Ухвала
від 22.04.2019 по справі 442/5912/18
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 442/5912/18 Головуючий у 1 інстанції: Крамар О.В.

Провадження № 22-ц/811/252/19 Доповідач в 2-й інстанції: Крайник Н. П.

У Х В А Л А

судового засідання

22 квітня 2019 року Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ у складі:

головуючого-судді: Крайник Н. П.

суддів: Шеремети Н. О., Цяцяка Р. П.

при секретарі: Цап П.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Львові цивільну справу за апеляційною скаргою Публічного акціонерного товариства Дрогобицький машинобудівний завод на рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 26 листопада 2018 року у справі за позовом Публічного акціонерного товариства Дрогобицький машинобудівний завод до Публічного акціонерного товариства Укрінком , Товариства з обмеженою відповідальністю Оптимум Фактор , ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю Сіті Рент за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Уповноважена особа фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ Укрінбанк Оберемко Роман Анатолійович про визнання договорів недійсними та скасування державної реєстрації речового права на нерухоме майно, -

в с т а н о в и в:

Оскаржуваним рішенням у задоволенні позову Публічного акціонерного товариства Дрогобицький машинобудівний завод до Публічного акціонерного товариства Укрінком , Товариства з обмеженою відповідальністю Оптимум Фактор , ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю Сіті Рент за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Уповноважена особа фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ Укрінбанк Оберемко Роман Анатолійович про визнання договорів недійсними та скасування державної реєстрації речового права на нерухоме майно відмовлено.

Рішення суду оскаржило ПАТ Дрогобицький машинобудівний завод .

Вважає його незаконним, необґрунтованим, таким, що ухвалене з порушенням норм матеріального і процесуального права.

Просить рішення суду скасувати та постановити нове рішення, яким позов задовольнити.

15.04.2019 року на адресу Львівського апеляційного суду надійшла заява представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідації ПАТ Укрінбанк Ярошенко А.С. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції в приміщенні Господарського суду м. Києва.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Заслухавши суддю-доповідача, вивчивши матеріали справи, колегія суддів приходить до висновку, що клопотання слід задовольнити із наступних мотивів.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи наведене та з метою забезпечення права на участь в судовому засіданні при розгляді апеляційної скарги, колегія суддів приходить до висновку, що клопотання представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідації ПАТ Укрінбанк Ярошенко А.С. підлягає до задоволення.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ, -

у х в а л и в:

Заяву представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідації ПАТ Укрінбанк Ярошенко А.С. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Провести судове засідання у справі за апеляційною скаргою Публічного акціонерного товариства Дрогобицький машинобудівний завод на рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 26 листопада 2018 року у справі за позовом Публічного акціонерного товариства Дрогобицький машинобудівний завод до Публічного акціонерного товариства Укрінком , Товариства з обмеженою відповідальністю Оптимум Фактор , ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю Сіті Рент за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Уповноважена особа фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ Укрінбанк Оберемко Роман Анатолійович про визнання договорів недійсними та скасування державної реєстрації речового права на нерухоме майно, відкладене на 14 серпня 2019 року на 12 год. 30 хв. з участю представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідації ПАТ Укрінбанк Ярошенко А.С. в режимі відеоконференції.

Доручити проведення відеоконференції Господарському суду м. Києва (01030, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 44-в).

Копію ухвали направити Господарському суду м. Києва для організації виконання такої та представнику Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідації ПАТ Укрінбанк Ярошенко А.С. для відома.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та в касаційному порядку оскарженню не підлягає.

Головуючий: Крайник Н.П.

Судді: Шеремета Н.О.

Цяцяк Р.П.

Дата ухвалення рішення22.04.2019
Оприлюднено25.04.2019
Номер документу81391900
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —442/5912/18

Ухвала від 07.10.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 14.08.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 14.08.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 22.04.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 08.02.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 08.02.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 17.01.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Рішення від 26.11.2018

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Крамар О. В.

Рішення від 26.11.2018

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Крамар О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні