Ухвала
від 28.02.2019 по справі 742/4312/18
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/243/19

Єдиний унікальний № 742/4312/18

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду по суті

28 лютого 2019 року м.Прилуки

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області в складі головуючого судді Циганка М.О ., за участю секретаря судового засідання Чміль С.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Міськрайонне управління у Прилуцькому районі та м.Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області та Товариство з обмеженою відповідальністю Рудагроінвест про виділ частки із спільної часткової власності,-

встановив:

Позивачі звернулись до суду з позовом до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Міськрайонне управління у Прилуцькому районі та м.Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області та Товариство з обмеженою відповідальністю Рудагроінвест про виділ частки із спільної часткової власності.

Позивачі в судовому засіданні заявлені позовні вимоги підтримали в повному обсязі та просили суд їх задовольнити.

Відповідач та його представник адвокат Джура С.П. в судовому засіданні заявлені позовні вимоги не визнали в повному обсязі, посилаючись на обставини, викладені у відзиві.

Представники третьої особи Міськрайонного управління у Прилуцькому районі та м.Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області в судове засідання не з`явився, хоча про дату, час та місце судового засідання повідомлявся належним чином.

Представник третьої особи ТОВ Рудагроінвест в судове засідання також не з`явився, проте згідно письмової заяви просив розгляд справи проводити без його участі.

Суд, заслухавши учасників справи, вчинивши процесуальні дії передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України з метою забезпечення правильного, своєчасного та безперешкодного розгляду справи по суті, вважає, що справа підлягає призначенню до розгляду по суті з наступних підстав.

Судом з`ясовано позицію учасників справи. Заяви учасників справи розглянуті та задоволені. Питання про учасників справи з`ясовано.

Під час підготовчого засідання не було встановлено підстав для прийняття ухвал, передбачених п.1,2 ч.2 ст.200 ЦПК України.

На підставі наведеного, оскільки у підготовчому засіданні здійснені всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд вважає, що підготовче провадження підлягає закриттю, а справу призначенню до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 19, 189, 197-198, 200, 209, 247, 353 ЦПК України, суд,-

постановив:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Міськрайонне управління у Прилуцькому районі та м.Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області та Товариство з обмеженою відповідальністю Рудагроінвест про виділ частки із спільної часткової власності до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 08 квітня 2019 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області за адресою: Чернігівська обл., м.Прилуки, вул.Котляревського, буд.62.

З метою всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи, суд визнає потрібним, щоб представник Міськрайонного управління у Прилуцькому районі та м.Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області дав особисті пояснення в судовому засіданні, яке відбудеться 08 квітня 2019 року о 10 год. 00 хв.

З метою всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи:

-Міськрайонному управлінню у Прилуцькому районі та м.Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області надати суду до 07 квітня 2019 року довідку про вартість земельної ділянки площею 4.08 г, кадастровий номер НОМЕР_1 із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (кормові угіддя).

Відповідно до ч.7 ст.84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

В судове засідання викликати учасників справи ,направити копію ухвали учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М. О. Циганко

СудПрилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення28.02.2019
Оприлюднено09.05.2019
Номер документу81606535
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —742/4312/18

Постанова від 07.10.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Онищенко О. І.

Постанова від 07.10.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Онищенко О. І.

Ухвала від 25.07.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Онищенко О. І.

Ухвала від 16.07.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Онищенко О. І.

Рішення від 24.05.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Циганко М. О.

Рішення від 24.05.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Циганко М. О.

Ухвала від 28.02.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Циганко М. О.

Ухвала від 18.12.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Циганко М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні