Ухвала
від 21.03.2019 по справі 755/2497/19
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/2497/19

1-кс/755/2242/19

Ухвала

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"21" березня 2019 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участі слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання слідчого в ОВС слідчого управління Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_4 , погоджене прокурором відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_5 про надання дозволу на проведення обшуку, в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №22017101110000184 від 25 липня 2017 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України,

В С Т А Н О В И В :

Слідчий вОВС слідчогоуправління Головногоуправління СБУкраїни ум.Києві таКиївській області ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді із клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку.

В обґрунтування клопотання слідчий посилається на те, що слідчим управлінням Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №22017101110000184 від 25 липня 2017 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Відповідно постанови начальника слідчого управління ГУ СБУ в м. Києві та Київській області ОСОБА_6 від 05.02.2019 року, місцем проведення досудового розслідування визначено місцезнаходження 5-го відділення слідчого управління ГУ СБУ у м. Києві та Київській області за адресою: м. Київ, вул. Ю. Поправки, буд. 14-а.

У 2016 році громадянка України ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а також інші невстановлені органом досудового розслідування особи, використовуючи підконтрольний суб`єкт господарювання «UAB VOLESA» (код 303177521; м. Вільнюс (Литовська Республіка) організувала протиправне постачання товарно-матеріальних цінностей на тимчасово окуповану територію Донецької області, шляхом укладання «фіктивних» міжнародних контрактів з вказаною юридичною особою нерезидентом та використовуючи схему перерваного транзиту територією Російської Федерації.

Так, в 2016 році між ПАТ «ФК «ДАРНИЦЯ» (код ЄДРПОУ 00481212) та підприємством-нерезидентом «UAB VOLESA» (код 303177521; м. Вільнюс (Литовська Республіка) укладено контракт щодо постачання на адресу останнього лікарських засобів. Згідно вказаного контракту, поставка товару здійснюється на умовах FCA-м. Київ (Інкотермс в редакції 2010 року). Згідно умов контракту кінцевим одержувачем товару являється підприємство-нерезидент «TOSHKENT VILOVATI DORI-DARMON» (Республіка Узбекистан). Разом з тим, після проведення митних процедур та перетину державного кордону України у напрямку Україна Російська Федерація, вантажні транспортні засоби слідували не на адресу одержувача вантажу (ТМЦ), зазначеного в товарно-транспортних документах, а до митних пунктів пропуску розташованих на території областей Російської Федерації, які межують з тимчасово окупованими територіями Луганської та Донецької областей. В подальшому, ті самі товарно-матеріальні цінності переміщувалися через державний кордон України у напрямку Російська Федерація України (непідконтрольна державній владі територія Донецької області) та фактично поставлявся для потреб незаконних збройних формувань, що входять до складу терористичної організації «ДНР».

При цьому, згідно Додатку №6 Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, затвердженого Наказом Першого заступника керівника Антитерористичного центру при СБ України (керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей) №415ог від 12.06.2015, у зв`язку з відсутністю можливості здійснення державного контролю на окремих ділянках державного кордону України з Російською Федерацією, при наявності задокументованих фактів присутності на території Донецької та Луганської областей військової активності іноземних збройних формувань, з метою недопущення виходу терористів та їх посібників з району проведення Антитерористичної операції та проникнення їх у такий район, запобігання вчиненню терористичних актів, інших протиправних діянь, убезпечення громадян та співробітників силових структур від загрози збройних нападів, з метою стабілізації економічного та оборонного сектору держави, переміщення до та з неконтрольованих територій харчових продуктів (їжі) заборонено.

Крім того, заявою Верховної Ради України «Про визнання Україною юрисдикції Міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності та воєнних злочинів вищими посадовими особами РФ та керівниками терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР», які призвели до особливо тяжких наслідків та масового вбивства українських громадян», схвалену постановою Верховної Ради України від 04.02.2015 №145-VIII, а також заявою Верховної Ради України «Про відсіч збройної агресії РФ та подолання її наслідків», схваленою постановою Верховної Ради України від 21.04.2015 №337-VIII, «ДНР»/«ЛНР» визнано терористичними організаціями.

На виконання доручення слідчого, оперативним підрозділом встановлено, що до постачань медикаментів та товарів продовольчої групи на тимчасово окуповану територію України з використанням сфальсифікованих документів серед інших суб`єктів підприємницької діяльності залучено ТОВ «Ікспенсавто» (код ЄДРПОУ 42787055, м. Харків, просп. Гагаріна, 1).

Митні формальності вказаних структур фактично супроводжує митний брокер ТОВ «Декларантсервіс» (код ЄДРПОУ 39833986, м. Харків, вул. Бакуліна, б. 11, оф. 5-9) ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженець м. Харків, та ФОП ОСОБА_9 . Водночас брокери, що зазначені у графі 54 ВМД, оформлення фактично не супроводжують.

У зв`язку з цим, 19.03.2019 року в зоні митного контролю МП «Щербаківка», ПП «Гоптівка» Харківської митниці ДФС, за адресою: 38-й км автошляху Харків-Бєлгород, слідчим управлінням Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області, з метою врятування майна речових доказів, без відповідної ухвали про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи на підставі ч. 3 ст. 233 КПК України, проведено невідкладний обшук транспортного засобу, а саме напівпричіпу марки TRAILOR, модель SYY 3CX, білого кольору, д.н.з. НОМЕР_1 , який згідно техпаспорту НОМЕР_2 на праві власності зареєстрований за ОСОБА_10 .

За результатами проведення обшуку було виявлено та вилучено речі та документи, які цікавлять слідство.

У ході обшуку серед вилучених документів, встановлено, що згідно митної декларації вказані товари експортувались ТОВ «ІКСПЕНСАВТО» (Україна, м. Харків, просп. Гагаріна, буд. 1) на адресу одержувача підприємства «MB KIDZA LT» (Вільнюс, Литва) транспортним засобом ДАФ з д.н.з. НОМЕР_3 / напівпричіп д.н.з. НОМЕР_1 . Згідно CMR № 342898 місцем розвантаження товару є м. Новорісійськ, Новоросійський західний МТП Російської Федерації.

Вказані речі та документи мають важливе значення для досудового розслідування, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення злочину.

Клопотання погоджено прокурором відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_5 .

Слідчий у судовому засіданні заявлене клопотання підтримав у повному обсязі, просив задовольнити з підстав викладених у ньому, зауваживши, що проведення обшуку обумовлено необхідністю виявлення та вилучення предметів, що мають значення для розкриття вказаного правопорушення, підставою проведення обшуку було збереження майна.

Тож, слідчий суддя, заслухавши думку слідчого, перевіривши клопотання на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі КПК), приходить до наступного.

Так, згідно ч. 1ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення.

Відповідно до ч. 3ст. 233 КПК України, слідчий має право до постановлення ухвали слідчого судді увійти до житла чи іншого володіння особи лише у невідкладних випадках, пов`язаних з врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину, та зобов`язаний невідкладно після здійснення таких дій звернутися з клопотанням про проведення обшуку до слідчого судді. Слідчий суддя розглядає таке клопотання згідно з вимогамистатті 234 цього Кодексу, перевіряючи, крім іншого, чи дійсно були наявні підстави для проникнення до житла чи іншого володіння особи без ухвали слідчого судді.

Відповідно до даних, які містяться в клопотанні та матеріалах, долучених до клопотання наявні обґрунтовані підстави вважати, що проведення обшуку до постановлення ухвали слідчого судді у даному провадженні є невідкладним випадком, воно пов`язане з врятуванням майна, матеріали даного кримінального провадження дають достатні підстави вважати, що проведення обшуку в транспортному засобі, а саме напівпричіпі марки TRAILOR, модель SYY 3CX, білого кольору, д.н.з. НОМЕР_1 , який згідно техпаспорту НОМЕР_2 на праві власності зареєстрований за ОСОБА_10 , дали можливість виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення особами кримінального правопорушення, вилучення в ході обшуку документів та предметів, які зберегли на собі сліди злочину, та можуть бути використані як доказ обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а їх повернення призведе до знищення інформації, яка має значення для кримінального провадження, з огляду на те, що їх відшукання, огляд та вилучення можливе лише шляхом проведення обшуку.

Слідчим суддею перевірені можливості органом досудового розслідування іншим слідчим шляхом здобути дані та речові докази, які слідчий віднайшов під час проведення даного обшуку та які б мали менший ступінь втручання у права та свободи осіб та встановлено, що менші заходи втручання не зможуть забезпечити потреби слідства та ненастання ризиків щодо знищення та приховання речей і документів, які мають доказове значення у даному кримінальному провадженні.

Пунктом 45 рішення Європейського суду з прав людини «Бук проти Німеччини» від 28.04.2005 року, (Buck v. Germany), заява № 41604/98, ECHR 2005-IV) встановлено, що держави можуть за необхідності вдаватися до проведення обшуку з метою отримання доказів на підтвердження факту вчинення певних правопорушень. При цьому, суду необхідно оцінювати, чи підстави, наведені на обґрунтування проведення обшуку житла та виїмки з нього, є належними та достатніми і чи принцип пропорційності дотриманий (див.: зазначене рішення у справі «Функе проти Франції», пункти 55-57; рішення від 25 лютого 1993 р. «Крем`є проти Франції», № 11471/85, пункти 38-40 тощо).

При цьому, враховуючи зміст клопотання та додані до нього матеріали, пояснення слідчого, надані під час розгляду клопотання в суді, слідчий суддя вважає, що є достатні підстави вважати, що: кримінальне правопорушення було вчинено; відшукані речі мають значення для досудового розслідування; відомості, які містяться у відшуканих речах, можуть бути доказами під час судового розгляду; відшукувані речі знаходились у зазначеному в клопотанні транспортному засобі.

Суду надані дані про внесення відомостей про вказане правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, протокол невідкладного обшуку, в ході якого було виявлено та вилучено речі, які мають значення у кримінальному провадження.

В даному випадку, слідчий суддя вважає, що були підстави, які передбачені ч. 3ст. 233, 234 КПК України, та надають право слідчому та прокурору до постановлення ухвали слідчого судді увійти до житла чи іншого володіння особи, а саме, що обшук був проведений у невідкладному випадку пов`язаному із врятуванням майна з метою припинення можливості знищення речових доказів або об`єктів і предметів, що містять їх ознаки.

Керуючись ст.ст. 1-2, 7-29, 166, 223, 233-236, 309, 561, 562 КПК України, слідчий суддя,

постановив:

Клопотання слідчого в ОВС слідчого управління Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_4 задовольнити.

Надати дозвіл дозволу слідчому в ОВС слідчого відділу Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області капітану юстиції ОСОБА_4 , слідчому в ОВС слідчого відділу Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області майору юстиції ОСОБА_11 , а також слідчим, які входять до складу слідчої групи у даному кримінальному проваджені на проведення обшуку транспортного засобу, а саме напівпричіпу марки TRAILOR, модель SYY 3CX, білого кольору, д.н.з. НОМЕР_1 , який згідно техпаспорту НОМЕР_2 на праві власності зареєстрований за ОСОБА_10 з метою вилучення наступних речей та документів:

1)CMR 342898 на 1 арк., у 9-ти примірниках, всього 9 арк.;

2)Інвойс А № 15032019 від 15.03.2019, на 24-х арк., в 5-ти примірниках, всього 120 арк.;

3)Митна декларація UA807170/2019/16106 із додатками на 44 арк.

4)Лікарські засоби та медичні препарати, які знаходилися та вилучені в напівпричіпі марки TRAILOR, модель SYY 3CX, білого кольору, д.н.з. НОМЕР_1 , який згідно техпаспорту НОМЕР_2 на праві власності зареєстрований за ОСОБА_10 , в тому числі товари згідно митної декларації UA807170/2019/16106, а саме:

- Лікарські засоби для людини, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів для терапевтичного або профілактичного застосування, розфасовані для роздрібної торгівлі, що містять антибіотики, не містять наркотичних засобів та психотропних речовин, не для ветеринарії, без аерозольного пакування: Тірозургель 5г арт. 18H060B -30шт. Торговельна марка : Енгельгард Арцнайміттель ГмбХ Ко. КГ, Німеччина Країна виробництва : DE Виробник : Енгельгард Арцнайміттель ГмбХ Ко. КГ, Німеччина;

- Лікарські засоби для людини, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів для терапевтичного або профілактично го застосування, розфасовані для роздрібної торгівлі, що містять антибіотики, не містять наркотичних засобів та психотропних речовин, не для ветеринарії, без аерозольного пакування: неотрізолтб ваг. №8 арт. ENO18006A1 -20шт. Торговельна марка : Евертоджен Лайф Саєнсиз Країна виробництва : IN Виробник : Евертоджен Лайф Саєнсиз;

- Лікарські засоби для людини, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів для терапевтичного або профілактично го застосування, розфасовані для роздрібної торгівлі, що містять антибіотики, не містять наркотичних засобів та психотропних речовин, не для ветеринарії, без аерозольного пакування: Супракс Солютаб табл. дісперг. 400мг N10 арт. 18 11C - 5шт. Торговельна марка : А.Менаріні Мануфактурінг, Логістікс енд Сервісес С.р.Л. Країна виробництва : IT Виробник : А.Менаріні Мануфактурінг, Логістікс енд Сервісес С.р.Л. Фортум пор.д / пр.р-ра д / ін.і інф.1г N1 * фл. арт. KL6X -100шт. Торговельна марка : ГлаксоСмітКляйн Мануфактуринг С.п.А. Країна виробництва : IT Виробник : ГлаксоСмітКляйн Мануфактуринг С.п.А.;

- Лікарські засоби для людини, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів для терапевтичного або профілактично го застосування, розфасовані для роздрібної торгівлі, що містять антибіотики, не містять наркотичних засобів та психотропних речовин, не для ветеринарії, без аерозольного пакування: Медаксон пор.д / ін.1г N10 * фл. арт. C688AH -40шт. Торговельна марка : Медокемі ЛТД, Кіпр Країна виробництва : CY Виробник : Медокемі ЛТД, Кіпр;

- Лікарські засоби для людини, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів для терапевтичного або профілактично го застосування, розфасовані для роздрібної торгівлі, що містять антибіотики, не містять наркотичних засобів та психотропних речовин, не для ветеринарії, без аерозольного пакування: бетазон плюс крем 15г туба арт. 100518 -40шт. бетазон ультра мазь 15г туба арт. 50818 -9шт. лінкоміцін-Здоров`я р-н д / ін. 300мг / мл 2 мл №10 арт. 10218 -55шт. Торговельна марка : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" Країна виробництва: UA Виробник : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" грізеофульвін тб 125мг №40 (20 * 2) арт. 1411118 -3шт. грізеофульвін тб 125мг №40 (20 * 2) арт. 1421118 -40шт. Торговельна марка : ПАТ НВЦ"Борщагівський ХФЗ" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ НВЦ"Борщагівський ХФЗ" льовомеколь мазь 40г туба арт. 2471218 -2603шт. льовомеколь мазь 40г туба арт. 2481218 -397шт. метролавін мазь 40г арт. 10119 -50шт. Торговельна марка : ПАТ ХФЗ ЧЕРВОНА ЗІРКА Країна виробництва: UA Виробник : ПАТ ХФЗ ЧЕРВОНА ЗІРКА левоміцетін тб 250мг №10 арт. 189048 -258шт. левоміцетін тб 500мг №10 блістер арт. 214419 -800 шт. левоміцетин тб 250мг N10 арт. 189048 -142 шт. канаміцін пір. д / п ін. р-ну 1,0г арт. 215894 -127шт. канаміцину пір д / р-ра д / ин. 1.0г арт. 119 -33шт. Торговельна марка : ПАТ "Київмедпрепарат" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Київмедпрепарат" левоміцетін-Дарниця тб 250мг №10 арт. LU40918 -250шт. Левоміцетин-Д табл. 0.5 N10 (10х1) арт. LW250718 -500шт. Торговельна марка: ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Країна виробництва : UA Виробник : ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Кремген мазь 15г арт. 1U1260918 - 280шт. Кремген мазь 30г арт. 3U1801218 -60шт. Торговельна марка : Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна" Країна виробництва : UA Виробник : Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна";

- Лікарські засоби для роздрібної торгівлі для людей, що містять гормони або інші сполуки товарної позиції 2937,але без вмісту антибіотиків, що містять гормони кори надниркової залози не в аерозольній упаковці, не відносяться до наркотичних речовин або прекурсорів, не для ветеринарії: Депо-Медрол сусп. 40мг / мл 1мл фл. N1 арт. W03976 -5шт. Торговельна марка: Пфайзер Менюфекчуринг Бельгія Н.В., Бельгія Країна виробництва : BE Виробник : Пфайзер Менюфекчуринг Бельгія Н.В., Бельгія;

- Лікарські засоби для роздрібної торгівлі для людей, що містять гормони або інші сполуки товарної позиції 2937,але без вмісту антибіотиків, що містять гормони кори надниркової залози не в аерозольній упаковці, не відносяться до наркотичних речовин або прекурсорів, не для ветеринарії: бетаметазон крем 0,64мг / г 15г туба арт. 214428 -60шт. бетасалік мазь 15г туба арт. 213965 60 шт. Торговельна марка : ПАТ "Київмедпрепарат" Країна виробництва: UA Виробник: ПАТ "Київмедпрепарат" Бетаметазон-Д крем 15г арт. KB10119 -50шт. Торговельна марка: ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Країна виробництва: UA Виробник : ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця";

- Лікарські засоби для людини, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів для терапевтичного або профілактично го застосування, розфасовані для роздрібної торгівлі, що містять гормони або інші сполуки, без вмісту антибіотиків, не містять наркотичних засобів та психотропних речовин, не для ветеринарії, без аерозольного пакування: Касарк тб 32мг №30 арт. 215309 - 30шт. Торговельна марка: ПАТ "Київмедпрепарат" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Київмедпрепарат" Преднізолон-Д р-р д / ін.30мг / мл 1мл амп.N3 арт. WG20518 -40шт. Торговельна марка : ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Країна виробництва : UA Виробник : ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Тестостерону проп. амп. 5% 1 мл N5 арт. 60918 -20шт. Торговельна марка : ПАТ "Фармак" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Фармак";

- Лікарські засоби для людини, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів для терапевтичного або профілактично го застосування, розфасовані для роздрібної торгівлі, що містять гормони або інші сполуки, без вмісту антибіотиків, не містять наркотичних засобів та психотропних речовин, не для ветеринарії, без аерозольного пакування: Гінофлор ваг.табл. N12 (6х2) в бліст.в уп. арт. 806447 -10шт. Торговельна марка : Медінова АГ Країна виробництва : CH Виробник : Медінова АГ;

- Ліки для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі, що складаються із незмішаних продуктів для терапевтичного застосування, у дозованому вигляді що містять алкалоїди або їх похідні, не містить гормонів, антибіотиків, вітамін та йоду. Не в аерозольній упаковці, без вмісту прекурсорів, наркотичних та психотропних речовин не для ветеринарії: Інцена краплі 20мл арт. 1739008A -12шт. Торговельна марка : Ріхард Біттнер АГ Країна виробництва : AT Виробник : Ріхард Біттнер АГ;

- Ліки для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі, що складаються із незмішаних продуктів для терапевтичного застосування, у дозованому вигляді що містять алкалоїди або їх похідні, не містить гормонів, антибіотиків, вітамін та йоду. Не в аерозольній упаковці, без вмісту прекурсорів, наркотичних та психотропних речовин не для ветеринарії: Валеріани табл. п / о 30мг N100 (20х5) арт. 2446 -480шт. Валеріани табл. п / о 30мг N100 (20х5) арт. 2462 - 480шт. Торговельна марка: Софарма АД Країна виробництва : BG Виробник : Софарма АД;

- Ліки для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі, що складаються із незмішаних продуктів для терапевтичного застосування, у дозованому вигляді що містять алкалоїди або їх похідні, не містить гормонів, антибіотиків, вітамін та йоду. Не в аерозольній упаковці, без вмісту прекурсорів, наркотичних та психотропних речовин не для ветеринарії: Доппельгерц енерготоніку-H 1000мл арт. L030108 - 6 шт. Доппельгерц енерготоніку-H 500мл арт. L042118 -18 шт. Торговельна марка : Квайссер Фарма ГмбХ и Ко.КГ, Німеччина Країна виробництва: DE Виробник: Квайссер Фарма ГмбХ и Ко.КГ, Німеччина Живокосту мазь 50г арт. 03108 -20шт. Торговельна марка: Др. Тайсс Натурварен Гмбх, Німеччина Країна виробництва : DE Виробник: Др. Тайсс Натурварен Гмбх, Німеччина;

- Ліки для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі, що складаються із незмішаних продуктів для терапевтичного застосування, у дозованому вигляді що містять алкалоїди або їх похідні, не містить гормонів, антибіотиків, вітамін та йоду. Не в аерозольній упаковці, без вмісту прекурсорів, наркотичних та психотропних речовин не для ветеринарії: Артрикюр-N табл. п / о N60 банку арт. ANT-34 -15шт. Торговельна марка: Ом Фармацеутикалс Лтд, Индия Країна виробництва: IN Виробник: Ом Фармацеутикалс Лтд, Индия Гінкго білоба Ананта 120 капс.120мг №30 арт. 2318081 -26шт. Гінкго білоба Ананта 40 капс.40мг №30 арт. 2118021 - 43шт. Гінкго білоба Ананта 80 капс.80мг №30 арт. 2218021 -50шт. Торговельна марка : Ананта Медікеар Лімітед Країна виробництва : IN Виробник : Ананта Медікеар Лімітед Денебол табл. 25мг N10 арт. DN104 -10шт. Денебол табл. 50мг N10 арт. DN202 -10шт. Торговельна марка : Мепро Фармасьютикалс Пріват Лімітед, Індія Країна виробництва : IN Виробник : Мепро Фармасьютикалс Пріват Лімітед, Індія;

- Ліки для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі, що складаються із незмішаних продуктів для терапевтичного застосування, у дозованому вигляді що містять алкалоїди або їх похідні, не містить гормонів, антибіотиків, вітамін та йоду. Не в аерозольній упаковці, без вмісту прекурсорів, наркотичних та психотропних речовин не для ветеринарії: Омнік капс.с модіф.висв. 0.4 N30 (10х3) арт. 18F05/31 -48шт. Торговельна марка : Астеллас Фарма ОСОБА_12 , Нідерланди Країна виробництва : NL Виробник : Астеллас Фарма Юроп Б.В., Нідерланди;

- Ліки для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі, що складаються із незмішаних продуктів для терапевтичного застосування, у дозованому вигляді що містять алкалоїди або їх похідні, не містить гормонів, антибіотиків, вітамін та йоду. Не в аерозольній упаковці, без вмісту прекурсорів, наркотичних та психотропних речовин не для ветеринарії: Валерика капс 350мг №20 (10х2) блістер інд / уп арт. 1820119 -60шт. Кратал табл. д / дит. п / пл.об. N20 (10х2) арт. 36518 -57шт. Торговельна марка : ПАТ НВЦ"Борщагівський ХФЗ" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ НВЦ"Борщагівський ХФЗ" йохімбіну г / г тб 5 мг №50 (10х5) блістер арт. 21118 -40шт. Трінефрон-З краплі орал.100мл арт. 240818 -42шт. Торговельна марка : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" обліпіхі олія 50мл скло арт. 10219 -52шт. обліпіхі олія 50мл скло арт. 30219 -248шт. меновазин р-н нашкірній 40мл скло арт. 151218 -300шт. Торговельна марка : ДКП "Фармацевтична фабрика" Країна виробництва : UA Виробник: ДКП "Фармацевтична фабрика" олія насіння гарбуза 100мл фл. полімер. інд / уп арт. 281218 -40шт. Торговельна марка : ПАТ"Лубнифарм" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Лубнифарм" Беладонна екстракт супоз ректал. 0,015 г №10 (5х2) арт. 61118 -6шт. Беладонна екстракт супоз ректал. 0,015 г №10 (5х2) арт. 51118 -2шт. Беладонна екстракт супоз ректал. 0,015 г №10 (5х2) арт. 10119 -112шт. Свічки з олією насіння гарбуза 0.5г N10 (5х2) ср-во проф.-гігіє. арт. 010219 -30шт. Торговельна марка: ПАТ Монфарм Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ Монфарм Белиса краплі орал.40мл фл. арт. 11118 -10шт. Торговельна марка : ТОВ"ДКП Фарм.Фабрика" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "ДКП Фарм.Фабрика" Валеріани екстракт табл. п / о 0.02 N50 бл. арт. 220318 -100шт. Торговельна марка: ПРАТ "Фітофарм" Країна виробництва : UA Виробник : ПРАТ "Фітофарм" Камфомен аеро. 30г арт. 041118 -40шт. Олазоль аеро. 60г арт. 211218 -50шт. Торговельна марка : АТ "Стома" Країна виробництва: UA Виробник : АТ "Стома" Корвалол До капс.мяг.№30 (10х3) блістер арт. 10219 -200шт. Торговельна марка : ПАТ "Фармак" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Фармак" Олія насіння гарбуза 100мл фл. арт. 021117 -20шт. Торговельна марка : ТОВ "ДЗ"ГНЦЛС" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "ДЗ"ГНЦЛС";

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Меморія краплі 20мл арт. 1805020B -24шт. Торговельна марка : Ріхард Біттнер АГ Країна виробництва : AT Виробник : Ріхард Біттнер АГ;

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Синкумар табл. 2мг N50 (10х5) арт. AVH0251/A -15шт. Торговельна марка : Алкалоіда Кемікал Компані ЗАТ Країна виробництва : HU Виробник : Алкалоіда Кемікал Компані ЗАТ;

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Вертігохеель р-н д / ін. 1.1мл амп. N5 арт. 84743 -4шт. Торговельна марка: Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ Країна виробництва : DE Виробник : Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ Геровітал Др.Тайсс Плюс 200мл фл. №1 арт. 01019 -60шт. Торговельна марка : Др. Тайсс Натурварен Гмбх, Німеччина Країна виробництва : DE Виробник : Др. Тайсс Натурварен Гмбх, Німеччина;

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Волві табл. п / о 5 мг N30 (10х3) арт. 2000130 -100шт. Торговельна марка : Кусум Хелтхкер ПВТ.ЛТД Країна виробництва : IN Виробник : Кусум Хелтхкер ПВТ.ЛТД Лактовіт форте капс. N28 (7х4) арт. LF190 -10шт. Торговельна марка : Мепро Фармасьют. ПВТ.ЛТД. .Індія/Віндлас хелскере Пвт.Лтд..Індія Країна виробництва : IN Виробник : Мепро Фармасьют. ПВТ.ЛТД..Індія/Віндлас хелскере Пвт. Лтд..Індія;

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Неуробекс Нео капс. N60 (10х6) арт. U2241416 -15шт. Торговельна марка: Актавис, Индонезия Країна виробництва : ID Виробник : Актавис, Индонезия

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Гамалате В6 табл. п / о №20 (10х2) арт. U2241416 -10шт. Торговельна марка : Феррер Інтернаціональ, С.А., Іспанія Країна виробництва: ES Виробник : Феррер Інтернаціональ, С.А., Іспанія;

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Біломаг Форте Медівіт капс. N60 арт. 195368 -5шт. Торговельна марка : ТОВ"Натур Продукт Фарма Сп.з.о.о" Країна виробництва : PL Виробник : ТОВ"Натур Продукт Фарма Сп.з.о.о";

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: Кангавітес з мультів.мінерал.табл.N60 тропік.фрукт. арт. 307393-02 -10шт. Торговельна марка : Солгар Вітамін Енд Херб Країна виробництва: US Виробник: Солгар Вітамін Енд Херб;

- Лікарські засоби для людей, для роздрібної торгівлі, що складаються із змішаних або незмішаних продуктів що містять віта міни або інші сполуки товарної позиції 2936. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або пре курсорів, не для ветеринарії: кверцетин гран. 0,04 г / 1г пакет 2г арт. 1131018 -80шт. Торговельна марка : ПАТ НВЦ "Борщагівський ХФЗ" Країна виробництва : UA Виробник: ПАТ НВЦ "Борщагівський ХФЗ" магнемакс-Здоров`я розчин оральний 10мл фл.№10 (5х2) арт. 11018 -23шт. магнемакс -Здоров`я тб в / о №60 (10х6) арт. 50618 -30шт. магнемакс-Здоров`я тб в / о №60 (10х6) арт. 90918 -26шт. Торговельна марка : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" ціанокобаламін-Дарниця (вітам.В12-Дарниця) р-н д / ін. 0,2мг / мл 1мл №10 арт. YC41018 -100шт. Торговельна марка : ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Країна виробництва : UA Виробник : ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" кораловий кальцій Вітамін-ка Елітний Кальц.тб 0,5г №90 діет.доб арт. 10319 -36шт. Витаминка витий.А-мін.комп.с селеном табл.0.25г №40 (10х4) арт. 011018 -2шт. Витаминка витий. А-мін.комп.с селеном табл.0.25г №80 (10х8) арт. 011218 -5шт. Торговельна марка : ТОВ ВТФ"Фармаком" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ ВТФ "Фармаком" неовітам тб в / о №30 (10х3) арт. BS20219 -60шт. Аскорб.к-та ін. 0.05 N160 фл. арт. TL191218 -100шт. Гексавит ін. N50 бан. арт. BL20119 -100шт. Торговельна марка : ПАТ "Київський вітамінний завод" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Київський вітамінний завод" супрадин Умняшка жувальні пастилки №30 арт. 8275 -7шт. Торговельна марка : ТОВ "Амафарм" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "Амафарм" Кальцій D3 табл. 0.5г N100 фл. арт. 15.11.2018 -67шт. Торговельна марка : ТОВ"Еліт-Фарм" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "Еліт-Фарм" Кардонат капс. N20 арт. 2U471218 -100шт. Торговельна марка : Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна" Країна виробництва : UA Виробник : Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна" Аскорутин табл. N10 (10х1) арт. 10219 -100шт. Торговельна марка: ПАТ Монфарм Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ Монфарм;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: ВОКАР краплі 50мл арт. 1819054А -20шт. Атма краплі 20мл арт. 1739025A -24шт. Нотта табл. N48 (12х4) арт. 1841132A - 8шт. Пумпан краплі орал.50мл арт. 1821002A -24шт. Тонгіналу краплі кричав. 20мл арт. 1822002A -24шт. Торговельна марка : Ріхард Біттнер АГ Країна виробництва : AT Виробник : Ріхард Біттнер АГ;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгі влі: Мукосат neo р-р 200мг / 2мл 2 мл амп. N10 (5x2) арт. 751118 -5шт. Торговельна марка: РУП"Бєлмедпрепарати" Країна виробництва: BY Виробник: РУП"Бєлмедпрепарати";

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Бетоптик S гл.каплі 0.25% 5мл арт. 18D27CD -50шт. Торговельна марка : Алкон-Куврьор, Бельгія Країна виробництва : BE Виробник: Алкон-Куврьор, Бельгія Візін Классіч.гл. краплі 15мл арт. IEB0K00 -150шт. Торговельна марка: Янссен Фармацевтика Н.В Країна виробництва : BE Виробник : Янссен Фармацевтика Н.В;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгі влі: Тизерцин табл. п / пл.об. 25мг N50 фл. арт. E406R0518 -5шт. Торговельна марка: ЗАТ ФЗ ЕГІС/ВАТ Фармацевтичний завод ЕГІС, Угорщина/Угорщина Країна виробництва: HU Виробник: ЗАТ ФЗ ЕГІС/ВАТ Фармацевтичний завод ЕГІС, Угорщина/Угорщина;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Вінцель спрей 20мл арт. 80996 -5шт. Грип-Хеель амп. №5 арт. 85608 -5шт. Грип-Хеель табл. N50 арт. 80556 -5шт. Торговельна марка : Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ Країна виробництва : DE Виробник : Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ Ілон мазь 25г арт. 9067 -10шт. Торговельна марка : Цесра Арцнеймиттель,Германия Країна виробництва : DE Виробник : Цесра Арцнеймиттель, Германия Корвітол-100 табл.100мг N50 (10х5) арт. 81006 -5шт. Корвітол-50 табл. 50мг N50 (10х5) арт. 81004 -12шт. Трифас 20 амп. 20мг / 4мл N5 арт. 8020A -30шт. Трифас-10 табл. 10мг N100 (10х10) арт. 83525A -50шт. Торговельна марка : Берлін Хемі АГ, Німеччина Країна виробництва : DE Виробник : Берлін Хемі АГ, Німеччина Лірика капс. 150мг N56 арт. W08623 -10шт. Лірика капс. 300мг N21 (21х1) блістер арт. X47863 -25шт. Торговельна марка : Пфайзер Менюфекчуринг Дойчленд ГмбХ, Німеччина Країна виробництва : DE Виробник : Пфайзер Менюфекчуринг Дойчленд ГмбХ, Німеччина Мулімен краплі 50мл арт. 84400 -300шт. Торговельна марка : Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ,Німеччина Країна виробництва : DE Виробник : Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ,Німеччина Олфен пластир лікувальний 140 мг N10 арт. E0294 -5шт. Олфен-75 амп. 75мг 2мл N5 арт. U18500 -86шт. Торговельна марка : Меркле ГмбХ,Німеччина Країна виробництва : DE Виробник : Меркле ГмбХ,Німеччина Тазалок краплі д / пер.пр.100мл фл. арт. 8100271 -20шт. Тазалок краплі д / пер.пр.50мл фл. арт. 8100281 -20шт. Торговельна марка : Др.Густав Кляйн ГмбХ Ко.КГ, Німеччина Країна виробництва : DE Виробник : Др.Густав Кляйн ГмбХ Ко.КГ, Німеччина Трифас-10 табл. 10мг N100 (10х10) арт. 83525A -50шт. Торговельна марка : Берлін Хемі АГ Країна виробництва : DE Виробник : Берлін Хемі АГ Цинабсин табл. N100 (20х5) арт. 3990718 -10шт. Торговельна марка : Дойче Хомеопаті-Уніон ДХУ-Арцнайміттель ГмбХ Ко.КГ Країна виробництва : DE Виробник : Дойче Хомеопаті-Уніон ДХУ-Арцнайміттель ГмбХ Ко.КГ;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Ревітакса супп.ваг. №10 арт. 593059 -10шт. Торговельна марка: ОСОБА_13 , Греція Країна виробництва : GR Виробник : Хелп С.А., Греція;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: нітрофунгін р-н 10мг / мл 25мл (250мг) д / зовн. заст. арт. 100007599 - 120шт. Торговельна марка : Тева Чех Індастріз Країна виробництва : IL Виробник : Тева Чех Індастріз Клопідогрел-Тева табл.п / пл.об. 75мг N90 (10х9) арт. Z46066 -10шт. Торговельна марка: ТЕВА Фармацевтікал Індастріз Лтд. Країна виробництва : IL Виробник: ТЕВА Фармацевтікал Індастріз Лтд.;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: колдфлю тб №4 арт. GC15702 -3600шт. Торговельна марка : Дженом Біотек Пвт. Лтд. Країна виробництва : IN Виробник: Дженом Біотек Пвт. Лтд. німід (німесулід) тб 100мг №100 (1010) арт. SNA9004 -192шт. Торговельна марка: ТОВ"Кусум Фарм" Країна виробництва : IN Виробник : ТОВ"Кусум Фарм" РИНІТ, табл. в / о 150 мг, №100 арт. 2000099 -1347шт. Торговельна марка : Кусум Хелтхкер ПВТ Країна виробництва : IN Виробник : Кусум Хелтхкер ПВТ L-цет табл. п / о 5 мг N100 (10х10) бліст.в / уп. арт. 2000095 -50шт. L-цет табл. п / о 5 мг N30 (10х3) арт. LA8007 -40шт. Дермазол крем 2% 15г арт. DB8012 -25шт. Риніт табл. п / о 150мг N100 * (10х10) арт. RA8003 -223шт. Серрата табл.п / о кішечнор.10мг N30 (30х1) арт. 2000142 -35шт. Фуцис табл. 150мг N1 (1х1) арт. FE8004 -400шт. Фуцис табл. 200мг N4 (4х1) арт. 2000085 -30шт. Торговельна марка : Кусум Хелтхкер ПВТ.ЛТД Країна виробництва : IN Виробник : Кусум Хелтхкер ПВТ.ЛТД Азомекс табл. 2.5мг N30 (10х3) арт. EM82123 -5шт. Азомекс табл. 5мг N30 (10х3) арт. EM81181 -10шт. Алерон табл.п / о 5 мг N30 (10х3) арт. EM7Z130 -70шт. Азомекс табл. 2.5мг N30 (10х3) арт. EM82123 -10шт. Азомекс табл. 5мг N30 (10х3) арт. EM81181 -30шт. Торговельна марка : Емкйор Фармасьютикалс Лтд Країна виробництва : IN Виробник : Емкйор Фармасьютикалс Лтд Анантаваті табл.п / пл.об. №30 дієт доб. арт. 0218075 -10шт. Торговельна марка : Ананта Медікеар Лімітед, Індія Країна виробництва : IN Виробник : Ананта Медікеар Лімітед, Індія Ворміл табл.жев. 400мг N3 * (3х1) арт. VM104 -322шт. Ворміл табл.жев. 400мг N3 * (3х1) арт. VM104 -250шт. Торговельна марка : Мепро Фармасьютикалс Пріват Лімітед Країна виробництва : IN Виробник : Мепро Фармасьютикалс Пріват Лімітед Гріпфлю табл. N200 (4х50) арт. 19082 -18шт. Торговельна марка : Фламінго Фармасьютикалс Лтд Країна виробництва : IN Виробник : Фламінго Фармасьютикалс Лтд Зотек-400 табл.п / пл.об. 400мг N10 (10х1) арт. EDE18002A1 -6шт. Торговельна марка : Евертоджен Лайф Саенсиз Лімітед ,Індія/Оптімус Дженерікс Лімітед,Інд Країна виробництва : IN Виробник : Евертоджен Лайф Саенсиз Лімітед ,Індія/Оптімус Дженерікс Лімітед,Інд Травосепт KIDS трав. №100 Мікс апельс.анан.ягод. вкус.екзотік, полуниця арт. TKB1802 -34шт. Травосепт KIDS трав.№50 Мікс апельс.анан.ягод. вкус.екзотік, полуниця арт. TKA1801 -17шт. Торговельна марка : ANSA HERBS Foods Pvt.Ltd,Індія Країна виробництва : IN Виробник : ANSA HERBS Foods Pvt.Ltd,Індія Мілістан гор.чай 6г N10 лимон арт. P396 -60шт. Мілістан гор.чай 6г N10 від кашлю арт. P398 -60шт. Торговельна марка : ІксЕль Лабораторіес Пвт. Лтд. Країна виробництва : IN Виробник : ІксЕль Лабораторіес Пвт. Лтд. Травосепт KIDS трав. №100 Мікс апельс.анан.ягод. вкус.екзотік, полуниця арт. TKB1802 -20шт. Травосепт KIDS трав.№50 Мікс апельс.анан.ягод. вкус.екзотік, полуниця арт. TKA1801 -19шт. Торговельна марка : ANSA HERBS Foods Pvt.Ltd Країна виробництва : IN Виробник : ANSA HERBS Foods Pvt.Ltd;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Ріабал табл. п / о 30мг N20 арт. 857036 - 20шт. Торговельна марка : Аль-Хікма Фармасьютикалз, Йорданія/Зе Араб Фармасьютікал Менуфекчурінг Ко.Лтд.,Йорданія Країна виробництва: JO Виробник : Аль-Хікма Фармасьютикалз, Йорданія/Зе Араб Фармасьютікал Менуфекчурінг Ко.Лтд.,Йорданія;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Дріклор р-р антіпер.аппл.20мл арт. NT2D - 5шт. Торговельна марка : Стіфел Лабораторіз (Ірландія) Лтд.,Ірландія Країна виробництва : IE Виробник : Стіфел Лабораторіз (Ірландія) Лтд.,Ірландія;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Антикатарал пор.пак. N10 (2х5) арт. 882858 -50шт. Торговельна марка: Лабораториос Алкала Фарма ,С.Л., Іспанія Країна виробництва : ES Виробник : Лабораториос Алкала Фарма ,С.Л., Іспанія Залаин крем 2% 20г арт. M004 -20шт. Торговельна марка : Феррер Інтернаціональ, С.А., Іспанія/ЗАТ Фармацевтичний завод ЕГІС, Угорщина Країна виробництва : ES Виробник : Феррер Інтернаціональ, С.А., Іспанія/ЗАТ Фармацевтичний завод ЕГІС, Угорщина Зовиракс табл. 200мг N25 арт. K65A -25шт. Торговельна марка : Глаксо Веллком С.А. Іспанія/ГлаксоСміт Кляйн Фармасьютикалз С.А.,Польша Країна виробництва : ES Виробник : Глаксо Веллком С.А. Іспанія/ГлаксоСміт Кляйн Фармасьютикалз С.А.,Польша Келтикан капс. N30(15х2) арт. M005U1 -40шт. Нуклео ЦМФ форте капс. N30 (15х2)блист. арт. M004U1 -100шт. Торговельна марка : Феррер Інтернаціональ, С.А., Іспанія Країна виробництва : ES Виробник : Феррер Інтернаціональ, С.А., Іспанія Мема табл.п/пл.об. 10мг N30 (10х3) арт. 1703788B -4шт. Торговельна марка : Сінтон Іспанія С.Ел.,Іспанія/Драгенофарм Аптекер Пушл ГмбХ, Німеччина/Комбіно Фарма Лімітед, Мальта Країна виробництва : ES Виробник : Сінтон Іспанія С.Ел., Іспанія/Драгенофарм Аптекер Пушл ГмбХ, Німеччина/Комбіно Фарма Лімітед, Мальта Нуклео ЦМФ форте капс. N30 (15х2)блист. арт. M004U1 -200шт. Цераксон табл. п/пл.об. 500мг N20(5х4) арт. M005U4 -60шт. Торговельна марка : Феррер Інтернаціональ, С.А. Країна виробництва : ES Виробник : Феррер Інтернаціональ, С.А.;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Таблетки від укачів. 50мг N10x1 арт. 7NM1002 -50шт. Торговельна марка : Фармасайнс Інк., Канада Країна виробництва : CA Виробник : Фармасайнс Інк., Канада;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Немотан табл. п / пл.об. 30мг N100 (10х10) арт. A2J064 -30шт. Немотан табл. п / пл.об. 30мг N30 (10х3) арт. A2J064 -5шт. Торговельна марка : Медокемі ЛТД, Кіпр Країна виробництва : CY Виробник : Медокемі ЛТД, Кіпр;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Амарил М табл.п / о 2 мг / 500мг N30 (10х3) арт. ACFW020 -10шт. Торговельна марка : Хендок Інк., Республіка Корея Країна виробництва : KR Виробник : Хендок Інк., Республіка Корея;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Біострепта супп.рект. N6 арт. 70518 -15шт. Дістрептаза супп.рект.15000МЕ + 1250МЕ N6 блістер арт. 11218 -700шт. Торговельна марка : ТОВ "Биомед" Країна виробництва : PL Виробник : ТОВ "Биомед" Ібуфен д / дет.сусп.пер.100мг / 5мл 100мл полуниця фл. арт. 010518 -10шт. Ібуфен форте сусп.орал.200мг / 5мл 100мл полуниця фл.№1 * арт. 041118 -10шт. Ібуфен Юніор капс.мягк.200мг №10 (10х1) арт. 040918 -15шт. Торговельна марка : Медана Фарма Акціонерне Товариство, Польща Країна виробництва : PL Виробник : Медана Фарма Акціонерне Товариство, Польща Клотримазол крем 1% 20г арт. 459U -420шт. Клотримазол крем 1% 20г арт. 459U -450шт. Торговельна марка : ГлаксоСміт Кляйн Фармасьютикалз С.А. Країна виробництва : PL Виробник : ГлаксоСміт Кляйн Фармасьютикалз С.А. СуперОптік Аква краплі гл.увл.5мл фл.№2 арт. 01VP0918 -20шт. Торговельна марка : Warsawskie Zaklady Farmaceutycznel Polfa Spolka Країна виробництва : PL Виробник : Warsawskie Zaklady Farmaceutycznel Polfa Spolka;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгі влі: Вентер табл. 1г N50 (10х5) арт. TD9058 -305шт. Торговельна марка : KRKA, Словения Країна виробництва : SI Виробник : KRKA, Словения;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Терафлекс капс. N120 фл. арт. 048758 -24шт. Терафлекс капс. N60 фл. арт. 045242 -24шт. Торговельна марка : Контракт Фармакал Корпорейшин,США Країна виробництва : US Виробник : Контракт Фармакал Корпорейшин,США Гіалуронова к-та табл. 120мг N30 арт. 292342-02 -6шт. Торговельна марка : Солгар Вітамін Енд Херб Країна виробництва : US Виробник : Солгар Вітамін Енд Херб;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: L-лізину есцінат р-н д / ін. 1 мг / мл 5 мл №10 арт. 213406 -542шт. рибоксин р-н д / ін. 20мг / мл 10мл №10 арт. 215597 -2700шт. тіотріазолін р-н д / ін. 25мг / мл амп. 2 мл №10 арт. 211407 -164шт. L-лізину есцинат р-н д / ін. 1 мг / мл 5 мл №10 арт. 213406 -158шт. тіотриазолін р-н д / ін. 25мг / мл 2 мл №10 арт. 10319 -236шт. аміназін р-н д / ін. 25мг / мл 2 мл №10 арт. 198576 -144шт. аміназин р-н д / ін. 25мг / мл 2 мл №10 арт. 2740718 -156шт. Аміназин амп. 2.5% 2 мл N10 * арт. 198576 -164шт. Ніцерголін табл. п / о 10 мг N30 (10х3) арт. 214543 -100шт. Тіотриазолін амп. 2.5% 4мл N10 арт. 216194 -400шт. Тіоцетам амп. 10мл N10 арт. 214329 -400шт. Ніцерголін табл. п / о 10 мг N30 (10х3) арт. 214543 -100шт. Хлорофіліпт спирт. р-р 1% 100мл арт. 214220 -600шт. Торговельна марка : ПАТ "Галичфарм" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Галичфарм" аміназін р-н д / ін 25мг / мл 2 мл №10 арт. 2740718 -98шт. Торговельна марка : ХФП"Здоров`я народу" Країна виробництва : UA Виробник : ХФП"Здоров`я народу" амлодіпін-Дарниця тб 10мг №20 (10х2) арт. BD161118 -536шт. дарсіл тб в / о 22,5мг №100 (10 * 10) арт. EC211218 -59шт. дарсіл тб в / о 22,5мг №100 (10 * 10) арт. EC221218 -1шт. дарсіл тб в / о 22,5мг №50 (10 * 5) арт. EB10119 -20шт. каптопрес -12,5-Дарниця тб №20 (10 * 2) арт. ER71218 -508шт. карбамазепін-Дарниця тб 200мг №20 арт. EU31018 -100шт. лоратадин-Дарниця тб 10мг №10 арт. FB71218 -600шт. магнію сульфат-Дарниця р-н д / ін. 250мг / мл (25%) 5мл №10 арт. UV221018 -30шт. Папазол-ДАРНИЦЯ, табл. контурні. чарунка. уп., №10 арт. FS21018 -50шт. тимолол-Дарниця оч.краплі р-н 5 мг / мл (0.5%) 5 мл арт. XM81118 -1348шт. цитрамон екстра тб N10 арт. HZ31118 -100шт. еуфілін-Дарниця р-н д / ін. 20мг / мл (2%) 5мл №10 арт. YG141018 -60шт. амлодипін-Дарниця тб 10мг №20 (10х2) арт. BD10119 -600шт. амлодипін-Дарниця тб 5 мг №20 (10х2) арт. BC80518 -600шт. амброксолу Дарниця тб 30мг №20 арт. BB20119 -556шт. Верапамілу г / г-Д амп. 0.25% 2 мл N10 * арт. AH10617 -20шт. Дексаметазон-Д гл.каплі 0.1% 10мл арт. XD151018 -300шт. Дибазол-Д табл. 0.02 N10 арт. EE21018 -50шт. Каптопрес-Д табл. N20 (10х2) арт. ES271018 -3500шт. Магнію сульфат-Д амп. 25% 10мл N10 * арт. UY91118 -20шт. Метилурацил з мирамистином мазь 15г арт. ML10119 -100шт. Міконазол-Д крем 2% 15г * арт. KM30918 -50шт. Німедар гель 10мг / г 30г туба в / уп. арт. GD10318 -30шт. Піконорм краплі орал.р-р 7.5мг / мл 10мл фл.-кап.№1 арт. YT11018 -100шт. Прегабалін-Д капс.150мг №21 (7х3) арт. DM41218 -20шт. Сульфокамфокаїн-Д р-н д / ін. амп.10% 2мл N10 арт. WS80918 -20шт. Тауфон-Д краплі гл 40мг / мл 10мл фл. арт. XT351218 -2000шт. Целіста спрей д / рот.полості 0.1мг / мл 50мл фл арт. XU71218 -20шт. Цітімакс-Д р-н д / ін. 250мг / мл 4мл (1000 мг) амп. №10 арт. YN41017 -60шт. Цитропак-Д табл. N6 арт. PC120918 -1500шт. Амлодипін-Д табл. 10мг №20 *** арт. BD161118 -1800шт. Амлодипін-Д табл. 5 мг №20 *** арт. BC80518 -1800шт. Каптопрес-Д табл. N20 (10х2) арт. ES271018 -2000шт. Цефтриаксон-Д пор.д / пр.р-ра д / ін.1г N1 фл. * арт. CN111218 -300шт. Цитрамон-Д табл. N6 (6х1) арт. PA2461218 -4096шт. Торговельна марка : ПрАТ"Фармацевтична фірма "Дарниця" Країна виробництва : UA Виробник : ПрАТ"Фармацевтична фірма "Дарниця" амлодіпін-Здоров`я тб 5 мг №30 (10 * 3) арт. 10118 -256шт. бетазон крем 0,1% 15г туба д / зовніш. ! застосування арт. 50618 -20шт. бетайод плюс обполіскувач д / горла концентрат фл.50мл уп. арт. 10618 -30шт. бетайод-Здоров`я р-н нашкірній 100мг / мл 100мл конт.№1 арт. 100918 -14шт. бетайод-Здоров`я р-н нашкірній 100мг / мл 50мл фл.№1 арт. 50818 -48шт. валекард-Здоров`я краплі оральні р-н 20мл арт. 20718 -40шт. валекард-Здоров`я краплі оральні р-н 50мл арт. 40718 -40шт. глутаргін тб 0,25 №10 * 3 арт. 60618-57шт. інгаліпт Здоров`я форте спрей д / Ротов. Порожні. балон 30 мл арт. 20818 -206шт. ніфурозід-Здоров`я капс 200мг №2 0 (10х2) арт. 100918 -257шт. ніфурозід-Здоров`я капс 200мг №20 (10х2) арт. 151018 -151шт. новокаїн-Здоров`я р-н д / ін 20мг / мл (2%) 2 мл №10 арт. 20118 -438шт. новокаїн-Здоров`я р-н д / ін 20мг / мл (2%) 2 мл №10 арт. 10118 -2 шт. ортофен-Здоров`я тб в / о кишково-розч. 25мг №30х1 арт. 250718 -2048шт. ПІРАЦЕТАМ-ЗДОРОВ`Я, р-н д / ін. 20% амп. 5 мл, №10 арт. 40518 -54шт. Силібор 35 тб в / о 35мг №30 (10х3) арт. 80418 -120шт. Трінефрон - Здоров`я, капсули №10х6 арт. 490818 -56шт. екзо-дерми крем 10мг / г 15г туба арт. 120518 -103шт. екзо-дерми р-н нашкірній 10мг / мл 20мл арт. 380518 -60шт. амлодіпін-Здоров`я тб 5 мг №30 (10 * 3) арт. 10118 -1030шт. Амлодипін-ЗТ табл.0.01 N30 (10х3) *** арт. 71018 -135шт. Анаприлин-З табл. 0.01 N50 (10х5) * арт. 261018 -100шт. Анаприлин-З табл. 0.04 N50 (10х5) виблискуючи. * арт. 270718 -100шт. Глутаргин р-н д / ін. 4% 5мл N10 арт. 60518 -60шт. Глутаргин табл. 0.75 N10x3 арт. 1501018 -100шт. Колігаз-З табл.жеват. 125мг №14 (7х2) блістер арт. 400818 -43шт. Слабілакс-З краплі орал.7.5мг / мл 15мл арт. 40618 -122шт. Слабілакс-З табл. 7.5мг N10 арт. 120618

-150шт. Фітоліт форте Н капс. N10x6 арт. 130918 -36шт. Цінатропіл-З капс.400мг / 25мг N60 (10х6) арт. 270718 -20шт. Колігаз-З табл.жеват. 125мг №7 (7х1) блістер арт. 250718 -59шт. Торговельна марка : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" арітміл тб 200мг №20 (10 * 2) блістер арт. 310119 -60шт. дігоксин тб 0,25мг №40 (20 * 2) арт. 86538 -240шт. клотримазол мазь 1% 25г туба арт. 2721118 -399шт. клотримазол мазь 1% 25г туба арт. 2771118 -141шт. клотримазол мазь 1% 25г туба арт. 2701118 -72шт. септефрил тб 0,2мг N10 блістер арт. 1141118 -1016шт. септефрил тб 0,2мг N10 блістер арт. 1161118 -2984шт. сульфадимезин тб 500мг №10 блістер арт. 30217 -50шт. арітміл тб 200мг №50 (10х5) блістер арт. 890219 -227шт. арітміл тб 200мг №50 (10х5) блістер арт. 900219 -133шт. нітроксолін тб в / о 50мг №50 (10х5) арт. 2171118 -3447шт. нітроксолін тб в / о 50мг №50 (10х5) арт. 2341118 -370шт. нітроксолін тб в / о 50мг №50 (10х5) арт. 1091118 -616шт. нітроксолін тб в / о 50мг №50 (10х5) арт. 1451118 -653шт. Аритміл табл. 0.2 N50 (10х5) *** арт. 0890219 -504шт. АТФ-Лонг табл. 10мг N40 (10х4) блістер арт. 1251018 -37шт. Ліпразид 10 табл. N30 (10х3) арт. 0641218 -77шт. Нитроксолин табл. п / о 0.05 N50 (10х5) арт. 2341118 -2458шт. Цефопектам пор.д / р-ра д / ін.1г / 1г №1 фл. арт. 1370219 -10шт. Амброксол г / г табл. 0.03г N20 (10х2) арт. 0211218 -2100шт. Клотримазол мазь 1% 25г арт. 2771118 -981шт. Торговельна марка : ПАТ НВЦ"Борщагівський ХФЗ" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ НВЦ"Борщагівський ХФЗ" валідол тб сублінг. 0,06г №10 б / уп арт. 40119 -5400шт. глібенкламід тб 5 мг N100 блістер арт. 110818 -112шт. Йоддицерин р-н нашкірн. 5 мг / г 25мл скло арт. 81118 -120шт. лізак тб д / розсмокт. 0,25мг /10мг №10 смак шоколаду арт. 311118 -120шт. Мефенат мазь 15г туба арт. 21018 -20шт. ПІКОЛАКС, крап. кричав. 0,75% фл. 15 мл, з контролем Розкриття арт. 391118 -236шт. ПІКОЛАКС, крап. кричав. 0,75% фл. 15 мл, з контролем Розкриття арт. 411218 -628шт. Торсид табл. 10мг №90 арт. 421218 -48шт. Торсид табл. 5 мг №10 арт. 221018 -16шт. УРОНЕФРОН, тб в / о №60 арт. 441118 -21шт. ФАРМАДІПІН, крап. кричав. 2% фл. скляний 5мл арт. 30219 -110шт. Фармадол тб №50 (10х5) блістер арт. 2581218 -18шт. Фармадол тб №50 (10х5) блістер арт. 2691218 -234шт. валідол тб сублінг. 0.06г N10 б / уп арт. 90119 -600шт. Торсид тб 5 мг №10 арт. 351118 -516шт. Фармадол тб №50 (10х5) блістер арт. 2691218 -1350шт. Авеню таб.п / пл.об. 500мг №50 (10х5) арт. 240818 -40шт. Антраль табл.п / о 0.1г N30 арт. 11018-15шт. Барбовал капс. N30 (10х3) арт. 10219-500шт. Виаль Сльоза гл.каплі 10мл фл.-кап. арт. 101218 -15шт. Візілотон Комплекс капс. №30 арт. N0451-10шт. Гідрокортіз.ацетат сусп. 2.5% 2мл амп.N10 * арт. 671018 -150шт. Діазолін табл. 0.1 N10x1 арт. 60119-1693шт. Ланотан гл.каплі 0.05мг / мл 2.5мл * фл-кап. арт. 131018 -20шт. Лесфаль р-н д / ін. 50мг / мл амп. 5 мл N5 арт. 410818 -10шт. Но-соль краплі очіщ.10мл ср-во д / увл.і пром.носа арт. 10119 -72шт. Піколакс краплі 0.75% 30мл арт. 20119-480шт. Піколакс табл. 5мг N10 (10х1) арт. 51018-432шт. Піколакс табл. 7.5мг N10x1 арт. 491218-432шт. Тауфон краплі глаз.4% 10мл фл. арт. 541218 -3456шт. Торсид р-р д / ін.амп. 5 мг / мл 4мл N5 арт. 181118 -70шт. Едем сироп 0.5мг / мл 60мл арт.20119-282шт. Едем табл. п / о 5 мг N30x1 арт. 60119-156шт. Антраль табл.п / о 0.2г N30 (10х3) арт. 921218 -200шт. Тауфон краплі глаз.4% 10мл фл. арт. 541218-2376шт. Торговельна марка: ПАТ"Фармак" Країна виробництва : UA Виробник: ПАТ"Фармак" вундехіл загоюючи. мазь 30г туба арт. VB0119 -90шт. Торговельна марка : Ейм НВФК Країна виробництва: UA Виробник: Ейм НВФК герпевір тб 400мг №10 арт. 216743-15шт. дротаверин тб 40мг №30 арт. 213828-350шт. лорізан тб 10мг №10 арт. 185070 -40шт. ПСОРІКАП, крем д / зовн. застосу. 2 мг / г туба 30 г арт. 212954 -8шт. тіотріазолін тб 200мг №90 арт. 212543-40шт. Троксегель, гель 2% туба 40 г арт. 201118 -37шт. Троксегель, гель 2% туба 40 г арт. 211218 -3шт. Герпевір-КМП мазь 2.5% 5г арт. 751218 -120шт. Гліциседу-КМП табл. 0.1г N50 (10х5) арт. 198894 -120шт. Мебеверин капс. 0.2г N30 (10х3) арт. 215481 -50шт. Нифуроксазид табл.п/пл.об.200мг N20 (10х2) арт. 214441 -480шт. Торговельна марка : ПАТ "Київмедпрепарат" Країна виробництва : UA Виробник : ПАТ "Київмедпрепарат" дігоксин р-н д / ін. 0,25мг / мл 1мл №10 арт. 50718 -44шт. мезатон крап. оч. 25мг / мл фл. 5мл арт. 20818 -51шт. мезатон крап. оч. 25мг / мл фл. 5мл арт. 30918 -159шт. прозерин р-н д / ін. 0,5мг / мл 1мл амп №10 арт. 30618 -255шт. ТІОТРІАЗОЛІН, крап. оч. 10 мг / мл фл. 5 мл арт. 30818 -70шт. хлорофіліпт спрей контейнер 15мл арт. 200818 -45шт. хлорофіліпт спрей контейнер 15мл арт. 210818 -5шт. хлорофіліпт тб 25мг №10 * 2 блістер арт. 460918-190шт. хлорофіліпт тб 25мг №10 * 2 блістер арт. 491018 -530шт. етамзилат р-н д/ін. 12,5% 2 мл №10 арт. 60718 - 176шт. Верапамілу г / г табл.40мг N20 (10х2) арт. 0090817 -50шт. Торговельна марка : ТОВ "ДЗ"ГНЦЛС" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "ДЗ"ГНЦЛС" калію оротат тб 500мг (0,5 г) №10 блістер арт. 101218 -50шт. стрептоцид. мазь 10% 25г туба інд / уп арт. 61018 -584шт. стрептоциду лінімент 5% 30 г туба інд / уп арт. 31018 -200шт. ферезол рідина 15г скло інд / уп арт. 61118 -50шт. етоній мазь 1% 15г туба інд / уп арт. 71018 -66шт. антітромб мазь 1% 30г інд / уп арт. 10618 -20шт. аскофен-Л №10 бл. арт. 111118-297шт. аскофен-Л №10 бл. арт. 101118 -1203шт. Ферезол 15г фл. арт. 61118-100шт.Торговельна марка: ПАТ"Лубнифарм" Країна виробництва: UA Виробник: ПАТ "Лубнифарм" ксероформом пір нашкірній 7г банку арт. 151018 -14шт. Торговельна марка: ТОВ"Исток-Плюс" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"Исток-Плюс" лоратадин сироп 1 мг/мл фл.90мл скло інд / уп арт. 11018-39шт. Торговельна марка: ДКП"Фармацевтична фабрика" Країна виробництва: UA Виробник: ДКП"Фармацевтична фабрика" нормопрес тб №20 (10х2) арт. FZ10219-320шт. Аденорму капс.с модіф.висв.0.4мг N30 (10х3) арт. CA20219 -14шт. Альдазол табл.п / пл.об. 400мг №3 * арт. 151018 -60шт. Біонорм табл. N30 діет.доб. (10х3) арт. 9218 -15шт. Корвалкапс капс.мяг. №27 (9х3) блістер арт. EN51018 -42шт. Корвалмент капс. 0.1г N30 (10х3) арт. EY1651118 -2400шт. Корвалмент капс. 0.1г N80 (20х4) арт. VE671218 -600шт. Нормовен табл.п / пл.об. N60 (10х6) арт. FY521218 -225шт. Сонм табл.п / пл.об.15мг N30 (10х3) арт. HT231018-360шт. Торговельна марка: ПАТ "Київський вітамінний завод" Країна виробництва: UAВиробник: ПАТ"Київський вітамінний завод" Ремантадин-КР, табл. 0,05 г контурні. чарунка. уп., №20 арт. 181018 -125шт. Сондокс, табл. 0,015 г блістер, №30 арт. 40119 -625шт. Грипомед Хот пір д / орального. р-ну з лимонним смаком по 5 г у саше №5 (1х5) арт. 51218 -50шт. Грипомед Хот пір д/орального. р-ну з малиновим смаком по 5 г у саше №5 (1х5) арт. 21118 -50шт. Торговельна марка: ПАТ ХФЗ ЧЕРВОНА ЗІРКА Країна виробництва: UA Виробник: ПАТ ХФЗ ЧЕРВОНА ЗІРКА Бісакоділ супоз ректал. 0,01г №10 арт. 61018-360шт. Торговельна марка: ПАТ Монфарм Країна виробництва: UA Виробник: ПАТ Монфарм седафітон форте капс №24 (6х4) блістер арт. 291018 -24шт. Дентагель гель 20г туб. арт. 71118-72шт. Дермасан р-р 50мл арт. 30119 -48шт. Клотримазол-Фітофарм мазь 25г арт.10119-400шт. Седафітон табл. N96 (12х8) у/уп арт. 541118-48шт. Ціборат-Офтан краплі глаз.10мл фл. арт. 30818 -50шт. Торговельна марка: ПРАТ "Фітофарм" Країна виробництва: UA Виробник: ПРАТ"Фітофарм" ТРИКАРДИН СЕРЦЕВІ КРАПЛІ, крап. фл. 50мл арт. 531218-160шт. Ніфуроксазид сусп оральний. 200мг / 5мл 90мл арт. 90618 -2448шт. Шлункові краплі 25мл арт. 40918 -50шт. Розенталя паста 50г фл. арт. 141218 -80шт. Трикардин краплі 25мл арт. 280718-140шт. Торговельна марка : ТОВ "Тернофарм" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Тернофарм" закваска суха бактеріальна FIT-йогурт VIVO фл. №4х0,5г арт. 02/01.02.2019-100шт. закваска суха бактеріальна йогурт VIVO фл. №4х0.5г арт. 02/01.02.2019-500 шт. Торговельна марка: Виво-Актив ТОВ Країна виробництва: UA Виробник: Виво Актив ТОВ краплі вушни. EN`JEE д / видалення води 15мл арт. 61801 -64шт. Краплі вушні EnJee д / видалення сірки 15мл арт. 101802 - 106шт. Торговельна марка: ТОВ"Красота та Здоров`я" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Красота та Здоров`я" міцні волосся тб 0,5г №60 БАД "Здоров`я" арт. 10219-30шт. Торговельна марка: ТОВ ВТФ "Фармаком" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ ВТФ "Фармаком" L-цет сироп 2.5мг/5мл 100мл фл. арт. SLB8018-30шт. Укрліт сусп.орал. 250мг/5мл 200мл арт. SUB8016 -10шт. Укрліт сусп.орал. 250мг / 5мл 30мл фл.№1 з мер.лож. арт. SUB8012 50шт. Фанігану табл. N100 (10х10) бл. арт. SFA9022 -300шт. Фанігану табл. N100 (10х10) бл. арт. SFA9002 -200шт. Торговельна марка: ТОВ "Кусум Фарм" Країна виробництва: UA Виробник : ТОВ"Кусум Фарм" Адвокард табл. N30 (10х3) арт. 020119 -50шт. Торговельна марка : ТОВ"ФК"ФарКоС", Україна/ПрАТ ФФ"ФарКоС", Україна Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"ФК"ФарКоС", Україна/ПрАТ ФФ"ФарКоС", Україна Азалептол табл. 0.1 N50 (10х5) * арт. 171118 -108шт. Аекол р-р масл. 100мл фл. арт. 10219-22шт. Сахарин-Т табл. 0.1г N50 фл. арт. 20119-80шт. Аекол р-р масл. 100мл фл. арт. 10219-7шт. Торговельна марка: ПрАТ "Технолог" Країна виробництва: UA Виробник: ПрАТ "Технолог" Анальгін-дибазол-папаверин табл. №10 арт. 23050718-50шт. Гідазепам IC табл. 0.02г N20 (10х2) арт. 20300119 -850шт. Гідазепам IC табл. 0.05г N10 (10х1) арт. 20350119 -170шт. Левана IC табл. 0.001 N10x1 арт. 3321218 -20шт. Левана IC табл. 0.002 N10 (10х1) у / уп арт. 2661018 -20шт. Пенталгін IC табл. N10x1 виблискуючи. арт. 24301018 -2052шт. Одрі IC капс.N20 арт. 22380518 -25шт. Торговельна марка : ТОВ "ІНТЕРХІМ" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "ІНТЕРХІМ" Ангельмекс табл.жев. 400мг №3 (3х1) блістер * арт.011218 -66шт. Торговельна марка: ТОВ"Агрофарм", Україна Країна виробництва : UA Виробник: ТОВ"Агрофарм", Україна Армадін р-р д/ін.50мг/мл амп.2мл N10 (5х2) касета арт. 81308018-10шт. Даларгін-Фармсинтез р-р д/ін.1мг/мл 1мл амп.№10 арт. 81307007-20шт. Лоратадин табл. 10мг N10 * арт. 83022013-229шт. Прополіс супп. 0.1г N10 (5х2) арт. 82020014-20шт. Трізіпін р-р д/ін.100мг/мл по 5 мл амп. N10 (5х2) касета арт. 81317019-10шт. Лоратадин табл. 10мг N10 * арт. 83022013-117шт. Торговельна марка: ПрАТ "Лекхім-Харків" Країна виробництва : UA Виробник: ПрАТ"Лекхім-Харків" Атоксіл пір. д/пр.сусп.10г фл. арт. 060518-350шт. Торговельна марка : ТОВ "Орісіл - Фарм", Україна Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Орісіл - Фарм", Україна АТФ р-н д/ін. амп. 1% 1 мл N10 арт. 040119 -600шт. Прегабалін-ДТ капс.тв.150мг №20 (10х2) арт. 13061118 -8шт. Торговельна марка: ТОВ "ХФП" Здоров`я народу" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "ХФП "Здоров`я народу" Бензилбензоат емуль. 20% 50г * арт. 10119-600шт. Торговельна марка: ТОВ "ДКП Фарм.Фабрика" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"ДКП Фарм.Фабрика" Біокальцевіт табл. №60 діет.доб. арт. 020119 -20шт. Торговельна марка: ТОВ "Хелаплпант Плюс ",Україна Країна виробництва: UAВиробник: ТОВ "Хелаплпант Плюс ",Україна Гідрокортизону ацетат сусп.д / ін.25мг/мл 2 мл. амп.№10 * арт. 103016/19-500шт. Торговельна марка: ПАТ "Фармстандарт-Біолік" Країна виробництва: UA Виробник: ПАТ "Фармстандарт-Біолік" Імунофлазід сироп 30мл фл.с доз.в /уп. арт. 211018-15шт. Протефлазид краплі 30мл арт. 110918-35шт.Торговельна марка : ТОВ "НВК "Екофарм", Україна Країна виробництва: UA Виробник : ТОВ "НВК "Екофарм", Україна Йогурт Comfort капс. N30 арт. 1982-294шт. Йогурт Norm капс. N30 арт. 1987 -1440шт. Йогурт Norm капс. N60 арт. 1974 -87шт. Йогурт Postantibiotik капс. N30 фл. арт. 1984-360шт. Йогурт Baby Comfort капс. N30 арт. 1869-30шт. Йогурт Comfort капс. N30 арт. 2000-538шт. Йогурт Norm капс. N60 арт. 1974 -209шт. Торговельна марка : ТОВ"Георг Біосистеми" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"Георг Біосистеми" Галун алюмокалиевие 50г арт. 10.2018-100шт. Торговельна марка: ЧП Дон Країна виробництва: UA Виробник: ЧП Дон Кетодин крем 15г туб. арт. 1U110618-10шт. Кетодин супп.ваг. 400мг N5 (5х1) арт. 160818 -10шт. Седасен капс. N40 арт. 4U80818-48шт. Седасен форте капс. N20 арт. 2U81018-24шт. Фенокіт краплі орал.1мг / мл 20мл конт. арт. 2U20418-205шт. Фенокіт краплі орал.1мг/мл 20мл конт. арт. 2U20418-71шт. Торговельна марка: Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна "Країна виробництва: UA Виробник: Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна" Клопідогрель-Фармекс табл.п/о 75мг N30 (10х3) ** арт. 2680818-313шт. Торговельна марка: ТОВ "Фармекс Груп", м. Бориспіль, Україна Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"Фармекс Груп", м. Бориспіль, Україна Кодетерп табл. N10 (10х1) блістер арт. 14211218-1500шт. Торговельна марка: ТОВ"Харківське ФП "Здоров я народу", м. Харків, Україна Країна виробництва: UA Виробник : ТОВ "Харківське ФП "Здоров я народу", м. Харків, Україна Контривен р-р д/ін.10000КІЕ/мл 1мл амп. N10 арт. 101118A1-10шт. Тималин ліоф.д / р-ра д /ін.10мг N10 фл. арт. 111118A4-30шт. Торговельна марка: ТОВ "ФЗ "БІОФАРМА", Україна/ПрАТ "Біофарма", Україна Країна виробництва: UA Виробник : ТОВ "ФЗ "БІОФАРМА", Україна / ПрАТ "Біофарма", Україна Корвалтаб табл. N100 (10х10) арт. 720818 -1050шт. Торговельна марка : Фарма Старт ТОВ, Україна Країна виробництва: UA Виробник: Фарма Старт ТОВ, Україна Меновазан мазь 40г туб. арт. 41218-150шт. УРОХОЛУМ краплі орал.40мл арт. 21218-48шт.Торговельна марка: ТОВ"ДКП Фарм.Фабрика", Україна Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"ДКП Фарм.Фабрика", Україна Пропосол аеро. 50г арт. 041018 -30шт. Торговельна марка: АТ "Стома "Країна виробництва: UA Виробник: АТ"Стома" Риб`ячий жир з лосося капс. 500мг №100 (10х10) блістер арт. 14 -32шт. Риб`ячий жир з лосося капс. 500мг №60 фл. арт. 14 -20шт. Риб`ячий жир з печінки тріски капс. 500мг №100 (10х10) арт. 06 -32шт. Торговельна марка : ТОВ "Гармонія", Україна Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"Гармонія", Україна Фіторовие рект.ваг.ф / свічки N10 (5х2) арт. 022019 -50шт. Фіторовие рект.ваг.ф / свічки N10 пантенолом (5х2) арт. 112018-15шт. Фіторовие рект.ваг.ф / свічки N10 прополісом (5х2) арт. 022019-15шт. Торговельна марка: ТОВ"Біота" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"Біота" Ербісол р-н д / ін. амп. 2 мл N10 арт. X031018 -20шт. Торговельна марка: ПП "Лабораторія Ербіс"/ТОВ "Ербіс", УкраінаКраїна виробництва: UA Виробник : ПП "Лабораторія Ербіс" / ТОВ "Ербіс", Украіна Ангельмекс табл.жев 400мг №3 (3х1) блістер * арт. 011218-66шт. Торговельна марка: ТОВ"Агрофарм"Країна виробництва: UA Виробник : ТОВ"Агрофарм" МКЦ Дієт 0.5г N100 в / уп. арт. 11.12.2018 -44шт. МКЦочіщен. №100 фл.в / уп. арт. 26.12.2018-110шт. Торговельна марка: ТОВ "Кортес "Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"Кортес";

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: цикло-3 форт капс тверді №30 арт. G00895 -100шт. Торговельна марка : П`єр Фабр Медикамент Продакшн Країна виробництва : FR Виробник : П`єр Фабр Медикамент Продакшн Аб`юфен табл. 400мг N30 (15х2) арт. 18048 -30шт. Торговельна марка : Лабораторії Бушара Рекордаті, Франція Країна виробництва : FR Виробник : Лабораторії Бушара Рекордаті, Франція Бетаргін р-р д / пер.пр.конт.стек.10мл N20 арт. 828815 -20шт. Торговельна марка: Фарматіс, Франція Країна виробництва : FR Виробник: Фарматіс, Франція Сальбутамол аер.д / інг.100мкг / дозу 200Д без.фреон. арт. 8H9C-50шт. Торговельна марка : Глаксо Веллком Продакшн Країна виробництва : FR Виробник : Глаксо Веллком Продакшн;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Альгеріка капс.тв.150мг №56 (7х8) арт. 2378048 -10шт. Торговельна марка : Пліва Хрватска д.о.о.,Хорватія Країна виробництва : HR Виробник : Пліва Хрватска д.о.о.,Хорватія;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Олфен-100 СР депокапс.100мг N20 (10х2) арт. 1870062 -20шт. Торговельна марка: Ацино Фарма АГ, Швейцарія/ Унтерзухунгсінститут Хеппеллер, Німеччина Країна виробництва: CH Виробник: Ацино Фарма АГ, Швейцарія/ Унтерзухунгсінститут Хеппеллер, Німеччина Солкосерил дент. адгез.паста 5г туб арт. 112048 -10шт. Торговельна марка: Легаси Фармасьют.,Свитселенд ГмбХ, Швейцария Країна виробництва : CH Виробник : Легаси Фармасьют.,Свитселенд ГмбХ, Швейцария;

- Лікарські засоби для людей, що не містять пеніцеліну та його похідних, інших антибіотиків та гормонів, алкалоїдів та їх похідних, не в аерозольній упаковці, не містять наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, не для ветеринарії, розфасовані для роздрібної торгівлі: Зентелу табл. 400мг N1 арт. 377994 -100шт. Торговельна марка: ГласкоСмітКляйн Південна Африка (Пту) Лтд. Країна виробництва : ZA Виробник: ГласкоСмітКляйн Південна Африка (Пту) Лтд.;

- Вата, просочені або вкриті фармацевтичними речовинами або розфасовані для роздрібної торгівлі, для застосування у медицині, не для ветеринарії: вата медична гігроскопічна гігієнічна нестерильна 50г (зігзагоподібна тасьма) арт. 05/2019-01 -2475шт. вата медична гігроскопічна гігієнічна нестерильна 50г (зігзагоподібна тасьма) арт. 01/ 2019-01 -525шт. Торговельна марка: ТОВ "Аріадна" Країна виробництва : UA Виробник: ТОВ "Аріадна" Вата мед н / стер.50г зигзаг арт. 15 -430шт. Торговельна марка : ТОВ "ВАТФАРМ", Україна Країна виробництва : UA Виробник: ТОВ "ВАТФАРМ", Україна;

- Контрастні препарати для рентгенографічних обстежень, діагностичні реактиви для введення хворим. Фармацевтична продукція не в аерозольній упаковці, ліки для людей, розфасовані для роздрібної торгів лі, не відносяться до наркотичних речовин або прекурсорів, не для ветеринарії: Барію сульфат д / рентгеноск.пор.д / п сусп.80г арт. 331118 -400шт. Торговельна марка: ТОВ"Исток-Плюс" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ"Исток-Плюс";

- Хімічні контрацептивні засоби на основі гормонів або сперміцидів, розфасовані для роздрібної торгівлі: Еротекс супп. вагин. N10 (5х2) лаванда арт. 2U471118 -40шт. Не в аерозольній упаковці та не відносяться до наркотичних речовин або прекурсорів, не для ветеринарії. Торговельна марка : Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна" Країна виробництва : UA Виробник : Спільне українсько-іспанське підприємство "Сперко Україна";

- Косметичні засоби для догляду за шкірою для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі. Не містять наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, не для ветеринарії: Бальзамед Актив бальзам 40г арт. 001748 -137шт. Бальзамед Інтенсив бальзам 40г туб. арт. 002568 -6шт. Торговельна марка : Esparma, Німеччина Країна виробництва: DE Виробник: Esparma, Німеччина Мільгама крем 45мл арт. 18G122 -5шт. Торговельна марка: Вьорваг Фарма ГмбХ і Ко КГ Країна виробництва : DE Виробник: Вьорваг Фарма ГмбХ і Ко КГ;

- Косметичні засоби для догляду за шкірою для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі. Не містять наркотичних за собів, психотропних речовин та прекурсорів, не для ветеринарії: крем д / дітей Аромашка 50г / ек-кт подорожника, олія ромашки арт. 918 -28шт. крем д / дітей Аромашка протізапал. під підгузнік 75мл / 70г арт. 1218 -26шт. крем-молочко Аромашка д / д протізапал. 50мл / 50г арт. 218 -2шт. крем-молочко Аромашка д/д зволож. 150г арт. 918-17шт. ОЛІЯ ДИТЯЧА косметичний "Аромашка", фл. 150 мл, для догляд та масажу арт. 219 -76шт. ОЛІЯ ДИТЯЧА косметичний "Аромашка", фл. 150 мл, очіщуюче арт. 718 -38шт. Торговельна марка: ТОВ "Аромат" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Аромат" Бішофіт Mg ++ "Профі" 1000мл арт. 01/2019 -49шт. Бішофіт Mg ++ "П`ятковий гель" 100мл арт. 01/2019 -20шт. Бішофіт Mg ++ "Еліт" 250мл арт. 01/2019 -24шт. Торговельна марка : Екобіз ПП Країна виробництва : UA Виробник : Екобіз ПП Крем "Дермофібразе" 30г арт. 329 -4шт. Торговельна марка: ТОВ "Георг Біосистеми" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ"Георг Біосистеми" Крем "Червона шапочка" 44г з екстр.зверобоя -100шт. Торговельна марка: ПП "ФІТО ДОКТОР" Країна виробництва: UA Виробник: ПП "ФІТО ДОКТОР" Крем "Петрушка" 44г -100шт. Крем "Фітодоктор" д / масажу 44г -100шт. Крем "Чебурашка" 44г -50шт. Торговельна марка: Фитодоктор ООО, Харьков Країна виробництва : UA Виробник : Фитодоктор ООО, Харьков Крем-гель д / суст. "Сила коні" 300мл New formula арт. 05 -29шт. Торговельна марка : ЛекоПро , Украина Країна виробництва: UA Виробник : ЛекоПро , Украина Пермінов лосьйон п / Педікул. 50г арт. 61018 -84шт. Торговельна марка: ПрАТ "Технолог" Країна виробництва: UA Виробник: ПрАТ"Технолог";

- Косметичні засоби для догляду за шкірою для людей, розфасовані для роздрібної торгівлі. Не містять наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, не для ветеринарії: Гель д / інт.гіг. "Таміпулу Інтим" 250мл арт. 12.2018 -40шт. Торговельна марка: ТОВ ФНДЦ "Альянс Краси", Україна Країна виробництва: CH Виробник: ТОВ ФНДЦ "Альянс Краси", Україна;

- Засоби для догляду за волоссям, шампуні, не в аерозольній упаковці, розфасовані для роздрібної торгівлі: Хігія шампунь 120г з гребінцем арт. 0514 -20шт. Торговельна марка: Медіка АД, Болгарія Країна виробництва: BG Виробник : Медіка АД, Болгарія;

- Засоби для догляду за волоссям, шампуні, не в аерозольній упаковці, розфасовані для роздрібної торгівлі: Дермазол шамп 20мг / мл (2%) 8мл саше №20 арт. DC8034 -28шт. Дермазол шамп 20мг / мл (2%) 8мл саше №20 арт. DC8037 -22шт. Торговельна марка: Кусум Хелтхкер ПВТ Країна виробництва: IN Виробник: Кусум Хелтхкер ПВТ Дермазол шампунь 2% 100мл арт. 2000138-60шт. Торговельна марка: Кусум Хелтхкер ПВТ. ЛТД Країна виробництва: IN Виробник: Кусум Хелтхкер ПВТ.ЛТД;

- Засоби для догляду за волоссям, шампуні, не в аерозольній упаковці, розфасовані для роздрібної торгівлі: Кетозорал-Дарниця шампунь 20мг/г 60г арт. RK10119-20шт. Торговельна марка: ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Країна виробництва: UA Виробник: ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, кавун арт. 1118-20шт. шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, диня арт. 918-19 шт. шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, карамель арт. 1118-19шт. шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, персик арт. 918 -6шт. шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, з екстрім. нагідок арт. 1118 -20шт. шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, з екстрактом ромашки арт. 1118-76шт. шампунь дитячий для волосся без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, з екстрактом череди арт. 1118 -16шт. Торговельна марка: ТОВ "Аромат" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Аромат" Шампунь Stop Demodex 100мл арт. 00553 -25шт. Торговельна марка: ТОВ "НВО "Фітобіотехнології" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "НВО "Фітобіотехнології";

- Серветки вологі, просочені парфумерними або косметичними сполуками, не містять ПАР розфасовані для роздрібної торгів лі: серв. віл. BRAVO + №72 дитячі Алое Вєра клапан арт. 119-72шт. Торговельна марка: ТОВ "Авто-Лайн 21" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Авто-Лайн 21" серв. віл. BRAVO + №72 дитячі Календула клапан арт. 119 -72шт. серв. віл. BRAVO + №72 Календула дитячі арт. 119 -90шт. Торговельна марка: ТОВ "Лелека" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Лелека";

- Реагенти діагностичні або лабораторні на підкладці і приготовлені (готові) діагностичні або лабораторні реагенти на підкладці або без неї, розфасовані для роз дрібної торгівлі: Ацетонтести смужки індік.банка N25 арт. 374 -96шт. Діагностичні реагенти використовуються для оцінки фізичних, біологічних або біохімічних процесів та стану організму людини, їх дія базується на вимірюванні або спостереженні змін, які проходять у біологічних або хімічних субстанціях, що містяться у даному реагенті. Торговельна марка: ПВП"НОРМА", Україна Країна виробництва: UA Виробник : ПВП"НОРМА", Україна;

- Вироби з пластмас та вироби з інших матеріалів, розфасовані для роздрібної торгівлі: Інгалятор тепловл. арт. 001 -20шт. Торговельна марка : ПАТ"Гемопласт", Україна Країна виробництва: UA Виробник: ПАТ "Гемопласт", Україна;

- Вироби гігієнічні або фармацевтичні з вулканізованої гуми, розфасовані для роз дрібної торгівлі: набор Малятко (спринцюйтеся. + аспір.) арт. 3/2018 08 -50шт. Медичний інструмент, а також використовуваний в технічних роботах для подачі або відкачування, призначений для спринцювання (промивання, зрошення лікарськими засобами) піхви у жінок, постановки клізми, для очищення, промивання і так званого спринцювання прямої кишки і товстої кишки, або для введення в пряму або товсту кишку розчинів лікарських речовин; також можна промивати ніс. Торговельна марка: ТОВ "Поліком" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Поліком";

- Одноразовий одяг з нетканих матеріалів розфасований для роздрібної торгівлі: накидка д/відвідувача стер. на зав`яз. Славна 110см спанбонд-30г / м2 арт. 190108/0119 -143 шт. Торговельна марка : ТОВ "Фірма "Технокомплекс" Країна виробництва: UA Виробник: ТОВ "Фірма "Технокомплекс";

- Прилад, що використовуються у медицині, пробірки і подібні інструменти, роз фасовані для роздрібної торгівлі, не для ветеринарії: набор д / трівалої епідур. анестезії Perifix 401 Filter Set арт. 18К19А8701 -40шт. Торговельна марка: Б.Браун Країна виробництва: DE Виробник: Б.Браун;

- Прилад, що використовуються у медицині, пробірки і подібні інструменти для забору крові, розфасовані для роздрібної торгівлі, не для ветеринарії: Контейнер WEGO 450/400 з розчином ЦФДА-1, з аксесуарами арт. 2018011202 -11822шт. Торговельна марка: WEGO Країна виробництва: CN Виробник: WEGO;

- Інструменти та прилади що використовуються у медицині, хірургії, стоматології, розфасовані для роздрібної торгівлі, не для ветеринарії: Затискач д / пуповини Medicare стер. №1 арт. 201711 -25шт. Торговельна марка : Допомога-І Країна виробництва: UA Виробник: Допомога-І.

Копію ухвали вручити учасникам кримінального провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає, є обов`язковою і підлягає безумовному виконанню на всій території України.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.03.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80912300
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку, в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №22017101110000184 від 25 липня 2017 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України

Судовий реєстр по справі —755/2497/19

Ухвала від 19.04.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

Ухвала від 21.03.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 19.02.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

Ухвала від 19.02.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні