Ухвала
від 19.04.2019 по справі 755/2497/19
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа №:755/2497/19

Провадження №: 1-кс/755/2444/19

"19" квітня 2019 р.

м. Київ

слідчий суддяДніпровського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 ,секретар судовихзасідань ОСОБА_2 ,за участюпрокурора ОСОБА_3 ,розглянувши увідкритому судовомузасіданні клопотанняпрокурора відділупрокуратури м.Києва ОСОБА_3 про арешт майна у рамках кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 22017101110000184 від 25.07.2017, за ознаками вчинення кримінального правопорушення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України, встановив:

Суть питання, що вирішується ухвалою, і за чиєю ініціативою воно розглядається

До слідчогосудді даногомісцевого судунадійшло зазначенеклопотання прокурорапро накладенняарешту намайно, урамках цьогопровадження,у зв`язку з здійсненням досудового розслідування у ньому та необхідністю встановлення обставин визначених ст.ст. 2, 91 КПК України при наявності на передумов визначених ст.ст. 132, 170 того ж Кодексу.

Встановлені обставини у ході розслідування цього кримінального провадження органом досудового розслідування та наведені заявником у клопотанні відомості на їх підтвердження щодо доцільності застосування такого типу заходу забезпечення кримінального провадження

П`ятим відділеннямСУ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області (адреса відділення (Дніпровський район м. Києва) - м. Київ, вул. Ю. Поправки, 14-А, згідно наказу начальника ГУСБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_4 від 02.11.2018 № 624) здійснюється досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні.

У ході розслідування провадження установлено, що у 2016 році громадянка України ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а також інші невстановлені органом досудового розслідування особи, використовуючи підконтрольний суб`єкт господарювання «UAB VOLESA» (код 303177521; м. Вільнюс (Литовська Республіка) організувала протиправне постачання товарно-матеріальних цінностей на тимчасово окуповану територію Донецької області, шляхом укладання «фіктивних» міжнародних контрактів з вказаною юридичною особою нерезидентом та використовуючи схему перерваного транзиту територією Російської Федерації. Так, в 2016 році між ПАТ «ФК «ДАРНИЦЯ» (код ЄДРПОУ 00481212) та підприємством-нерезидентом «UAB VOLESA» (код 303177521; м. Вільнюс (Литовська Республіка) укладено контракт щодо постачання на адресу останнього лікарських засобів. Згідно вказаного контракту, поставка товару здійснюється на умовах FCA-м. Київ (Інкотермс в редакції 2010 року). Згідно умов контракту кінцевим одержувачем товару являється підприємство-нерезидент «TOSHKENT VILOVATI DORI-DARMON» (Республіка Узбекистан). Разом з тим, після проведення митних процедур та перетину державного кордону України у напрямку Україна Російська Федерація, вантажні транспортні засоби слідували не на адресу одержувача вантажу (ТМЦ), зазначеного в товарно-транспортних документах, а до митних пунктів пропуску розташованих на території областей Російської Федерації, які межують з тимчасово окупованими територіями Луганської та Донецької областей. В подальшому, ті самі товарно-матеріальні цінності переміщувалися через державний кордон України у напрямку Російська Федерація України (непідконтрольна державній владі територія Донецької області) та фактично поставлявся для потреб незаконних збройних формувань, що входять до складу терористичної організації «ДНР».

При цьому, згідно Додатку № 6 Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, затвердженого Наказом Першого заступника керівника Антитерористичного центру при СБ України (керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей) №415ог від 12.06.2015, у зв`язку з відсутністю можливості здійснення державного контролю на окремих ділянках державного кордону України з Російською Федерацією, при наявності задокументованих фактів присутності на території Донецької та Луганської областей військової активності іноземних збройних формувань, з метою недопущення виходу терористів та їх посібників з району проведення Антитерористичної операції та проникнення їх у такий район, запобігання вчиненню терористичних актів, інших протиправних діянь, убезпечення громадян та співробітників силових структур від загрози збройних нападів, з метою стабілізації економічного та оборонного сектору держави, переміщення до та з неконтрольованих територій харчових продуктів (їжі) заборонено.

Крім того, заявою Верховної Ради України «Про визнання Україною юрисдикції Міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності та воєнних злочинів вищими посадовими особами РФ та керівниками терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР», які призвели до особливо тяжких наслідків та масового вбивства українських громадян», схвалену постановою Верховної Ради України від 04.02.2015 №145-VIII, а також заявою Верховної Ради України «Про відсіч збройної агресії РФ та подолання її наслідків», схваленою постановою Верховної Ради України від 21.04.2015 №337-VIII, «ДНР»/«ЛНР» визнано терористичними організаціями.

На виконання доручення слідчого, оперативним підрозділом встановлено, що до постачань медикаментів та товарів продовольчої групи на тимчасово окуповану територію України з використанням сфальсифікованих документів серед інших суб`єктів підприємницької діяльності залучено ТОВ «Ікспенсавто» (код ЄДРПОУ 42787055, м. Харків, просп. Гагаріна, 1).

Митні формальності вказаних структур фактично супроводжує митний брокер ТОВ «Декларантсервіс» (код ЄДРПОУ 39833986, м. Харків, вул. Бакуліна, б. 11, оф. 5-9) ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженець м. Харків, та ФОП ОСОБА_7 . Водночас брокери, що зазначені у графі 54 ВМД, оформлення фактично не супроводжують.

У зв`язку з цим, 19.03.2019 в зоні митного контролю МП «Щербаківка», ПП «Гоптівка» Харківської митниці ДФС, за адресою: 38-й км автошляху Харків-Бєлгород, слідчим управлінням Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області, з метою врятування майна речових доказів, без відповідної ухвали про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи на підставі ч. 3 ст. 233 КПК України, проведено невідкладний обшук транспортного засобу, а саме напівпричіпу марки TRAILOR, модель SYY 3CX, білого кольору, д.н.з. НОМЕР_1 , який згідно техпаспорту НОМЕР_2 на праві власності зареєстрований за ОСОБА_8 .

За результатами проведення обшуку було виявлено та вилучено речі та документи, які цікавлять слідство.

У ході обшуку серед вилучених документів, встановлено, що згідно митної декларації вказані товари експортувались ТОВ «ІКСПЕНСАВТО» (Україна, м. Харків, просп. Гагаріна, буд. 1) на адресу одержувача підприємства «MB KIDZA LT» (Вільнюс, Литва) транспортним засобом ДАФ з д.н.з. НОМЕР_3 / напівпричіп д.н.з. НОМЕР_1 . Згідно CMR № 342898 місцем розвантаження товару є м. Новорісійськ, Новоросійський західний МТП Російської Федерації.

Допитаний як свідок водій вказаного транспортного засобу ОСОБА_8 повідомив, що насправді лікарські засоби він постійно доставляв не за адресами, які зазначені у товаро-супровідних документах, а у м. Донецьк. При цьому, при виїзді з території України, він прямував по території Російської Федерації до м. Матвєєв Курган, де здійснювалася заміна товаро-супровідних документів, та в подальшому вантаж доставлявся на тимчасово окуповану території в м. Донецьк.

Окрім того проведено огляд вилученого товару з транспортного засобу ДАФ з д.н.з. НОМЕР_3 / напівпричіп д.н.з. НОМЕР_1 про що складено відповідний протокол огляду.

Відповідно до статті 167 КПК України тимчасовим вилученняммайна єфактичне позбавленняпідозрюваного абоосіб,у володінніяких перебуваєзазначене участині другійцієї статтімайно,можливості володіти,користуватися тарозпоряджатися певниммайном довирішення питанняпро арештмайна абойого повернення. Тимчасововилученим можебути майноу виглядіречей,документів,грошей тощо,щодо якихє достатніпідстави вважати,що вони: 1)підшукані,виготовлені,пристосовані чивикористані якзасоби чизнаряддя вчиненнякримінального правопорушеннята (або)зберегли насобі йогосліди; 3) є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом.

Частина 2 ст. 168 КПК України передбачає, що тимчасове вилучення майна може здійснюватися під час обшуку, огляду.

Згідно положеньстатті 170КПК Україниарештом майнає тимчасове,до скасуванняу встановленомуцим Кодексомпорядку,позбавлення заухвалою слідчогосудді абосуду правана відчуження,розпорядження та/абокористування майном,щодо якогоіснує сукупністьпідстав чирозумних підозрвважати,що воно,зокрема,є доказомзлочину.Арешт майнадопускається зметою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до положень ч. 2 ст. 98 КПК України, вилучені під час обшуку предмети, містять ознаки, зазначені в частині першій даної статті, є речовими доказами.

Враховуючи вищевикладене,приймаючи доуваги те,що уоргана досудовогорозслідування єдостатні підставивважати,що зазначеннівище предметизберегли насобі слідита містятьвідомості,що можутьбути використаніяк доказфакту чиобставин,що встановлюютьсяпід часкримінального провадження,тобто відповідаютькритеріям,зазначеним уст.98КПК України,тобто єречовими доказами,з метоюзабезпечення збереженняречових доказів,прокурор просить задовольнити клопотання і накласти арешт у кримінальному провадженні № 22017101110000184 на вилучені 19.03.2019 в ході обшуку транспортного засобу, а саме напівпричіпу марки TRAILOR, модель SYY 3CX, білого кольору, д.н.з. НОМЕР_1 , який згідно техпаспорту НОМЕР_2 на праві власності зареєстрований за ОСОБА_8 , а саме:

-Тірозур гель 5г арт. 18H060B -10шт. -неотрізол тб ваг. №8 арт. ENO18006A1 -20шт. - Супракс Солютаб табл. дісперг. 400мг N10 арт. 18 11C - 5шт. - Фортум пор.д / пр.р-ра д / ін.і інф.1г N1 * фл. арт. KL6X 100 шт. -Медаксон пор.д / ін.1г N10 * фл. арт. C688AH - 40шт. - бетазон плюс крем 15г туба арт. 100518 -40шт. ; - лінкоміцін-Здоров`я р-н д / ін. 300мг / мл 2 мл №10 арт. 10218 -55шт. - грізеофульвін тб 125мг №40 (20 * 2) арт. 1411118 -3шт. - грізеофульвін тб 125мг №40 (20 * 2) арт. 1421118 -40шт. - леовомеколь мазь 40г туба арт. 2471218 - 2603шт. - левомеколь мазь 40г туба арт. 2481218 - 2950. -метролавін мазь 40г арт. 10119 -50шт. - левоміцетін тб 250мг №10 арт. 189048 -258шт. ; - левоміцетін тб 500мг №10 блістер арт. 214419 -800шт.; - левоміцетин тб 250мг N10 арт. 189048 -142шт.; - канаміцин пір. д / п ін. р-ну 1,0г арт. 215894 - 127 шт. -Левоміцетин-Д табл. 0.5 N10 (10х1) арт. LW250718 -500шт. - Кремген мазь 15г арт. 1U1260918 - 80 шт. - Кремген мазь 30г арт. 3U1801218 - 60 шт. - Депо-Медрол сусп. 40мг / мл 1мл фл. N1 арт. W03976 -5 шт. - бетаметазон крем 0,64мг / г 15г туба арт. 214428 168 шт. - бетасалік мазь 15г туба арт. 213965 -60 шт. - Бетаметазон-Д крем 15г арт. KB10119 - 50 шт. -Касарк тб 32мг №30 арт. 215309 -30шт. - Преднізолон-Д р-р д / ін.30мг / мл 1мл амп.N3 арт. WG20518 -40шт.; -Тестостерону проп. амп. 5% 1 мл N5 арт. 60918 -20шт. - Гінофлор ваг.табл. N12 (6х2) в бліст.в уп. арт. 806447 -10шт. - Інцена краплі 20мл арт. 1739008A -12 шт. -Валеріани табл. п / о 30мг N100 (20х5) арт. 2446 -480шт. -Валеріани табл. п / о 30мг N100 (20х5) арт. 2462 -480шт. - Доппельгерц енерготоніку-H 1000мл арт. L030108 - 18шт. - Доппельгерц енерготоніку-H 500мл арт. L042118 - 18шт. - Живокосту мазь 50г арт. 03108 - 20шт. -Артрикюр-N табл. п / о N60 банку арт. ANT-34 -15шт. - Гінкго білоба Ананта 120 капс.120мг №30 арт. 2318081 -26 шт.; - Гінкго білоба Ананта 40 капс.40мг №30 арт. 2118021 -43 шт.; - Гінкго білоба Ананта 80 капс.80мг №30 арт. 2218021 50 шт. - Денебол табл. 25мг N10 арт. DN104 10 шт.; - Денебол табл. 50мг N10 арт. DN202 -10 шт. - Омнік капс.с модіф.висв. 0.4 N30 (10х3) арт. 18F05/31 48 шт. - Валерика капс 350мг №20 (10х2) блістер інд / уп арт. 1820119 -60шт.; - Кратал табл. д / дит. п / пл.об. N20 (10х2) арт. 36518 -57 шт. - йохімбіну г / г тб 5 мг №50 (10х5) блістер арт. 21118 40 шт.; - Трінефрон-З краплі орал.100мл арт. 240818 -42шт. - обліпіхі олія 50мл скло арт. 10219 -52шт.; - обліпіхі олія 50мл скло арт. 30219 -248шт. - меновазин р-н нашкірній 40мл скло арт. 151218 - 300шт. - олія насіння гарбуза 100мл фл. полімер. інд / уп арт. 281218 -40шт. - Беладонна екстракт супоз ректал. 0,015 г №10 (5х2) арт. 61118 -6шт. - Беладонна екстракт супоз ректал. 0,015 г №10 (5х2) арт. 51118 -2шт. - Беладонна екстракт супоз ректал. 0,015 г №10 (5х2) арт. 10119 -112шт. - Свічки з олією насіння гарбуза 0.5г N10 (5х2) ср-во проф.-гігіє. арт. 010219 -30шт. - Белиса краплі орал.40мл фл. арт. 11118 - 10 шт. - Валеріани екстракт табл. п / о 0.02 N50 бл. арт. 220318 -100шт. - Камфомен аеро. 30г арт. 041118 40 шт.; - Олазоль аеро. 60г арт. 211218 -50шт. - Корвалол К капс.мяг.№30 (10х3) блістер арт. 10219 200 шт. - Олія насіння гарбуза 100мл фл. арт. 021117 -20 шт. -Меморія краплі 20мл арт. 1805020B -24шт. -Синкумар табл. 2мг N50 (10х5) арт. AVH0251/A -15шт. - Вертігохеель р-н д / ін. 1.1мл амп. N5 арт. 84743 - 4шт. - Геровітал Др.Тайсс Плюс 200мл фл. №1 арт. 01019 - 60 шт. -Волвіт табл. п / о 5 мг N30 (10х3) арт. 2000130 -100шт. -Лактовіт форте капс. N28 (7х4) арт. LF190 -10шт; - Неуробекс Нео капс. N60 (10х6) арт. U2241416 - 15шт. -Гамалате В6 табл. п / о №20 (10х2) арт. U2241416 -10шт. -Біломаг Форте Медівіт капс. N60 арт. 195368 -5шт. -Кангавітес з мультів.мінерал.табл.N60 тропік.фрукт. арт. 307393-02 -10шт. - магнемакс-Здоров`я розчин оральний 10мл фл.№10 (5х2) арт. 11018 - 23шт.; - ціанокобаламін-Дарниця (вітам.В12-Дарниця) р-н д / ін. 0,2мг / мл 1мл №10 арт. YC41018 -100шт. - кораловий кальцій Вітамін-ка Елітний Кальц.тб 0,5г №90 діет.доб арт. 10319 -36шт. - Витаминка витий.А-мін.комп.с селеном табл.0.25г №40 (10х4) арт. 011018 -2шт. - Витаминка витий.А-мін.комп.с селеном табл.0.25г №80 (10х8) арт. 011218 -5 шт. - неовітам тб в / о №30 (10х3) арт. BS20219 60 шт. - Аскорб.к-та ін. 0.05 N160 фл. арт. TL191218 -100шт. -Гексавит ін. N50 бан. арт. BL20119 -100шт.-. -супрадин Розумняшка жувальні пастилки №30 арт. 8275 -7шт. -Кальцій D3 табл. 0.5г N100 фл. арт. 15.11.2018 -67шт. - Кардонат капс. N20 арт. 2U471218 100 шт. - Аскорутин табл. N10 (10х1) арт. 10219 -100шт. - ВОКАР краплі 50мл арт. 1819054А -20шт.; - Атма краплі 20мл арт. 1739025A -24шт. - Нотта табл. N48 (12х4) арт. 1841132A 8 шт.; - Пумпан краплі орал.50мл арт. 1821002A -24шт. - Тонгіналу краплі кричав. 20мл арт. 1822002A 24 шт. - Мукосат neo р-р 200мг / 2мл 2 мл амп. N10 (5x2) арт. 751118 - 5шт. -Бетоптик S гл.каплі 0.25% 5мл арт. 18D27CD -50шт. -Візін Классіч.гл. краплі 15мл арт. IEB0K00 -150шт. - Тизерцин табл. п / пл.об. 25мг N50 фл. арт. E406R0518 5 шт. -Вінцель спрей 20мл арт. 80996 -5шт. - Грип-Хеель амп. №5 арт. 85608 - 5шт.; - Грип-Хеель табл. N50 арт. 80556 -5шт. - Ілон мазь 25г арт. 9067 -10шт. - Корвітол-100 табл.100мг N50 (10х5) арт. 81006 -5 шт.; - Корвітол-50 табл. 50мг N50 (10х5) арт. 81004 -12 шт.; - Трифас 20 амп. 20мг / 4мл N5 арт. 8020A - 30 шт. - Трифас-10 табл. 10мг N100 (10х10) арт. 83525A -50 шт. - Лірика капс. 150мг N56 арт. W08623 -10шт. -Лірика капс. 300мг N21 (21х1) блістер арт. X47863 -25шт. - Мулімен краплі 50мл арт. 84400 - 5 шт. - Олфен пластир лікувальний 140 мг N10 арт. E0294 -амін - Олфен-75 амп. 75мг 2мл N5 арт. U18500 -50. - Тазалок краплі д / пер.пр.100мл фл. арт. 8100271 -20 шт.; - Тазалок краплі д / пер.пр.50мл фл. арт. 8100281 -20 шт. - Ревітакса супп.ваг. №10 арт. 593059 - 10 шт. -нітрофунгін р-н 10мг / мл 25мл (250мг) д / зовн. заст. арт. 100007599 -120шт. -Клопідогрел-Тева табл.п / пл.об. 75мг N90 (10х9) арт. Z46066 -10шт. - колдфлю тб №4 арт. GC15702 - 3600шт. - німід (німесулід) тб 100мг №100 (1010) арт. SNA9004 -192шт. - РИНІТ, табл. в / о 150 мг, №100 арт. 2000099 - 723 шт. - L-цет табл. п / о 5 мг N100 (10х10) бліст.в / уп. арт. 2000095 50 шт. - L-цет табл. п / о 5 мг N30 (10х3) арт. LA8007 40 шт.; - Дермазол крем 2% 15г арт. DB8012 25 шт.; - Риніт табл. п / о 150мг N100 * (10х10) арт. RA8003 223 шт. - Серрата табл.п / о кішечнор.10мг N30 (30х1) арт. 2000142 -35шт. -Фуцис табл. 150мг N1 (1х1) арт. FF8004 -300. -Фуцис табл. 200мг N4 (4х1) арт. 2000085 -30шт. - Азомекс табл. 2.5мг N30 (10х3) арт. EM82123 -5 шт.; - Азомекс табл. 5мг N30 (10х3) арт. EM81181 -10 шт.; - Алерон табл.п / о 5 мг N30 (10х3) арт. EM7Z130 - 60 шт. - Анантаваті табл.п / пл.об. №30 дієт доб. арт. 0218075 10 шт - Ворміл табл.жев. 400мг N3 * (3х1) арт. VM104 - 322шт - Ворміл табл.жев. 400мг N3 * (3х1) арт. VM104 - 250шт. - Гріпфлю табл. N200 (4х50) арт. 19082 -18шт. - Травосепт KIDS трав. № 100 Мікс апельс.анан.ягод. вкус.екзотік, полуниця арт. TKB1802 - 54 шт. - Травосепт KIDS трав.№ 50 Мікс апельс.анан.ягод. вкус.екзотік, полуниця арт. TKA1801 -24 шт. - Мілістан гор.чай 6г N10 лимон арт. P396 37 шт. - Мілістан гор.чай 6г N10 від кашлю арт. P398 48 шт. - Травосепт KIDS трав.№50 Мікс апельс.анан.ягод. вкус.екзотік, полуниця арт. TKA1801 12 шт. - Ріабал табл. п / о 30мг N20 арт. 857036 - 20шт. -Дріклор р-р антіпер.аппл.20мл арт. NT2D -5шт. -Антикатарал пор.пак. N10 (2х5) арт. 882858 -50шт. -Залаин крем 2% 20г арт. M004 -20шт. - Зовиракс табл. 200мг N25 арт. K65A 25 шт. - Келтикан капс. N30(15х2) арт. M005U1 -40шт. -Нуклео ЦМФ форте капс. N30 (15х2)блист. арт. M004U1 -100шт. - Мема табл.п/пл.об. 10мг N30 (10х3) арт. 1703788B - 4 шт. - Нуклео ЦМФ форте капс. N30 (15х2)блист. арт. M004U1 - 200шт.; - Цераксон табл. п/пл.об. 500мг N20(5х4) арт. M005U4 60 шт. -Таблетки від укачів. 50мг N10x1 арт. 7NM1002 -50шт. -Немотан табл. п / пл.об. 30мг N100 (10х10) арт. A2J064 -30шт. -Немотан табл. п / пл.об. 30мг N30 (10х3) арт. A2J064 -5шт. - Амарил М табл.п / о 2 мг / 500мг N30 (10х3) арт. ACFW020 - 10 шт. - Біострепта супп.рект. N6 арт. 70518 30 шт. - Дістрептаза супп.рект.15000МЕ + 1250МЕ N6 блістер арт. 11218 - 100шт. -Ібуфен д / дет.сусп.пер.100мг / 5мл 100мл полуниця фл. арт. 010518 -10шт. - Ібуфен Юніор капс.мягк.200мг №10 (10х1) арт. 040918 -15шт. - Клотримазол крем 1% 20г арт. 459U - 420 шт. - Клотримазол крем 1% 20г арт. 459U - 450 шт. -СуперОптік - Аква краплі гл.увл.5мл фл.№2 арт. 01VP0918 -20шт. - Вентер табл. 1г N50 (10х5) арт. TD9058 - 5 шт. - Терафлекс капс. N120 фл. арт. 048758/045242 -72 шт. - Терафлекс капс. N60 фл. арт. 045242 -48 шт. - Гіалуронова к-та табл. 120мг N30 арт. 292342-02 - 6 шт. - L-лізину есцінат р-н д / ін. 1 мг / мл 5 мл №10 арт. 213406 - 542шт. - рибоксин р-н д / ін. 20мг / мл 10мл №10 арт. 215597 - 102 шт. -тіотріазолін р-н д / ін. 25мг / мл амп. 2 мл №10 арт. 211407 -164шт. - L-лізину есцинат р-н д / ін. 1 мг / мл 5 мл №10 арт. 213406 -150шт. - тіотриазолін р-н д / ін. 25мг / мл 2 мл №10 арт. 10319 100 шт. - аміназін р-н д / ін. 25мг / мл 2 мл №10 арт. 198576 - 144 шт. - аміназин р-н д / ін. 25мг / мл 2 мл №10 арт. 2740718 -156 шт. - Аміназин амп. 2.5% 2 мл N10 * арт. 198576 - 30 шт. - Ніцерголін табл. п / о 10 мг N30 (10х3) арт. 214543 - 100шт.; - Тіотриазолін амп. 2.5% 4мл N10 арт. 216194 390 шт. - Тіоцетам амп. 10мл N10 арт. 214329 400 шт. - Ніцерголін табл. п / о 10 мг N30 (10х3) арт. 214543 -100шт. -Хлорофіліпт спирт. р-р 1% 100мл арт. 214220 -600шт. - аміназін р-н д / ін 25мг / мл 2 мл №10 арт. 2740718 - 88шт. - амлодипін-Дарниця тб 10мг №20 (10х2) арт. BD161118 -536шт. - дарсіл тб в / о 22,5мг №100 (10 * 10) арт. EC211218 -59шт. -дарсіл тб в / о 22,5мг №100 (10 * 10) арт. EC221218 -1шт. -дарсіл тб в / о 22,5мг №50 (10 * 5) арт. EB10119 -20шт. - каптопрес -12,5-Дарниця тб №20 (10 * 2) арт. ER71218 -508шт. - карбамазепін-Дарниця тб 200мг №20 арт. EU31018 -100 шт. - лоратадин-Дарниця тб 10мг №10 арт. FB71218 - 600шт.; - магнію сульфат-Дарниця р-н д / ін. 250мг / мл (25%) 5мл №10 арт. UV221018 -20шт. Папазол-ДАРНИЦЯ, табл. контурні. чарунка. уп., №10 арт. FS21018 -50шт. - тимолол-Дарниця оч.краплі р-н 5 мг / мл (0.5%) 5 мл арт. XM81118 -100. - цитрамон екстра тб N10 арт. HZ31118 -100шт. -еуфілін-Дарниця р-н д / ін. 20мг / мл (2%) 5мл №10 арт. YG141018 -60шт. - амлодипін-Дарниця тб 10мг №20 (10х2) арт. BD10119 -600 шт.; - амлодипін-Дарниця тб 5 мг №20 (10х2) арт. BC80518 - 600 шт. - амброксолу Дарниця тб 30мг №20 арт. BB20119 556 шт. -Верапамілу г / г-Д амп. 0.25% 2 мл N10 * арт. AH10617 20 шт. - Дексаметазон-Д гл.каплі 0.1% 10мл арт. XD151018 -300 шт. - Дибазол-Д табл. 0.02 N10 арт. EE21018 50 шт. - Каптопрес-Д табл. N20 (10х2) арт. ES271018 - 3500 шт. - Магнію сульфат-Д амп. 25% 10мл N10 * арт. UY91118 20 шт. - Метилурацил з мирамистином мазь 15г арт. ML10119 - 100 шт. - Міконазол-Д крем 2% 15г * арт. KM30918 -50 шт. -Німедар гель 10мг / г 30г туба в / уп. арт. GD10318 -30шт. -Піконорм краплі орал.р-р 7.5мг / мл 10мл фл.-кап.№1 арт. YT11018 -100шт. - Прегабалін-Д капс.150мг №21 (7х3) арт. DM41218 -20 шт. - Сульфокамфокаїн-Д р-н д / ін. амп.10% 2мл N10 арт. WS80918 20 шт. - Тауфон-Д краплі гл 40мг / мл 10мл фл. арт. XT351218 2000 шт.; - Целіста спрей д / рот.полості 0.1мг / мл 50мл фл арт. XU71218 - 20 шт. - Цітімакс-Д р-н д / ін. 250мг / мл 4мл (1000 мг) амп. №10 арт. YN41017 -60шт. -Цитропак-Д табл. N6 арт. PC120918 -2850. - Амлодипін-Д табл. 10мг №20 *** арт. BD161118 1800 шт. - Амлодипін-Д табл. 5 мг №20 *** арт. BC80518 -1800 шт. - Каптопрес-Д табл. N20 (10х2) арт. ES271018 -2000 шт.; - Цефтриаксон-Д пор.д / пр.р-ра д / ін.1г N1 фл. * арт. CN111218 -300 шт. - Цитрамон-Д табл. N6 (6х1) арт. PA2461218 -3100. - амлодипін-Здоров`я тб 5 мг №30 (10 * 3) арт. 10118 - 256шт. - бетазон крем 0,1% 15г туба д / зовніш. ! застосування арт. 50618 -20шт. - бетайод плюс обполіскувач д / горла концентрат фл.50мл уп. арт. 10618 -30шт.; - бетайод-Здоров`я р-н нашкірній 100мг / мл 100мл конт.№1 арт. 100918 -14шт. бетайод-Здоров`я р-н нашкірній 100мг / мл 50мл фл.№1 арт. 50818 -48шт.; -валекард-Здоров`я краплі оральні р-н 20мл арт. 20718 -40шт. - валекард-Здоров`я краплі оральні р-н 50мл арт. 40718 -40шт. - глутаргін тб 0,25 №10 * 3 арт. 60618 - 57шт. - інгаліпт-Здоров`я форте спрей д /Ротов. Порожні. балон 30 мл арт. 20818 180 шт. - ніфурозід-Здоров`я капс 200мг №20 (10х2) арт. 100918 -257шт. - ніфурозід-Здоров`я капс 200мг №20 (10х2) арт. 151018 -112 шт. - новокаїн-Здоров`я р-н д / ін 20мг / мл (2%) 2 мл №10 арт. 20118 - 438шт. - новокаїн-Здоров`я р-н д /ін 20мг / мл (2%) 2 мл №10 арт. 10118 2 шт. - ортофен-Здоров`я тб в / о кишково-розч. 25мг №30х1 арт. 250718 2048 шт. - ПІРАЦЕТАМ-ЗДОРОВ`Я, р-н д / ін. 20% амп. 5 мл, №10 арт. 40518 54 шт. - Трінефрон - Здоров`я, капсули №10х6 арт. 490818 -56шт. - екзо-дерми крем 10мг / г 15г туба арт. 120518 -15 шт. -екзо-дерми р-н нашкірній 10мг / мл 20мл арт. 380518 -60шт. - Амлодипін-Здоров`я тб 5 мг №30 (10 * 3) арт. 10118 1030 шт. - Амлодипін-ЗТ табл.0.01 N30 (10х3) *** арт. 71018 -135шт. - Анаприлин-З табл. 0.01 N50 (10х5) * арт. 261018 -100шт. - Анаприлин-З табл. 0.04 N50 (10х5) виблискуючи. * арт. 270718 -100шт. -Глутаргин р-н д / ін. 4% 5мл N10 арт. 60518 60 шт. - Глутаргин табл. 0.75 N10x3 арт. 1501018 - 100шт. - Колігаз-З табл.жеват. 125мг №14 (7х2) блістер арт. 400818 - 43 шт. - Слабілакс-З краплі орал.7.5мг / мл 15мл арт. 40618 -122 шт. -Слабілакс-З табл.7.5мг N10 арт. 120618 150 шт. - Фітоліт форте Н капс. N10x6 арт. 130918 36 шт. - Цинатропіл-З капс.400мг / 25мг N60 (10х6) арт. 270718 -20 шт. - Колігаз-З табл.жеват. 125мг №7 (7х1) блістер арт. 250718 -59 шт. - дігоксин тб 0,25мг №40 (20 * 2) арт. 86538 -240 шт. - клотримазол мазь 1% 25г туба арт. 2721118 - 399шт.; - клотримазол мазь 1% 25г туба арт. 2771118 -141шт. - клотримазол мазь 1% 25г туба арт. 2701118 -72шт. - септефрил тб 0,2мг N10 блістер арт. 1141118 - 1016 шт. - септефрил тб 0,2мг N10 блістер арт. 1161118 - 2984 шт. - сульфадимезин тб 500мг №10 блістер арт. 30217 50 шт. -нітроксолін тб в / о 50мг №50 (10х5) арт. 2171118 2545 шт. - нітроксолін тб в /о 50мг №50 (10х5) арт. 2341118 370 шт. -нітроксолін тб в /о 50мг №50 (10х5) арт. 1091118 616 шт. - нітроксолін тб в /о 50мг №50 (10х5) арт. 1451118 653 шт. - Аритміл табл. 0.2 N50 (10х5) *** арт. 0890219 924 шт. - АТФ-Лонг табл. 10мг N40 (10х4) блістер арт. 1251018 - 37 шт. - Ліпразид 10 табл. N30 (10х3) арт. 0641218 -77 шт. - Нітроксолин табл. п /о 0.05 N50 (10х5) арт. 2341118- 111 шт. - Цефопектам пор.д / р-ра д / ін.1г / 1г №1 фл. арт. 1370219 -220 шт.. - Амброксол г / г табл. 0.03г N20 (10х2) арт. 0211218 2100 шт. - Клотримазол мазь 1% 25г арт. 2771118 981 шт. - валідол тб сублінг. 0,06г №10 б / уп арт. 40119 -5400шт. - глібенкламід тб 5 мг N100 блістер арт. 110818 -112шт. - Йоддицерин р-н нашкірн. 5 мг / г 25мл скло арт. 81118 -120шт. - лізак тб д / розсмокт. 0,25мг/ 10мг №10 смак шоколаду арт. 311118 -120шт. - Мефенат мазь 15г туба арт. 21018 -20шт. ПІКОЛАКС, крап. кричав. 0,75% фл. 15 мл, з контролем Розкриття арт. 391118 -236шт. - ПІКОЛАКС, крап. кричав. 0,75% фл. 15 мл, з контролем Розкриття арт. 411218 - 628шт. - Торсид табл. 10мг №90 арт. 421218 - 48шт. - Торсид табл. 5 мг №10 арт.221018 - 16шт. - УРОНЕФРОН, тб в / о №60 арт. 441118 - 21шт. - ФАРМАДІПІН, крап. кричав. 2% фл. скляний 5мл арт. 30219 -110шт. - Фармадол тб №50 (10х5) блістер арт. 2581218 - 18шт. - Фармадол тб №50 (10х5) блістер арт. 2691218 - 234шт. - валідол тб сублінг. 0.06г N10 б / уп арт. 90119 -600шт. - Торсид тб 5 мг №10 арт. 351118 - 4 шт. - Фармадол тб №50 (10х5) блістер арт. 2691218 252 шт. - Авеню таб.п / пл.об. 500мг №50 (10х5) арт. 240818 - 40шт. - Антраль табл.п / о 0.1г N30 арт. 11018 15 шт. - Барбовал капс. N30 (10х3) арт. 10219 500 шт. - Виаль Сльоза гл.каплі 10мл фл.-кап. арт. 101218 -15шт. - Візілотон Комплекс капс. №30 арт. N0451 10 шт.; - Гідрокортизону ацетат сусп. 2.5% 2мл амп.N10 * арт. 671018,871018 - 150 шт. - Діазолін табл. 0.1 N10x1 арт. 60119 1296 шт. - Ланотан гл.каплі 0.05мг / мл 2.5мл * фл-кап. арт. 131018 -20шт. - Лесфаль р-н д / ін. 50мг / мл амп. 5 мл N5 арт. 410818 -10шт. - Но-соль краплі очіщ.10мл ср-во д / увл.і пром.носа арт. 10119 -72шт.; -Піколакс краплі 0.75% 30мл арт. 20119 -480шт. -Піколакс табл. 5мг N10 (10х1) арт. 51018-648. Піколакс табл. 7.5мг N10x1 арт. 491218- 216 шт. - Тауфон краплі глаз.4% 10мл фл. арт. 531218 - 1080 шт. - Торсид р-р д /ін.амп. 5 мг / мл 4мл N5 арт. 181118 -70шт. - Едем сироп 0.5мг / мл 60мл арт. 20119 -42 шт. - Едем табл. п / о 5 мг N30x1 арт. 60119 -56 шт. -Антраль табл.п / о 0.2г N30 (10х3) арт. 921218 -200шт. - Тауфон краплі глаз.4% 10мл фл. арт. 541218 2376 шт. -вундехіл загоюючи. мазь 30г туба арт. VB0119 -90шт. -герпевір тб 400мг №10 арт. 216743-15шт. -дротаверин тб 40мг №30 арт. 213828 - -10 шт. -лорізан тб 10мг №10 арт. 185070 -40шт. -ПСОРІКАП, крем д / зовн. застосу. 2 мг / г туба 30 г арт. 212954 -8шт. -Троксегель, гель 2% туба 40 г арт. 201118 -37шт. -Троксегель, гель 2% туба - 40 г арт. 211218 -3шт. -Герпевір-КМП мазь 2.5% 5г арт. 751218 -120шт. -Гліциседу-КМП табл. 0.1г N50 (10х5) арт. 198894 -120шт. - дігоксин р-н д / ін. 0,25мг / мл 1мл №10 арт. 50718 - 44шт. - мезатон крап. оч. 25мг / мл фл. 5мл арт. 20818 -51шт. -мезатон крап. оч. 25мг / мл фл. 5мл арт. 30918 -159шт. - прозерин р-н д / ін. 0,5мг / мл 1мл амп №10 арт. 30618 -255шт. - хлорофіліпт тб 25мг №10 * 2 блістер арт. 460918 -190 шт. - хлорофіліпт тб 25мг №10 * 2 блістер арт. 491018 -530 шт. - етамзилат р-н д / ін. 12,5% 2 мл №10 арт. 60718 -176 шт. -Верапамілу г / г табл.40мг N20 (10х2) арт. 0090817 -50шт. -стрептоцид. мазь 10% 25г туба інд / уп арт. 61018 -584шт. -Стрептоциду лінімент 5% 30 г туба інд / уп арт. 31018 -200шт. - ферезол рідина 15г скло інд / уп арт. 61118 - 50 шт. -етоній мазь 1% 15г туба інд / уп арт. 71018 - 66шт. - антитромб мазь 1% 30г інд / уп арт. 10618 -80 шт. - аскофен-Л №10 бл. арт. 111118 297 шт. - аскофен-Л №10 бл. арт. 101118 -1203 шт.; - Ферезол 15г фл. арт. 61118 100 шт. - ксероформом пір нашкірній 7г банку арт. 151018 -14 шт. - лоратадин сироп 1 мг / мл фл.90мл скло інд / уп арт. 11018 -30шт - нормопрес тб №20 (10х2) арт. FZ10219 -320шт. -Аденорму капс.с модіф.висв.0.4мг N30 (10х3) арт. CA20219 -14шт. -Альдазол табл.п / пл.об. 400мг №3 * арт. 151018 -60шт. -Біонорм табл. N30 діет.доб. (10х3) арт. 9218 -15шт. -Корвалкапс капс.мяг. №27 (9х3) блістер арт. EN51018 -42шт. - Корвалмент капс. 0.1г N30 (10х3) арт. EY1651118 2400 шт. - Корвалмент капс. 0.1г N80 (20х4) арт. VE671218 600 шт. - Нормовен табл.п / пл.об. N60 (10х6) арт. FY521218 -67 шт. -Сонміл табл.п / пл.об.15мг N30 (10х3) арт. HT231018 -360шт. - Ремантадин-КР, табл. 0,05 г контурні.чарунка. уп., №20 арт. 181018 -125шт. - Сондокс, табл. 0,015 г блістер, №30 арт. 40119 - 625шт. - Грипомед Хот пір д / орального. р-ну з лимонним смаком по 5 г у саше №5 (1х5) арт. 51218 -50 шт. - Грипомед Хот пір д / орального. р-ну з малиновим смаком по 5 г у саше №5 (1х5) арт. 21118 - 50 шт. - Бісакоділ супоз ректал. 0,01г №10 арт. 61018 -360шт. - седафітон форте капс №24 (6х4) блістер арт. 291018 -24шт. Дентагель гель 20г туб. арт. 71118 -72шт. -Дермасан р-р 50мл арт. 30119 -48шт. - Клотримазол-Фітофарм мазь 25г арт. 10119 400 шт. - Седафітон табл. N96 (12х8) у / уп арт. 541118 -48шт. - Ціборат-Офтан краплі глаз.10мл фл. арт. 30818 - 50 шт. - ТРИКАРДИН СЕРЦЕВІ КРАПЛІ, крап. фл. 50мл арт. 531218 160 шт. - Ніфуроксазид сусп оральний. 200мг / 5мл 90мл арт. 90618 168 шт - Шлункові краплі 25мл арт. 40918 -50шт. -Розенталя паста 50г фл. арт. 141218 - 80 шт.; - Трикардин краплі 25мл арт. 280718 - 140шт. - закваска суха бактеріальна FIT-йогурт VIVO фл.№4х0,5г арт. 02/01.02.2019 -100шт. -закваска суха бактеріальна йогурт VIVO фл. №4х0.5г арт. 02/01.02.2019 -500шт. - краплі вушни. EN`JEE д / видалення води 15мл арт. 61801 -50 шт. - Краплі вушні EnJee д / видалення сірки 15мл арт. 101802 -21 тшт - L-цет сироп 2.5мг / 5мл 100мл фл. арт. SLB8018- 30 шт. - Укрлів сусп.орал. 250мг / 5мл 200мл арт. SUB8016 - 10шт.; - Укрлів сусп.орал. 250мг / 5мл 30мл фл.№1 з мер.лож. арт. SUB8012 50 шт. - Фаніган табл. N100 (10х10) бл. арт. SFA9022 - 300 шт. - Фанігану табл. N100 (10х10) бл. арт. SFA9002-120шт. - Адвокард табл. N30 (10х3) арт. 020119 -50шт. -Азалептол табл. 0.1N50 (10х5) * арт. 181118 -88шт. -Аекол р-р масл. 100мл фл. арт. 10219 - 20шт. - Сахарин-Т табл. 0.1г N50 фл. арт. 20119 80 шт.; -Аекол р-р масл. 100мл фл. арт. 10219 -7шт. - Анальгін-дибазол-папаверин табл. №10 арт. 23050718 50 шт.; - Гідазепам IC табл. 0.02г N20 (10х2) арт. 20300119 850 шт.; - Гідазепам IC табл. 0.05г N10 (10х1) арт. 20350119 -170 шт.; - Левана IC табл. 0.001 N10x1 арт.3321218 20 шт. - Левана IC табл. 0.002 N10 (10х1) у / уп арт. 2661018 20 шт.; - Пенталгін IC табл. N10x1 виблискуючи. арт. 24301018 - 2019 шт. - Одрі IC капс.N20 арт. 22380518 21 шт - Ангельмекс табл.жев. 400мг №3 (3х1) блістер * арт. 011218 - 66 шт. - Армадін р-р д / ін.50мг / мл амп.2мл N10 (5х2) касета арт. 81308018 -10шт. -Даларгін-Фармсинтез р-р д / ін.1мг / мл 1мл амп.№10 арт. 81307007 -20шт.; -Лоратадин табл. 10 мг N10 * арт. 83022013 229 шт. Прополіс супп. 0.1г N10 (5х2) арт. 82020014 -20шт. - Трізіпін р-р д /ін.100мг / мл по 5 мл амп. N10 (5х2) касета арт. 81317019 10 шт. - Лоратадин табл. 10мг N10 * арт. 83022013 - 12шт. - Атоксіл пір. д / пр.сусп.10г фл. арт. 060518 - 350шт. - АТФ р-н д / ін. амп. 1% 1 мл N10 арт. 040119 600 шт. - Прегабалін-ДТ капс.тв.150мг №20 (10х2) арт. 13061118 - 8шт. - Бензилбензоат емуль. 20% 50г * арт. 10119 600 шт. - Біокальцевіт табл. № 60 діет.доб. арт. 020119 - 20шт. - Гідрокортизону ацетат сусп.д / ін.25мг/ мл 2 мл. амп.№10 * арт. 103016/19 - 500 шт. - Імунофлазід сироп 30мл фл.с доз.в / уп. арт. 211018 - 15шт. - Протефлазид краплі 30мл арт. 110918 -35шт. - Йогурт Comfort капс. N30 арт. 1982 294 шт. - Йогурт Norm капс. N30 арт. 1987 1440 шт. - Йогурт Norm капс. N60 арт. 1974 - 87шт. - Йогурт Postantibiotik капс. N30 фл. арт. 1984 -288 шт. - Йогурт Baby Comfort капс. N30 арт. 1869 - 30шт.; - Йогурт Comfort капс. N30 арт. 2000 538 шт. - Йогурт Norm капс. N60 арт. 1974 - 209шт. - Кетодин крем 15г туб. арт. 1U110618 10 шт. - Кетодин супп.ваг. 400мг N5 (5х1) арт. 160818 -10 шт. - Седасен капс. N40 арт. 4U80818 - 48шт. - Седасен форте капс. N20 арт. 2U81018 - 24шт. - Фенокіт краплі орал.1мг / мл 20мл конт. арт. 2U20418 - 205 шт. - Фенокіт краплі орал.1мг / мл 20мл конт. арт. 2U20418 -155 шт. - Клопідогрель-Фармекс табл.п / о 75мг N30 (10х3) ** арт. 2680818 - 313шт -Кодетерп табл. N10 (10х1) блістер арт. 14211218 1500 шт. - Контривен р-р д/ ін.10000КІЕ / мл 1мл амп. N10 арт. 101118A1 -10шт. - Тималін ліоф.д / р-ра д /ін.10мг N10 фл. арт. 111118A4 30 шт. - Корвалтаб табл.N100 (10х10) арт. 720818 -500 шт - Меновазан мазь 40г туб. арт. 41218 -150 шт.; - УРОХОЛУМ краплі орал.40мл арт. 21218-48шт. - Пропосол аеро. 50г арт. 041018 26 шт - Риб`ячий жир з лосося капс. 500мг №100 (10х10) блістер арт. 14 -32шт. - Риб`ячий жир з лосося капс. 500мг №60 фл. арт. 14 -20шт. - Риб`ячий жир з печінки тріски капс. 500мг №100 (10х10) арт. 06 -32шт. - Фіторовие рект.ваг.ф / свічки N10 (5х2) арт. 022019 -50 шт. - Фіторовие рект.ваг.ф / свічки N10 прополісом (5х2) арт. 022019 -15шт. - Ербісол р-н д / ін. амп. 2 мл N10 арт. X031018 -20шт. - Ангельмекс табл.жев. 400мг №3 (3х1) блістер * арт. 011218 66 шт. - МКЦ Дієт 0.5г N100 в / уп. арт. 11.12.2018 -44шт. - МКЦ очіщен. №100 фл.в / уп. арт. 26.12.2018 60 шт. - цикло-3 форт капс тверді №30 арт. G00895 - 100 шт. - Аб`юфен табл. 400мг N30 (15х2) арт. 18048 - 30 шт. - Бетаргін р-р д / пер.пр.конт.стек.10мл N20 арт. 828815 20 шт. - Сальбутамол аер.д / інг.100мкг / дозу 200Д без.фреон. арт. 8H9C 34 шт. - Альгеріка капс.тв.150мг №56 (7х8) арт. 2378048 10 шт. - Олфен-100 СР депокапс.100мг N20 (10х2) арт. 1870062 - 20 шт. - Солкосерил дент. адгез.паста 5г туб арт. 112048 - 10 шт. -Зентелу табл. 400мг N1 арт. 377994 -100шт. - вата медична гігроскопічна гігієнічна нестерильна 50г (зігзагоподібна тасьма) арт. 05/2019-01 -2475шт. - вата медична гігроскопічна гігієнічна нестерильна 50г (зігзагоподібна тасьма) арт. 01/ 2019-01 -525шт. - Вата мед н / стер.50г зигзаг арт. 15 - 410шт. -Барію сульфат д / рентгеноск.пор.д / п сусп.80г арт. 331118 -400шт. - Еротекс супп. вагин. N10 (5х2) лаванда арт. 2U471118 - 40шт. - Бальзамед Актив бальзам 40г арт. 001748 - 6 шт. - Бальзамед Інтенсив бальзам 40г туб. арт. 002568 - 6шт. - Мільгама крем 45мл арт. 18G122 - 5 шт. - крем д / дітей Аромашка 50г / ек-кт подорожника, олія ромашки арт. 918 24 шт. - крем д / дітей Аромашка протізапал. під підгузнік 75мл / 70г арт. 1218 26 шт.; - крем-молочко Аромашка д / д протізапал. 50мл / 50г арт. 218 -2 шт.; - крем-молочко Аромашка д / д зволож. 150г арт. 918 -17 шт.; - ОЛІЯ ДИТЯЧА косметичний "Аромашка", фл. 150 мл, для догляд та масажу арт. 219 76 шт.; - ОЛІЯ ДИТЯЧА косметичний "Аромашка", фл. 150 мл, очіщуюче арт. 718 -38 шт. - Бішофіт Mg ++ "Профі" 1000мл арт. 01/2019 49 шт. - Бішофіт Mg ++ "П`ятковий гель" 100мл арт. 01/2019 -20 шт.; - Бішофіт Mg ++ "Еліт" 250мл арт. 01/2019 - 24 шт. - Крем "Дермофібразе" 30 г. арт. 329 - 4 шт. - Крем "Червона шапочка" 44г з екстр.зверобоя -100 шт. - Крем "Петрушка" 44г -100 шт. -Крем "Фітодоктор" д / масажу 44г -100 шт.; - Крем "Чебурашка" 44г -50 шт. - Крем-гель д / суст. "Сила коні" 300мл New formula арт. 05 -99 шт. - Пермінов лосьйон п / Педікул. 50г арт. 61018 -84 шт. -Гель д / інт.гіг. "Таміпулу Інтим" 250мл арт. 12.2018 -40шт. -Хігія шампунь 120г з гребінцем арт. 0514 -20шт. -Дермазол шамп 20мг / мл (2%) 8мл саше №20 арт. DC8034 -28шт. -Дермазол шамп 20мг / мл (2%) 8мл саше №20 арт. DC8037 -18 шт. -Дермазол шампунь 2% 100мл арт. 2000138 -60шт. - Кетозорал-Дарниця шампунь 20мг / г 60г арт. RK10119 -20 шт. - шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, кавун арт. 1118 - 19 шт. - шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, диня арт. 918 -19 шт.; - шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, карамель арт. 1118 -19 шт. - шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, персик арт. 918 - 6 шт. - шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, з екстрім. нагідок арт. 1118 -20 шт.; - шампунь дитячий без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, з екстрактом ромашки арт. 1118 - 76 шт.; - шампунь дитячий для волосся без сліз "Аромашка", фл. 150 мл, з екстрактом череди арт. 1118 - 16 шт. - Шампунь Stop Demodex 100мл арт. 00553 -25 шт. - серв. віл. BRAVO + №72 дитячі Алое Вєра клапан арт. 119 72 шт. Торговельна марка : ТОВ "Авто-Лайн 21" Країна виробництва : UA Виробник : ТОВ "Авто-Лайн 21"; - серв. віл. BRAVO + №72 дитячі Календула клапан арт. 119 72 шт.; - серв. віл. BRAVO + №72 Календула дитячі арт. 119 - 90 шт -Ацетонтести смужки індік.банка N25 арт. 374 -96шт. -Інгалятор тепловл. арт. 001 -20шт. - набор Малятко (спринцюйтеся. + аспір.) арт. 3/2018 08 - 50 шт. - накидка д / відвідувача стер.на зав`яз. Славна 110см спанбонд-30г / м2 арт. 190108/0119 -143 шт. набор д / трівалої епідур. анестезії Perifix 401 Filter Set арт. 18К19А8701 40 шт. Контейнер WEGO 450/400 з розчином ЦФДА-1, з аксесуарами арт. 2018011202 3000 шт. - Затискач д / пуповини Medicare стер. №1 арт. 201711 25 шт.

- Розчин РІНГЕРА 200 мл., арт. АМ1018/1-1, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 384 шт.;

- Розчин РІНГЕРА 400 мл., арт. АМ49/1-1, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 240 шт.;

- Детралекс таб. 500 мг., арт. №№ 655327, 552820, виробник Лабораторії Сервє Індастрі, країна виробник: Франція 400 шт.;

- Реосорбілакт 200 мл., розчин для інфузій, арт.№№ АК148/1, AL 2118/1-1, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 4872 шт.;

- Тівортін 100 мл., розчин для інфузій, арт. ВМ1658/1-1, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 2280 шт.;

- Налбуфін 10 мг./мл., 1 мл., розчин для ін`єкцій, арт. Е17481/1-1, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 540 шт.;

- Мікрасепт 60 мл., розчин для дезінфекції рук, арт. 1812115, виробник ТОВ «Бланідас» - 70 шт.;

Мікрасепт 100 мл., розчин для дезінфекції рук, арт. 1812145, виробник ТОВ «Бланідас» - 40 шт.;

- Ацелізин, 1,0 г., порошок для розчину для ін`єкцій, арт. UA/2181/01/01, виробник ПАТ «Київмедпрепарат» - 320 шт.;

- Гігієнічний засіб на основі ФІТОРА з Пантенолом у формі фіто свічок, виробник ТОВ «БІОТА» - 15 шт.;

- НАТРІЮ ГІДРОКАРБОНАТ 200 мл., розчин для інфузій, арт. АС228/1-3, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 528 шт.;

- АТФ-Лонг табл. 10мг. N40 (10х4) блістер арт. 031118 - 80 шт.;

- АТФ-Лонг табл. 10мг. N40 (10х4) блістер арт. 1241018 - 50 шт.;

- Феррум Лек 100 мг./ 2 мл., розчин для інєкцій, арт. JC4531 10 шт.;

- Закваска бактеріальна суха Імуновіт VIVO, виробник ТОВ «ВІВО АКТИВ» - 40 шт.;

- МОФЛАКСА 400 мг., таблетки, арт. NF 5713, виробник КРКА-Фарма, Хорватія 195 шт.;

- Натрію Хлорид, 100 мл., 9 мг/мл., розчин для інфузій, арт. 440219, виробник «Новофарм Біосинтез» - 2016 шт.;

- Сорбілакт 200 мл., розчин для інфузій, арт. AК 148/1-2, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 48 шт.;

- ЕНТЕРОСГЕЛЬ капсули по 0,32 г. №14 (7*2) в блістерах, арт. 841218, виробник ПрАТ «ЕОФ Креома Фарм» - 100 шт.;

- Феністил гель, 30 г., 0.1%, виробник «Новартіс», Швейцарія 120 шт.;

- Аспаркам, таблетки, арт. 420818, виробник ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" 864 шт.;

- Барбовал, краплі оральні, 25 мл., арт. №№ 50119, 60219, виробник ПАТ «Фармак» - 4800 шт.;

- Енап-Н таблетки 10 мг./25 мг., арт. NF7932, виробник КРКА, Словенія 108 шт.;

- Роваміцин, таблетки, виробник Санофі СПА, Італія, арт. U390 20 шт.;

- Диклоберл № 75, розчин для ін`єкцій, арт.№№ 8130А, 8179А, виробник Менаріні мануфактуринг логістік, Італія 600 шт.;

- Амарил 3МГ, таблетки, арт. U716, Італія 5 шт.;

- Йодо-селен, таблетки, 0,25 г., арт 011218, виробник ТОВ «ВТФ Фармаком» - 18 шт.;

- Йод Селен Актив, таблетки, арт. 010518 85 шт.;

- Реосорбілакт 400 мл., розчин для інфузій, виробник ТОВ «Юрія-Фарм» - 240 шт.

- Мелітор 25 мг, таблетки, арт. 272635, виробник Серв`є Ірландія.- 1 шт.

- Орасепт спрей оральний, арт. 1806656, виробник Байе 12 шт.

- бінт еластичний медицинский, арт.1902, виробник Лаума Фабрікс 10 шт.

- Ноліпрел форте, таблетки, арт.№№ 273911, 276389, 274865, виробник виробник Серв`є Ірландія.- 115 шт.

-Амарил 2мг, таблетки, арт. U727, Італія 5 шт.;

- Бупівакаїн-ЗН, 5мг/мл, розчин для ін`єкцій, арт. 01070318, виробник ТОВ «ХФП «»Здоровмя нараоду» - 18 шт.

- Квасцы алюмокалиевые 50 г, виробник ЧП «Дон», Дніпропетровськ -100 шт.

-Бісопролол-Тева 10 мг, селективний блокатор, таблетки, арт. №№ U26419А, Т16460В, U25375В 300 шт.

- Флуконазол, капсули, арт.051218, виробник ТОВ «Астрафарм» - 100 шт.

- Бальзам зірочка Мозольний, 8г, виробник ТОВ «ПТФ «Фармаком» - 100 шт.

- шовк натуральний хірургічний бех голки стерильний IGAR арт. 201901 45 шт. і 8 пакетиків

-L-каратин, таблетки, 0,25г, дієтична добавка виробник ТОВ ВТФ«Фармаком» - 10 шт.

- дихай форте, з морською сіллю, спрей 26 шт.

- дихай форте дитячий, з морською сіллю, спрей 8 шт.

- дихай, з морською сіллю, спрей 24 шт.

- Синяк-OFF, гель, арт. 3383, виробник ТОВ Медичне НВО «Биокон» - 202 шт.

- Крем «Белоснежка» відбілюючий денний, арт. 3341, ТОВ Медичне НВО «Биокон» -28 шт.

- Лосьон «Белоснежка» відбілюючий очищающий, арт. 3393, ТОВ Медичне НВО «Биокон» -7 шт.

- СКРАБ «Белоснежка» осветляющий, арт. 3366, ТОВ Медичне НВО «Биокон» -14 шт.

- Крем-актив «Белоснежка» відбілюючий вечірній, арт. 3086, ТОВ Медичне НВО «Биокон» -12 шт.

- Мірамістин-Дарниця, мазь, 5 мг., 15 г., арт. MR30718 50 шт.

- Гирудопрокт гель, с екстрактом п`явки, 50г., арт. 3076, ТОВ Медичне НВО «Биокон» - 100 шт.

- Шампунь Виторал, 100 мл., арт. 020718 - ТОВ «Аромат» - 17 шт.;

- Апізон крем, 35г, виробник ПАТ ХТЗ «Червона зірка» - 50 шт.;

- Заморозка 400мл, виробник ПАТ ХТЗ «Червона зірка» - 12 шт.

- Віта Супродін 175г., гель, виробник Байер- 20 шт.

-Моксифлоксацин Авелокс, 400 мг., виробник Байер, арт. ВХНU861 - 10 шт.

- Алерго-Макс спрій назальний, 15мл., арт.40618, виробник ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я" 77 шт.

- АКК 2мл, 50мг/мл, ТОВ «Юрія Фарм» - 10 шт.

- Дезактін., 20 г., виробникТОВ «Делана» - 3522 шт.

- Шампунь "Сила лошади" 250 мл -55 шт..

- Міцне волосся, таблетки по 0,5 г., ТОВ ВТФ «Фармаком» - 30 шт.

- Хлорантоін, дезінфекційний засіб, виробник ТОВ «Фармокс» - 400 шт.

- Банеоцин порошок нашкірний 10г, арт. 461674 виробник Сандоз ГМБХ Австрія 200 шт.

-Мелітор 25мг, таблетки, арт. 272635, виробник Серв`є Ірландія 9 шт.

- Паста сульсена, 40мл/36г, арт. АЛ-07-031, виробник ТОВ «Амальгама Люкс» - 106 шт.

-Паста сульсена, 75мл/71г, арт. АЛ-07-023, виробник ТОВ «Амальгама Люкс» - 150 шт.

- Вербена-каплі, 50мл, виробник ТОВ «Ботаніка» - 40 шт.;

- Добавка біологічна 90/60/90 арт. 01022019 2 шт.

- Анаконда, крем бальзам, арт. 071118, виробник ПАТ ХТЗ «Червона зірка» - 87 шт.;

- Добавка дієтична Хром актив виробник ТОВ «Еліт фарм» 2 шт

- Добавка дієтична Екстракт Гарцинії виробник ТОВ «Еліт фарм» 13 шт

- Альгопікс шампунь 200 мл, арт. 0569, виробникТОВ «Софарма Україна» - 3 шт.

- Добавка дієтична Екстракт Ананасу виробник ТОВ «Еліт фарм» 2 шт

- Антиоксидантний Біокомплекс 1% виробник ТОВ «Еліт фарм» 2 шт;

- Декспан плюс крем, 30 г., арт. СS8113 виробник, «Д-р Реддіс Лабораторіс ЛТД» - 5 шт.

- Клімапін капсули по 0,3 г., № 10х3 , виробник ПАТ ХТЗ «Червона зірка» - 25 шт.;

- Бепантен плюс, антисептик, спрій, 30 мл., виробник Байер арт. 656707 4 шт.

- Бодяга косметична, Ключи здоров`я, порошок, - 95 шт.

- Комплект для збору капілярної крові, гранум, арт. 17866 - 8589 шт.

- Зірочка бальзам знеболювальний, ТОВ «Фармаком» - 44 шт.

- Доларен арт. №№ ОА 193, ОА196, виробник «Наброс Фарма Пвт. ЛТД», Індія 305 шт.

- Меверин капсули, 200 мг, арт. 215481, виробник ПАТ «Київмедпрепарат» - 40 шт.

- Артишок екстракт, 300 мг, арт. 140718, виробник ТОВ «Фармацевтична компанія здоровья» - 528 шт.

-тіотріазолін р-н д / ін. 25мг / мл амп. 2 мл №10 арт. 216059 -200 шт.

- Кальция хлорид 100 мг/мл 10 %, ампули, арт. UD111185 - 60 шт.

- аскофен-Д ар ница №6 арт. ВК211018 -1350 шт.;

- хлорфіліпт, спрій 15мл, арт. 0220918, Опитний завод ГНЦЛС 50 шт.

Позиція сторін

Прокурор відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_3 усудовомузасіданні заявленеклопотання підтримав,просив задовольнитиз підставвикладених уйого мотивувальнійчастині.

В своючергу,ураховуючи нормист.ст.22,26,172КПК України, слідчим суддею визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі інших сторін.

Мотиви, з яких виходив слідчий суддя при постановленні ухвали, і положення закону, яким він керувався у ракурсі встановлених обставин із даного питання

Слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі КПК), приходить до наступного.

Порядок кримінального провадження на території України визначається лише кримінальним процесуальним законодавством України, яке складається з відповідних положень Конституції України, міжнародних договорів, згода на обов`язковість яких надана Верховною Радою України, цього Кодексу та інших законів України (ч. 2 ст. 1 КПК України).

Відповідно ж до ч. 1ст. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

У цьомузверненні йогоавтор наводить єдинумету збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 3ст. 170 КПК Україниу випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 цього Кодексу.

Речовими доказами згідно ч. 1ст. 98 КПК Україниє матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

З урахуванням того, що необхідність арешту майна з ціллю досягнення тієї чи іншої мети з переліку визначених ч. 2ст. 170 КПК Україниє можливим лише у разі наявності обставин визначних абз. 2 ч. 1ст. 170 того ж Кодексу, яка передбачає, що завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

А саме,клопотання слідчого,прокурора проарешт тимчасововилученого майнаповинно бутиподано непізніше наступногоробочого дняпісля вилученнямайна,інакше майномає бутинегайно повернутоособі,у якоїйого буловилучено. У разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченоїстаттею 235цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено (ч. 5 ст. 171 КПК України).

У цій ситуації, клопотання про арешт майна подане з порушенням строків передбачених ч. 5 ст. 171 КПК України. Так, обшук було проведено 19.03.2019, а клопотання подане в суд 29.03.2019 за вх. № 20436.

Клопотання про поновлення строків звернення заявник у клопотанні про арешт майна не порушує.

Також, слід відмітити, що у цьому випадку, в судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що постановою слідчого від 25.03.2019 указу продукцію на яку заявник просить накласти арешт визнано речовим доказом та визначено вказану зберігати у межах складських приміщень ТОВ 2ХФК БІОКОН», тобто, як наслідок не можливо говорити, що, на цей час, у провадженні є дійсними обставини регламентовані абз. 2 ч. 1 ст. 170 КПК України у розрізі того, що визначено чітке місце зберігання продукції.

Як наслідок, не можливо говорити, що є дійсним саме завдання заради якого власне кримінальне процесуальне законодавства передбачає можливість застосування такого типу захід забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

За таких обставин, слідчий суддя враховуючи правову підставу для арешту майна; наслідки арешту майна для інших осіб; розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження приходить до висновку, що клопотання не підлягає задоволенню, оскільки відсутнє обґрунтоване пропорційне співвідношення між засобами, які застосовуються, та метою, яку прагнуть досягти з дотриманням відповідних положень національного законодавства та принципів верховенства права.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.1-29,131-132,170-173,309,369-372,376,534 КПК України, слідчий суддяпостановив:

у задоволенніклопотання прокуроравідділу прокуратурим.Києва ОСОБА_3 про арешт майна у рамках кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 22017101110000184 від 25.07.2017, за ознаками вчинення кримінального правопорушення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України, відмовити.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення19.04.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу81632260
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна у рамках кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 22017101110000184 від 25.07.2017, за ознаками вчинення кримінального правопорушення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України

Судовий реєстр по справі —755/2497/19

Ухвала від 19.04.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

Ухвала від 21.03.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 19.02.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

Ухвала від 19.02.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні