.А.

Ухвала від 05.03.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Бишевська Н.А.

Постанова від 19.01.2018

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянов О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні